A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szia EdelweissKép

Köszi, hogy feltettél a listára.KépKép Jó lenne már legelöl állni...Na jó nem leszek ilyen önzõ, kivárom a soromKép

Szép napot mindenkinek és ne szormorkodjatokKép!
doris

Sziasztok!

Szép nagy hó esik. Ki lesz a következö hópehely?

Indigó!

Ne keseredj el, nálam is csak a 3. adag gyógyszer vált be (nem is egymás utáni hónapokban kaptam...).
Pedig már az elsötöl is volt peteérésem, csak akkor valahogy nem akart összejönni.
Ne görcsölj! Sikerülni fog!

Edus!

Nem szedek Duphastont (csak a Serophene-t szedtem a peteérés miatt), mert E. ugyan mondta, de az orvosom szerint felesleges lenne.
Azt hiszem, talán már túl vagyok a kritikus idöszakon: mindjárt betöltöm a 11. hetet.
(Legalábbis azt olvastam, hogy a 10. héttöl a méhlepény veszi át a termelését, és ekkor már nem lehet sárgatest-elégtelenségre visszavezethetö vetélésröl beszélni (hiszen már nincs sárgatest sem)... A biztonság kedvéért szokták még 2 hétig adni a gyógyit...)
Az volt csak a rossz, hogy utoljára 4 hete vizsgált meg az orvos, és azóta nem látott (igy én sem a picikémet).
Remélem senki szivét nem fájlalom...

Beszti
Beszti

Sziasztok!

Moni!
Biztos, hogy peteérésrõl volt szó? Bár a hõ és a jellegzetes nyák arról tanúskodik? Én úgy tudom, hogy egy ciklus során csak egyszer van peteérés, mert ha megrepedt a tüszõ, akkor olyan hormonok kezdenek el "dolgozni" amelyek megakadályozzák egy másik tüszõ megérését.

Kata, Beszti!
Köszönöm a PG-53-mal kapcsolatos tapasztalataitokat.

Caldea!
Nagyon szorítok neked! Mikor lehet biztosan tudni, hogy sikerült? Mindenképp írj nekünk a fejleményekrõl.

Szonja!
Szóval akkor nincs is akadálya a teherbe esésednek, ugye? Épp úgy mint nálunk. Azt hogy érted, hogy a találkozással lehet a baj? Nekem is az ad erõt, hogy megyünk januárban a Meddõségibe és hamarosan inszem. lesz.
Kitartás Szonja! Már nem lehet sok hátra a babáig!

Mindenkit puszilok.

Éva
Éva

Szia BesztiKép

Jó ezt hallani, hogy Neked sikerültKépMikor mész dokihoz? Ugye beszámolsz majd RólatokKép
Egyébként ezek a sikerek tartják bennünk is a lelket, hisz ha Nektek sikerült nekünk is fogKép!!!

Doris
doris

Doris
Egyetértek veled. Ha Besztinek, Pucúrnak és a többieknek sikerült nekünk is fog. Remélem 1-2 hónap múlva már csak mindennapos látogatóként járunk ebbe a topic-ba és nem benntlakóként.
Addig is fel a fejjel mindenkinek! Majd pátyolgatjuk egymás lelkivilágát, ahogy eddig is tettük.

Beszti
Nektek mennyi idõ után jött össze? Azt hiszem akkor még nem voltam itt, amikor próbálkoztatok. Akkor érkeztem, amikor kiderült hogy pocaklalód van. Kép

Edelweiss
edelweiss

Moni, Éva!

Én úgy hallottam lehet 1 ciklusban kétszer is peteérése valakinek. Igaz nagyon ritka, de lehetséges. Vagy olvastam valahol ...?

Edelweiss
edelweiss

Ma reggel csináltam egy tesztet. 1 csík. Kép Bár tudom, hogy korán teszteltem, de nem férek a bõrömbe! ÚÚÚgy szeretnék újra pocakos kismama lenni. Kép De érzem, sajna, hogy meg fog jönni, már a patik is idepofátlankodtak a homlokomra. A párom azzal vígasztal, hogy jövõ héten kezdõdik a vizsgaidõszak, legalább a babóca nem lesz kitéve rögtön egy nagy streszhatásnak. Végül errõl az oldalról igazat kell adnom Neki.

Gyöngyöske
gyöngyöske (gy&

Edelweiss!

