A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

Orsi!

Szabó Ruben Milán 2004.09.13 2920gramm 52cm
Szabó Lorena Liza 2004.09.13 3770gramm 56cm

császár 38+1 héten
kor:10nap múlva 5 hónaposak

Lina/linato/

kösziKép
linato

Ez a következő oszlopos dolog jó ötlet... akkor ebben az irányban fejlődünk Kép

Cat Kép
még nem tudom, hova rakom fel. Majd ezt a párommal intéztetem, hogy melyik servejükre rakhatom fel.

Szilvi Kép
javítottam

Kirri Kép
eddig is bennevoltatok, csak az adatok hiányoztak. De beírtam az infókat.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Heppi Kép
nálam is képlet számol, de szívesen megnézem, hogy a másik hogyan működik ill. milyen a formája. A profilomban van az e-mailcímem, kérlek, küld át.

Lányok Kép
csinálok több félét és majd eldöntjük, hogy melyik a legjobb Kép

Popsitörlő: nekem a hugis vált be ebből is. A legvastagabb az összes közül, és jó nedves is.

én a 2 gyerekre való pelusmennyiséget írtam.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vadvirág

Ez tényleg csodálatos!!! Gratulálok a kisbabátokhoz!!!! Én is most töröm a fejem a negyedik babán, de a férjem még azt mondja várjunk egy pár hónapot, amíg anyagilag helyre állunk az építkezés és az új munkahely miatt.
Hát én már szívem szerint nem várnék. Most, hogy a fiúk oviba mentek olyan egyedül vagyok, jó lenne még egy kiscsaj, de azt se bánnám, ha akár megint két babánk születne.

Éva

Kép

Kép
éva75

Éva Kép
Hajajj még egyszer kettő Kép Kép ez nagy merészség Kép mi is szeretnénk még tesókat, de én azt hiszem most már inkább az egyesével változatra szavaznék Kép
persze, ha ketten lennének, akkor sem jönnénk zavarba Kép

Elkezdtem beírni a tesókat a táblába. Ahol az ikreken kívül van manó, az kérem, írja meg.
(Vadvirág, Heppi - titeket már beírtalak Kép)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

LányokKép
Mostani Kismamában van egy cikk, ikrek a négyzeten címmel. 5 éves iker fiúk mellett, 3 hónaposak az ikerlány tesókKépKépKép Nem semmmi energia kellhet oda, de iszonyú öröm.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Kristin!
Mindegyik gyereknél a Libero-t vásároltuk és nálunk nagyon bevált. Kép Törlőkendőből a Pampers lett igazán megfelelő. Kép
(2 bébihez napi 10 db pelcsi)

Orsi!
Én még nem is voltam ott soha... Kép De egyszer biztos megnézem, mert azért illene és persze kíváncsi is vagyok. Kép

Szerintem is jó lenne ahogy Zizi gondolja, hogy a tesókat csak a végére név/életkor, mert így talán nem lenne annyira zavaros összességében.

Éva!
Köszi a gratulát! Kép

Lehet, hogy mire a baba projekt beteljesedne nálatok, addig úgyis eltelne pár hónap... Kép Akkor viszont neki lehetne kezdeni most is, nem? Kép

Mi sem bántuk volna cseppet sem, ha megint kettő sikerült volna... Kép

De azért mostmár majd leállunk azt hiszem.... Kép
(Elvileg az ikrek után úgy terveztük eredetileg.)

Doris!
Hátha valahogy mégis csak benézel... Kép Február 15-én költözünk!!! Úgyhogy csomagolunk mi is. Kép

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Üdv mindenkinek!

Pocakosként jártam itt utoljára.
Beatrix által mindent tudtok rólunk. Jól vagyunk,11.hetesek a lányok. Túl vagyunk az első oltáson, az első átaludt éjszakán. Ez még nem rendszeres, de előfordul, ha este 9 - 10 között esznek utoljára.(reggel fél 6-ig alszanak)

Orsi? Bekerülhetünk a táblázatba mi is?

36+2 tervezett császárárral születtek 2004. november 22.-én:
Indig Zita 2550g, 51cm
Indig Fanni 2560g, 52cm
Indig Henrietta 1960g , 46cm
Mindhárman teljesen egészségesek és nagyon jó kislányok.
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=3081
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=4135

Nettke! Nagyon tetszik a hozzáállásod! Fél siker!
Remélem még összefutunk.

Megpróbállok sűrűbben jönni.

Ildi
ebatta

Sziasztok!

Orsi Kép
köszi a javítást és semmi gond az elírásért Kép Kép
Akkor a fiúk adatait is beírom,aztán majd lesz valami.
Gulrich Tamás 1996.05.22.
Gulrich Balázs 1997.07.23.

Ildi!
Nagyon helyesek a csajok Képés milyen nagyok már....
Ha már ilyen sokat alszanak Te is tudsz pihenni Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Orsi

Nekünk az ikrek mellett van egy öt éves kislányunk: Horváth Lorena 2000.01.21. 3750gr 55cm,

Vadvirág
Én is így vagyok vele, de erre nem tudok hivatkozni a férjemnél, mert én egyből terhes lettem a Lorával is és az ikrekkel is az első hónapban. Szerintem most is egyből összejönne.
Még puhitom egy picit a férjemet.

Éva

Kép

Kép
éva75

Vadvirág Kép
Kép Kép Kép leeht, hogy én vagyko fáradt??? Kép "Orsi! Én még nem is voltam ott soha... Kép De egyszer biztos megnézem, mert azért illene és persze kíváncsi is vagyok. Kép" ezt mire írtad????

Orsi

táblicsku készül. Majd este dobok egy újat.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Elég régen jelentkeztem, de most hogy látom a táblázatot, jó lenne, ha mi is belekerülhetnénk a kismamis változatába.
Bannamari, utolsó menszesz: 2004.08.28. Babák kora: 22 hét + 5 nap, június 4-re vagyunk kiírva és egyelőre úgy néz ki, hogy egy kisfiúnk meg egy kislányunk lesz. Nevük az eddigiek szerint: Gergő és Eszter (vagy Lilla).
Ma voltunk ultrahangon, a babák arányosan fejlődnek és a méretük megfelel a koruknak. 511, ill 518 grammosak. Rengeteget mozognak, nagyon élvezem.

Judyt!
Azóta nem írtam, de nagyon jó kézügyességed van! Gratulálok. Most már lassan mennetek kell a genetikai uh-ra is, nem?

Egykérdésem is van:
Volt úgy valakinél, hogy egy lepényről egy kislánya és egy kisfia lett? Mert a doki azt mondta, h egy lepény látszik, de lehet kettő is, nagyon közel egymáshoz. Vagy lehet, h két fiúnk lesz?

Minden jót minden mamának, babának és pocaklakónak!
Üdv: Annamari
22+5

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Örömmel tudatom veletek, hogy megtudtam a gyerekeim nemét. Az egyik tuti fiú, , a másik nem mutatta magát, de az adtokból arra következtet a doki, hogy fiú. A párom nagyon örül, mert már viszi tovább valaki a nevét. Minden férfinak ez a fontos? Nagy a boldogság a családban is.

Pussz nektek!

Ancsa

Kép
vancsa

Vancsa!

Szerintem minden férfinak valamennyire fontos,bár ugyanannyira örülnak a kislánynak is.Bár szerintem ehez egy családcentrikus ember kell!Kép
Nálunk az elsö gyereknek,aki lány,nagyon örült a férjem.A második fiu,hát annak is örült.Az ikreknek pedig nagyon,miután tuljutottunk az első "megrázkodtatáson".
Ráadásul a lányok álltalában jobban apásak,ami még legyezgeti is a hiuságukat.
Szóval embere válogatja,hogy ki kinek örül.

Bea

Kép
beatrix2

Ancsa!
Nálunk apa inkább abban bízott, hogy tévedtek, és az egyik mégis lány lesz. Kép Úgy szeretett volna kislányt. Kép

Eri
simones

Annamari Kép
nagy valószínűleg fuzionált a lepény, azért látszik csak egy.
Ha tényleg egy lepény van, akkor egypetéjűek az ikrek, és mindenképp egyneműek. De én a fuziót valószínűbbnek tartom.

