A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Noémi!
Ügyeleten nem tudod beadatni? Mivel nekem is hétvégére esett egy szuris napom, ott kellett beadatnom.
Én is egy liternél tartok.
Bogi
bogi1975

Tündi Kép
Hogy bírsz várni keddig??? Én nem tudnék Kép Mensi előjelek vannak? Remélem nincsnek Kép

Noémi Kép
A Dévai intézetbe megyek. De még sokára lesz, addig csak várok.

A szurikon már én is gondolkodtam, hogy hogyan lesz beadva, ha majd kell. Mondjuk ha nem kell hozzá nagy szakértelem, akkor akár magamnak is be tudom adni, ha muszáj. Bár nem örülök, hogy szúrkálni kell. Brrrr. Ki is rázott a hideg a gondolattól. Lehet, hogy mégsem tudnám beadni magamnak? Kép
Majd próbálok keresni valakit, aki minden nap be tudja adni, vagy kiképezem a páromat nővérkének Kép

wish

Bogi Kép Wish Kép Puregon Penem van, szerintem nem nagy kunszt beadni, csak muszáj előtte a vizsgálat. Lehet, hogy holnap inkább elmegyek. Reggel csinálok egy tesztet, aztán irány a doki, hogy elindítsa a stimut. Ha meg reggelre meg is jön, akkor remélem nem baj, hogy 1. cn.on megyek.

Wish Kép minden rendben lesz. Várakozni sem olyan rossz, addig legalább elfoglalod magad valamivel, utána már úgy sem lesz rá kedved meg időd. Kép

Tündi Kép jaj, bocs, elírtam. 33! KépKépKépKépKép
Azért én is tesztelnék már a hétvégén. Sőt, én holnap fogok tesztelni. Kép

Valaki segítsen már, a számolásba mindig összezavarodom. A mensi első napja mindig az, amikor megjön, tehát ha múltkor a 31. napon jött meg, az volt az első nap, ugye? Akinek pl. 28 napos ciklusai vannak, annak a 29. napon jön meg. Akkor ha nekem ma megjönne, akkor elvileg nem is késik. Vagy mégis?? Kicsit összekuszáltam a dolgokat a fejemben.

Köszönöm!
Noémi
Vendég

Noémi,

Nem baj ha az 1 cn-on mész én is akkor voltam, elméletileg 1-2-3 napon lehet elkezdeni a stimulációt utána már késő. Mindig mikor megjön az a mensi első napja legalábbis én így tudom!

Szerintem nekem is bármikor megjöhet elkezdet szúrni a bal oldali petefészkem majd meglátjuk én is izgulok hogy mikor jön meg mert ha péntek este akkor már hétfőn késő elkezdeni a stimulációt. Ma vagyok a 28 cn-on.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Tündi
OK jövőre. Addig is drukkolok a keddhez!!!

Noémi
Akinek 28 napos a ciklusa, annak a (29.) következő napon jön meg, vagyis az az 1 cn.

Jázmin
djázmin

Noémi!
Azt tényleg nem nagy dolog beadni, úgy hallottam. Jól tudod, akinek pl. 28 napos ciklusai vannak, annak csak a 29. napon jön meg és az lesz neki az első nap.
Jól teszed, ha elmész holnap a dokihoz, de azért a teszthez nagyon szorítok!

Wish!
Nekem is nagy fejtörést okozott, hogy oldjam meg a szurik beadását. Én és a párom kilőve, valahogy nem lennék benne biztos, hogy jól csinálom, a páromat meg szerintem úgy kellene mellőlem felmosni. Semmi ilyesmit nem tud még csak végignézni sem. A házidokim beavattuk a dologba, így ha meg tudtam oldani, hozzá mentem. Hétvégén meg az ügyeletre, de az igazán kényszermegoldás volt. Néha olyan gyanús külsejű doki ügyelt, úgyhogy akkor szívből örültem, hogy az asszisztensnő adja be.
A lombikhoz Te is lehet, Puregon Pent kapsz majd, azzal meg állítólag gyerekjáték.
Bogi
bogi1975

Wish Kép nekem tavaly még nem volt ez a Puregon Pen, mi a kerületi ügyeletre jártunk minden este munka után, úgyhogy még a végén szorított is mindenki nekünk, hogy sikerüljön a dolog. Kedvesek voltak. Ez is jó megoldás lehet. És kötelesek beadni, mi a végén adtunk az asszisztens nőnek egy ajándékcsomagot. Aranyos volt.
Vendég

Nézem nagyon élénk most a topic.Kép
Mivel én csak most megyek első inszemre majd írjátok le nekem légyszi mi ez a szuri dömping???

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok Kép
Majd meglátjuk mi lesz a szurikkal, csak jussunk el oda. Az még egy hónap legalább, az optimista énem szerint. A realista énem szerint meg inkább kettő. Az a rossz benne, hogy a munka egyre inkább tornyosul előreláthatóan ezekre a hónapokra, így jó lenne ha minél elöbb megtudnám mondani, hogy mikor nem lehet majd rám számítani. De egyébként nagyon aranyosak a munkahelyemen, egyáltalán nem csinálnak a dologbol problémát.
De jobb is ha más meg elmegy két hétre síelni, akkor nekem is lehet beültetés miatt hiányozni egy kicsit Kép

Ma nem ittam még sok vizetKép Elfogyott az üveges vízem, a csapból meg nagyon rossz ízű jön. Most vitamin pezsgőtablettákkal iszom, de úgy sem túl finom. Viszont ebben a hidegben vásárolni sincs kedvem kimenni. Megfgy a víz, mire visszaérek Kép

wish

Ági Kép
Részemről nincs még szuri, csak beszélgetek róla Kép Készülök lélekben. A stimulációhoz kell, annak aki már ott tart.

wish

Másik topikban jártam, vízzel kapcsolatban, gondoltam megosztom veletek is, ha már itt vagyok otthon Kép
Nagyon úgy tűnik, hogy az otthoni víztisztító rendszerek egy csomó gondtól megszabadíthatnak minket, nemcsak a vízivásban, de a csecsemők vízfogyasztásában is. Akit érdekel, szívesen segítek. Én espring rendszert használok, talán már írtam róla a napokban, január 3-tól lehet kapni Mo-n, a piacon kapható legjobb rendszer. Bővebb info a www.espring.com oldalon. Feltétlenül olvassátok el, érdekes infok vannak ott. Tájékozódásképp is megéri.

Pusz
Noémi

ez itt a reklám helye volt Kép de talán segíthet.
Vendég

Wish
Kapcsold ki a realista éned e témában! Kép Nagy mázlista vagy a melóhelyeddel, igazad van, neked is jár 2 hét pihi a babócák miatt!
Vízért tessék lemenni a boltba! Holnapi adagot is megvenni, mert irgum-burgum Kép
Kiváncsi vagyok a párod hoyg fogadja a nővérke szerep ötletét Kép
Menzinek még nincs jele Kép

Lányok
Szuri ügyben vegyetek példát Stelláról, ha emlékeztek, ő saját magát szúrta legtöbbször, pedig neki se votl könnyű. Szóval ha végső megoldások elfogytak, akkor nektek is menni fog, ez biztos! Csak fekve csináljátok Kép

Noémi
Hát akkor drukkolok a holnapi teszthez! Hátha.... Kép
A többiek már leírták, hogy is vannak ezek a ciklusnapok Kép

Na szóval 15. napon volt tüszőrepim, ezért 29 napos lenne ez a ciklusom. Az holnap lesz. Tehát ha nincs baba, akkor szombaton megjöhet a menzim. HA nem jön meg, akkor már vasárnap késik, de nem akarok hétvégén tesztelni, mert akkor nem tudom nektek rögtön megírni az eredményt, én meg fix hogy nem jövök be ide hétvégén Kép Hétfőre meg nem tudtok nekem drukkolni, mert ha hétvégén megjön akkor fölöslegesen jönnek a drukkok. Ezért aztán marad a kedd, hát így fogom kibírni addig KépKépKép
Remélem, kielégítő választ adtam Kép

Tündi
Vendég

Tündi Kép
Hős, vagy hogy tudsz ennyit várni. Kép

A páromat már kérdeztem a szuriról, azt mondta, hogy majd meglátjuk. Biztos be tudja adni, de amilyen kis érzékeny, utánna órákig bocsánatot fog kérni, hogy megszúrt Kép

wish

Tündi Kép nem vagy semmi. Olyan izgatott vagyok még mindig a 28. nap környékén. Ez már sosem fog elmúlni?? Pedig egy hajszálra vagyok az inszemtől és még mindig reménykedem. Őrület.