13 ciklus kellett hozzá.
3-szor kaptam gyógyszert, ráadásul valószínüleg egy petefészkem van (mindig azt irom, hogy valószinü, mert UH alapján tünik úgy, a meglévö nagyobb is, mint rendesen szokott lenni másnál, de laparom nem volt, amiböl egyértelmüen kiderülne...).
Ezt mindeki biztatására irom le! (Bocs, aki már sokadszor olvassa...)
Egyébként én itt a topicban 2 ciklust töltöttem el, a második végén derült ki a pocaklakó! (Pedig én is gondolkodtam, hogy feliratkozzam-e. De jó volt, mert nagyon-nagyon sok infót kaptam. Kép )

Egyébként lehetséges két peteérés is egy ciklusban. Ezt arra is alapozom, amit E. az én babás hömröl irt, hogy a görbe alapján lehetett kettö tüszörepi is, 2 nap különbséggel. (A dokim UH-n is két, nem teljesen, de nagyából egyforma nagyságú domináns tüszöt látott. Az egyikböl lett a picuri.)

Doris!

Szerdán irtam, hogy most kedden voltam. Kép
Bocs, ha az elözö irásom félreérthetö volt, Edus kérdésére válaszoltam, és ö látta azt az irásomat is (Szerda 8.50).
De egészen biztos sikerülni fog nektek is, én azért vagyok itt hogy szorítsak nektek. Kép

Beszti
Beszti

Sziasztok Lanyok!

Fuuuu, micsoda ido van!!! REggel fel oraba telt, mire kiastuk az utat a garazstol a kapuigKép DE este gyonyoru volt, meg az antiromantikus ferjem is elbameszkodott rajta kicsitKép

Tok furi egyebkent mensizni, kepzeljetek, 5!! honapja nem volt marKép De most kivetelesen orulok nekiKép

Pusssz: orsoly

Ps: megszuletett beja kisfia, aki eloszor szolt hozzam a chatenKép
orsoly

Nagyon OFF:

Azt még nem irtam, hogy tegnap a szomszéd kislány belevagdosott a kisfiam hajába (nem igazán értem, hogy miért, mert oké, hogy fodrászosdit játszottak, de azért már 7,5 éves, biztosan tudta, föleg a késöbbi jelekböl valószinü (elrejtette a levágott hajakat, nagyon korán akart aludni menni, amikor még a fiam is náluk volt...), hogy nem helyes dolog).
Amúgy se volt valami nagy és sürü haja, de néhány helyen a kislány szinte a fejbörig levágott tincseket. Úgy, hogy hiába vittük fodrászhoz a gyereket, már csak géppel tudták neki levágni teljesen rövidre, és még igy is maradtak kicsi üres foltok (szerencsére szöke haja van). Képzelhetitek, hogy bemérgedtem (2 hete volt fodrásznál a fiam, nagyon aranyosan nézett ki, és most igy karácsony elött ennyire elcseszödik a haja Kép Meg hát nem is igazán télre való...)
Bocs, de el kellett mondanom...

Beszti
Beszti

Éva!

25. nap
szájban: 36,8
hüvelyben: 36,9

Na most mit mondjak?????

Teszt legkorábban 20-án, de igazából 23-án kellene csak addigra elfogy a kúpom és jó esetben kellene még.

Fáj a hasam (állítólag ez is elõ szokott fordulni, bár nem sok bizadalmam van).

Köszönöm mindenkinek, hogy gondol rám.

Caldea
caldea

Éva,
Hát igazából nem tudom. Tegnap is nyújtható h. váladékom volt, úgyhogy tegnap a 8. napon végre sikerült egy akciót is kerekíteni. Tegnap elött a höm 36,7 volt, tegnap 36,6 volt, ma 36,7 és ha ez így megy tovább felfelé, akkor holnapra, de legkésöbb holnaputánra eléri a 37-et. Szóval, ha tovább emelkedik a höm akkor tuti, hogy tegnap volt peteérésem és akkor jó volt az idözítés. Majd csak kiderül.

Különben én úgy tudom, hogy két pete megérhet közel egy idöben egymáshoz és meg is termékenyülhetnek. Ha nem így lenne akkor nem lennék itt, mert én kétpetéjü iker vagyok. Továbbá azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy mindkét petefészekben egyazon idöpontban, egyazon másodpercben történjen tüszörepi és egyazon másodpercben termékenyüljenek meg a peték. Szóval tuti, hogy lehetséges, csak az a kérdés, hogy mennyi idö telik el.

Beszti, (off)
Az ilyen dolgok mindenhol megtörténnkek. Egy kis változatosság nem árt KépKépKép
Puszi, Moni
mj

Móni!

Kétpetéjü ikreknél az egyidejü ovulációnál (!) szabadul ki két petesejt vagy mindekettö az egyik vagy külön-külön petefészekböl. (A megtermékenyülés közel egyidöben történik meg, nem feltétlenül egyszerre...) Szerintem azért történhet egyidejü ovuláció (ez magánvéleméy), mert maga az ovuláció is hormonhatásra jön létre.
Mint irtam korábban (és ezt szakkönyvböl tudom (dr Métneki Júlia: Ikrek könyve)) a két különbözö idöben történö ovulációból származó kétpetéjüség rendkívül ritka (elvileg nem lehetetlen, de van olyan orvos, aki még ezt is elveti), és csak azonos ciklusban történhet meg.

Beszti
Beszti

Kedves Kamilla, Indigó!

Nagyon sajnálom hogy ennyire el vagytok keseredve. Múlt hónapban volt az elsõ próbálkozásunk a vetélés óta és és is akkora, de akkora kudarcként éltem meg a csalódást. Ez a hónap kicsit jobb. Engem egy orvos ismerõsöm azzal vigasztalt, hogy a szervezetnek is fel kell készülnie az új szitura, be kell indulnia a "gépezetetnek". Szerintem az hogy az egyébként óramû pontossággal menstuáló embereknek is késik a mensijük amióta próbálkoznak, arra utal, hogy a szervezet észlelte hogy ez a hónap más, és remélhetõleg 1-2 hónap alatt "felébred" és megfelelõen reagál egy találkozó petére és ondósejtre. Szerintem a statisztikák is ezt mutatják, minél több aktív hónap telik el annál nagyobb a megtermékenyülés valószínûsége. elsõ hónapban még csak kb
Marcsi

folyt köv.
30%, másodikban már 50% és így tovább.
Nekem is nehéz optimistának lenni. Lehet hogy ez premenstuációs tünet volt.

Beszti nem te szomorítasz el engem, hanem a várakozás csüggeszt! sajnálom ami a fiaddal történt. Remélem nem fázik meg a buksija, de biztos így is aranyos.

Mi hétvégén hóembert építünk a férjemmel a kertben. Most jutott eszembe, hogy egy kicsit is fogok mellé állítani.

Marcsi
Marcsi

Ja, még valamit lefelejtettem lányok.

Én nem minden hónapban tapasztalom magamon azt a sokatmondó hüvelyváladékot. remélem ez nem jelenti egyenesen azt hogy nincs peteérésem. Viszont a ciklus második felében annyi hüvelyváladékom van - de az már híg - hogy kellemetlen a közérzetem és tisztasági betét nélkül nem is vészelem át a napot. Mi lehet ez? Fertõzésem nincs, gynevacon túl vagyok.

Marcsi
Marcsi

SziasztokKép

Szerintem sem érdemes csüggedniKépKépMinden jóra fordul idõvel! Szerintem nem szabadna ennyire görcsölnünk ezekért a "Babucik"-ért. Sok ismerõsöm akkor esett teherbe amikor már egyáltalán nem volt remény és "feladták" a folytonos próbálkozástKép)(persze könnyû ezt mondani, én is folyamatosan ezen "filozok"...)
BesztiKép Kérlek ne haragudj, de én rengeteget mosolyogtam a leveleden bár tudom, hogy önmagában véve nem túl vicces ami a Fiaddal történtKép De mégis, megpróbáltam elképzelni a szitut és az egy kicsit mókás..........KépRemélem mielöbb megnõ majd a hajaKép

Doris
doris

Sziasztok

Edus
Egyszer jartam itt tudoszuresen es eleg kellemetlen volt mivel nem ertettem rendesen az orvost. Kép Azota otthon bonyolitom az efele ugyeket. Plusz nyelvtanfolyamra is jarok, ami lassan is de segit. Kép. Egesz olcso mert kulfoldiekre szamara tamogatott (fel ev kerul 300 DM-ba).

Marcsi
Ez a hig huvelyvaladek nalam is van. Eloszor viz szinu, majd kesobb tejszinu lesz es surusodik, majd jonn a tojasfeherje Kép Ez a folyamat kb 13 napig tart es az utolso 1-3 napban eszlelem a nyujthato nyakot. Nem feltetlenul jonn ki a nyak a vulvara, ezert ha nem eszleled kivul akor probalj belulrol mintat venni.

Puszi Mindenkinek
Melinda

Doris!

Nem haragszom, de azért ez innen közelröl nem volt ilyen mókás.
Föleg amikor áthozta a gyereket a férjem, és a fél feje ilyen összevissza levágott volt...Kép (Föleg mivel direkt azért nem én vágom a haját, hogy tényleg aranyos legyen a fejecskéje...)