írtam mailt.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

sziasztok!
köszi a dicséreteket Kép hízunk Kép Kép
Orsi, tábla nagyon csini!

egyet (kettőtKép) javíts kérlek, fiúk július 18-án születtek, 43 cm-es "hosszal".

ikrek a négyzeten cikk:
http://www.kismama.hu/cikk.php?id=61&cid=16838

mai ikersztorink:
Ádám délelőtt elesett a motorral a bölcsiben és jól elharapta a felső ajkát.
Péter délután elesett a motorral a bölcsiben és nagyon elharapta a felső ajkát.
olyam kis csókos lett a szájuk KépKép
marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Annamari Kép
visszajött a mail, hogy nem kézbesíthető a címetekre Kép mi lehet a gond?
(pelus OK, a részletek miatt írtam)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok!
Megint nagyon termékenyek voltatok, dehát így van ez az ikres mamáknál amúgy is...Kép

Nagyon jó ötlet volt a táblázat, legalább mindenki bejelentkezik. Utolsóként befutok én is a fiúk adataival:
Csabi "A": 2002.nov.29. 29+3, 1390 gr, 38 cm
Marci "B": dátum uaz, 1380 gr, 42 cm
Friss kismamik, meg ne ijedjetek a fenti adatoktól, inkább bíztatásnak vegyétek, hogy ilyen mini manók is totál egészségesek lehetnek! Kép (Úgy látom az én kisfiaim születtek a legrövidebb terhességböl...)

Orsi!
Nagyon klassz a táblázat!!! Még lenne egy-két ötletem hozzá: 1. az összetartozó gyerekeket ne válasszad el vonallal, úgy ahogy azt a táblázat elején csináltad. 2. külön oszlopban fel lehetne tüntetni az e-mail címeket is és 3. be lehetne írni, hogy ki melyik környéken lakik. 4. A T és a CS betü mit jelent? 5. Rita (Trus) adatait is ki kellene bányászni! 6. "z"-vel írom a "nevem" Kép 7. Panka 5,5 éves, 1999.07.07. 41. hét, 3200 gr, 50 cm
Az tényleg jó lenne, ha fel tudnád rakni a honlapodra, akkor nem kellene majd utána keresgélni az ikres archívumban. Köszi, hogy a két pici mellett foglalkozol ezzel, nagyon ügyes vagy!

Valaki kérdezte a cipöméretet: kapaszkodjatok meg, nálunk 18-as cipöben kezdtek járni a fiúk és még sokáig nem kellett lecserélni. Most, 26 hónaposan is még csak 21-es szandit hordanak. Nagyon picikék még, de annyira kis helyesek és szuper ügyes a mozgásuk! Lemértem a magasságukat, most olyan magasak, amilyen Panka volt másfél évesen... 81 ill. 82 cm-esek.
Eri, Zizi! A ti fiaitok mekkorák? Persze mi sem vagyunk túl magasak (164 és 169 cm)

Mindenkinek további jó estét, sajnos csak ilyen ritkán tudok jönni...
Mimóza
mimóza

Marcsi!

Elolvastam a cikket,nagyon aranyos,és teljesen ráillik az egyes nagyobb testvérekre is.
Nálunk 9-10 év a korkülönbség,de néha megkapom a nagyoktol,hogy rájuk nem figyelek.Pedig figyelek én ,de ötté szakadni?Kép
És persze a picikre mindig minimum fél szemmel figyelni?háááááááááááááááááát!nehéz!

Mindig mindent ilyen egyformán intéznek a fiuk?KépKépKép

Egypetéjü ikrek:Az a tuti,mikor a terhesség alatt már látják,hogy egy burok van.Azok a gyerköcök tuti egypetéjüekKép

Orsi!

