Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Anyukák!
Kérlek segítsetek, 4 hónapos kisfiam nagyon sokat sír, már nagyon kivagyok merülve. Nem tudom hogy tudnék segíteni. A védőnő az infacolt ajánlotta, az segít? van jobb/bevált ötletetek? Kétseégbe estem... Köszönöm előre is!
aadrii24
Budapest I. kerület
 
 


Szia! Hát, nálunk nem segített... Pedig nagy reményeket fektettem bele, mert ezt ajánlották először. Nekünk a Gripe Water Baby vált be végül, a gyógyszertárban meg tudod venni. Csak úgy kérd, hogy babának kell, mert van egy másik fajta gripe water is, de az nem babáknak való. Én még szélcsövet is használtam, mert ez volt az egyetlen ami rögtön könnyített rajta. Egy zöld, kukac alakú csövecske, többször is lehet használni. Már nem emlékszem a nevére, de egy baba van a dobozán. Ne ess kétségbe, ez az időszak is elmúlik! Kitartást!
lara03
Budapest III. kerület
 
 


@lara03:


Köszönöm szépen! Férjem elment keres valami ügyeletes patikát és megveszi. Remélem használni fog:) És köszönöm a kedves szavakat is!
aadrii24
Budapest I. kerület
 
 

 
 

@lara03:


Szia!

Képzeld használt a Gripe Water Baby, már egy hete kapja és alig sír:)
aadrii24
Budapest I. kerület
 
 


@aadrii24:Örülök, hogy használ a gripe water baby. Mi is azt használtuk nagyon jó kis készítmény. A szélcsőt próbáltátok mellé?
anna0726
Budapest III. kerület
 
 


@anna0726:


Nem azt a végén nem vettünk, pedig már lara03 is ajánlotta. Tudtok valami bővebbet mondani róla?
aadrii24
Budapest I. kerület
 
 


@aadrii24:


A szélcső segít, hogy kijöjjön a levegő a hasából, meg ha nem tud rendesen kakilni akkor is segít. Gyógyszertárakban különböző fajtákat lehet kapni: egyszer használatos, gumikatéter(ami nem szélcső) és van egy többször használatos is, itt a linken minden fontos dolgot megtudsz róla nézni:
http://www.babywind.hu/
Szerintem ez egy nagyon praktikus darab:) Próbáljátok ki, ártani nem árt a babának:)
anna0726
Budapest III. kerület
 
 


Örülök hogy használt a Gripe Water nálatok is. Na igen, erről a szélcsőről beszéltem, csak nem jutott eszembe a neve :D. Amúgy én az elején kicsit féltem használni, de aztán rá kellett jönnöm, hogy teljesen biztonságos. Azóta a székrekedése is megoldódott. És hát nem elhanyagolható szempont az sem, hogy nagggyon olcsó... A gumikatéter is kb ennyibe kerül csak azt egy használat után dobhatod a kukába...
lara03
Budapest III. kerület
 
 


Köszönöm a hasznos tippeket! Megvettük a szélcsövet. olcsó, könnyű használni és még segít a babán is, bár még csak pár napja használjuk, de nagyon látszik a babán a megkönnyebbülés:)
aadrii24
Budapest I. kerület
 
 


Sziasztok! Nekünk is a gripe water baby segített tavaly. Kislányom nagyon hasfájós volt, és hiába próbáltuk az infacolt, espumisant nem használt. Aztán fórumon olvastam a gripe water babyről és segített. A szélcsövet nem kellett hazsnálnunk, de barátnőm akinek most született nemrég a babája használja és azt mondja hogy nagyon praktikus darab:)
mamas24
Budapest IV. kerület
 
 


nekünk nem használt az infacol...nagyon hasfájós babánk volt. Az össze fellelhető készítmények közül  gripe water baby használt, örülök hogy rátaláltunk:)
renus32
Budapest V. kerület
 
 


Kedves Mindenki!
Nagyon hálás vagyok a hozzászólásaitoknak, úgy tűnik túljutottunk a hasfájós korszakon és ez a gripe water babynek volt köszönhető, amit Ti ajánlotattok. Szóval nagyon nagyon köszönjük a segítő hozzászólásoakt!:))
aadrii24
Budapest I. kerület
 
 


Ha természetes hatóanyagú készítményt keresel akkor a gripe water babyt ajánlom, ennél jobbat és hatékonyabbat nem találtam. Fiamnak segített.


Gripe water baby elmulasztotta a hasfájást mindkét gyermekemnél.
kovianna
Budapest XV. kerület
 
 


Gripe water babyt kap a kislányom most , mert hasfájás miatt eléggé sírt. Infacolt nem próbáltam, szeretem, ha természetes gyógymóddal tudom a problémát megoldani. Eddig ez bevált!:)
edduszi
Budapest X. kerület
 
 


Infacol nem csinált semmit, a gripe water baby viszont használt:)
magetta
Budapest XV. kerület
 
 


Nekünk az infacol em használt semmit. A gripe water baby, és időközönként a szélcső segített. Msotmár szerencsére egyiket sem kell használnunk, kb 2 hónapig volt szükségünk rájuk.
kjehna
Debrecen
 
 


Hát én a szélcsőre nem mondanám hogy olcsó egy pár centis gumi 1400-ért...nekünk az infacol teljesen bevált egy nagyot böfizik és boldog. Hasfájás csak a nem megfelelő tápszertől volt, volt hasmenés ami nehéz volt ott a Restore segitett. Mondjuk persze mindenkinek más válik be, nekünk ezek voltak jók. A babamasszázst is csak ajánlani tudom neten van ingyen letölthető könyv.
klara11
Budapest XI. kerület
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó