A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Lányok!
Caldea nagyon sajnálom! Tudom, hogy mit érzel, én mostanában minden hónapban egy kicsit meghalok.
Meg kellene te is csináltasd ezt a vizsgálatot (antigenemia), lehet, hogy neked is ez van a háttérben.
Cipomama! köszönöm elõre is ha megtennéd, hogy megkérdezed!
Még leszek, csak most mennem kell.
Nyuszi
Névtelen

Sziasztok lányok,
sajna majdnem 2 hétig beteg voltam, de újra itt vagyok. Most sok a lemaradásom, de remélem du. tudok újra írni.
Szombaton megjött: órákig bõgtem és most se nagyon lehet hozzám szólni. 2 napot késett és már teljesen beleéltem magam...
Azért örülök, hogy vannak akiknek szebb lett a december. Nekik gratulálok!

Sok puszi mindenkinek!
Viki26

Sziasztok LányokKép)

Szép jó reggelt mindenkinek, remélem sikerült pihennetek a hétvégén. Én elintéztem az utosó "rohamot", már ami az ajándékok beszerzését illeti és már a csomagoláson is túl vagyokKép
CaldeaKép
Nagyon sajnálomKép De nem szabad csüggedned, biztosan van megoldás!! Talán Nyuszi tanácsa megfontolandó...

Puszi: Doris
doris

Sziasztok!

Caldea
Úgy sajnálom! Annyira drukkoltam neked. Kép
Próbáld meg, hátha Nyuszi szavaiban van valami igazság.

Én is túl vagyok az utolsó rohamon. Minden beszerezve, már csak a csomagolás és a kalács sütése van hátra.

A mai lista:

<pre>
Márti 10c 77 cn Debrecen 24 év
Tücsi 13c 73 cn Debrecen 32 év
Ildi 8c 40 cn Szekszárd 21 év
Cipomama 2c 39 cn Los Angeles 35 ev
Ancsi 3c 32 cn Adács 27 év
Edina 10c 32 cn Coimbra 23 év
Gabó 31c 31 cn Miskolc 27 év
Monchy 5c 31 cn Budakeszi 32 év
Marcsi 2c 30 cn Budapest 27 év
Kamilla 3c 26 cn Budapest 26 év
Szami 10c 25 cn Budapest 30 év
Klari 7c 24 cn Budapest 31 év
Lora 14c 22 cn Várpalota 25 év
Sien 15c 22 cn Budapest 28 év
Edi 9c 21 cn Maglód 33 év
Melinda 5c 20 cn N-o. 26 év
Éva 31c 20 cn Nyíregyháza 26 év
Sugár 3c 19 cn Salgótarján 23 év
Kisvuk 4c 17 cn Svájc 27 év
Edus 3c 15 cn Svajc 25 év
Moni 8c 13 cn Törökbálint 28 év
Indigo 2c 7 cn Budapest 25 év
Orsoly 1c 6 cn Nagytarcsa 27 év
Doris 10c 6 cn Budapest 29 év
Edelweiss 8c 5 cn Szeged 32 év
Gyöngyöske 3c 4 cn Miskolc 30 év
</pre>

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!

Gyöngyöske! Együttérzek veled. De azért ne légy szomorú, hisz még "csak" a harmadik ciklust kezdtétek el. Ez még nagyon normális, úgy hogy nem elcsüggedni!

Caldea!
Sajnálom, hogy úgy érzed, megint nem sikerült. Most akkor már lombik-kal fognak nálatok próbálkozni.
Tudnod kell, hogy a Med.-Lomb.-os topicba is szoktam írni Allma néven. Azért nem Éva néven, mint itt, mert az "Éva"-t ott nem fogadta el a bejelentkezésnél. Szóval ott is nyomonkövetem a sorsodat.

A lista elején lévõkkel mi újság? Kinek lesz karácsonyra friss kétcsíkos tesztje?

Puszi: Éva
Éva

Sziasztok!

Mindenkinek jo reggelt!
Annyira izgulok,hogy ebben a honapban hatha segitett a MACA, es osszejon a kisbaba!
Az lehet,hogy ma 26cn, kb 37 naposak a ciklusaim, de a hom csak 36,5 C ????????????????????????? Kép

kamilla
kamilla

Sziasztok Lányok,
Pénteken voltam nögyogyinál. Hormonvizsgálatokat rendelt el, januárban kezdjük öket.