Nagyobb gyerekekhez én is csatlakozom:
Beatrix 1992 05 18 00h23
György 1993 08 30 01h27

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!
Vancsa!
gratula a fiúhoz!mi is először azt tudtuk meg hogy azegyikfiu.apa nagyon örült!!!azután azon izgult akkor a másik jó lenne ha kislány lenne és a 4D-n kiderült a masik lány megint nagyon örült!!!ha már az elején nem volt beleszólásunk hogy hány baba legyen akkor legalább ez a kivánság teljesült. már nem bánom hogy ketten vannak(főleg így köztetek lehetett nagyon ráhangolódni az ikrekre).más is elbizonytalanodott az elején?
a fodrász csaj odaadta a vendége telszámát aki a 1,5 éves ikrei babakocsiját árulja.még nem hívtam először titeket kérdezlek.egymás melletti HAUCK a legkissebb meretű.milyen lehet?30-40 körül adja.Állitolag jómódú nem a penz érdekli.Jó a hauck?
kristin
kristin75

Ildi
megnéztük az albumot, gyönyörüségesek!!!! Nagyon tetszenek a kislányok, remélem a mieink is ilyen szépek lesznek:-) gyere gyakrabban, millió kérdésem lenne...:-)
Annamari
a 3 lepényünkből nekünk is fuzionált 2, mert a hátsó falon vannak, és egyszerüen igy volt hely, hogy összeolvadtak. Szóval lehet ott még kislány!!!!:-)

Kép
nettke

Kirri! De nagy már a kisfiad!!!

Pelus! Az elején nekünk se vált be a pampers, de mostmár jó, meg jó a DM-es Babylove is! Piciként a huggies volt a nyerő! MEg nagyon szeretem a fixiest, az egyik legjobb! Csak az van, hogy nem használhattok huzamosabb ideig ugyanolyat, mert kipattognak! Kép
Popsi törlő meg a pampers és a J and J!

Hú, én illetve nem tudjuk, hogy lesz-e még gyerek! Főként anyagi okokból...Kép Pedig mikor kismamit látok megjön a kedvem! A férjem meg picit én is azért is viszakozunk, hogy mi lesz, ha megint ketten lennének! Kép
A lányok nekünk is spontán elsőre sikerültek! Kép

Ebatta! A te lányaid is mekkorák már!!!

Orsi! Vadvirág SZANYról beszélt! Kép Kép Kép

Kristin! A hauck eredetileg 60-70e körül van, hááát nem vmi tágas! De nézzétek meg, hátha tetszik!

Krisztina

Krisztina

Krisztina
k78

Sziasztok!

Na, akkor nálunk a tesók:

András 1998. 07. 06.
Zsófia 2002. 07. 19.

Mimóza!
Az én fiaim elég nagyok, most kb. 80 cm magasak, egy-két év, és utolérik Zsófit (ő 75 volt másfél évesen)... A lábuk pedig 21-22 körül van. De én 175 vagyok, a párom meg 188, lehetnek magasak.

Nálunk is azt mondták szüléskor, hogy egy nagy lepény volt, de sztem ez lehetett összenőtt is, igy még nálunk sem tuti a kétpetéjűség, de egyre kevésbbé hasonlitanak, főleg alkatra nagyon mások.

Éva! Jó, hogy Te is jöttél, klassz, hogy a fiúk már ovisok. Minden tiszteletem a Tiéd, ha vállaltok még egy babát, én most úgy érzem nem birnék többet, szeretném, ha már egy kicsit nagyobbak lennének, aztán persze lehet, hogy 5-6 év múlva meggondolom magam.... Kép

Zizi
debyand

Nettke!

Ildinek én meséltem rólad,kérdezte,hogy hol fogsz szülni.Mi tartjuk egymással a kapcsolatot,miota ildi bejelentkezett a babanetre.Míg korházban volt,az idő alatt ment az sms-s és a telefon.
Te is keress magadnak olyan barátot,aki tartja benned a "lelket",aki szintén hármasikreket vár,vagy hármasikrei vannak,akivel meg tudod beszélni a dolgokat.Ez nagyon sokat segít.
Ilyen valaki lehet Ebatta ,de ha kérdésed van,én is szívesen válaszolok.De ezt már felajánlottam!