Wish Kép a szuri semmi. Gondolj csak a HSG-re Kép
Vendég

Wish Kép egy indiszkrét kérdés. Nem az Infoparkban dolgozol véletlenül??
Vendég

Már két liternél tartok Kép
Vendég

SziasztokKép
Javitanál a táblicskuban 2cn tegnap megjöttKépKép
Kösszönöm Ildikó
ildikó_4

Ez olyan ari Wish, amit a férjedről írtál. Kép
Bocsánatot fog kérni.Kép
Nekem nem tudom beadná e a párom.
Lányok ki mióta van férjnél?

Kép

Kép
pkagi

Noémi!
Nagyon belehúztál! Délelőtt még egyformán haladtunk, most meg már nagyon le vagyok maradva! Még másfélnél sem tartok!
Bogi
bogi1975

1,5 liter elfogyott. Hurrá!
Kép
+
4 dl almalé otthon.

Kép

Kép
pkagi

Bogi Kép nem verseny. Így is egész nap szomjas vagyok. Kép

Ildi Kép sajnálom

Mi e hónap 22-én leszünk 2 éves házasok. Kép
A férjem 18-án én meg 25-én születtünk. Így lett 22-e a házassági "évfordulónk" Kép
Vendég

Noémi Kép
Nem, nem az Infoparkban dolgozom. Te, arrafelé?
A Lehel tér közelében van a központunk, de általában kinn vagyunk ügyfelelnél. Én pl most az Arany János utcánál.

wish

Mi nem vagyunk házasok, csak nyolc éve együtt élünk.

wish

Wish Kép Én igen, sokáig azt hittem egy cégnél dolgozunk, a miénk is annyira humánus, még mindig fogom a fejem néha, hogy ilyen létezik és csípkedem magam, hogy ne ébredjek fel. Azért nálunk is vannak kihívások, de Mo. jó helyzetben van.
Vendég

Noémi Kép
Vicces lett volna, ha egy cégnél dolgozunk Kép
De nem sokára egy cégnél fogunk, az Elfoglalt Anyák Egyesületében Kép

wish

Én is csatlakoznék a humános munkahely klubhoz.
Én is mindig el tudok menni orvoshoz, nem baj ha kések stb...
Mondjuk azt már írtam, hogy szerintem a főnököm már eltemetett, mert meg sem meri kérdezni miért járok ennyit orvoshoz, de látom az együttérzést a szemében. Kép

Én meg nem akarom elmondani.
A közvetlen kollégáim tudják mi a helyzet, de ennyi.

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép
Nem baj, megkönnyebülés lesz a főnöködnek, hogy csak pár évre kell nélkülözzön, nem örökre Kép

Noémi Kép
Neked, valamikor februárban van a szülinapod, azt írja a profilod. Mikor?

wish

Tundi! Uristen,,akkor lassan gratulalhatok? bejott a helyes gondlokozas? jajj, de jo! Képmiert nem veszel par gyogyszertari tesztet? bar,,holnap mar kedd. Erdemes ma megvenni, es reggel az elso vizeletbol merni. Hiaba azt irjak ra, hogy nem szamit,,megiscsak allitolag ,,igen! nagyon szoritok! Kép Kép
Ki kerdezte? en lassan 4 eve vagyok hazas. es felgozzel (lehet olyat? 3 eve probalkozunk) majus ota pedig nagyon !! milyen mas kerdes volt? ja, es 31 eves multam...Sac.
saci

Saci Kép
Van otthon 1 db tesztem, a múlt hónapban vásároltam, és a gyógyszertáros néni nem tudta megmondani, hogy pozitivat adott-e, úgyhogy nyugodtaság, ne kapkodjuk el azt a keddet KépKépKép
Menjünk a biztosra Kép

Ági
Mi tavaly július 10-én házasodtunk össze, és március 10-én lesz 4 éve hoyg együtt vagyunk Kép

Noémi
Megnéztem azt a honlapot amit "reklámoztál", és nekem csak napi 1,75 liter folyadékot kell innom Kép ez már megvan Kép
Egyébként nem mindig nézem a folyadék mennyiségét, nekem már az is elég ha nem sárgát pisilek hanem víz szinűt KépKépKép De ma pl. egész nap wc-re jártam, pár napja van ez így, pedig nem iszok olyan sokkal többet mint máskor.
Az izgalom pedig sosem múlik el!!!!! És ez tök jóóóóó Kép

Wish
Édi lehet a párod Kép

Ildi
Sajnálom! Mizujs veled mostanság? Próbálkoztok, várakoztok? Doki?

Munkahellyel kapcsolatban: én sem beszélek róla, ha dokihoz megyek szabit veszek ki. Majd ha lesz baba meg fogja tudni időben az akinek meg kell tudni.

