2005.02.08 17:24
2005.02.08 21:49
2005.02.08 22:29
Igazábol nem tudom mitöl lehet hiszen ugyanugy telnek napjaim,még csak stressz se volt.2005.02.08 22:50
2005.02.09 11:35
Szerencsére nem történt nagy baj.
2005.02.09 12:11
2005.02.09 13:09

2005.02.09 14:29
. Hasra csak akkor fordul, ha a kiságy oldalán lévő játék kell, a foga sem bújt ki.
dolgokkal? 2005.02.09 15:12
2005.02.09 16:33
2005.02.09 16:50
(De nem is szeretnék menni.) Szerintem ezenkívül már mindent végigjártunk.
2005.02.09 16:52
2005.02.09 16:57
2005.02.09 16:58

2005.02.09 18:09
épp vmelyik nap el tudtam olvasni egy könyvet is már nagyon régen volt rá idöm,most probálkozom egy másikat is elkezdeni.Nálunk mano nem mindig van el egyedül,igényli a foglalkozást.
Igy egész nap forgatom 
2005.02.09 18:48
Es buszke lehetsz a gyonyoru kisfiadra
) 2005.02.09 19:08
2005.02.09 20:02
2005.02.09 20:08
)
De mit tegyek lustabb mint az atlag. 2005.02.09 21:33
Kitartást csajszikáim, mindenhol felkel a Nap, és mindkettőtök mellett ott van a párotok, akitől remélem rengeteg szeretkét, szerelmet, gondoskodást, és odafigyelést kaptok, hogy nektek is legyen miből táplálkozni, amikor a babával foglalkoztok

Pedig a 4 és felet mostanában üti
Nekem ideggyógyász azt mondta, hogy legkésőbb 8 hónapos koráig kell forognia, de akkorra már szuper megebiztosan. Eszerint még van idő, de ha a 4,5 hónap az igaz, akkor kezdünk lemaradni
Viszont szerintemmár tud írni, olvasni és számolni, csak mivel még nem tud beszélni, nem tudja nekem mindezt elmondani

2005.02.09 21:33
Autoval szoktunk menni, eddig meg csak egyszer voltunk de szeretnek surubben csak most kezdjuk a babauszas es igy 10 vasarnapunk foglalat lesz de amint befejezodott AZONNAL megyunk es jo lenne megint maradni par hetig. Emlekszem amikor mentetek kicsit feltel hogy hogy viseli az utat Monserrate, kesobb irtal otthonrol amikor a baratnoddel mentetek moziba es nagyon boldog voltal.... Nekem az a jo most, hogy a parom reggel 6tol-10ig es este 6tol-10ig dolgozik es igy majdnem egesz nap velunk van, ez nagyon sokat jelent.
2005.02.09 21:43
A párom pont ma töltötte fel a gépre az elmúlt hetek termését, így én is rakok fel párat.
2005.02.09 22:30
jol nézett ki utána minden
ezt 2 nap is megcsinálta.Viszont a répa süriti a kakit,nálunk ugy jött ki mintha meg se ette volna egy az egybe benne volt a pelusba
Nem nagyon eröltetem én még a dolgot,mert nemnagyon akar enni ,csak 3-4 kanál naponta.2005.02.10 01:02
Hmmm. Tudod az ilyen viselkedés őket minősíti, nem szabad miatta elkeseredni! Remélem itt nem lesz ilyen!
Babóca nagyon gyönyörű, az a kis hosszú hajacska a feje búbján meg külön cuki!
A te manód is egy gyönyörű gyermek, ne aggódj, vele is minden rendben lesz, csak téged is ijesztgenek kicsit, nehogy már pont TE unatkozzál itt közöttünk! Már mindannyiunknak volt valami rettegése, ha más nem akkor a tejcsi miatt!
Ahogy így a képet nézem a te vonásaid közül túl sokat nem örökölt, vagy az arcod alsó felét kapta??
Azért örülök, hogy boldognak "látlak"
, végre
Ezt már szeretem! De ha aggódsz az sem baj, csak ez jobb neked is!
további jobbulást és drukk az oltáshoz! Tornát irigylem tőled!
Tápoztok? Jobb most nektek? Remélem igen!
Köszönjük az infókat!
Nem győzőm dícsérni alurkókat, hát a gyönyörűségek sorába simán benne van Fanni is!
Azért én kilestem a háttérben apát is, és nagyon hasonlít rá a kiccsaj!
Milyen kaját esztek ami így csorog az állán? Elkezdtétek a hozzátápit? Mivel? Hogy izlik neki?
Ilyen nálunk is volt még a hasfájós-üvöltős korszakban amikor cska a kádban tudtam megnyugtatni..
Én extrémszopinak hívtam (elvégre is extrém vasakás is van..
). Legalább ott elfogadja a cicit!
Irigyellek is érte, de nagyon!
Fog: Nálunk most azóta megint átalussza az éjszakát, és csak az a kis pici csúcs lóg ki, nem nőtt tovább..
Előre félek, hogy ha mindegyik ilyen nyögvenyelősen akar majd kibújni ahhoz naggggyon sok foga van egy ilyen picikének!..
A kis Gé sem koplal szerintem, bár nem az az igazi vasgyúró, de Te sem vagy egy olyan alkat!
Lásd: Lauékat is!
A nagy nem kapott napszúrást a szalmakalapban?
Nem volt kevés az a sajtos kifli?
Kicsit nehéz olvasmány volt így kisgyerekkel!
Üdv köztünk!
A lényeg, hogy idetaláltál, és csapattag lehetsz. GYesbetegség: Ha egy kicsit jobban elkényezteted a babát (mint én a védőnőnk szerint) akkor nem lenne neked sem időd unatkozni!
Még nem késő most sem!
Nálam ez elég periódikusan jön. Sokat tanulok a főiskola miatt, aztán jön a vizsgaidőszak, akkor rengeteget, és amikor vége, hirtelen olyan "üresség" érzetem van. Persze unatkozni olyankor sincs időm. Nekem inkáb a nagy baráti köröm és a társaság hiányzik, írásban sem vagyok szűkszavú, és a "pletykálás" nagyon hiányzik..
Hanna sem Kokóval kerülne egy súlycsoportba!
/pehelysúly!/ Nagyon szép ős is!
Istenem, milyen szépen nőnek. A szopistanácsadói tanfolyamot amit szerettél volna elvégezted, vagy tudod most végezni?
Ez a csábos pillantás nem semmi!
Kaka miatt én több mint két hónapot aggódtam, 3 dokival beszéltem, végül mégis magától oldódott meg a dolog, mert a fogzással hígabb és gyakoribb lett a széklete. Közben volt a gyerek már alul táplát is az egyik doki szerint, meg ilyen hasonlók. Az az igazság, hogy eddig a dokik még nem nagyon nyugtattak meg, én nem igazán bizok bennük már, azért küldözgetnek minden felé, hogy a.) fontosnak és felsőbbrendűnek érezzék magukat a mamáknál, b.) az ő vállukon ne legyen felelősség, elküldenek mindenhova, csak hogy kizárjanak minden lehetőséget, lám ők mindent megtettek , közben gőzük sincs arról, hogy mi a fene lehet a BAJ, ha van egyáltalán. Bocs, ez az én magánvéleményem. De csak azért, mert ahogy már írtam, jó sokat aggódtam én is. Lázmérőztem, szélcsőveztem, és egyikhez sem szokott hozzá. De tudod ezt neked kell eldöntened, érezned, nem vagyok szakember!!!
Lehet hogy csak túl hosszúak neki a foglalkozások, nem szokott hozzá ilyen hosszú "gyűrödéshez".
holnap 10-re megyek fogdokihoz !
Visszaolvasni nincs erőm, ha elírtam valamit (amire hajlamos vagyok)próbáljátok meg kilegózni a betűkből a mondatba illő szavakat!
Köszi!
Mi már a hátúszásnál tartunk!

