A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

Orsi! Kép

Hú, mennyivel több fiú van!

Krisztina

Krisztina
k78

Orsi Kép Gergely, Péter, 2004.08.08. 25+4 Kép a terminus az a kiírás napja? ha igen akkor: 2005.05.15

Kristin Kép a XI ker-ben lakunk, és a MÁV-ba járok.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Orsi!
Szupeeeeeeeeeer jó lett, nagyon ügyes vagy!!! Kép

Mama: Viktória - Vadvirág
Baba: Szanyi Jázmin Vadvirág
Születési idő: 2004.07.08.
Kor: 7 hó
Súly: 3.030 g
Hossz: 53 cm
39+5

Marcsi:
Miért nem mooooooooost adod el??? Kép
Nagyon aranyos fotó! Kép

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Ezer éve nem voltan itt, minden féle vírus volt minálunk!!!Volt hasmenés-hányás,aztán orrfolyás,torokfájás,és ezek persze mind a hatunkon végig ment Kép

Üdvözlet az újaknak Kép

Jujujujjjj,ki ne maradjunk a táblázatból Kép Kép
Gulrich Anna 2450g 49 cm
Gulrich Eszter 1750g 44 cm
2003.12.12.36+0 hétre születtek császárral Kép

Doris!Kép
Ügyik vagytok a szemüveggel,gratula a kiskrapeknak is Kép
Vigyázzatok az úton,és sikeres Dévényizést Kép

Vadvirág Kép
Hihetetlen,hogy már FÉLidős vagy Kép
Az IKEA-ban van egy hintaféle a "nagyfiúnak",igaz nem ilyen hevederes,hanem ilyen félköralakú,és anyagból van,de bizti élvezné nagyon Kép

Sziszus!Kép
Nem felejtettem el a babakocsit lefényképezni ,de a gép is vírusos lett Kép és mindent le kellett darálni.Hamarosan küldöm Kép

Lányok!
Ti mekkora cipővel indultatok el?? (mármint a gyerkőcök Kép )
Anna hamarosan elindull!!!! Kép Kép ,és én, meg voltam róla győzödve,hogy ekkora cipőt nem is fogok kapni.Próbaképpen felpróbálta a szomszéd kisfiú első szandálját,ami 20-as és pont jó volt!! Szóval ha vennem kell szerintem már a 21-es fog kelleni Kép
Létezik??

Na most megyek,mert egésznap Túró-Rudi,és lovag jelmezt készítettem a fiúknak..... de tök jó lett Kép

Aktuális képek a lányokról Kép
Anna
Kép
Eszter és az Action Man,ami már inkább Dance Man,mert mostanában mindent táncoltat Kép
Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Márti!
Igen... Kép Már nézegettem. Kép Köszönöm. Kép

Orsi!
Az előbb tévedtem, a helyes adat: 38+5 Kép Köszi. Kép

Vadvirág
Vendég

Krisztina! Digitális tuti nincs, de majd nézek vmit, és bescanneltetem! A babaapróban nem nézted? C
claire

Márti Kép
én 16os cipőt láttam legkisebbet. Így 21est biztosan fogsz kapni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép
MártiKép
Annyira szépekKépKép Anna szemecskéje gyönyörű, Eszteré nem látszik...KépKépA cipő méret stimmelhet szerintem mert Lillus 20-as, Gergő 21-es cipőt hord és még nem indultak elKép
KristinKép
Köszönjük szépen, drukkok mindig jól jönnekKép A Dévény (DSGM)módszer lényege, hogy a babák 5 hónapos koráig képes az agyban mozgósitani egy olyan kis "raktárat" mely a későbbiekben kikapcsol. (Bocsi, ezt elég egyszerűen irtam, de az a lényeg) Igy pl. a koraszülött vagy bármely oknál fogva sérült babákon nagyon eredményesen tudnak segiteniKép Mi koraszülöttség miatt kezdtük el ill. a méhen belül kialakult oxigénhiányos állapot korrigálására csináljuk. Lillus túlzottan feszes, merev tónusú Gergő pedig tónustalan, hipotón volt. Részletesen itt olvashatsz: www.deveny.hu Ezt a módszert Svájban nem sajátitották el (Magyar találmány Dévény Anna nevéhez fűződik) és ezért kényszerülünk viszonylag gyakran hazautazni a gyerekekkelKép
OrsiKép
Nagyon klassz a táblázatKép A hiányzó adataink: 31+0 napra születtek a gyerekek és Gergő 42 Lilike pedig 40 cm voltKépKép Remélem elégedett leszel a Dévény tornávalKép
MarcsiKép
Nagyon-nagyon édesek a gyerkőcökKép