Bea

U.i.:nézd meg a fotoalbumomat
www.babanet.hu/album/main.php?album=1930

Kép
beatrix2

Sziasztok!
most csak annyit, hoyg a táblázat szépen alakul, viszont ha az utolsó betű a természetes illetve császáros jelzés, akkor a mienk korrekcióra szorul, ugyanis természetes úton módon törtettek ki a drágáim! Bocs, sír a leányzó!
Claire
claire

Krisztina
k78

Kirri!
Micsoda férfi lett a bébiből, hihetetlen! Kép Igazán helyes pasas! Kép

Orsi!
Tényleg nem lehet egyszerű feladat elkészíteni a táblázatot azzal a rengeteg különféle adattal - mi meg közben csak ontjuk magunkból folyamatosan az újabbnál újabb megoldásra váró ötleteket - a gyerekek mellett, én is GRATULÁLOK, nagyszerű vagy, kreatív és gyors! Kép HAJRÁ! Kép

Krisztina!
Igen, így van, köszi... Kép

Vadvirág
Vendég

Nagyobb gyerekeim:
Szabó Miléna Dóra 1999.09.01.
Szabó Korina Luca 2002.01.26

Most csak ennyi, megpróbálok aludni még egy keveset.Kép
linato

Mamik Kép
Köszi a pontsításokat... (nem mondom, hogy mindig 100%osan ide figyeltem Kép). javítottam mindent

Kriszti Kép Vadvirág Kép
SZANY Kép Kép OK értem már Kép Kép Nagyon szívesen elnavigálok bárkit Szanyra, mert eléggé ismerősök vagyunk a környéken. (Apukán pápai, a nagypapám, vági - Vág Szany mellett van, és minden alkalommal át kell rajta autózni, ha megyünk bucsúba nyaranta Kép

Ma megyünk a dévényesekhez Kép mindeképp jelentkezem, hogy mire jutottak a két manóval.

puszi mindenkinek

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

egyelőre egy ff tábla, mert rohanok (csak az adatok egyeztetése miatt Kép)
és ígérem, hogy a jövőben nem terhelem a rendszert ezzel a sok táblicskuval

Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Ovit keresők Kép
A Montessori óvoda
http://index.hu/info/monte0202/

Orsi!
Nagyon jó a táblázat, ügyes vagy. KépKép

Eri
simones

Sziasztok!

Orsi!Kép

Szupi a táblálzat, látom te is exel bajnok vagyKép(én és évekig gyürtem az exelt) Egy kis kiegészítés, az ikrek 36+2 napra születtek, és a nagyobbik tesó Ipacs Liliána 1999.04.04-én született szintén császárral. Ha kell majd hozzá kép gondolom privátba kell elküldeni, majd szóljál!

Marcsi!
Hogy állsz az ovikkal? Sikerült vmelyiket már megnézni?

Yabu
yabu

Sziasztok lányok!
köszönöm a segítséget kocsi és pelus ügyben.Azt hiszem jövőhéten megnézem a kocsit hogy milyen.
a táblázat nagyon jó lett már alig várom hogy teljesen kész legyen..........jó lesz megnézni fotóval..........

vett fel vki mostanában szocpolt?
kristin
kristin75

Zizi

Neked már négy van , nem csoda, hogy elfáradtál!! Én most azért érzek magamban ennyi erőt a negyedik babához, mert egész délelőtt egyedül vagyok, a suliban is 1 hónap szünet van.
A férjem szerint én szülési kényszerben szendvedek, pedig ez nem igaz.
Olyan csodálatosak a gyerekek, hogy nem tudok velük betelni és minél többet szeretnék belőlük. Ezzel szerencsére a férjem is így van, csak ő az anyagiak miatt fél inkább egy kicsit, meg nálunk a nagyszülők nem nagyon örültek a hírnek, amikor közöltem velük, hogy még szeretnék egy negyedik babát és ez egy kicsit lehangoló volt, dehát nem nekik szülöm, hanem maguknak, csak mindig azt hallom tőlük, hogy azokat a gyerekeket fel is kell nevelni. Én ilyenkor mindig azt kérdezem, hogy őket 7-en hogy tudta felnevelni az anyukája?
Azért sem adom fel.

Ma van a farsang az oviban.
Lora pillangó a fiúk pedig micimackók lettek végül. Nagyon nagy volt az izgalom és holnap itt a helyi tornacsarnokban táncos farsang is lesz, oda is el kell mennünk.

Éva

Kép

Kép
éva75

Kristin

Mi most vettünk fel három gyerek után és még pár százalék van bent, amit a lakhatásira és a külső vakolásra tartottak bent.
Kérdezz bátran, amiben tudok segítek.