Marcsi!

Szerintem nem kóros igy a hüvelyváladékod.
De biztos, hogy nincs fertözésed? Mikor nézték?
Az nekem is az egyik legkedvesebb emlékem, amikor a férjem egyik reggel ugy bucsuzott el (még aludtam), hogy egy post-itre két nagy egymásbaérö, meg egy kisebb szivet rajzolt, meg egy egész picit az egyik nagy szivbe. Pedig akkor még sokáig nem volt pocaklakó.

A statisztikád meg nagyon jó, és azt se felejtse el senki, hogy a próbálkozó házaspárok 90-95 %-nál 1 év alatt bekövetkezik a kivánt terhesség Kép!
Itt ugyan ugy tünik, hogy sokan esnek abba a biztonyos maradék 5-10 %-ba, de azt senki se felejtse el, hogy ez a topic ilyen szempontból gyüjtö.
Aki meg még csak pár hónapja próbálkozik, az igazán ne keseredjen el KépKép (a többiek se!). Ha az ember végigolvassa, hogy hogyan is lesz az a gyermek, akkor inkább azon csodálkozhatna, hogy ez a csoda egyáltalán megtörténhet. (Tudtátok pl., hogy a bejutó sokmillió spermiumból mindössze 1000-2000 (!) ér el a petevezetö végéig, ahol találkozhat a petével?)

Beszti
Beszti

Sziasztok!

Köszönöm a vígasztaló szavakat mindenkinek, nagyon jól esett, hogy ennyire együttéreztek velem. Dehát hogyan is lehetne ez másként.
Próbálom elfelejteni a történteket, de sajnos még nem tettem túl magam ezen a csalódáson. Fõleg akkor rossz, ha meghallok egy szép karácsonyi zenét. Most valahogy nagyon rossz karácsonyom lesz. A szilvesztert nem is említve. Ez volt életem legszörnyûbb éve. Remélem a következõben jobbra számíthatok.
Na de tényleg nem akarok rossz hangulatot teremteni így hát búcsúzom, és mégegyszer köszönöm a vigaszokat.

Edelwiess
Azt hiszem a ciklust elírtam, mivel a múlt hónapban már próbálkoztunk, azt hiszem akkor ez már a 2c. Vagy nem?
Hogyan számoljátok?

Puszi
Indigo
indigo

Idõjárásjelentés: A hó nem esik, mínuszok röpködnek (-8), fázom.

Hõ jelentés 26. nap:
szájban:36,9
hüvelyben:37,1

Caldea
caldea

Jó reggelt mindnekinek!

Marcsi, kár hogy nem úgy van, ahogy írtad!(óhajtójel) Az én tudomásom szerint sajnos nem így vannak a %-ok. 1 év után 50, és két év után is "csak" 80% körül van az esély a babócára. Ha jól emlékszek.

Closty-sok! Olyan furis dolgok történnek velem, sajna! Ez az elsõ gyogyis hónapom, és a peteérésemet is eltolta, de ami még rosszabb, nem megy fel a hõm! A ciklus második felében 4-5 nap alatt felment 37 fölé, és ott is maratd. Most pedig 36,7 a "legmagasabb" érték, és már a 19. napon vagyok. Azt hiszem, ez nem van jól!

Puszi, Lora
Lora

Jó reggelt mindenkinek!

Caldea
Nagyon tetszik ez az idõjárás jelentés. Kép
Remélem így is marad! Nagyon szurkolok neked.

Indigo
Kijavítottam a ciklusszámodat.

Azért ezek a százalékok egy kicsit lehangolóak, ha tényleg ilyen alacsonyak, bár igazából csak 1 matyinak kell célba érkeznie a sikerhez. Csak meglenne már az az mindannyiunknak ...

Ja majdnem elfelejtettem. A mai lista:

<pre>
Márti 10c 74 cn Debrecen 24 év
Tücsi 13c 70 cn Debrecen 32 év
Ildi 8c 37 cn Szekszárd 21 év
Cipomama 2c 36 cn Los Angeles 35 ev
Gyöngyöske 2c 30 cn Miskolc 30 év
Ancsi 3c 29 cn Adács 27 év
Edina 10c 29 cn Coimbra 23 év
Gabó 31c 28 cn Miskolc 27 év
Monchy 5c 28 cn Budakeszi 32 év
Marcsi 2c 27 cn Budapest 27 év
Kamilla 3c 23 cn Budapest 26 év
Szami 10c 22 cn Budapest 30 év
Klari 7c 21 cn Budapest 31 év
Lora 14c 19 cn Várpalota 25 év
Sien 15c 19 cn Budapest 28 év
Edi 9c 18 cn Maglód 33 év
Melinda 5c 17 cn N-o. 26 év
Éva 31c 17 cn Nyíregyháza 26 év
Sugár 3c 16 cn Salgótarján 23 év
Kisvuk 4c 14 cn Svájc 27 év
Edus 3c 12 cn Svajc 25 év
Moni 8c 10 cn Törökbálint 28 év
Indigo 2c 4 cn Budapest 25 év
Orsoly 1c 3 cn Nagytarcsa 27 év
Doris 10c 3 cn Budapest 29 év
Edelweiss 8c 2 cn Szeged 32 év
</pre>

