Én nem szeretek melóhelyen sokat inni, mert olyan hideg a wc, hogy tetőtől talpig lúdbőrözök, amig ott vagyok
Ezért aztán utána jó meleg teát öntök magamba, aztán megint mehetek fagyoskodni a wc-re, és így tovább
De mindent a babáért! Csak mindig félek hoyg felfázok, mert az most marhára nem kéne... Hajni
Szétröhögtem magam a dumádon
Nyalakodjál csak, egészségedre
Az egyik barátnőmnek egyébként PG53-mal jött össze a baba a 7. próbálkozós hónapban. Akkor elkezdett hőt mérni, páfrányokat nyalni, és naponta volt eksön
Jázmin
Ha nekem lányom lesz, szeretném ha Pálma lenne a neve, de apával ez még biztosan vita tárgya lesz. Ha 2 lányom lesz bevállalom a másikat Jázminnak
Szerintem jó a hőmérőzés. Akinek nem nézi a dokija UH-n a peteérését, az honnan máshonnan tudná hogy mi a helyzet odabenn?
Szóval hőmérőzzél csak, én is ezt teszem, és én is össze tudok zavarodni, mert még véletlenül sincs két hasonló görbém
Wish
Nem baj ha izgulsz, szerintem ez is jó dolog
Igaz nem megy tőle gyorsabban az idő, de mért ne lehetne időnként kicsit elszállni a gondolatokban és beleélni magunkat kinek mibe
Pkagi
A kávét nem tudnád elhagyni a folyadékok közül? Ha babás leszel,jobb lenne ha nem juttatnál koffeint a szervezetedbe. Persze te tudod.
Noémi
Akkor azért drukkoljak neked, hoyg megjöjjön a menzid?
Köszi a drukkokat mennek visszafelé is
Tündi

úgyhogy szólok a dokinak, hogy kösse fel a nadrágját