LányokKépMindenkinek nagyon szépen köszönöm a dicséretet meg a jókivánságokat és mi is jó egészséget kivánunk mindenkinekKép

Puszi:Doris
doris

Sziasztok!
Csak este nem olvastalak benneteket, és már van is tábla!

Orsi!
Szuper!Kép

Adataink:
Ildikó-
Suhajda Levente 2610g és 48 cm
Suhajda Szabolcs 3050g és 49 cm
2004. 08. 26-án születtek, 38+1 hétre, normál szüléssel.

Ildikó
ildikó

Sziasztok!

Csak egy gyors beköszönés, meg az adatok a táblázathoz, mert én is jelmezkészitésben vagyok... Kép

Debreczeni Örs 3150g és 52cm
Debreczeni Ákos 3050g és 53cm
2003. 08. 20. 38+3 hétre, császzár

Zizi
debyand

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, alig győzöm visszaolvasni. Kép

Aláírásokat gyűjtenek. Ha vkit részletesebben érdekel, és esetleg alá is írná, sőt mi több esetleg terjesztené is a linket az ismerősei között, hát íme a cím:
http://www.PetitionOnline.com/IVF2005/petition.html

Eri
simones

OrsiKép
Nagyon klassz a táblázat!Kép A mi adataink
2004.10.06 Olivér 2750 gr 50 cm
2004.10.06 Sámuel 2700 gr 51 cm

Ha képet kell küldeni róluk, akkor szólj, mert küldöm. Ha nem tudod esetleg megszerkeszteni, akkor szólj, mert a párom nagy kép szerkesztgető, és ha leveszem a lábáról, akkor megcsináljaKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Lányok!

Érdekel valakit a februári Anyák Lapja újságban levő Megakuponfüzet? A Soroksári úti Megatoysban vásárolható le február 28-ig. Nekem nem kell. Kép
Ha kell, a profilomban levő mailre írj! Kép

A Cora áruházakban most vannak Baba-mama hetek. Kép

Eri
simones

Sziasztok!

Mindenkinek gyönyörű a babája.Nem győzlek olvasni benneteket,mindig olyan sok írás van.

Mi is szeretnénk csatlakozni a táblázathoz!
Ha lehet mindkettőhöz:
Edit- Nagy Dávid Tamás 1997.02.25. 3600g és 50cm, mindjárt 8 éves
A második terhesség: a babák várhatóan : Benjamin Máté, Marcell Ádám és Olivér Ábel utolsó menstr.:2004. 09. 06., tehesség: 21hét+4nap,terminus 2005.06.13.

Köszi!
Edit

Kép

Kép
edit73

Orsi,
tényleg jó a táblázat!KépKép
A mi adataink
2002. 10.16.
Viktória 2780gr, 50cm
Sára 2670gr 50cm
38+0 héten
Szilvi
manoca

Orsi!

Mi is csatlakoznánk a táblázathoz!Kép
Ipacs Laura 2001.02.27 2450gr és 50cm
Ipacs Noémi 2001.02.27 1770gr és 46cm
A 36+2 héten császárral születtek, és most lesznek 4 évesek (azt már hónapban nagyon sokKép )
Yabu
yabu

OrsiKép
Ja bocsi, és 38+3-ra születtek a fiúk.

EriKép
Már rámozdultunk a Corára, mert pelus kell dögivelKépKép Tényleg ti már tiszták vagytok?KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!
Sajnos még pelusosak. Kép Bár próbálkoznak. Kép

Eri
simones

EriKép
Én már most unom, pedig még sokáig azok leszünkKép

LányokKép
Cumisüveg és bébiétel melegítő. Ki használta, érdemes-e beszerezni ? Van-e olyan típus, amibe 2 cumisü. belefér ? Azért kérdezem, mert most a Corában vannak akciósak, és sajnos szükségünk lenne rá, mert egyre többet cucliznak. Egyenlőre melegvízben melegítem nekik.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Nagyon jónak tartom a táblázatot, ezért én is leírom az adatokat.
Ancsa
2005. 05.06.- ra vagyok kiírva.
terhességi hét: 26
A nemüket még nem tudom, talán ma sikerül kideríteni, mert megyek 3D ultrahangra. Hírrel leszek felétek.

Ancsa

Kép
vancsa

Cat Kép
milyen pelust vesztek a corában??? azt néztem, hogy a hugis pelus nem olcsóbb.... vagy én néztem el valamit???

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,

Orsi
adatok a táblázathoz, hogy ki ne maradjunk:-)
Nettke 3 baba, 2 kislány, 1 fiú (a nevek még nincsenek meg)- utsó mentr. 2004.09.01., jelenleg 22 hét+ 2 nap, terminus 2005. 06.07 de prog csász lesz 36 héten kb május 10-én:-)

Utólag is köszi még egyszer az ödémásodáshoz a hozzászólásokat. Voltam védőnéninél, és se magas vérnyomás, se fehérje a vizeletben, szóval nagy baj nincs:-)
A Corába érdemes kinézni, nagyon nagy a kinálat!!! Ajánlom mindenkinek, tegnap indult az akció.

Kép
nettke

Orsi!
Nagyon szupi a táblázat.Kép
Ügyi vagy.Kép
Annyi az adatokhoz, hogy utolsó mensi ideje: 2004.10.01., 17+4, szül.várható ideje: 2005.07.08.Kép
Sajnos a nemüket még nem tudjuk.

Judyt+2 manó
17+4

Judyt
KépKép
judyt

Orsi!

Nagyon klassz a táblázat, gratulálok hozzá!!

A mi adataink:

Horváth Ádám 2002.01.07. 3300gr 54cm fejvéggel természetes úton született, Horváth Zoltán 2002.01.07. 3700gr 54cm farral simán született. 41+3 hétre születtek, most voltak 36hónaposak.

Vadvirág

Jól olvastam, megint kisbabát vársz? Ez csodálatos, ha így van!

Marcsi

Én még mindig azt mondom, hogy a te fiaid egypetéjűek, mert az egypetéjű ikrek sem tökéletesen egyformák, és a kétpetéjűek sokkal jobban különböznek , mint a te fiaid, de ne törödj velem, ha te kétpetéjűnek érzed őket, akkor legyenek azok.

Éva

Kép

Kép
éva75

Orsi Kép

Szuper a tablazat! Mi is bekerulhetnenk?
Utolso mensi ideje: 2004.09.16.
Szul.varhato ideje: 2005.06.23.
Ma 20+1
Ket kislany valoszinuleg: Emese es Reka
Kell meg valami?

Lanyok Kép

Ugy nez ki, hogy tudok itt mikrotoltetet szerezni a szopisparnahoz. Meg tudna irni valaki hogy milyen meretu huzatot keszitsek? Meg ha esetleg van valami praktikus javaslat a formaval, stb. kapcsolatban... Koszi.

Gyongyi

bgy

Orsi!

A mi adataink:

Bianka 2002 08 15 11h10 1240g, 38 cm
Bettina 2002 08 15 11h11 1540g 39cm
Brigitta 2002 08 15 11h12 1480g 38cm
császármetszés a 32+5 napon

Kép
beatrix2

Mamik Kép
Használ valamelyikőtök Pampers pelust???

Nagyon szívesen elajándékoznék 2 csomag 80 dbos 3-6 kg pelust (Ebből talán 2 db hiányzik), és ugyancsak 2 csomag 68 db-os 4-9 kg-s pelust.
Akinek kell szóljon. Ha nem szeretné ingyen, akkor Huggies 4-9 kg-s pelusra cserélném. Mondjuk a 4 csomiért kérnék 2 csomi huggiest.
De nekem minegy.

Ugyanis... már 3-6 kgs pelusnak sem vált be nekünk a pampers, de mivel kaptunk most ajándékba 2 csomagot így kipróbáltam. 2szer pelenkáztam be a gyerekeket és mindkettőt öltöztethettem át. Már a 3-6 kgssal is így jártam többször.
Én csinálok valamit következetesen rosszul, vagy ilyen a pelenka?
Egyébként minden esetben a hátán folyt ki a sz**.

Úgyhogy aki elvinné csak jót tenne velem, mert nem húznám fel magam, valahányszor csak a csomagra nézek.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Már nem használjuk a hugist, mert pici nekünk. Alacsony a dereka, és a kaka kifolyik felül. Főleg, hogy Samu mostanában 2 naponta egyszer teljesít,de akkor embereset.Kép Viszont nagyon bejött a Pampers Active Baby. Abból vettünk egy Jumbopackot a múltkor, és még azt emésztjük. Most 7-14 kg-osat veszünk már abból, mert kezd kicsivé válni. Az viszont akciós.Kép Mi még csak 6300 gr-osak vagyunk, de már kell a nagyobb méret.

Cat

Cat
Kép
cateye

Éva!
Bizony ám!!! Kép Marcell Márk június 25-én jön hozzánk... Kép

Vadvirág
Vendég

a pocakosokét is felrakom még ma...

Kép

a képekkel kapcsolatban meg arra gondoltam, hogy ha lesz időm (talán a jövő hét vége felére), akkor a saját weboldalunkat befejezném, és oda feltenném az egész táblázatot, és akkor ott megnézhetőek lennének rendes méretben a képek ill. a táblázat végége be lenne szúrva egy kis bélyegkép a babókról.
Mit gondoltok?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat Kép
ilyen activ baby az én 4-9 kg-s pelusom is... de valamiért az én fiaim mindig eláztak benne Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Szerintem remek ötlet a weboldalas is, meg a bélyegképes is. Kép Igazán kreatív vagy! Jó ötlet volt ez a táblázat, mindenkit felpezsdített úgy látom. Kép

Nekünk Szanyi Jázmin Vadvirágunk van... Kép

(Bár a 12 éves nagylányom tényleg Szabó Dominika Johanna.) Kép
...és még van egy Szanyi Dávid Jordánunk, meg egy Szanyi Marcell Márkunk is... Kép Hihi, jó kis kavarodás, igaz? Kép

Viszont Linato babái nagyon is Szabók... Kép
Szabó Lorena és Szabó Ruben.
Majd biztos jön és kibővíti az adatokat hamarosan. Kép

Vadvirág
Vendég

Orsi, Cat!
Segítenétek nekünk Gyöngyivel ebben a szopis párna ügyben?
Arra gondoltunk, hogy megvarratjuk, vagy megvarjuk magunknak.Kép
A mérete kellene (hossz, szélesség) és ha megtennétek, hogy leméritek a súlyát, hogy kb. mennyi töltet kell bele.Kép
Mert ugye Én kerestem a neten, de sehol sem volt feltüntetve a súllya.Kép
Előre is köszike.Kép

Judyt+2 manó

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!

Ahogy olvasom felmerült a pelenka kérdés.Gondoltam arra hogy elkezdek venni pelenkákat csak nem tudom melyiket.Van a pempers de azt drágának találom,van a hugies azt nem ismerem,van az auchan-nak pelenkája ami állitólag jó és jó áron van.Tudtok erről valamit?MIlyet érdemes használni?Melyik vált be?Mennyi fogy egy nap 2 babára?Nehogy túlvásároljam magam.
Egyáltalan érdemes előre venni?
kristin75

Vadvirág Kép
Elnézést Kép pedig Szany tudom is, hogy hol van Kép

Kristin Kép
én úgy csináltam, hogy vettem minden márkából 1 csomag újszülött pelust (2-5 kg), és végigpróbátuk.
Nekem a pampers egyáltalán nem vált be, mi hugis pelust használunk (mert készülünk a hugira Kép Kép).
Az elején napi 16-20 pelus fogyott, most 10-12 db.

Judyt Kép
én nagyon szívesen eladom az enyémet valami baráti áron (uyganolyan KIKÁs, mint Caté). Nekem nem jött be, nem használtam, talán max. 2szer, és nem is fogom.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Sziszus Kép
Nahát,én is a Xl.kerületben lakom Kép Kép
Ha nem nagy fáradság és kedved is lenne hozzá,élőben is megnézheted a babakocsit összekapcsozva Kép

Orsi Kép
Köszi a táblázatotKépmég csak annyi,hogy az én nevem Márti,és a lányom neve Anna Kép

A nem iker gyerekeket is beírjátok a táblázatba,vagy csak ikres táblázat??Mert nekem van még két fiam is Kép Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Márti Kép
már én is észrevettem... elnézést Kép javítva lett.

