Sziasztok Lányok!
Pipocska:
Azért most sem eszméletlen erösök a mozgások, csak erősödtek picit

dehát ennek is nagyon örülök! mintha ma éjjel is éreztem volna egyetlen picike kis bökést, meg az elöbb is.. meg most is hihi

Imádom a Kiskrampuszt
Mmónika:
Bármelyik percben rákezdhet mostmár a babócád, nyugtasson ez!
Oxigen:
A talis mail meg fog születni tényleg

Egyelőre persze viszonylag kevés információval, de legalább írok
Vickybaba:
Üdv néked és a babádnak is! Én úgy örülök ,hogy még most is jönnek újak..

Az az izgi, ha még a végén is jönnek!
Erről jut eszembe:
Kedves újak!
Akit érdekel még esetleg a kismama tali (vagy a régiek közül mégvalakit):
hannak.judit@mailbox.hu címre írjon nekem egy mail-t és felveszem a listába! Eddig tizenpáran vagyunk..
Gemini:
Engem kérdőjelesre írtál a kendős dologhoz: Én megyek mindenképpen, ezt veheted készpénznek (csak haláleset tántoríthat el tőle).
Hihetetlen aktív így délutánra a Kiskrampuszom: megint mocorog, pedig negyed órája is mocorgott
Mel:
Szorítok neked!
Azt azért információképp elmondom, hogy még egyetlen fórumossal, élővel és ismerőssel sem találkoztam (sőt ismerős ismerősével sem), akinek down kóros lett volna a magzata, úgyhogy ez feltehetőleg épp olyan ritka dolog, mint az egyéb genetikai betegségek (pl. vízfejűség). Ráadásul minél fiatalabb vagy, annál inkább esélytelen, hogy beteg legyen a babád.. Szóval fel a fejjel! És várjuk az eredményt kiváncsian!
Picuri:
A legjobban úgy tudod elkerülni a lebetegedést, ha elmész betegszabira, amikor körülötted mindenki dögrovásosan jár be dolgozni (én is ezt tettem múlt héten). Volt egy kis hőemelkedésem, de lehet hogy csak a fáradtság okozta, mert nem voltam különösebben rosszul, csak egy napig.. de inkább otthon maradtam, úgy voltam vele, hogy "legalább meggyógyulnak a munkatársaim addigra". Elkerülni nem tudod, mert melegben nagyon terjed minden. Viszont! Ellenállóbb a szervezeted, ha sok gyümölcsöt eszel, vagy szedsz vitamint (én pl. - bár vitamin ellenes vagyok - amikor mindenki beteg lett, vettem Plus multivitamin pezsitabit.. az nem túl brutális adag, de mégis valami.. és mellé eszem a gyümölcsöt is).
Ha belázasodsz, azonnal orvos! Amíg 38 fölé nem megy a lázad addig nem lehet gond a babával, de jobb ha óvatos vagy még egy kis hőemelkedéssel is és ágyban maradsz pár napig ha megnyikkan a szervezeted.
Szerintem inkább irasd ki magad hetekre, minthogy a gyerekednek legyen baja, semmilyen munkahely és munka nem ér annyit.. én ezt gondolom.
Mj__Móni:
Nagyon nagy gratula a kisfiadhoz! Meg az UH eredményhez

Már én is várom..
Ahogy igy kiderülnek a korok, egyre inkább szemtelennek érzem magamat, már ami a koromat illeti.. a kis 23 évemmel csitri vagyok köztetek
Gömbölyü:
Hadd nyugtassalak meg!
A fehéres átlátszós folyás (a tejfölszerü is) teljesen normális és a hormonváltozás okozza a terhesség alatt. Ez még fokozódhat is, tehát előfordulhat, hogy az elején egyáltalá nem volt, később jelentkezik és a terhesség végére egészen erőssé válik. Kellemetlen tünet, de ártalmatlan, ráadásul természetesen "ürít" a hüvely vele, így nehezebben kapsz fertőzést is. Ettől függetlenül a fertőzés veszélye jobban fennáll a terhesség alatt, főleg ahogy közeledik a szülés ideje.
A fertőzés jele lehet a viszketés, égés, sárgás, vagy zöldes folyás, ami sokszor túrós állagú is (bocsi a gyenge gyomrúaktól, de valahol ki kell ezt is beszélni). Mindenképpen érdemes egy kenetet vetetni, mert az kiszűri az esetlegesen ott bújkáló és egyelőre ártalmatlannak tűnő bacikat és egyéb kórokozókat is, de aggodalomra semmi ok, az enyhe fertőzések a babára nem jelentenek veszélyt megszületésük előtt, a magzatburok védi őket. DE! Ki kell kezeltetni ha mégis van valami, mert a szülés alatt kaphatnak fertőzést. Épp ezért végeznek a szülés előtt pár héttel kötelezően ilyen irányú szűrővizsgálatot.
Szóval nyugodj meg, nincs semmi gond, de természetesen kérd a kenetvételt, mert az mondja meg a frankót.
Na most megyek dolgozom is egy picit..
hanee (aki ma 19 hetes pont)