Különben kicsit elkeserített, mert elvittem neki a högörbéimet és azt mondta, hogy nem jó idöben akciózunk. Szerintem nincs igaza, mondjátok meg szerintetek ezen görbe alapján mikor volt a peteérésem? Azért nem mondom meg, hogy én mikorra TUDOM és azt hogy a doki mikorra gondolja, mert nem akarok senkit sem befolyásolni.
Mondtam is neki, hogy szerintem nem akkor van a pé-m, de eltántoríthatatlan volt. És még azt is mondta, hogy lehet, hogy a tüszöm nem reped meg! Tényleg igaza lenne?????

1/ 37,1
2/ 37
3/ 36,7
4/ 36,7
5/ 36,7
6/ 36,7
7/ 36,7
8/ 36,7
9/ 36,8
10/ 36,7
11/ 36,5
12/ 36,7
13/ 36,6
14/ 36,6
15/ 36,6
16/ 36,8
17/ 37
18/ 36,8
19/ 36,8
20/ 36,8
21/ 37
22/ 37,1
23/ 36,9
24/ 37,1
25/ 37
26/ 37,1
27/ 36,9

Köszi a segítséget, aztán beszámolok róla mit mondott.
Puszi,
Moni
mj

Sziasztok Lányok!

Nekem is rossz hírem van. Ma 36.8-ra leesett a hõm, úgyhogy meg fog jönni nemsokára. Nagyon szomorú vagyok. Minden hónap egy-egy kudarc és én ebbe tönkre megyek.

Marcsi
Marcsi

Móni!

Elöször is:
Szerintem volt tüszörepi. Kép Az idöpont egy kicsit bizonytalanabb, mert a ciklushosszból a 13. napra tippeltem volna, de a 13-15. napig nagyon "egyenes" a görbe. (Ez elvileg nem zárja ki a 13. napot sem, mert lehet, hogy csak nem sikerült kimérni.) Azt nem gondolnám, hogy a 11. nap lett volna (bár elvileg az a legalacsonyabb hö, de nem hiszem, hogy még a 4. napra utána is csak 36,6 lenne, ha tényleg akkor volt...) Mindenesetre a 15. naptól kezd el emelkedni, és összeeredményben tényleg megvan a 0,4 tized körüli emelkedés a ciklus elsö és második fele között. Viszont számomra aggasztó, hogy több napon keresztül visszaesik 36,8-ra (18-20. nap), amikor már nem szabadna. Ugyhogy én inkább progeszteronhiányt mondanék.

Kamilla!

Ha ez igy van, akkor most nem biztos, hogy 37 napos lesz, mert szerintem még nem volt tüszörepid. (Lent mérted?)

Marcsi!

A nyákból még önmagában nem lehet a peteérésre, tüszörepire megállapításokat tenni. Ha gyakran vagytok együtt, akkor az ondó tényleg bekavarhat a hüvelyváladék kiértékelésébe. Mert a hüvely tisztitulása során a maradék ondó is kijön, és ez tényleg bövebb folyást eredményezhet.

Beszti
Beszti

Edelweiss!

Légyszíves vegyél le a listáról, most egy kis idõre szüneteltetjük a babaprojektet (fél év- 1 év), így teljesen felesleges a helyet foglalnom köztetek.
Mindenkinek nagyon szurkolok, hogy minél elõbb babásak legyetek!

Pussszzz
Ildi
másikildikó

Beszti,
Köszi az analizálást. a 36,8-as értékek valóban 36,88-ak voltak, csak lemaradt a végéröl. Különben ezért várom a vérvizsgálatok eredményét majd januárban. Akkorra ki fog derülni.

Különben szerintem a 13. napon volt a peteérésem, a hüvelyváladék, a szúrkálások és minden miatt. Volt akció is elötte és utána is.

A doki szerint az adott ciklusban a 17.!! napon volt az ovim, amikor elérte a 37-et, és amikor is persze nem volt akció (már belefáradtunk) és azt mondta, hogy persze, hogy nem esik teherbe ha nem jó idöben csinálják. Azt mondta az ovi akkor van amikor eléri a legmagasabb értéket a hö. Vagyis egy pici esés után felmegy a hö magasra és akkor van pé. Nem értettem vele egyet.