Beírhatjuk az összes gyerkőcöt is, ahogy gondoljátok. Csak akkor döntsük el, hogy mi szerint legyen rendezve a tábla - most a babók születési időpontja szerint van.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kristin!

A nekünk se vált be a pampers Kép Újszülött pelussal kezdtük,asszem a liberoval,és most auchan pelust használunk,ami nálunk nagyon bevált Kép Sokat bír és nagyon jó a fazonja Kép,ja és télleg jó áron van!!
Viszont Tesco pelust NE VEGYÉL!!! Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Kristin,
Szerintem a legjobb pelenka a Libero. A kisméret még nem olyan drága, abból lehet venni. Nekem az auchanos pelenka is tetszett, sőt én használtam a tescosat is, ami kb ugyanolyan mint a Helen Harper, ami meg az Auchanban kapható.
Viszont ami a Liberohoz hasonlit és nagyon jó azt a DMben lehet kapni, elég jó áron, Babylove a neve.
Nekünk minimum 10 elfogyott egy nap, de még most is Kép, a lányoknak ugyanis soha nem volt gondjuk a kakival, naponta többször is telerakják... Nagyon babafüggő, hogy mennyi fogy, de persze vehetsz előre néhány csomaggal, eláll egy ideig KépKép

Orsi,
csak annyi a táblához, hogy nem császárral születtek a lányok...

Szilvi
manoca

Orsi!
Írtam emailt.Kép

Judyt+2 manó

Judyt
KépKép
judyt

KristinKép
Szerintem is az a legjobb ötlet, hogy vegyél mindegyikből 1-1 csomaggal, és próbáld ki. Babája válogatja, hogy kinek mi jön be, sőt még méretenként is eltérő, hogy melyik a jobb pelus. Nekünk "kicsiként"KépKép a hugis (hugyos, ahogy a párom mondja) jött be, 2-5 kg-ig, most viszont a Pampers és a Libero a nyerő. Sajnos a Libero nagyon drága, így maradunk a Pampersnél. A Liberohoz nagyon hasonlít a DM Baby Love, és jóval olcsóbb.
Nálunk is napi 8-10 fogy/gyerek. A törlőkendőből viszont jó a hugyos, mert az erős, és jó nedves., ellenben a Pampers csak alul tocsog, de felül szárazak a törlőkendők.Kép

OrsiKép
Jó ötlet a weboldalas képtár, és a bélyegkép is. Melyik szerveren lesz ?

Cat

Cat
Kép
cateye

OrsiKép
A táblázatba mi is bekerülhetünk?
Írom az adatainkat:
Baba neve: József
Szül.idő:2004.12.02
Kor:2 hónaposak voltunk tegnap!Kép
Súly:4040 gr
Hossz:55 cm
Mi is császárosok vagyunk, (33+0)

Túlvagyunk a 2 hónapos oltáson..ma kaptuk.
Remélem nem fog belázasodni.
Frisskisbabás anyukák!
A ti babáitok belázasodtak?
Köszi előre is az infókat
Kirri
+ a FőmanóKépKép

KépKép
KépKép
kirri

De kajla vagyok:
természetesen a 4040gr + a hossz az aktuálisKép

A születési: 2300 gr, 45 cm

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok!

Orsi! Szerintem így jó, hogy születési sorrendben van a tábla! Kép
De, ha be szeretnétek rakni a nem-iker gyerekeket is az úgy olyan kavar lenne nem? Olyan követhetetlen! Ha leszavaztok, akkor annyi, hogy más színnel legyenek Kép Kép Kép

Krisztina

Krisztina
k78

Sziasztok!

Esetleg egy köv. oszlopba, testvérek cimmel, csak név és életkor?....

