A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2016 augusztustól babázunk

@girlie:

akkor neked is borzalom volt a tegnapod lehet hogy pont most vagyunk a legkritikusabb időszakban. jó, hogy megvan a petezsák és elállt a vérzés. remélem, mostmár nem lesz hasonló "élményben" részünk.

jazminblanka

Hát én várom nagyon, hogy megtapasztaljam azt, amit mások áldott állapotnak mondanak :-) Eddig nem éreztem még a felhőtlen boldogságot.... Jó lenne már öröm, nyugalom és boldogság

Igazából a lombik miatt rengeteg féle gyógyszert szedek. Többek között Aspirin protectet és vérhigító injekciót. Egy aprócska vérzés is meglódulhat ezek miatt. De hogy pontosan mitől volt, azt nem tudták megmondani.

Lilypie Pregnancy tickers
girlie

na ezt én is szeretném érezni.

szandra0408

a pozitív tesztnél éreztem felhőtlen örömöt, meg utána pár napig, azóta csak bizonytalanság van. talán az UH után megint jobb lesz
jazminblanka

Igen :-) pozitív tesztnél és a HCG értékeknél én is éreztem, tényleg. De aztán jöttek a kérdések....
Majd a szívhang, meg a pontosabb ultrahang :-)

girlie

nekem akkor sem volt felhőtlen, sajnos októberben volt egy fals pozitv tesztem aztán már óvatosabb voltam

szandra0408

@szandra0408:
Az tényleg csalódás lehetett
De a lényeg, hogy végül neked is sikerült :-)

girlie

Sziasztok! most jövök a nőgyógyásztól, mert volt egy kis barna valami, és azt mondta menjek el és megnéz. Nagy volt a riadalom, de minden rendben és láttam a pici szivét dobogni :) holnap megyek vérvételre :) A párom szerint egy kalapos kismackó van a képen :D

szandra0408

De jó Szandra!!! Hát ez szuper! Örülök, hogy minden rendben! De mitol volt a barna valami???

judydifi

@szandra0408:
Szuper szépséges kép :-) Gratulálok a kismackóhoz! :-D

girlie

@szandra0408:
A lényeg hogy rendben van picúr, és te us. Csak nem akarta megvárni 10-ét. Azt akarta, hogy előbb lásd.

Lilypie Premature Baby tickers
Lilypie Maternity tickers
kidcsaj

nem akarta megvárni :) az orvos nem látott sem vér sem semmi rendellenest szóval megnyugodtam :) az meg hogy már pulzált a pici szive . nem tudom elmondani milyen jó  érzés, holnap reggel megyek vérvételre. aztán csütörtökön kapok kiskönyvet :)

szandra0408

@szandra0408: de szuper! Gyonyoru kep :) örülök hogy minden rendben!

doodoo

@szandra0408:
De szuper!!! :-) Te hol is tartasz most pontosan?

Kép
ada78

5+6 :D

szandra0408

Köszönöm a kedves szavakat :)

szandra0408

@szandra0408:
De jo hogy ilyen koran lattad a picur pulzalasat! :-)

Kép
ada78

amúgy sztem elég ritka, hogy ilyen korán van szívhang ahol én olvastam még 6 hét és pár naposan sem volt sokaknak :) szerencsés vagyok

szandra0408

Sziasztok! Ez a ma reggeli :) 6. hét elso napja. Mellette a mult pénteki és az 1 héttel ezelotti.

doodoo

@doodoo:
Nem lehet eldönteni melyik vonal melyik.

kidcsaj

@kidcsaj:
Hat ezaz :)

doodoo

@szandra0408: én is 5+6 naposan megyek! Remelem olyan szerencses leszek, mint Te :)

doodoo

@doodoo:

egy egész gyűjtemény, jól látszanak a különbségek
jazminblanka

@szandra0408:

de jó, hogy már túl vagy rajta, így akkor biztosat tudtok nekem még 3 nap..egy örökkévalóság!
jazminblanka

adának ma lesz, várjuk a híreket!
jazminblanka

Igen,mar itt varakozom.tegnapi hsgm 14000 :-) csak latszik mar valami...