Úgy de úgy meg vagyok fázva, csak tüsszögök itt egyfolytában. Ettõl is felmehet a hõm, ugye? Mert reggel 36,7 vol és ezt egy kicsit sokallom a tegnapi 36,4 után.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Szép Jó Reggelt MindenkinekKép

EdelweissKép
Sajnálom, hogy megfáztál. Bizony ez is nagyon befolyásolja a hõtábládat. Nekem a múlt hónapban volt egy reggel lázam és az egész ábrám felborult egy nap miattKép Fel a fejjel, már péntek van és a hétvégén kúrálgathatod MagadKép

LoraKép
Ne csüggedj! Nekem is nagyon ritkán megy 37 fölé a hõm pedig nem szedek gyogyit. Szerintem nem vagyunk egyformák ezért nem biztos, hogy mindenkire ua. érvényesKép

BesztiKép
Igazad van, tényleg nem mókásKép BocsikaKép

Doris
doris

Sziasztok Lányok!
Caldea! ha itt vagy , tõled szeretném kérdezni, hogy csináltak-e neked zona pelucida (Spermium ellenes antigén kimutatást) vizsgálatot?
Nekem ez pozitiv lett és teljesen kiborultam, nem tudom magam összeszedni.
Nyuszi
Névtelen

Sziasztok!

Jó reggelt!

Lora!

Nem, szerintem nem igy van.
Mielött sokan megijednének, a statisztikák szerint:
(most jártam utána...)
1. ebben általában megegyeznek a vélemények: 2 éven belül a párok kb. 90 %-nál sikerül terhesség
2. ebben nem találtam egyértelmü statisztikát, de az biztos, hogy több, mint amit irtál, kb. 80 %-nál sikerül a terhesség.

Beszti
Beszti

Nyuszi!

Nem csináltak.

Nem tudok mit mondani, hogy én mit tennék a helyedben.Ez egy nagyon nehéz ügy.

Két nagy problémám lenne.
1. Nem a férjem a nemzõ Apa.
2. Kiféle-miféle lehet a "nemzõ" Apa. (Nem akarnám megismerni, de mégis.)

Tudom, hogy nem dobtalak fel. Ezt csak ketten dönthetitek el.
Természetgyógyászat nem tud segíteni???
Mindent meg kell próbálni!!!
Hány éves vagy?

Caldea
caldea

Jo reggelt!
Nem tudok jonni surun,mert 20.-aig iszonyatosan dolgozom.
Mindenkinek minden jot kivanok!

Orsoly
En Bejaval kezdtemKépKép(Nagyon orulok a kisfianak de onzo modon iszonyatosan faj,hogy en hol tartok:-(bocs a panaszertKép

Gabo,Ancsur
Merre jartok?

Vannak kismamak???

puszi mindenkinek

Krisztinka
kriszti

Kedves Melindda!

Neked tényleg jónak tûnek a hüvelyváladékod alakulása, de sajna nekem ez a híg folyás a ciklus második felében van, és peteéréskor nem tapsztaltam semmit.

Drága Beszti!
Nyáron voltam nagygenerálon a dokimnál, semmit nem talált, pedig mindent megnézettem vele, szerintem már azt gondolta a férjemben nem bízom. És a múlt hónapban is nézte a ph-t meg a kenetemet a mikroszkóp alatt. Lehet hogy a felépülõ méhnyálkahártya "fölös része" ürül?

Megkaptam Anna email-jét. Jól értem hogy nem Mo-on él? Ti tudtok valamit errõl a ayurved-ról?

Marcsi
Marcsi

Marcsi!

Szerintem az teljesen jó, ha valaki idönként átnézeti magát, még akkor is, ha egyébként nincs panasza. Kép
Nem hiszem, hogy bizalmatlanság, hisz fertözést nem csak a párjától kaphatna el az ember. Néha elég, ha az immunrendszere meggyengül el kicsit.

