Sziasztok!
A fonok lelepett mert az is influenzas, ugyhogy most galad modon itt ucsorgok, de a munkahoz hozza sem nyulok. Azt hiszem megrendeltem az osszes babaruhat, amire szuksegunk lesz.
www.annegeddes.com Mindenkinek csak ajanlani tudom es szallitanak Magayrorszagra is.

Most irok ide, aztan nezelodok meg mindenfelet. A hordozokendo engem is nagyon erdekel, mert ha Poochina olyan lesz mint en, akkor nem lehet egy tapodtat sem megtenni majd nelkule.

Istenkem, es mondja nekem ezek utan azt valaki, hogy a vasarlas nem gyogyito hatasu, minden bajom elfelejtettem mar. Meg az sem erdekel jelen pillanatban hogy a Leigh (apaja) mit csinal. (Ja, mert meg mindig veszekszunk egy kicsit.)
Gem,
Koszi a biztato szavakat. Azt hiszem azzal, hogy megint Poochinaval es az otthoni dolgokkal foglalkozom, tenyleg jot tesz, de meg mindig nagyon ugy erzem, hogy felmondas lesz a vege...
Pipocska,
Szuperek a kepek!! Igazan nagyon jok!! Gondolom mekkora elmeny lehetett!! Mar en is varom!!!
Hanee,
Hat akkor lesznek Lili babak szep szammal.

Liliana lesz a teljes neve, es valoszinu apaja miatt Lilly lesz foleg a kisasszony. Mit ne mondjak, orulok, hogy vegre tulvagyunk a nagy "nevcsatan". Fel kellett adnom egy jopar remek nevet, de en ezt is nagyon szeretem.

Apajaval meg hat a jovon veszekszunk. Ki mit akar csinalni, hol akar elni, stb. Apaja hazament angliaba es most a fenykepezessel foglalkozik (meg a motorjat buzeralja). A fenykepezesnek orulok, mert ez elete alma es nagyon ugyes. Valami yachtos magazin most meg is vette a kepeit, szoval alakulnak a dolgok, DE en nem akarok angliaban elni es o ezt nagyon jol tudja. Eddig ugy volt, hogy jon velunk Magyarorszagra es januarig otthon leszunk, utana meg majd oda megyunk lakni, ahova en visszamegyek dolgozni (egyiptom, houston, malaysia, valamelyik). Most a makvirag nem biztos benne hogy ez igy jo otlet, mert a fenykepezes, stb. Pedig eddig pont ez volt jo ebben az eletmodban, hogy sok helyre olcson lehetett utazni mert sok hely kozelebb van es rovidebb a repulout. Na a lenyeg az hogy most nem tudjuk eppen hogy mi a helyzet. En mondtam neki, hogy azt szeretnem ha visszajonne a biztonsagi szakmaba legalabb januarig es akkor utana majd eldontjuk. Arra merget vehet, hogy en Magyarorszagon leszek, ha o nem akar "apasagi gyesen" lenni, megertem, de akkor inkabb csinalja az eredeti szakmajat es utan akkor koncentralhat teljesen a fenykepezesre. Ugyhogy most eppen azon megy a vita hogy ki hol es hogy akar elni. Szerintem egyebkent a legnagyobb baja az, hogy kijelentettem, hogy nem fogok meg hozza menni. En mar voltam egyszer ferjnel (pontosabban most fejezodik be a valasom) es eszem agaban sincs most azonnal ismet ferjhez menni. Talan majd jovore... Hat ezt most jo bo lere eresztettem, bocsi ha untatlak vele, csak kerdezted, nekem meg jol esett kiirni magambol.

Igy most lehet hogy banalisnak hangzik a problema, de azert 21 hetesen mar igazan orulnek neki ha nem a levegoben logna, hogy a gyermekem apja meltoztatik-e velunk jonni, vagy nekem kell pocakostul koltoznom egy orszagba, ahol nem ismerek senkit es semmit es raadasul nem is szeretem.
A hizas temahoz is szeretnek hozzaszolni. En nem tudom, hogy hany kiloval lettem terhes pontosan, mert az elso hat hetben (mielott megtudtam) volt ket het szabadsagom, ami alatt felszedtem szerintem ket kilot, de nem tudtuk lemerni, mert hat akkor meg nem igazan erdekelt, csak gyanusan kiparnazodtam.

Szoval 6 es 1/2 hetesen voltam eloszor dokinal es akkor voltam 61 kilo (hat nem vagyok egy Twiggy az biztos

). Ez ugy nekem egesz normalisnak hangzott, csekely 10 kiloval volt tobb, mint amilyen lenni szeretnek, de mar megszoktam.

Aztan utana decemberben egyszer csak 63 kilo lettem. A doki nagyon dicsert, hogy ugyesek vagyunk, blablabla. Most amikor otthon voltam Magyarorszagon a vedononel 67,5 kilot mutatott a merleg. Leesett az alam, onnan amikor hazaertem gyorsan raalltama merlegre es az csak 65-ot mutatott, akkor megnyugodtam. Gondoltam a vedononel elallitodhatott a merleg. 4 kilo hizas 5 honapos terhesen szamomra teljesen elfogadhato volt, sot meg orultem is, hogy eddig egesz jol megy a dolog. Erre ket napja a dokinal ismet ra kellett allnom a merlegre es 63 kilo!!!!Nezek a dokira nagy szemekkel, hogy most akkor mi van, de o nem szolt semmit. Lehetseges ez? Lehet hogy 5 honapos terhesen mindossze 2 kilot hizzak? A tesztek szerint Poochinaval minden a legnagyobb rendben, koranak megfelelo meretu. En eszek, amit megkivanok.

Igaz, hogy csupa jo dolgot kivanok, mint dinnye, eper, ananasz, barack, fuge es rengeteg citrom. De nagyon sok krumplit, kaposztat, marhat es rakot is eszem. Szoval azt nem mondhatnam hogy koplalok egyaltalan.

Ha valaki erti ezt hogy a nagy zabalas kozepette, novekedo pocakkal hogy a fenebe "fogytam" ket kilot, az legyen sives ossza meg velem, mert en erthetetlenul allok a dolog elott...
Puszi,
Pmama&Poochina