Elvittem neki a mostani görbémet is ami persze nincs befejezve. Mondtam neki, hogy szerintem már ebben a hónapban már megvolt a pé-m és mondjon véleményt. Szerinte még nem volt pé., hanem csak most fog 1-2 napon belül bekövetkezni (pénteken voltam vizsgálaton), merthogy a höm akkor még nem ment fel. Azt mondta, na nézzük meg UH-n. Megnéztük, talált egy kicsit bal oldalt, meg egy kisebbet jobb oldalt.

Hát ez van egyelöre,
Puszi,
Moni
mj

MarcsiKép
Ne keseredj el, hisz ez még csak a bemelegítés volt! Kitartás, meglesz az eredményeKépKép Tudod! Új év Új ÉletKépKép

doris

mj!
En a 15. napra tippeltem volna. En sem igazan ertek egyet a dokiddal, mindenhol azt olvasni, hogy a ho felemelkedese elotti nap a termekeny, de sokak szerint meg az a nap is belefer, amikor felmegy a ho.
Sugár

Ildi
Jól meggondoltad? Te vagy Szekszárdról?

Edelweiss
edelweiss

Beszti: igen,huvelyben merem,ahogy Erazmusz doktorno tanitja Kép Eleg fura a hogorbem,ez az elso honap mikor merem,a mai a 26.nap, 36.4 es 36.6 kozott ingadozik, de nem megy feljebb Kép

kamilla
kamilla

Éva!

Egyáltalán nem vagyok letörve, hisz magamba tudom, hogy ez még csak a 2. ciklus Kép .
Mivel az elsõ cikluusban a mensi elõtt 4 nappal kezdtünk el "nem védekezni". Mert elõtte voltam citológiai vizsgálaton és a párom kérte, hogy várjuk meg az eredményt, hogy nincs semmi gond. Szerencsére minden O.K. Így elvileg nem is igazán eshettem teherbe az 1. ciklusban, de mivel hallottam már olyan esetet, hogy vki épp a mensi idõszakában lett terhes, így reménykedtem.

Egyébként nagyon szép verõfényes összabújós napot kívánok Mindenkinek!

Gyöngyöske
gyöngyöske (gy&

Moni!
Szerintem is a 15. napon volt a tüszõrepid, de elég egyenes a görbéd (szerintem). Azért az a biztos, ha megcsinálják azokat a vizsgálatokat.
Ja és vigasztalódj! A tüszõk 1-2 napon belül nagyot tudnak ám nõni. Mekkora volt az a kicsi amit talált?

Edelweiss
edelweiss

Edelweiss!

Igen, én vagyok Szekszárdról. Azért döntöttünk így, mert most sikerült lakást vennünk, és szeretnénk anyagilag egy kicsit helyrerázódni, mielõtt jönne egy baba, mert ugye, ha már van egy baba annak szeretnénk mindent megadni, amit csak lehet. Ezért döntöttünk úgy a párommal, hogy várunk egy kicsit még a babával, de ez nem azt jelenti, hogy nem szeretnénk gyereket, nehéz döntés volt ez számomra, de most a "józan ész" gyõzött a vágyaimmal szemben. Túl sokáig azért nem függesztjük fel a dolgot, mert én 25 éves korom elõtt szeretném az elsõ babát szülni, azaz a 3 éves tervben benne van (inkább 2 éves terv - majd meglátjuk) Meg hát véletlenek is vannak Kép Remélem mire újra belevágunk ti már a kezetekben tartjátok a kisbabátokat Kép
Szóval jól meggondoltam. Azért olvasni foglak benneteket, és innen a távolból is nagyon szurkolok mindenkinek. Kép

Pussszzz
Ildi
másikildikó

Sziasztok!
Kedves Szami, Cincérke és Orsoly! Megkaptam a leveleiteket, hamarosan válaszolok! Szerda óta nem voltam gépközelben eddig azért nem jelentkeztem! Remélem, amióta nem voltam van kismamánk! Kép
Pusz, Szonja
Szonja

Ildi!

Te tudod, akkor leveszlek a listáról. Ha meggondolod magadat, csak szólj.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Moni!