Éva

Kép

Kép
éva75

Orsi!
Ez fantasztikus lett tényleg!!! Kép

Dominika: 1992.11.02.
Dávid: 2000.10.31.
Marcell: 2005.06.25.

Szóval még vásárok is vannak arra felé? Kép Tuti hogy megnézzük nyáron mi is. De jó! Kép

Remélem tetszeni fog majd nektek is Dévényéknél. Kép

Éva!
Teljesen egyetértek veled. Kép HAJRÁ! Kép

(Én is voltam I. osztályban pillangó.) Kép
Szerintem Jázmin is kipróbálja majd az oviban milyen is az... Kép

Dominika az oviban egyszer vámpír volt. Kép
Azért persze nem maradt ki a tavasz tündér sem a jelzemek közül a továbbiakban.

Vadvirág
Vendég

Lányok!
Megatoys kuponokról info:
http://www.megatoys.hu/index.php@menu=01.htm
Nincs szüksége valakinek rá?

Eri
simones

Sziasztok!

Orsi!
Egyre jobb ez a táblázat!!!Nagyon ügyes vagy és tök rendes,hogy ennyit fáradozol értünk!

Más:
Tudom,nemrég volt szó a légzésfigyelőről,de szeretném megkérdezni,hogy ismeri-e valaki a Babycontrol légzésfigyelőt?Ha van valakinek ilyen,leírhatná a tapasztalatát!
Kösz!

Edit

Kép

Kép
edit73

Bocs!Lehet,hogy nem itt beszéltünk a légzésfigyelőről?!
Akkor viszont érdekelne mindenki véleménye!Kinek milyen van?Milyet érdemes venni?Használ valaki Baby Control-t?
Edit

Kép

Kép
edit73

Cat Kép Doris Kép
Meg aki meg ismeri a Peg Perego Duette-t... Kép

Mennyi helyet foglal a csomagtartoban? Tenyleg le kell vanni rola az uleseket mielott ossze tudnad hajtani? Mennyire nehez manoverezni vele?
Meg tudnatok irni, hogy otthon mennyibe kerul ujonnan (autosulesek nelkul)? Ugy nez ki, hogy kozvetlenul a gyartotol meg tudnam rendelni, eddig ez a legolcsobb megoldas amit talaltam (marmint aki kiszallitja ide Irorszagba).

Gyöngyi

bgy

Éva!
Örülök,hogy újra itt vagy! Nagyon megértelek a negyedik babával kapcsolatban! Én biztos nem fogom elöre megmondani, ha már szeretnénk a negyediket, nem akarom, hogy elbizonytalanítsanak a nagyszülök. Bár a két nagypapa biztos örülne! Anyukám már az ikrek hallatán is kiborult, nem is tett nekem túl jót...(Persze csak engem sajnált, hogy milyen nehéz lesz. Nehéz is volt az eleje, de most már boldog vagyok, hogy így alakult és én is tudnék örülni még egy ikerpárnak! Kép ) Ha tényleg vállaljuk a negyediket, azt a (valószinüleg utolsó) terhességet nagyon vidáman és bizakodva szeretném végigcsinálni, nem úgy mint a fiúkkal...
Egyébként tul. mire vártok? Most az elején biztos nem lenne anyagilag gond egy kisbaba, minden felszerelésetek megvan, söt a dupla gyes helyett gyedet kapnál, nem? Ti olyan ügyesek vagytok, biztos, hogy mindig mindene meglenne mind a négy gyereknek!!! Ez a ház is milyen gyorsan és milyen szuperül felépült minimális összegböl.
Zoli állása milyen?
Pankáéknak is ma volt a farsang, gyönyörü kis tavasztündér volt! (Azért nem bánom, hogy nem vámpír akart lenni...Kép ) (Andris is Micimackó volt.)
Mikor jártok errefelé? Beugorhatnátok!
Mimóza
mimóza

Orsi!

Az ímél címem a profilomban van. Nem tudom, hogy mi lehet a másikkal a baj. Eddig működött. Most valami spamszűrőt használ a UPC, lehet, hogy ez tette be az ajtót. Ettől még jönnek a kéretlen levelek dögivel Kép
Előre is köszi a mélt.
Most rohannom kell, majd még írok.
Tényleg: akkor most hány ikres kismami van?