A nyákról ezt találtam a neten:

A menstruáció utáni napokban nyák szinte nincs is, száraznak mondjuk. Az peteérés (ovuláció) elõtti napokon ez az állapot megváltozik és a nyák tapinása: sûrû, tapadós, fehéres sárgás, tésztaszerû lesz. Az ovuláció idõpontjának közeledtével : ez a váladék mind hígabbá, tejszerûbbé válik.
Tüszõrepedéskor: a váladék egy kicsit hasonlít a tojásfehérjéhez: mennyisége megnõ, üvegszerû és nyúlós lesz. A két ujjunkat összeérintve óvatosan akár 13-14 mm vékony nyákszálat is húzhatunk szét belõle. Ez az állapot mindaddig kiváltható, amíg az ovuláció (a termékeny napok ideje) tart. A ciklus második felében a hüvelyváladék jellege ismét megváltozik: mennyisége csökken, állaga ragadós, esetleg lisztszerû, de száraznak tûnõ lesz. Majd következik az újabb mensrtuáció (vérzés kíséretében).

Nem kérdezted meg a dokidat?

Beszti
Beszti

Halihó!

Hogy egy kicsit jobb hangulatotok legyen. KépKépKép
Ezt most kaptam. Remélem sikerül feltennem ide.

Kép

Edelweiss
edelweiss

Caldea!
Ez nem azt jelenti, hogy Csak a férjemtõl nem lehetek terhes hanem egyáltalán senkitõl. Egyetlen megoldás egyelõre úgy néz ki hogy a lombik (be kell szúrni a spermiumot a petesejtbe).Nem akarom. Még érdeklõdni akarok, hogy ez végleges állapot-e, mert olvastam egy két dolgot errõl. Ha valakinek ilyen problémája van szívesen elmondom. Engem reménnyel tölt el.
34 vagyok.
Névtelen

Sziasztok csajok!

En teljesen karacsonyi lazban egek, ami jo, mert addig sem gondolkozok a babanKép

Gabo: megkerested amit caldea irt a ferjerol? Peponen tokmagolaj-kapszulat szedett....3x1-etKép ES lehet ez javitott nagyot az eredmenyeinKép Nem is draga, probaljatok kiKép

Pusssz: orsoly
orsoly

Nyuszi!

Bocs!

Ezt nevezik ICS-nek?

Ajánlok egy másik topicot (Ez nem azt jelenti, hogy ide ne írj két helyre is lehet írni) ahol úgy emlékszem, hogy van akinél ezt az eljárást alkalmazták.(www.index.hu meddõség-lombikbébi topic)

Miért nem akarod?
A lombikot nem akarod vagy ezt az eljárást?

Caldea
caldea

Caldea!

A tökmagolaj mire hat? Mert a neten nem találtam róla semmit, bár lehet, hogy nem voltam elég kitartó.

Edelweiss
edelweiss

Edelweis!

Prosztatára ill. neki tuti, hogy használt a motilitásra.

Olvasd el légyszíves az elõbb említett topicon amit írtam.

Mi ezt tapasztaltuk.

Caldea
caldea

Caldea!
Nem, ICS. Az mi?
Ez antigenemia néven futó vizsgálat.
A lombikot nem akarom.
Nyuszi
Névtelen

Marcsi

Nekem eleg hosszu ciklusaim vannak 40-45 naposak igy nem nagyon lehet meghatarozni a felet. Kép Pld-ul legutobb 31-napon jott a tojasfeherje, elotte hig folyadek, vegeredmenyul a nyakot koveto 13-napra jott a menzi.
Olvasd el azt az anyagot amit a Beszti irt, nagyon jo.
Egy fontos dolgot meg hozza fuznek hogy az ondosejtek elfedhetik a nyujthato nyakot igy minden masodik napi vizsgalat vezet eredmenyhez. Kép
Melinda

Sziasztok Lányok!

Sajnos nekem is rengeteg munkám van, ezért nem tudok többet jönniKép. Olvasni azért mindig olvaslak Benneteket, csak nem tudom idõben lereagálni a dolgokat.
Caldea, nagyon szorítokKép!

A depiseket teljesen megértem, én is hasonló állapotban vagyok mostanság, bár most jobban a munkahelyi dolgok miatt, de ez kihat máshová is. Azon is gondolkodtam, hogy lehet, hogy a munka miatti stressz és kiborulás is oka a sikertelenségnek? (már úgy értem babailag)
Már arra is gondoltam, hogy felmondok, mert úgy érzem nem éri meg, hogy görcsölök a munka miatt és az egyetlen kiutat a baba jelentené, ami pedig lehet, hogy pont emiatt a görcs miatt nem jön. Ördögi kör! Eléggé ki vagyok ...
Bocs, nem akartam én is ilyen negatív lenni, de olyan jó kiírni magamból..
Edelweiss! Azért a csiga feldobott egy kicsit!Kép
Pusz, Sien.
Sien

Nyuszi!