Hát az a 17. nap biztosan nem OK.
Nekem E. dokinö is mondott véleményt a görbéröl, és ö is az emelkedés kezdete elötti napot jelölte meg ov. idöpontjának (mondjuk nekem az éppen mélypont is volt...). Az hallottam, hogy a mélypont után egy nappal a felszállóágban van az ov. (nem egységesek ilyen szempontból a vélemények), de az biztos, hogy nem kell elérnie a magas höt (hogy is lehetne akkor a progihiányt megállapítani a görbéböl?). Nekem a 37 fokot a 23. nap érte el a höm, (az ov. a 16. napon lehetett,) és ha ez igy lenne, akkor nem is lehetnék babás, mert a 20. naptól nem is volt akció... (és ráadásul én másképp is vizsgáltam magam, 19. naptól fokozatosan zárult a méhszájam, a 20. naptól teljesen zárt volt, ami a termékeny idöszak végét is jelenti).
Nem véletlen, hogy több mindent is figyelned kell magadon, a szurkálás és a hüvelyváladék is fontos!
(Egyébként a progihiány és a görbe kapcsolatáról éppen ma olvastam, és azt irják, hogy akkor lehet, ha a hö a 0,4-del magasabb érték alá megy többször vagy nagyon ingadozik a hö, merthogy alig szabad ingadoznia... És mivel 1 érték kivételével a höd 36,6 vagy fölötte volta az elsö felében a görbének, ezért igazándiból a 37 vagy feletti értékek lennének a kívánatosak. Perzse nem tudom, hogy ez mennyire igaz, annyifélét tudnak irni a dokik...)
Nem akarod leírni az ehavi höidet is (eddig...)?
Bevérzett tüszöt, sárgatestet nem látott? (Vagy csak nem akarta mondani...)

Kamilla!

Ne aggódj, várj. Lehet, hogy ez egy hosszabb ciklusra sikeredik, csak késöbb lehet még megállapítani, hogy mikor volt peteérés.
Ha gondolod, akkor ird le a görbédet, és minden nap az újabb höértékeket, és ha ugy látom, hogy már megvolt, akkor szólók. Sajnos elöre nem tudok. Kép
(E-mail: beszti@vnet.hu)

Beszti
Beszti

Lányok! Szurkoljatok nekem. Most olyan szépen zuhan a hõm lefelé. Ha követi a menetrendet, szerdán reggel lesz a mélyponton. Remélem most nem önállósítja magát. Kép

Edelweiss
edelweiss

Sziasztok,

Lányok erõsítsetek meg, hogy nem igaz amit most hallottam a lombikról, és az inszemrõl. Egy inszem 60.000.-Ft Ezt nem támogatja a TB? Az mondják, hogy 6 inszem után mehetünk csak a lombik programra. Barátok között is az 6 inszem = 360.000.-Ft. Azt egyik ismer&otilde;söm a 3 lombokion van túl és több mint 500.000Ft-nál tart. Állítólag az injekciók, és a gyószerek valami horribilis összegûek, amit a TB nem támogat. Így ha jól számolom egy beültetés kb. 170.000.-Ft, TB támogatással. Ha így van akkor minek fizetem a TB-t????????????
Ha így van, az nagyon gáz .......,

Szami

--------------------------------------------------------------------------------
Szami

Beszti,
Na nézzük.
Itt van a högörbém.

1/ 36,6 - mensi
2/ 36,7 - mensi
3/ 36,7 - mensi
4/ 36,7 - mensi
5/ 36,6 - mensi
6/ 36,5 - mensi
7/ 36,7 - mensi - enyhe petefészek szúrkálások.
8/ 36,6 -(sok nyák, derékfájdalom, szúrkálások elég intenzíven)
9/ 36,7
10 36,7 - doki szerint még nem volt pé (szerintem már volt)
11/ 36,8
12/ 39,97
13/ 36,9 - ez van ma.

Tényleg elképzelhetö a progi hiány úgyhogy ezen már nem is aggódom, de hogy azt mondta, hogy nincs tüszörepedésem, az egy kicsit hihetetlen számomra. Ugyanis eddig minden egyes görbém ehhez hasonló vagy jobbak voltak.

