2005.02.09 16:37
Az utobbi 1 evben mar nem bantam volna, ha osszejon vmi veletlen "baleset", de nem. Erre aztan mikor elesben probalkoztunk, az elso honapban osszejott
Ugyhogy biztos nalatok is rendben lesz minden, ne izgulj!
A ciklus 2. feleben meg jot is jelenthet, azt hogy magasabb a progeszteronszint, nekem is mindig voltak mensi elott, eleg durvak is, abban a honapban is amikor teherbe estem, meg sajnos azota is
2005.02.09 17:09
2005.02.09 17:59
2005.02.09 18:06
A képet a párom készítette, amatőr szinten foglalkozott fotózással, de nem igazán művészivel. Csak a működését érti jól, pl. tőle tudom, hogy mi értelme a rekesznek, meg hogy lehetőleg ne vakuzzak... De én már csak digitális gépen tanulom ezeket. Nem szereti, ha automata módban fényképezek. Fehéregyensúlyt állítsam be, rekeszt állítsak... Hmmm.... Ezt a képet meg jó messziről, rámzoomolva csinálta, hogy ne torzítson.
És neki is tetszik, mondja, hogy szépek a fények, mert naplemente volt.
Na ennyit a képről. 
2005.02.09 19:02
És az a gonosz kis törpe (após) nem ad bele semmibe, mi veszünk minden új dolgot a lakásba (székeket, fűszertartót, gáztűzhelyet, mosógépet...) És persze ő is használja. A műanyag székek se voltak neki jók, mindenképp párnát is kellett rá venni, mert műanyagfóbiája van, ha kimosom a huzatot, akkor leteríti vmi ronggyal a széket, csak ne a csupasz műanyagon kelljen ülni. (Úgy látszik, most ki vagyok rá akadva...) 2005.02.09 19:34
El is olvastam vagy 3-nak a betegtájékoztatóját. Sajnos, nagyon-nagyon beleéltem már magam
Leginkább attól félek,hogy negatív és fogja magát és nem akar megjönni
Nem tudom, mikor csináljak. Eredetileg keddre terveztem, de aztán eszembe jutott,hogy Valentin nap hétfő, akkor egy nappal előbbre hoztam.
De mostmár nem tudom, hogy kibírom-e addig. Annyira úgy érzem,hogy...
Tuti,hogy a felét csak hozzáképzelem, de akkoris. Most nekilátok és megnézem, hogy Poci,Cirmi, Nata mikor csinált. Hogy én milyen kis lüke vagyok, még nem is késik és csak erre tudok gondolni.
Ha érzékeny vagy a talcumra, akkor a babát kesztyűben fogod hintőporozni
Nem is , van más hintőpor alapanyag is.
Nagyon tetszett a távirányítós dolog

2005.02.09 20:17
, bár még elég halvány. Nagyon mellbevágott a hír. De van jó hír is. A másik hitel amit vissza akartunk fizetni "csak" 10 évig tart úgyhogy az utolsó 10 évben kevesebb lesz a részlet 
.
. Szóval most csak lassítunk
. Azért kérem ám az izgulás részemet, különben ti sem kaptok (na most jól megfenyegettem mindenkit
) 2005.02.09 21:14
2005.02.09 21:17
már mindenki alszik.
Ennél szebb ajándékot nem is lehetne kapni...
ezek nagyon vacak hírek. De ha találnál munkát meg lehet változtatni ezt a hitelkonstrukciót, nem? Utána meg már nem számít, hogy babázol munka helyett. 2005.02.09 21:21
ne haragudj. Tudom, hogy rengeteg munkád van vele. 2005.02.09 21:55
) 
2005.02.10 01:45
) Szoval ez az utolso honap, mar vagom a centit, csak 12 nap van hatra
A ho vegen meg lesz egy kongresszus, arra kell keszulnom, mert az egyik profno befuzott, hogy szerepeljek, de teljesen kikeszit idegileg, most pont nem erre lenne szuksegem
Teljesen bolond es szerintem buta is, de nem lenne jo az utolso napokban osszeveszni...
) 2005.02.10 07:58

. Főleg a nagy pocakostól
.
.
. Aztán még jövök majd, és hozok táblát.
.2005.02.10 08:01
2005.02.10 09:11
. Erre közölte hogy majd lesz. Megkérdeztem hogy mi lesz, a válasz háááát. Jó akkor mikor lesz? Majd hamarosan. Mikor látta hogy kezdek érdekesen nézni, kinyögte, hogy egy baba, igaz csak bennem lesz
. Annyira meghatódtam, folyt a könnyem. Megmondom őszintén, nem erre gondoltam az elején 
2005.02.10 09:54

2005.02.10 09:56
Apósod botrányos lehet!
Amúgy az enyém sem sokkal jobb...
Igaz, én tegnap nem hagytam magam felbosszantani, inkább csak röhögtem rajta.
Ui. tegnapelőtt pizzát vacsiztunk. A dobozt ráraktam a szemetesre, mert már be volt zárva az egész ház (4 zár), és nem volt kedvem kivinni a kukához. Gondoltam, majd reggel, amikor megyek dolgozni.
Reggel látam, h nincs ott. Gondoltam, vki kedves volt és kivitte. Erre hívott délelőtt a pasim, h láttam, milyen levelet írt ki nekünk az apja?!
Azt írta, h a pizzásdobozt ne a szemetesre rakjuk, hanem vigyük ki a kukába, mert ellepnek bennünket a hangyák... 

Én oooolyan jót röhögtem! Mert az persze nem jut eszébe, h amikor ő telepakolja a mosogatót, akkor arra ugyanannyi erővel jöhetnek a hangyák.. De szerencsére a pasimat sem bosszantotta föl!
Tényleg tudatlan voltam ilyen szinten. Mi csak nagyfelhasználók vagyunk. 

Hát, igen, nálunk még nem volt esküvő, és mostanában nem is nagyon lesz (az sem biztos, h lesz egyáltalán...
).
Nem is tudom, elmeséljem-e a pasimnak, h ekkora sikert arat... 

És örülök, h már látod a pozitívumokat is! 

Jobban szeretem a vidám-Hajnit!
Pedig most nézem, h mi nagyjából egyidősek vagyunk... Nagyon jó ez a kép Rólad!
Tényleg, Te mikor leszel 28? 2005.02.10 11:15
.
. 

. Alig várom,hogy hazajöjjön a párom
. Legalább ezt a hónapot ne hagyjuk ki
.
.2005.02.10 12:27
Ez nekem nagyon tetszik!
Én is ilyen kis hezitálós szoktam lenni.
2005.02.10 12:30

És nekem sincs általában szívem felébreszteni - mert aaaaannnnyira édesen alszik, mint egy kisfiú! 

Ilyankor inkább csak odabújok hozzá, hallgatom a szuszogását, aztán egyszercsak én is elalszom... És ilyenkor reggel kérdezi, h miért nem ébresztettem föl, már nem is kívánom?! 
Olyan kis hülyeségeket tud kérdezni!
2005.02.10 12:31

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|