Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! 3 ève szertnènk babàt a pàrommal, de ez volt az elsö hónapom mikor mindenre odafigyeltünk.A peteèrèsem a 14. napon volt, ès ma vagyok a 29. napon. Èn màr annyira vàgyok a babàra hogy csak ez foglalkoztat minden percben. Ma reggeli tesztem negativ lett :( fàj a mellem ugy mint amikor mensi elött , èmelygek nagyon èrzèkeny vagyok, mindenen sírni tudnèk, de igazàból ezt a mensitöl való fèlelem okozza :( az ovu óta szàraz voltam de ma jelentkezett tojàsfehèrlye szerü folyàs gondolom ez is a mensi jele :( nagyon el vagyok màr keseredve, de nèha mègis remènykedem hogy mègsem jön meg. A problèmàm az csak hogy ezt nem tudom senkivel megbeszèlni a kis hülye lelki gondjaimat, mert a csalàdom elött nem beszèlek erröl, mert màr soszor azt hittem hogy vègre baba van a dologban.Ès nem akarom hogy hülyènek nèzzenek. Ha lenne valaki aki hasonlo cipöben jàr nagyon szivesen beszèlgrtnèk vele! Írjatok lègyszi sorstàrsaim
babika1982
Canada
 
 


Szia Babika!!!!

Tudom mit érzel és szerintem sokan vagyunk így sajnos!!!Mi két évig próbálkoztunk és nem jött a baby,és akkor elmentem a nődokihoz,csinált egy teljes hormonvizsgálatot,és kiderült hogy pajzsmirigy alulműködésem va és ezért nem jön a baba.És a progeszteron szintem sem volt jó. Adtak rá gyógyszert és az beállította,de még akkor sem jött. Elmentünk egy klinikára ahol jobban kivizsgáltak engem is és a páromat is. Nálla minden rendben volt,tehát én vagyok a hunyó!
Most járok a 4.-ik inszeminációnál most volt csütörtökön,he ez sem sikerül akkor lombik babynk lesz!!
Szerintem forduljatok szakemberhez ne várjatok,mert én is ha hamarabb mentem volna már szerintem van babám!!
Ha csak nem vagy most terhes!!! Sosem lehet tudni!!!
Ne legyél elkeseredve biztos hogy lesz babyd!!!

Szép Napot!!
gabci75
Érd
 
 


Szia Gabci!Köszönöm a válaszod !
Tudom másoknak sem egyszerű,nagyon sajnálok minden nőt akinak nem jön össze a baba!
Nekem már hála istenek van egy szép nagy fiam ,az elsö házasságomból.szóval tudom hogy milyen csodálatos dolog a terhesség és anyának lenni! Kívánom nektek is hogy minél hamarabb legyen egy kis baby a pocakodba,és boldog lehess !!!
Az orvosokról csak annyit hogy mi külföldön élünk már 2 és fél éve ,és ez nagyon megnehezítette a dolgomat,eleinte nem tudtam kommunikálni a dokival,de azért azt megértette hogy babát szeretnénk és elküldte a párom vizsgálatra,és mindent rendben találtak vele,ez volt egy éve.Nekem azt mondta mivel már volt egy egészséges terhességem nem lehet baj ,csak várjunk majd összejön :) Hát nem így lett!
nemrég elmentem megint hozzá és kértem beutalót nőgyógyászhoz,de hozzáteszem itt legalább 3 hónapot kell várni egy időpontra.Kaptam is okt.7re.Nagyon kíváncsi vagyok mivel kezdik majd a kivizsgálást.Ki tudja itt hogy müködnek a dolgok.

Nem értek az inszemhez :) mikor kell most megjönnie vagy mikorra várod az eredményt?Nagyon szurkolok nektek! Mindenképp irj hogy hogy sikerült.

egyébkéntnekem még mindíg nem jött meg,addig lehet reménykedni :) De nagyon ugy érzem meg fog jönni minden tünetem ellent mond a terhességnek :) És sajnos már semmire sem emlékszem milyen volt az elsönél a folyás mellfeszülés ilyesmi.azt tudom csak hogy nem is gondoltam hogy terhes vagyok,mert első hónapban összejött :) olyan egyszerü volt. Viszont a terhességi teszt akkor is csak 2 hetes késésnél lett pozitív.