Kép
ada78

Én 15-én megyek 6+2ön. Nehéz kibírnom addig.

kidcsaj

Marmint hcg,hulyesegeket beszelek, csak mar olyan ideges vagyok

Kép
ada78

@jazminblanka:
Köszi! Elfogytak, szerintem már nem veszek többet :)

doodoo

@ada78:
Nyugi! Minden szuper lesz! Várjuk a hireket!

doodoo

@ada78:

az jó soknak tűnik
jazminblanka

Sziasztok, csak jöttem elköszönni. Talán egyszer egy másik hónap vagy másik év topikjához tudok csatlakozni. Minden jót Nektek és sok boldogságot az életben és a babával!

picibaba.hu vonalzó
selvi

@selvi: ó nagyon sajnálom! De ne add fel! Biztos hamarosan sikerül! Köszi hogy elkoszontel és minden jot Neked is! Azért jelentkezz majd be, ha lesznek jó hirek!

doodoo

@selvi:

Remélem nem keseredtél el! Várunk vissza, ha úgy alakul! Addig is vigyázz magadra és mindent bele! 

judydifi

Sziasztok csajok! 

Most jövök a dokitól levett 3 ampulla vért. pisit is kellett adni. nehéz volt produkálni, indulás elött voltam itthon...16. án megyek vissza a kiskönyvért :) Akkor újra láthatom manócskámat :)

szandra0408

Elindult nálad az orvoshoz járás. De jó neked.

kidcsaj

De jó Szandra! Nemsokára mi is követünk... nekem holnaphoz egy hét az első orvos...remélem hamar eltelik!

judydifi

Nagyon szuper Szandra! Mindenről számolj be részletesen! :) A pisiléssel én is mindig így járok: tuti, hogy amikor kellene, akkor pont elmegyek előtte. Nekem már csak 6 nap a dokiig! Nem tudom hogy bírom ki!

doodoo

nekem nincs még választott orvosom, így az sztk-ba jelentkeztem be jan. elejére, hogy ott majd adjanak laborra beutalót. addig meg megpróbálok keríteni egy orvost, akinél majd szülni szeretnék. budapesti vagyok, tudtok esetleg ajánlani valakit?
jazminblanka

Nekem elég összetett a helyzet, ugyanis 2 dokihoz járok majd várandós gondozásra, mivel a sajátom (akihez nagyon ragaszkodom) 2 éve nem vállal szülést. Viszont együtt dolgoznak egy szülésszel, így a várandós gondozás bizonyos szakaszában az egyikhez, majd a másikhoz kell mennem. Mivel a szülész orvossal még nem ismerkedtem meg, csak annyit tudok, hogy az én orvosom szerint nagyon megbízható, tapasztalt szakorvos. Személyes tapasztalat hiányában így nem tudom még ajánlani, de hátha a többieknek van javaslata!

doodoo

2 petezsákot látott a doki, jövő héten pénteken kell mennem újra, hátha akkor már szívhang is lesz.
egy picit halkan örülök!:)

Kép
ada78

Dokitémában még én is tanácstalan vagyok, mindenképpen a SOTÉN szeretnék szülni, mert azért ott jó orvosok vannak, de még kérdezősködöm, hogy kit válasszak, ha úgy adódik

Kép
ada78

wooow, de jó.. akkor sanszos, hogy ikrek?
jazminblanka

igen, ikerterhességnek néz ki.
De persze azért ez még változhat

Kép
ada78

Dupla öröm ☺

kidcsaj

Ada gratula :)

szandra0408

Fuu Ada ez szuperül hangzik! Halkan gratulálok :)

doodoo

Köszönöm Nektek, remélem jövő pénteken már egy fokkal hangosabban örülhetek!
Valaki volt még ma UH-n, nem? Ki a következő?:)

Kép
ada78

Én 14-én reggel megyek!

doodoo

11.-én
jazminblanka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?