Most zabáltam magam tele másodszor töltött káposztával
Mindig megfogadom, hogy már nem eszem éjjel, de azután megbeszélem magammal, hogy kell Zsófinak éjszakára az a sok finom tejcsi
Annnnyira kíváncsi vagyok a Csongorra!!! De jó lenne már látni.

Látogatni senki nem megy be hozzá? Jól indult a napunk, anyósom rohan be 10kor hozzánk, hogy itt van a védőnő és mi még édesdeden csucsukáltunk ZSófival. Mondom neki miért nem mondta, hogy nem vagyunk itthon, hááát izé, eszébe sem jutott.
A mi két szobánk közül most mind a kettőben mintha atomot robbantottak volna, az egyikben: apa barátja nálunk van pár napig és az ő mobil ágya meg ruhái szanaszéjjel, nálunk meg ugye apa ágya szét, meg mi is egymás hegyén-hátán, a matracot még körbe szoktam rakni takaróval, mert Zsófi vándorol éjszaka
Gondolhatjátok
Gyorsan behúzgáltam a nappaliból a hálóba amit tudtam, meg megpróbáltam félperc alatt emberi külsőt varázsolni. Persze a szertartásos reggeli szopi meg játék most elmaradt és nagyon nehezményeztem.
Nálatok sem szoktak a védőnők előre bejelentkezni vagy úgy gondolják, hogy az ember mindig ráér?
Érdekes ez a fejlődési megtorpanás amit írtál Buksi, nálunk most egy fejlődési ugrás van. Elképesztő, hogy mennyi dolgot megért és ahogy utánoz bennünket.. Régebben tényleg azt hittem, hogy pár évnek el kell telnie amíg rendesen játszhatunk vele, meg kommunikálunk, de teljesen elképedtem, amikor apja mondja neki vidd ki a pisis pelenkát a kukába, Erre ő feláll, megfogja ki a hálóból a nappalin keresztül a folyosóra, kiérkezik a konyhába és beledobja a kukába a billenős részén. És várakozásteljesen ránk néz, hogy így jó-e. Biztos nem csak nekem van "értelmes" gyerekem, de engem ezek annyira meglepnek, hogy milyen okosak már ilyen korban is, tényleg nem néztem volna ki ennyi eszet belőlük
Szégyen de ez van. Egy jó hónapja amikor pisil, vagy kakil, (de ha pukázik akkor is) elkezd a kezével az orra előtt legyezni, és mondja hogy phű-phű. Vagy pl. teljesen véletlenül derült ki ez is, hogy tudja melyik az elefánt. Van egy elefántos felsője és amikor szóba jött az elefánt, elment és kihozta a játékai közül a kiselefántot. Döbbenetes. Evés után elég annyit mondani, hogy most megyünk megmossuk a fogunkat, és szalad végig a folyosón a fürdőbe és a fogkeféjére mutogat nyöszörögve. Majd ha meglátja a fogselymet nálam, eldobja a kefét és rögtön kéri ő is, és teszi a szájába.
De a legaranyosabb, mikor apa mondja neki, hogy te vagy a legszebb baba a világon, erre minden körülmény közepette teli szájjal vigyorogni kezd
Na ennyi jó keveset rólunk. Buksi
Ilyen kispapi nincs is
De ezért tényleg imádhatod
Az enyémre nem jellemző az elcsavargás, annyira nem, hogy már az szerintem káros
A talit meg valahogy én is így tervezem, hogy egy babás, meg egy mamás egymás után
Jót röhögtem az ideális vendég sztoridon.
Még jó, hogy Judit és Léna ilyen toleráns
HAjni
Azt, hogy mennyire édes Alexa már nem részletezem, mert tényleg ma még csak a gyerekeken ámuldoztam. De elhiheted
A képek is nagyon jók. Micsoda név: Jonatán
Zitus
Ez egész biztos az oltástól van, nekem is azt mondta a doki, hogy a láz, vagy hőem. jópár napig eltarthat. Ezért nem kell aggódnod, a köhögés is biztos csak valami makacs nátha lehet. Remélem Matyid jobban lesz nemsokára
Manóka
Azért tényleg írjál egy kicsit ha már kipihizted magad (gondolom mennyire van időd pihizni egy rosszcsont mellett), de tényleg írhatnál majd magatokról, meg képet is szeretnénk, a pociról is
Ini
Akár egy primadonna Hanna, sízik meg énekel, mi vár még ránk ha elkezdenek cseperedni ezek a Pöttömök még jobban? Az éjszakai játékok kezdenek egyre jobban visszszorulni, már egész normális időben elalszik, 22.30-23.00 körül. Nálunk ez már haladás
De ettől függetlenül 9-óra előtt ritkán ébred
Remélem ezt a jó szokásást megtartja jó sokáig
Zárt topic: én egy kicsit azért jobban szeretném ha zárt lenne, mint ha nem
Úgyhogy én ha lehet, a zártra szavazok. Na megyek tényleg összecsúszni, jó éjt Mindenkinek!!
Ildi