Nyáron volt olyan hónap, amikor egy egyenest mutatott egész végig a ciklus 2. felében. Végig 37 volt! Voltak olyanok is, hogy 1x vagy max 2x leesett 36,9-re de a többi 37 volt, vagy felette.
Azóta felszedtem magamra legalább 4-5 kilót. Lehet, hogy ettöl romlott el az utolsó 2 és most ez is (úgy nézem) görbém? Úgy tudom a súly befolyásolja a hormonháztartást. Lehet ez arányban van egymással? Januárban le fogom adni (most karácsonykor nem érdemes) és akkor majd valóban kiderül a kapcsolat... vagy nem.

És most mesélj valamit magatokról! Hogy vagytok? Növögettek rendesen?
Üdv,
Moni
mj

Szami,
Én úgy tudom nem fontos és sok helyen nem csinálnak 6 inszemet egymás után. Azt hiszem lehet felváltva is ha már túl vagy 3 inszemen. Utána lehet a 4. lombik, az 5. inszem és utána megint lombik. De mindig inszemmel kezdik.

Caldeának úgy emlékszem 20E Ft-jában van egy inszem, de van akinek ez 3x annyi, attól függöen milyen gyógyszert kap és milyen rá a TB támogatás.
A lombik pedig az egyik ismerösömnek egyenként 200E Ft. Na ez a nagyon gáz.

Úgy tudom nemrég jött ki egy rendelet, hogy bizonyos gyogyik olcsóbbak lettek és azért jelentösen csökkentek az áraik. Persze azért sajnos szerintem még mindig sokba kerülnek. Föleg a lombik. Mindenesetre az biztos, hogy az ár attól függ milyen gyogyikat kapsz. A dokiddal lehet erröl is konzultánlni.

Üdv,
mj

Szami,
Még valami.
Inszemmel persze csak akkor kezdik, ha biológiailag alkalmasak vagytok rá. Legalább 1 átjárható petevezeték és a matyik minimális termékenyítö képessége (vagyis esély arra, hogy eljussanak a petéig). Amennyiben a matyik egyátalán nem fertilisek ott lombik van, vagy speciális biopsziával szerzett úton, vagy donor spermával.
Moni
mj

Szami!
Nekem is volt 3 inszem. 21e-be került egyenként. A lombikról azt halottam biztos forrásból, hogy 100 és 200E között van, attól függõen, hogy milyen gyógyszert írnak fel.
Igen elég gáz... szerintem is.
Nyuszi
Névtelen

Szami!

Ez mind igaz amit a többiek írtak.
Nekem a 25.000 Ft/inszem gyógyszerköltségem is tartalmazott tb támogatást.
Az ingyenesség magára a kórházi ápolásra és beavatkozásra vonatkozik.

Lombik gyógyszerek 70.000-tõl , de inkább 100.000 utána a csillagos ég.

Caldea
caldea

Hazaengedtek. Holnap jövök.
Caldea
caldea

Sziasztok!

Ti már úgy ki vagytok képezõdve! Meg tudjátok mondani, hogy a matyiknak mik az optimális és mik az elfogadható értékei? Ez nincs rajta a leleteken.

Edelweiss
edelweiss

Moni!

Olyan gyenge a munkahelyi gépem, hogy nem tudtam újra bekopizni amit dr. Nagy László írt a peteérés idõpontjáról, de a dec 1-i hozzászolásaim között megtalálod. De ha figyelmebe vesszük azt az elméletet miszerint a jó ébredési görbét
1. Kozepidoben nehany tized C homersekleteses
2. Ezt 48 oran belul 0.40-0.80 C homersekletemelkedes kovet ugy, hogy az eberedesi homerseklet legalabb 12 napig 37 C felett marad, akkor sajnos se nálad, se nálam nem stimmel valami.

Marcsi
Marcsi

Móni!

8. napi tüszörepi. Szerintem ez egyértelmü, mert a 12. napra majdnem megvan a +0,4 hö.
De a 10. nap én se tudtam volna megmondani, mert 36.7 elötte is volt, mehetett volna még lejjebb. Kár, hogy a szubjektiv tüneteidet nem veszi figyelembe a doki, mert akinél rendszeresen jelentkeznek, jó alap lehetne.
Miért gondolod, hogy elromlott a görbéd? A lehetséges progihiány miatt?
A súlygyarapodás tényleg lehet oka, de nem hiszem, hogy 4-5 kilót jelentene, föleg, ha nem voltál elötte túlsúlyos.
Rajtam kb. +15 van, és biztos vagyok, hogy nem ez rontotta el a ciklusaimat (az elromlás elött is volt rajtam +10 (még az elözö babásságból marad), a maradék +5 kb. 1 év alatt jött föl...), hanem két nagyon erös stresszhelyzet (költözködés kapcsán).