A lombiknál "segítség" (beinjekciózás nélkül) nélkül jön létre a találkozás.

ICS-s lombiknál egy petesejtbe injekcióznak egy hímivarsejtet.

Pontos leírást a lombikról és az ICS-rõl a www.kaali.hu találsz.

Miért nem akarod a lombikot?

Persze eredetileg mindenki a többnyire bevált módon szeretne gyereket, de ha nem megy akkor örüljünk, hogy egyáltalán van más megoldás is.

6. inszem után (eredményt még nem tudom) én is azt mondom, hogy nem szeretnék lombikra menni, de ha nem lesz más megoldás akkor én megyek, de most nagyon reménykedem.

Már csak hétfõn leszek.

Caldea
caldea

Caldea!
Igen félreértettem a dolgokat. A sejtbeszúrást csak ilyen esetekben csinálják mint az enyém, egyébként "összeengedik" a sejteket egy petricsészébe s ott "segítség" nélkül találják meg egymást, s történik meg a megtermékenyülés.
Egy csomó aggályaim vannak a lombikkal kapcsolatban, de nem akarok senkit elijeszteni.
Nyomon követtem a te esetedet és azért tõled kérdeztem ezt a dolgot, hogy volt-e ilyen vizsgálatod, mert itt Debrecenben a harmadik sikertelen inszem után megcsinálják ezt a spermium ellenes antigén tesztet.
Én is csak keddig leszek, s majd ismét januárban. Ha addig nem "találkoznánk", szívbõl kivánom, hogy most sikerüljön neked!
Nekem most sikerült közvetve beszélni egy orvossal aki éppen ebbõl írja a PhD-jét. Biztató amit mondott, hogy ez nem végleges állapot, teljes immunpanelt kér és ebbõl már tud mondani valamit. Nagyon remélem, hogy a lombik elkerülhetõ lesz.
De ma még vagyok, Nyuszi
Névtelen

Melinda!
Az en utolsó 2 ciklusom 55-56 napos volt, es elotte 14 nappal ment fel a hom. Ugyhogy nem hiszem, hogy ilyen hosszu ciklusoknal is a felenel van a termekeny idopont. Nem tudom, en egyedi eset vagyok-e, de ezt tapasztaltam Kép
Sugár

Sugár!

Természetesen nem a felénél van a termékeny idöszak, a jó számítási mód, ha a ciklushosszból kivonsz 14-et, akkor van.
56 napos ciklusnál a 42. nap környékén. (Ha van egyáltalán... Kép Mert sajnos hosszú ciklusnál sokszor éppen az a baj, azért lesz elhúzódó a ciklus, mert nincs tüszörepi.)
(Ugyanigy akinek rövid a ciklusa, annak mondjuk 24-14=10. nap környékén).
Abban az egy esetben van tehát félidöben, ha valakinek 28 nap körüli a ciklusa.

Beszti
Beszti

Sziasztok,

Doris! Level megy, csak rengeteg dolgom volt az elmult par napban.

Caldea! Neked kulon is nagyon-nagyon szoritok. A 26. napi 37.1 nagyon jo!

Nyuszi! Ne keseredj el, en ugy tudom, hogy az immunologiai problemakra is van megoldas, megha kacifantosabb es nehezebb is mint a hormonalis jellegu elvaltozas. En 2 het mulva megyek vissza a dokimhoz (Nagyon jo szakember, o segitett az elso babamnal. Az USA-ban az elso 10 "fertility" specialistak kozott tartjak szamon, tole esetleg megkerdezhetem, mi a tennivalo)

Sugar! Szules elott nekem is 45-50 napos ciklusaim voltak. Oka: pajzsmirigy/hormon problemak, endometriozis. Nem tudom jarsz-e orvoshoz, en mindenkeppen utanajarnek az okoknak.

Edelweiss,
Kerlek szepen javitsd ki az adataimat. 3c, 7cn. Koszonom.

Cipomama
Cipomama

Szonja !

Küldtem neked egy litániát. Ha nem kaptad meg kérlek jelezz !
Mégegyszer e-mail: bled@freemail.hu

Szami
Szami

Sziasztok!

Cipomama
Akkor most gyorsan kijavítalak, nehogy elmaradjon hétfõn.