Tündi
Vendég

Tündi Kép ez szuper!

Wish Kép feb 25 Kép

Nagyon izgatott vagyok. Reggel tesztelek, most megyek haza. Mensi sehol, de hát ma nem kell Kép megjönnie. Sajnos muszáj holnap tesztelnem, különben én is várnék még. De ha negatív, mennem kell a dokihoz.

Jó éjt nektek!
Pusz
Vendég

Nem volt Babanet!

Ági!
Mi a nyáron, július 20-án leszünk három éves házasok.

A munkahellyel kapcsolatban: hát nem az igazi. Mivel nálunk szinte minden évben létszámleépítés van, kénytelen vagyok füllentgetni azzal kapcsolatban, hogy az utóbbi időben miért hiányzok annyit. Mivel tanár vagyok, még csak szabit sem tudok kivenni.
Leírom az egyik kolléganőm esetét, hogy miért kell nekem füllenteni: a lány HSG-re ment, felhívta az ig. helyettest, aki kiszedte belőle, hogy miért fog hiányozni. Másnap a tanáriban valaki kérdezte, hogy M. miért nincs itt? Erre az ig. h. telitorokból üvölteni kezdte: "M.átfúváson van!" Valaki kérdezte: az mi? Mire ő természetesen részletesen elmagyarázta...
Bogi
bogi1975

Bogi Kép
Sajnálom, hogy neked nem könnyű a munkahelyeddel. De nem baj, egy év múlva már nem kell bejárnod, hanem otthon szeretgetheted a kisfiadat/kislányodat. Az igazgatóhelyettes meg megpukkadhat Kép
Nálunk segíti a dolgot, hogy rugalmas a munkaidő (bármikor ledolgozhatjuk a napi 10-12 órát Kép). De azért ha tudom, hogy hosszabb lesz a dolog, akkor kiveszek egy fél nap szabit. De addig két alkalom kivételével mindig tudtam reggel munka előtt, vagy munka után menni vizsgálatokra. 23-ra viszont szabit vettem ki. Ugyan csak délután megyünk, de szerintem úgyis tiszta ideg leszek délelőtt, nem hiszem, hogy tudnék dolgozni rendesen Kép

wish

Sziasztok!

Képzeljétek kezdek páfrányosodni Kép. Remélem ez jó jel Kép.

Lányok úgy izgulok értetek. Remélem ebben a hónapban avathatunk egy jó pár zebrát Kép.
Már alig várom a kétcsíkos fotókat Kép

Bogi, most nézem, egy héttel volt később az esküvőtök mint a miénk Kép.

Saci, elfelejtettem a teát amit írtál Kép. Tudod menzis görcsre mondtál valami teát, de a tyúk eszemmel elfelejtettem Kép. Leírod nekem még egyszer? Ígérem felírom Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok Lányok!
Csatlakozhatok hozzátok? Már régóta olvaslak benneteket és sok okos dolgot tanultam tőletek.
Azt nem tudja valaki véletlenül hogy hogy lehetnek páfrányaim a 29. napon már 3 napja? Vagy ez a dolog nem annyira megbízható? Köszi!
Juli
bjuli

Juli, nekem a múlt ciklusban a 7. naptól voltak páfrányaim, szinte teljesen végig.
Most meg a 15. napon alig-alig találok benne. Szóval szerintem ebből magad is levonhatod, hogy nem annyira megbízható. Talán ha kevesebb nyálat teszel rá, akkor eltűnnek. Nálam ha jól megpúpoztam, akkor mindig voltak. Próbáld ki Kép Azért én folytatom, hátha egyszer igazat mond Kép. Különben az összes páfrányra kell akciózni, hátha valamelyik tényleg igaz Kép, ez a jó benne Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni, elolvastatom a férjemmel a tanácsodat, imádni fogja!(az utolsóra gondolok...)
És megyek nyalok egy vékonyat.
bjuli

Nálunk is elég össze-vissza volt a PG-53. De azért én is nyalogattam Kép
Volt olyan, hogy reggel a párom már éppen indult volna, amikor látta, hogy megnyalom. Megkérdezte mit csinálok. Mondom, nézem, van-e peteérésem. Mire a válasz: Akkor addig nem veszem fel a cipőmet, hátha maradni kell még Kép
De akkor nem kellett, elmentünk dolgozni Kép

wish

Jó reggelt lányok!

Semmi időm nincs. De azért kicsit olvasgattam. Így aztán mindenkinek mennek a mega drukkok!