2005.02.10 01:14
hozzátpáis sztori édes!
olyan jó humorod van, el sem tudom hinni, hogy te valami anitcociális akármi vagy!
Ne aggódj, majd Ti is úgy felprögtök, mint a ringlispil!
Majd aggódhatsz te is hogy le ne másszon mindenhonnan!
Nálunk már semmi perc alatt meg a 180 fokos fordulat minden (hasról hátra, hétról hasra, feltől lábhoz) irányba, már az ágyon sem merem otthani egy másodpercre sem, csak ha el van "barikádozva"!

2005.02.10 08:12
Inkább vergődött tovább, aztán csak kicsiholt valami tejcsifélét, mert elégedetten elaludt

Egyszerűen képtelen vagyok Balázst hisztizni hagyni. Férjem már ki van akadva néha, ha pl. álmosság miatt, vagy épp az idő miatt nyűgös kicsit és nem tud aludni, bemegyek, felveszem, ringatom. Nem tudom hallgatni és kész
Lehet, hogy rosszul csinálom, Ákosnál pl. sokkal szőrösszívűbb voltam, emlékszem
Azt mondta, hogy ha szeretnénk kiegészíteni az étrendjét, nyugodtan adhatunk már természetes kajákat (répa, alma, krupmli), már nem kell tápszer. Hát, egyelőre azért még várok vele, 6 hét múlva lesz 6 hónapos.

Most kb. 2-3 hétig szinte folyékony volt a kaksija, aztán vasárnap óta nem volt.

Eddig nem volt ilyen, elég sokszor voltak még benne anyatejmaradványok. Most ez teljesen eltűnt, és megváltozott az állaga. Nem adok még neki mást, csak tejcsit. Volt valakinek ilyen tapasztalata?
2005.02.10 08:39

2005.02.10 10:12
Pont azért írok le mindent, hogy halljam a véleményeteket!
Általában nem szoktam hagyni 40 percig szopizni, amikor üresek a melleim, inkább ringatom, elmegyek fürödni, lazítani, addig apa dajkálja, csak van, hogy a szopi - még ha nincs is tej - megnyugtatja, akkor viszont hagyni szoktam.
A mérésektől és nem aggódós leszek, engem inkább megnyugtat, azért mérem! Igazából nem tudom, miért, tényleg nem, mert tudom, látom rajta, hogy eleget eszik, jól fejlődik, meg amúgy is annyit eszik, amennyi jól esik neki, szóval inkább kíváncsiságból mérem. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|