én most olyan sehogysem vagyok. Kiderült, mégsem volt peteérés, hiába volt minden tünet. Viszont azóta is, tehát már egy jó hete van peteéréskor jellemző nyák, ami azt jelentheti, hogy elhúzódó tüszőérés lehet, aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem. A hő még nem ment fel. Én nagyon szeretnék spontán ciklusokat, de lehet, túl sokat várok. Felírta nekem Krizsa 3 hete az Adimetet (metformin) a PCO-ra, hát nem kis meló volt azt most megszokni, minden egyes adagemelésnél 2-3 napig hányinger és hasfájás, és még előtte vagyok egy emelésnek. Állítólag ez segíteni fog hosszabb távon, hogy legyen peteérésem.
Amúgy meg kezdem azt az életemet élni, mint a mesterséges próbálkozások előtt: újra járok fitnessre (másfél éve nem voltam már). Odafigyelek, hogy többet igyak (teát). Készülök az esküvőre. Szóval elvagyok
A ruhám már készül, azt mondta a varrónő, milyen szerencse, hogy 175 centis vagyok és vékony derekú
Ilyenkor persze mindig eszembe jut, hogyha sikerült volna, már 5 hónapos pocakkal álltam volna a násznép elé
Viszont nézhetem ezt úgy is, hogy akkor ezt a ruhacsodát nem tudtam volna felvenni... Terveim szerint áprilisban fogigátlózok, és az esküvő utáni héten akarom kezdeni a stimulálást, tehát május elején lesz a beültetés. Nászút még odébb van, azt csak júniusban tervezzük.