Elõször is Snoopy, Gabi1 boldog-boldog névnapot kívánok Nektek!!!!
Másodszor: minden gyengélkedõnek, meg gyengülõ félben lévõnek jobbulást kívánok!
Harmadszor: havat lapátolni szerintem nagyon szuper idõtöltés, mozgás a friss levegõn, hajjajjj. Én biztos nagyon csípném, csakúgy mint a fûnyírást. Csak már kéne csinálnom
Most egyébként volt alkalmam kipróbálni a hólapátolást itt a ház elõtt, ui. megbeszéltük a lakókkal, hogy aki épp ráér az lapátol. Azt gondoltam tök egyszerû dolog, lelkesen felkaptam a lapátot, aztán jó bénán elkezdtem kotorgatni, közbe rájöttem, hogy a legfontosabbat nem tudom: hova lapátoljam a havat, ahol nincs útba? Tanácstalanul kotortam erre-arra, aztán észbe kaptam, hogy ha valaki kinéz az ablakon MEGLÁTHAT ahogy bénázom! Na gyorsan eltettem a lapátot, és most kukkolásban vagyok, megnézem milyen alakzatban kell az utat felszabadítani, aztán majd csinálom én is
Emese! Ki vagyok akadva!!!!
Mit ér így a cenzúra, ha nevesítesz itt a neten, ország-világ elõtt!!!! Fényképeket még nem is láttunk, de azt már mindenki tudja, hogy "Kati és környéke" vedeltek. Na ezt megjegyeztem

Kriszti nagyon ügyi volt!!!! Gratulálok!
Anikó! Apát nem szoptattam meg végül

Ugyanis amint végre elhelyezkedtünk alváshoz azonnal nyilvánvalóvá vált, hogy képtelenség még egy éjszakát egy ágyban töltenünk

Úgyhogy apa leköltözött a földre
viszont egy szobában maradtunk, ez is nagy szó!!! Én is szeretném belopni magam a szívedbe. A HAIR ugyan nem kifejezett kedvenc filmem, de a nagyon jó kategóriába tartozik!
Fényképküldésbõl már megint kihagytál???? Vagy még csak nem ért ide???? Ajánlom, hogy az utóbbi legyen!

Ildi! Ilcsi szerintem is nagyon ügyike volt, gratulálok neki!!! Engem is érdekelne, hogy mi lett a másik kislánnyal. Megtudtad?
Reklamálok! Nem kaptam fotót

Iboly! Nem sikerült letölteni a tájékoztató füzeteket. Én nagyon béna vagyok itt a neten. Hol lehet megtalálni? Egyébként nem akar összesikeredni a baba
úgyhogy most hanyagoljuk a témát egy ideig. Vizsgához szurkolok! Neked ne menne?!
Ági! Én benne lennék még mindig ilyen balatoni buliban, de valszeg a férjemet már nem lehetne rádumálni, õ már szerintem teljesen elkényelmesedett (talán én is?!).
Snoopy! NYUGI, NYUGI, NYUGI!!!! Nem tudok ugyan okosat mondani, de azért NYUGI! Ugye nem baj, ha leesek a székrõl a röhögéstõl?????

Erika! Vizsgához
Evey! Autóhoz
Nem vagy semmi, már ami a reklamálást illeti
Juca, Bigacsiga, Emese köszönöm a képeket!!!
Húha kifutok az idõbõl... tudjátok pizsi osztás 10-11

Puszi Mindenkinek!
Kati