Legyetek jók!

Puszi
Nina
nina79

Szép jó reggelt, Lányok!

Hajni, Juli!
Nem próbáltátok még a Babymark tesztet? Az szerintem megbízhatóbb, mint a PG 53.

Wish!
Nagyon irigyellek a munkahelyed miatt. Remélem, igazad lesz azzzal kapcsolatban, hogy egy év múlva mi lesz velem!

Bogi
bogi1975

Sziasztok!Kép

Nincs nagyon időm visszaolvasni, ezer bocs érte!
Viszont DodoKép nagyon eltűnt...
DODOKép!!! JELENTKEZZ!!!!! Remélem egy kétcsíkos birtokosa vagy már!

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Lányok!
Most egy kicsit a padlóra kerültem. Ma voltam a pajzsmirigyes dokimnál és annyira rosszak az eredményeim, hogy azt javasolt, hogy maradjon el az inszem.
Nem tudom mit csináljak, mert másoknak rosszabb eredménnyel is sikerült a teherbeesés, viszont tény és való, hogy így sokkal de sokkal nehezebb.
Ti mit mondtok? Nekivágnátok az inszemnek, vagy nem?

Kép

Kép
pkagi

Bogi, én nem próbálkoztam vele, de valószínű nem is fogok. Elég drága, úgyhogy marad a PG, meg ha lesz lelki erőm akkor a hőmérő Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Ági
Szerintem az inszemet nyugodtan megcsinálhatod, legalább nem alszol azzal a tudattal, hoyg kihagytál egy lehetőséget. Ettől függetlenül a pajzsmirigyed működését rendbe kell hozni!

Lányok
Nekem ma reggel is 37 volt a hőm. Hát már nagyon izgulok, a hétvége kritikus lesz hő szempontjából! Légyszi küldjetek hőfenntartókat Kép

Juli
Üdv, drukkok mennek neked is! :9

Tündi
Vendég

Pkagi!

Kérdezd meg a dokidat!!! Szerintem ő meg fogja tudni mondani, hogy mi lehet a vége annak, ha ő most igy megcsinálja az inszemet. (Mellesleg nekem is ő a dokim 6 éve, hidd el tudja mit csinál)Kép

Katie

Katie
katie

Hajni,,PMS a tea neve,,es nagyon finom is,,en iszom,,pedig nekem nem faj semmim altalaban,,de azt mondtak, hogy a teherbeesest (????) is segiti. Rajtam. ill. ezen ne muljon Kép
Pkagi: drukkolok!
Hajni: nagyon jol haladsz!!! mindjart unnepelhetunk. de jo.! Kép
Bizzal csak benne szerintem!!!
Es Szia Juli, udv. korunkben!
saci

Kép Hajni,, a Jonas modszert te is kiprobalod? vagy csak mi a Tundevel es Wish el alltunk ra? (ugye, Te is Wish? vagy csak beszeltunk rola?)
mindjart kiderul, hogy Tindinek bejott-e? rolam nem is beszelve! puszi saci
saci

Saci, köszike, már fel is írtam Kép. Így kérem és akkor tudják miről beszélek? Vagyis a párom, mert jövő héttől délután dolgozom.
Nekem írtad az ünneplést is? Egy picikét messze vagyok én még attól Kép. De remélem, bár nem pezsgővel, de ünnepelhetünk Kép

Kép

Kép
vkhajni

Én is megnéztem a táblázatot a neten, de nekem menzire esett, úgyhogy nem volt lelki erőnk kipróbálni. Majd, ha úgy jön ki, akkor biztos azt is megjátszuk Kép

Kép

Kép
vkhajni

Pkagi

Én megcsináltattnám az inszeminációt, igaz tényleg renbe kell hozni a pajzsmirigy mükődésedet , de hátha lesz egy kis szerencéd és sikerül!!!!!!!!!
Tündi izgulok érted nagyon remélem jó híreket hozzol kedden! Addig is megy a hőfenntartó!!!!!!!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Ági Kép
Szerintem beszélj a dokiddal. De én ha csak nem mond nagyon mást a doki, megcsináltatnám az inszemet. Tudod elvileg abból 6 kell és csak aztán mehetsz lombikra. Ha most kihagyod, akkor megint egy hónappal visszább vagy.
Saci Kép
Mi nem Jónásozunk, mert most nem szexelhetünk a chlamydia miatt.
Hajni Kép
Nekem is mensire esik a Jónás.

wish

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?