Mi egyébként jól vagyunk. Jövö héten megyünk a 12. heti UH-ra, akkor majd egy kicsit jobban is megnézegethetjük a babust.
Semmi hányingerem meg hasonló, egy pici baj, hogy nagyon gyakran kell WC-re járnom. (És a legváratlanabb helyzetekben tud hirtelen és nagyon sürgetöen rámjönni, meg pl. éjszaka is felébredek emiatt. Meg nem tudok gyorsabban ütemben járni (?), mert kellemetlen. Pedig még nincs is súlya a babusnak (kb. 10 gramm a könyv szerint), sem igazán a járulékos dolgoknak...)

Szami!

Én úgy tudom, a törvény írja elö a 6 inszemet a lombikok elött.
Akkor lehet inszemet csinálni, ha van esély rá, hogy sikeres. (törvény szövege: reprodukciós eljárás csak akkor végezhetõ, ha a meddõség egyéb kezelési módszerei eredménytelennek bizonyultak, és az ed {alkalmazott eljárással orvosilag megalapozott esélye van egészséges gyermek fogamzásának és megszületésének}.

A dokival tényleg beszélni kell a gyógyszerárról, ha lehet, akkor a közel azonos hatásfokú, olcsóbbal kezdje.

Hát igen, ez elég elkeserítö, hogy még a gyerek is bizonyos mértékig a tehetösebbek "luxusa". Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Edelweiss!

Könyvböl:

Küllem: hígan folyó, higított tejszínü, jellgzetes gesztenyevirágszagú
Mennyiség: 1,5-6,0 ml
Spermakoncentráció: legalább 20 millió/ml
Elfolyósodási idö: legfeljebb 20 perc
Életképesség: min. 60 %
Célirányos mozgás: min. 40 %
Összecsapzott sejtek (agglutináció) aránya: max. 10 %
Egészséges alakú sejtek: min. 50 %
Vegyhatás: enyhén lúgos (pH 7,2-7,8)
Fehérvérsejt: látóteremnként 1-2

(Nálunk ebböl nem mindent irtak)

Inszem akkor lehet (férfi gond esetén):
legalább 10 millió/ml spermaszám, és a spermák legalább 30 %-a egészségesen mozog.

Beszti
Beszti

Beszti!

Köszi. Akkor este kiértékelem a párocskám leletét. Mostmár lehet hogy tudni is fogom mi a jó és mi a nem jó benne.

Edelweiss
edelweiss

Bocsi, de most vettem észre, hogy rossz volt a lista. A régi táblázatomból dolgoztam, de közben szombaton már módosítottam rajta.

Cipomama
Nézd meg majd légyszi az adataidat, jók-e. Remélem nem rontottam el, de most nagyon meg vagyok keveredve.

<pre>
Márti 10c 77 cn Debrecen 24 év
Tücsi 13c 73 cn Debrecen 32 év
Ancsi 3c 32 cn Adács 27 év
Edina 10c 32 cn Coimbra 23 év
Gabó 31c 31 cn Miskolc 27 év
Monchy 5c 31 cn Budakeszi 32 év
Marcsi 2c 30 cn Budapest 27 év
Kamilla 3c 26 cn Budapest 26 év
Szami 10c 25 cn Budapest 30 év
Klari 7c 24 cn Budapest 31 év
Lora 14c 22 cn Várpalota 25 év
Sien 15c 22 cn Budapest 28 év
Edi 9c 21 cn Maglód 33 év
Melinda 5c 20 cn N-o. 26 év
Éva 31c 20 cn Nyíregyháza 26 év
Sugár 3c 19 cn Salgótarján 23 év
Kisvuk 4c 17 cn Svájc 27 év
Edus 3c 15 cn Svajc 25 év
Moni 8c 13 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 3c 10 cn Los Angeles 35 év
Indigo 2c 7 cn Budapest 25 év
Orsoly 1c 6 cn Nagytarcsa 27 év
Doris 10c 6 cn Budapest 29 év
Edelweiss 8c 5 cn Szeged 32 év
Gyöngyöske 3c 4 cn Miskolc 30 év
</pre>

Edelweiss
edelweiss

Beszti,
10 gramm. Jaj de édes! Kis pindúrka. Ne eröltesd a járást. Valszinü nem a súly miatt kellemetlen a nagyobb iramu gyaloglás, hanem azért mert ott benn megváltozott valami. Tudod, a pisilés meg ezzel jár Kép))))))))))

Úgy örülök nektek! KépKép

Fiad új frizurájával ki vagy már békülve?