<pre>
Márti 10c 74 cn Debrecen 24 év
Tücsi 13c 70 cn Debrecen 32 év
Ildi 8c 37 cn Szekszárd 21 év
Gyöngyöske 2c 30 cn Miskolc 30 év
Ancsi 3c 29 cn Adács 27 év
Edina 10c 29 cn Coimbra 23 év
Gabó 31c 28 cn Miskolc 27 év
Monchy 5c 28 cn Budakeszi 32 év
Marcsi 2c 27 cn Budapest 27 év
Kamilla 3c 23 cn Budapest 26 év
Szami 10c 22 cn Budapest 30 év
Klari 7c 21 cn Budapest 31 év
Lora 14c 19 cn Várpalota 25 év
Sien 15c 19 cn Budapest 28 év
Edi 9c 18 cn Maglód 33 év
Melinda 5c 17 cn N-o. 26 év
Éva 31c 17 cn Nyíregyháza 26 év
Sugár 3c 16 cn Salgótarján 23 év
Kisvuk 4c 14 cn Svájc 27 év
Edus 3c 12 cn Svajc 25 év
Moni 8c 10 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 3c 7 cn Los Angeles 35 ev
Indigo 2c 4 cn Budapest 25 év
Orsoly 1c 3 cn Nagytarcsa 27 év
Doris 10c 3 cn Budapest 29 év
Edelweiss 8c 2 cn Szeged 32 év
</pre>

Edelweiss
edelweiss

Kedves Beszti!

Már ifjabb koromban is több volt a folyásom, sajnos nem tudtak vigasztalni, mert azt mondta a doki, hogy ez az idõ elõrehaladtával csak romlani fog. Persze hüvelyfertõzés tünetekor mindig orvoshoz fordultam, de nyár óta, amióta befejezõdött a gynevac kúra -lekopogom - nem volt semmim, elõtte meg jött egy kis párás enyhe idõ és rögtön a gomba is. A terhességem alatt meg trichomonas bakteriális fertõzésem volt, lehet hogy ez okozta a bajt? Sose tudjuk meg.
olvasom, hogy az ondó elfolyósíthatja a nyákot, szerintem nálam is ez volt, vagy nem is volt peteérésem?

Minden kismama és jelölt jól öltözzön fel ,meg ne fázzon:

Marcsi
Marcsi

Sziasztok!

Úgy látom hétvégén nincs senki. Azért ideírom, hogy tegnap megjött. Szóval majd javítsatok át a listán. A mai nap: 3c, 2.cn.

Borzasztó higeg van. Brrrrr. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske (gy&

Sziasztok!

A mai lista:

<pre>
Márti 10c 75 cn Debrecen 24 év
Tücsi 13c 71 cn Debrecen 32 év
Ildi 8c 38 cn Szekszárd 21 év
Ancsi 3c 30 cn Adács 27 év
Edina 10c 30 cn Coimbra 23 év
Gabó 31c 29 cn Miskolc 27 év
Monchy 5c 29 cn Budakeszi 32 év
Marcsi 2c 28 cn Budapest 27 év
Kamilla 3c 24 cn Budapest 26 év
Szami 10c 23 cn Budapest 30 év
Klari 7c 22 cn Budapest 31 év
Lora 14c 20 cn Várpalota 25 év
Sien 15c 20 cn Budapest 28 év
Edi 9c 19 cn Maglód 33 év
Melinda 5c 18 cn N-o. 26 év
Éva 31c 18 cn Nyíregyháza 26 év
Sugár 3c 17 cn Salgótarján 23 év
Kisvuk 4c 15 cn Svájc 27 év
Edus 3c 13 cn Svajc 25 év
Moni 8c 11 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 3c 8 cn Los Angeles 35 ev
Indigo 2c 5 cn Budapest 25 év
Orsoly 1c 4 cn Nagytarcsa 27 év
Doris 10c 4 cn Budapest 29 év
Edelweiss 8c 3 cn Szeged 32 év
Gyöngyöske 3c 2 cn Miskolc 30 év
</pre>

Edelweiss
edelweiss

Nyuszi!

Sajnos nálam a lapor-os kivizsgáláson kívül nem csináltak vizsgálatokat (pl. hormon). Rákérdeztem a dokira, de azt mondta nem kell.

Köszönöm mindenkinek a drukkolást de sajnos a 28. napi hõm 36,8 29. napi 36,6. Hát ez tudjuk mit jelent.
Teljesen magam alatt vagyok ez volt a hatodik utolsó inszem.
Még nem jött meg, de idõ kérdése.

Caldea
caldea

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?