Na pussz:
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

AnnamariKép
Itthon amikor mi kerestük akkor a Brendonban 125.000
pénz volt a Pege Perego Duette, autósülések nélkül.
Mi olaszban 90 ezerért vettük meg. Az autósülések az itthoni 40 ezer helyett 28 ezerbe kerültek.
A vázat könnyű összecsukni, és a csomagtartóban simán elfér. Az ülések nekünk beférnek, de azon kívül akkor nem tudunk semmit betenni a csomi tartóba.

EditKép
Mi Baby Controlt béreltünk a Mini Manóból. Az első éjjel kétszer riasztott be tévesen. Másnap visszavittük....

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Mimóza

Nálunk nagyon jól sikerült a farsang, Lora nagyon szép kis pillangó volt és a fiúk is nagyon élvezték, mert átmehettek a Lora csoportjába is és nagyon örültek neki.
A ZOli azért akar még várni, mert 6hónap próbaidő van a munkahelyén és attól fél, hogy mire esetleg meglesz a baba itt lesz állás nélkül. A munkája amúgy nagyon érdekes szociális és gyámügyi előadó az önkormányzatnál. MOst még nem valami sokat keres, de ha májusban meglesz a diplomája kétszer ennyit fog keresni. Addig meg valahogy kihúzzuk a kis fizetésből meg a gyesemből.
Pankának te készítettél jelmezt?

Vadvirág

Te még ilyenekre emlékszel, hogy mi voltál az oviban?!

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Felpezsdült a topik, nem győzök visszaolvasni. Nagyon klassz a táblázat, szeretnénk mi is bekerülni, ha lehet.

Nagygyőr Csenge 2000. nov. 09. 2650 gr 51 cm
Nagygyőr Csilla 2000. nov. 09. 2740 gr 51 cm

37 hét+ 3 nap-ra születtek, császárral, spontán ikrek, 4 évesek

Teso
Nagygyőr Flóra 2002. dec. 14. 3700 gr 55 cm

Előre is köszönöm, ha bekerülünk.

Megnézegettem az újabb képeket, mindenki nagyon aranyos.
Ebatta 3 kicsilánya csúcs.
Éva klassz a házatok! Mi is gondolkodunk a negyediken, de még nem mertem belevágni.
ikeranya

Éva!
nem is tudom hogy van -e kérdésem a szocpollal kapcs.Most voltam az otp-ben és nagyon elkeseredtem,mert megkapnánk....csak van a nevemen egy balatoni ingatlan ami lakóházként és nem nyaralóként szerepel.Mivel van a nevemen más lakó-ingatlan így nem részesülünk a támogatásban.
Most töröm a fejem mit lehet kihozni mert nem akarom veszni hagyni a 2,4mft-t,de sajnos azt hiszem nincs más választásom.Pedig ebből lett volna kerítés,viacolor,terasz......
Azért köszönöm.............

Kristin
kristin75

Kristin!

Biztos,hogy lakóház?Megnézted a tulajdoni lapon?Mert az a mérvadó,ami a tul.lapon van.Nem tudod elajándékozni a családban?Tesónak vagy szülőnek?
És az sem mindegy,hogy mikor és hogyan került a tulajdonodba az ingatlan?Vetted?Ajándék?Örökölted?100%-ban a tied vagy van más tulajdonos is?Lakik bennt valaki ( bejelentve az önkormányzatnál)?Van haszonélvező?

Nem kíváncsiskodom, de a korm. rendelet bizonyos esetekben különbséget tesz!Ezeket mind megnézték az OTP-ben?Vittél az ingatlanról valami papírt (tul. lapot vagy adás-vételit)?

Ezenkívül ahány bank,annyiféleképpen értelmezi a kormányrendeletet.Esetleg érdemes máshol is érdeklődni,mert sokszor a bankban is tévesek az ismeretek.

Edir

Kép

Kép
edit73

Nettke!

Ment egy e-mail babakocsi ügyben!Nézd meg!Szerintem érdemes.

Edit

Kép

Kép
edit73

Cipőméret: Az én Gergő fiam 17-esben gyalogolt anno Kép Igaz, most 9,5 évesen is belefér a 30-asba. (Ilcsi meg 33 körül tart már)

Ildi

Ildi
pildi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?