Hát ezek szerint a párom matyi eredménye szuper! Ezt eddig is tudtam, de mostmár tutira tudom. Ha jól emlékszem 85% normál alakú sejt, 15% vegyes elváltozás. 80% célirányos mozgás!!!!! Mennyiség, minöség és a ph is jó.

Gabó, Ancsi!
Mi van veletek? Hol vagytok? Sok a munkátok? Nekem is nagy most a hajtás, de már csak ez a hét és utána lehúzzuk a rolót több mint egy hétre!

Gabó, Mi van a höddel?

Üdv,
Moni
mj

Beszti, Móni, Nyuszi és mindenki!

Amit írtatatok a költségekrõl, az katasztrófa. Én eddig rózsaszín felhõben burkolva láttam ezt a világot.
Le vagyok döbbenve!!!

Szami
Szami

Sziasztok!
Remélem nem baj ha csatlakozom hozzátok. Gondoltam, hogy még egy 3.fórumhoz is szeretnék tarozni.
Magamról csak annyit, hogy 6. hónap, ma NEM kell megjönnie - amúgy még sohase késett még eddig. Viszont szedem a bromocriptint, ami nem tudom, hogy befolyásolja-e a mensi jöttét?
Ha valakinek van tapasztalata örülnék ha megosztaná velemKép
helén

Helén
üdv körünkben. Ma mennyi volt az ébredési höd? És azt is írd meg, hogy hol méred! Ha esetleg van egy egész görbéd azt is írd le és talán többet tudunk mondani. Föleg Beszti Kép
Moni
mj

/red{Beszti!}
Megtudom valahol nézni a a hõmérsékleti görbédet? Arra a hónapra gondolok amikor összejött a bébi! Nagyon sokat segitenél vele! Én már semmit nem értek: úgy éreztem, hogy a 12. nap körül volt ovim, de csak a 20. napon ére el a 37 fokot a hõm és azóta egy vonal:37,2 (ma vagyok a 26. napon)
Köszi, Szonja
Szonja

Miért nem lett piros?? Kép
Szonja

Sziasztok Lanyok!

Szia Helen itt isKép

Nalam semmi ujsag, ujra probalkozas-hegyek, na meg karacsonyi ajandekok utan futkosasKép Melo nuku, ugyhogy vagy itt ulok a gep elott titeket olvasva vagy rohangalok a varosbanKép

Pussssz: orsoly
orsoly

Szonja,
A höd szuperül áll! 37,2!!!! Nagyon jó.
Ha tényleg 12. napon volt az ovid, akkor ma vagy a pé. utáni 14. napon!!!! És még nem jött meg, mert a höd jól áll!
Drukkolok.

Orsoly,
Jó hogy itt vagy! Jó neked, hogy van idöd vásárlásraKép
Puszi,
Moni
mj

Móni!
Jajaj! NEm, szerintem nem jó a hõm: túl soká ment fel és ráadásul aznap ment 37 fölé amikor begörcsölt a hólyagom. Ráadásul én szájban mérem (tudom, hogy szabálytalan, de igérem a köv. ciklust már a hüvelyben mérem), igy ez nagyon megbizhatatlan, fõleg hogy én éjszaka sokszor iszom és kijárkálok a WC-re...És sajnos nem tudom biztosan az ovimat de a 11-12-ik napon éreztem a görcsöket.
Szami, Cincérke, Orsoly! Irtam nektek, remélem megkaptátok!

Szonja
Szonja

Szonja!

Nagyon helyes. Tessék hüvelyben mérni, tényleg sokkal jobban látható úgy a tendenciája. Ami viszont nekem nem tetszik, az az éjszakai ivászatod. Nap közben nem tudsz inni, hogy ilyenkor töltõdsz fel? Vagy száraz a levegõ? Én a helyedben megnézetném a vércukorszintemet is.