Az sztem is nagyon jó, hogy születési sorrend van. Kép

Zizi
debyand

KirriKép
A 2 hósnál egyáltalán nem volt hőemelkedésünk sem. Estére azért volt egy kis nyügi, panaszkodtak az ölünkben.Kép Ha estére lenne hőemelkedés, adj be egy kúpot neki.Kép Nagyon édes a manó, olyan jó kis husi!KépKép

OrsiKép
Szerintem is maradjon a születési sorrend, esetleg a nagyobb tesókat ahogy Kriszta mondja más színnel lehetne jelölni.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,

No akkor távirati stílusban Kép

HELLP szindróma: nem igazán tudom, a pontos magyar megfelelőjét. A lényeg, hogy a májenzimjeim vmi hihetetlen magasságokba ugrott, ami az anyára nézve nagyon veszélyes lehet (babák tök jól voltak). Három napig minden reggel vettek tőlem vért, és mindig magasabb lett. A harmadik napon a még mindig emelkedő érték miatt, délután mentem is a szülőszobára Kép

Cipő:
Az én lányom is 21es szandival indított, ma alig múlt 22 hós és 25-ös a csizmája Kép

Kristin 75
Én a Pampers new born (2-5kg) pelust használtam, és nagyon ajánlom az első időkben. Tudtommal ez az egyetlen olyan pelus, amiben van egy vékony "hálószerű" anyag, és a még gyakorlatlan kezeknek nagy segítség. A kakiból a nedvességet egyből elvezeti, csak a sűrűje marad. Próbáltam többfélét, de első időkben ez a legjobb - szerintem. A mennyiséget én úgy számolom, hogy éjjel nincs tisztábatéve (EGYÁLTALÁN), napközben meg háromóránként esznek, előtte peluscsere, tehát (6-9-12-15-18-21 órával kalkulálva) két gyerekre 12 kell Kép naponta. Ez a Pampers new born asszem 44db-os. Szerintem érdemes betárolni, legalább 2 hétre, ami kb 2-3 csomag! Asztán meg melátod.

Orsi,
A táblázatodhoz csak annyit, hogy akinek az ikreken kívül van még babája, az a "plusz" is bekerülhet?
Orsi 2003.03.26. 38+4 napra természetes úton jött világra (50cm és 3300g)
Egy másik topikban is csinálnak táblicskut, és ott niknevenként rakják össze Kép És az aktuális baba korát egy képlettel mindig frissíti az excell. Átküldjem mintaként?

És köszi az észrevételeket is. Én is úgy látom, hogy nekem teljesen mások, de másoknak meg tök egyformák. A doki szerint LEHET hogy egypetéjűek, mert mintha a külső burok közös lett volna, de nem mondja biztira, mert hát császárnál ugye ez picit másképp van Kép No, akkor várok türelemmel, és majd meglátom, 5-6 év múlva Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!
Köszi a pelusos Ötletet Kipróbálok többet az lesz a legjobb.Nemsemmi a pelustermés egy napra......nem gondoltam volna hogy kb 20db...........
a törlőből hoznak nekem pamperst,de akkor abból is kipróbálok többfélét.

A táblázat nagyon jó lett de osztom Krisztina véleményét,érdemes lenne elkülöníteni a tesókat kavar miatt!
Megyek fodrászhoz......nagyon szép leszek.........hi-hi..........
kristin
kristin75

Sziasztok!

Cat!
Nekem nincs cumisüveg melegítőm, én a tápszert mindig a mikróban melegítem. Ha kész, jól összerázom, hogy mindenhol egyenletes legyen a hőmérséklet.

Pelus: Mi Liberot használunk, ha akciós akkor jól bevásárolunk belőle... A pampersből nálunk a pisi folyt ki kb. 10 perccel a peluscsere után. De az auchanos is jó, csak nincs a közelünkben Auchan...

Ha a tesók is bekerülhetnek a táblába, akkor itt a lányom adata:
Suhajda Napsugár 2002. 06. 20.

Krisztin!
Szerintem a lányok már az össz pelenka mennyiséget írták, a két babához. /nálunk legalábbis egy gyerekre sosem kellett 10 pelus /

Ildikó
ildikó

Kirri!

Nagyon édi a manód!
A két hós oltás még nem viseli meg a babákat, majd a többi, főleg, amikor kettőt kapnak egyszerreKép

Ildikó
ildikó

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?