Sok sikert nektek

szia
babika1982
Canada
 
 

 
 

Szia Babika!!!

Igen látom hogy canadában éltek,de ott is tuti jó orvosok vannak és ki fogják deríteni hogy miétr nem jön a lurkó!!!Most nekem 12.-én csinálták,és két hét múlva kell tesztelnem,aztán ha pozitív akkor kell hívnom a klinikát,vagy ha megjön akkor is hívnom kell őket. És akkor behívnak és kezdődik az előkészület a lombikra.Azért reménykedj hogy nem jön meg,hátha mégis terhes vagy!
Írok neked hogy mi lett az eredmény,de te is írj majd!!!
Szép Napot!
Szia!
gabci75
Érd
 
 


Akkor most van idöd izgulni :) remèlem minden rendben lesz!! Èn màr nagyon izgatott vagyok, de nem merek mèg tesztet csinàlni . Hàt ez iszonyú nehèz, ez a pàr nap mindíg nagyon hosszú :) szia vigyàzz magdra irj ha van valami! Szia
babika1982
Canada
 
 


Szia! Sajnos nekem megjött :( De nem adom fel , màr nagyon vàrom mit mond majd a doki. Remèlem csak egy kis segítsèg kell :) Sok szerencsèt kívànok neked!!! Minden jót! Szia
babika1982
Canada
 
 


Irj ha sikerült nagyon kívàncsi vagyok :)
babika1982
Canada
 
 


Szia Babika!!!!

Én is várom már a jövőhét keddet hogy teszteljek,remélem 2csíkos lesz!!
Sajnálom hogy neked megjött,sikerülni fog csak bízni kell benne!!!
Mindenképpen írok majd hogy mi az eredmény!!!
Vigyázz magadra,és sok sikert!!!
gabci75
Érd
 
 


Na szia Gabci ! Mi ùjsàg veletek ???
babika1982
Canada
 
 


Szia Babika!!!

Ma reggel csináltam tesztet,de sajna negatív lett,szombaton kell hogy mejöjjön én még addig reménykedek!!!
De ha mégsem akkor csak januárban kezdhetem a lombikot,mert nem vagyok védve rubeola ellen és így nem kezdik el. Amikor én gyerek voltam nem volt még kötelező védőoltás sajnos ugyhogy most majd be kell adatnom,csak az a baj hogy 3hónap alatt dolgozza fel a szervezet,és addig várni kell.
Sajnos ez van.
 
Puszi.

Azért majd addig is írunk egymásnak!!

gabci75
Érd
 
 


Sziasztok!!

Én történetem a következő 

9hónapig szedtem a fogamzásgátlót (Dienille) ! Július 24.-én megjött a mensim és utána nem szedtem tovább a gyógyszert mert babát szeretnénk!! Voltam azóta nőgyógyásznál mindig járok rendszeresen azt mondta semmi akadája a mai gyógyszerek már nem befolyásolják hogy teherbe essek. Augusztusban 24.-én meg is jött szépen!! Hála isten nem zavart be a gyógyszer! De ebben a hónapban még mindíg semmi. 33.ciklusnapon tartok keddre nem vártam nem is jött meg azóta sem de  a tesztem negatív lett délután! Szerintetek van remény babára??

Péntek Judit Nikolett
judit123
Várpalota
 
 
 


Szia Gabci! Kitartás! Érdemes kivárnod a 3 hónapot aztán mindent bele :). Én hétfön megyek dokihoz biztos hogy hosszú tesztek sora vár, de már nagyon kiváncsi vagyok hogy mi lehet a baj!irj ha van változás ! Szia
babika1982
Canada
 
 


Szia judit! Babás vagy már? Azóta már biztosan tudod :)
babika1982
Canada
 
 


Sziasztok nekem most már 5 napja késik de meg negatív a teszt .. De viszont ovulácio után egy héttel barnáztam 3 napig ... De nem nagyon tudom hogy mi volt ez mert nekem a 7 napig tartó mensin kívül nem szokott lenni más .. Szerintetek lehet még baba ?? Tünetem csak annyi hogy eléggé szurkál a hasam .
rencike1990
budapest
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

cron