Edelweiss
edelweiss

Edelweiss! Kép
Már megnézettem nincs semmi bajom! Tényleg sokat iszom, de biztos azért mert száraz a levegõ, pedig raktam fel párologtatót a radiátorraKép Egyébként napközben is iszom! Kép
Szonja
Szonja

Szonja!

Sajnos nem tudom, hogy merre lehet. Valahol november eleje-közepén kellene keresni, de én nem találtam meg. Itt van számokban:
1. 36.6
2. 36.6
3. 36.8
4. 36.5
5. 36.6
6. 36.5
7. 36.7
8. 36.8
9. 36.6
10. 36.7
11. 36.8
12. 36.7
13. 36.7
14. 36.5
15. 36.7
16. 36.5 ov.
17. 36.6
18. 36.7
19. 36.7
20. 36.9
21. 36.8
22. 36.9
23. 37
24. 37
25. 37
26. 37
27. 36.9
28. 37
29. 37
30. 37.1
31. 37.1
32. 37.1 teszt +

Az nagyon jó, ha a ov. utáni 14. napon ilyen magas (ráadásul szájban!) Egyébként rendesen mérve höemelkedésed nem volt a hólyaggörcsöd miatt?
A méréshez az a lényeg, hogy 3 órát aludj elötte. (Persze közel azonos idöpontban mérd...)
Ja, a hö lassú felmenése nem feltétlenül babátlanságot jelent, inkább a progihiányt, de amellett még lehet baba. Amúgy a szájban mért értékekböl a progihiányra nem lehet következtetni, csak az ov. idöpontjára (és meglétére).
Höt szivesen elemzek! Kép (Még ha nincs teljes ciklus... Hátha nem is lesz!Kép )

Móni!

Fiam haja: Kép
Bár aranyos, de a múltkor is valaki megjegyezte a boltban: "kis kopasz" Kép .

A férjed lelete tényleg nagyon szuper!!!!!

Orsoly!

Az egész hétvégénk az ajándékokkal telt. Pedig fel volt irva, hogy mit hol kinek... Csak hát.. Annyian voltak! Kép De sajnos a férjecském nem ért rá máskor. De most legalább végeztünk, kezdödhet a sütihegyek sütése. (Hát, arra is rá fog menni jó pár napom, pedig itthon vagyok!)

Beszti
Beszti

SzonjaKép

Szerintem sem stimmel a hõmérõzésed. Én már több mint fél éve szájban mérem (sosem mértem máshol, de meg fogom próbálni) viszont ennek ellenére is jól látható a görbém. Szerintem próbálj meg este inni és ha nincs semmi gondod a cukroddal akkor mindenképp párologtatnod kéne a szobában mert így bizony teljesen megbízhatatlanok a mérési eredmények. Akár párásító gépet akár nedves törülközõt vagy lepedõt is tehetsz az ágyatok és a radiátor közelébe. Az én hõmérõmet elvileg minden reggel ua.-ban az idõben kell használnom + - 2 óra eltérés engedélyezett. Ha éjszaka felkelsz inni vagy pisilni és még a 2 órás perióduson belül vagy az elõzõ naphoz viszonyítva akkor mérd meg a hõdet még mielött bármit is tennél. Fontos, hogy minimum 5-6 óra alvásra van szükséged ahhoz, hogy pontos értéket kapjKép)

doris

Beszti, Doris!
Köszönöm a segitséget! Igérem ezentúl jó kislány leszek! KépEgyébként az iváshoz nem szoktam "kikelni" az ágyból mert oda van készitve egy üveg ásványviz Szerintetek ha 5-kor megyek ki pisilni akkor elõtte mérjem meg a hõmet???
Szonja
Szonja

Szia SzonjaKép

Mikor szoktad mérni? Én minden reggel 5.30-kor kelek tehát akkor mérem. Viszont ha felébredek mondjuk 4.30-kor akkor mielött innék vagy pisilnék akkor azonnal mérem és minden mást csak utána teszek. Elötte inni is Tilos! De hétvégén persze 7.00-re húzom az órát és akkor mérem. Fontos, hogy nagyjából azonos idõben mérd a hõdet és az elõzõ napi méréshez kell viszonyítani a + - 2 órát. Lehet, hogy túlságosan füszereseket étkezel esténként? Talán ezért lehetsz szomjasKépKép

Doris
doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?