Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok lányok! :) Gratulálok mindnyájatoknak, és kívánom hogy mindenkinek minden a legnagyobb rendben legyen! :)
Hát ha minden rendben megy akkor talán a junius lesz a nyero honap :) oktober 4-én csináltam az utolsó tesztet, egy ClearBlue digitális tesztet, amely 2-3 hetet írt ki, ami a tájékoztato szerint 4-5 hétnek felel meg :) ez egy délutáni tesztelés volt méghozzá :) nagyon lassan telnek a napok, mivel elhatároztam, hogy csak okt.16-án megyek dokihoz, mivel mikor utojára voltam még nem tudta biztosra megmondani, csak árulkodo jel volt :) Nagyon izgulok hogy minden rendben legyen.
Az újdonsült apuka csak vasárnap tudta meg a nagy hírt, bár még húzni akartam 16-áig, de már nem bírtam tovább. És nagyoon, nagyooon boldog volt, szerintem még fel sem fogta igazán. :)én 23 éves vagyok és nem olyan rég kezdtünk bele a babaprojektbe, mondván ha jönni akar úgyis jön :) nekünk első baba lesz :) Párommal sokat beszéltünk róla, én mindig is inkább családcentrikus fajta voltam és alig vártam hogy eljojjon az az ido mikor belevághatunk :) 
Anyukáméknál most csináljuk át a felső szintet, a saját kis rezidenciánkat, igaz elég sok munka van még vele, úgyhogy bele kell húzni, de meglesz :) Igaz hogy nem saját egyenlőre, de annak is eljön az ideje. Én még az egyetemi padot koptatom , most kezdtem a mesterképzést,úgyhogy még 2 év :D remélem győzni fogom :) 

Már nagyoon nagyoon mennék a dokihoz és még olyan messze van a jövő hét péntek :D a türelmetlenségem határtalan  

Gigi

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
devilstimi
Szlovákia
 
 
 


Sziasztok!
Miújság? Remélem mindenki jól van!
Devilstimi, szép pozi teszt! Akkor már te is túl vagy az uh-n! Mesélj! ;-)
Túl vagyok a 12 hetes uh-n, minden rendben a picivel! Crl:68,8, nt:2mm! Ez volt hétfőn, akkor 13+1 naposnak írták!Jövőhéten vasárnap megyünk 4D-re, 15hetesen! Hátha látszódni fog a neme is! :-D
Szép napot nektek!
payne
Budapest XX. kerület
 
 


payne: Szia. Igen, ma voltam dokinál :) minden renben van, hála istennek, a pici már 8mm és a szivecskéje is ver :) a 7. hétben vagyunk, november 9-én megyek komplett vérvizsgálatra :)
Fúúú, de jó neked, pocak már nőldögél ? vagy látni már ilyenkor? Gratulálok, örülök, hogy minden rendben nálad :)

Gigi

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
devilstimi
Szlovákia
 
 
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó