2005.02.10 14:25
2005.02.10 19:26
2005.02.10 20:41
Már 4600g.
Ma voltunk kötelező szurin elég hősiesen viselte.Tejcsit naponta 2x pótolom tápszerrel.De ha nyűgös napja van és szinte óránként van cicin akkor másnap annyi tejem van,hogy nem kell tápszer.De már csak 7 hét és kaphat bébiételt is végre.
Megy a drukk ezerrel!
Puszi.Dia2005.02.10 23:14

2005.02.11 07:44
remélem neked is ott a zebrád, csak hétfőig bújkál! 

!
! 2005.02.11 11:14
Ezekre kíváncsi is vagyok, de talán tényleg jobb is ha nem tudom....
Furi, mert amikor nekem az ET volt csak egy lány feküdt bent, de ő is punkciós volt. Utánam jött egy lány, de mire vele végeztek mi már leléptünk. Nagyon drukkolok neked!
Szia. Ne keseredj el, korai még a legrosszabbra gondolni. Épp írni is akartam neked, hogy miközben otthon fetrengtem az ET után beleolvastam más topikokba (bocsi csajok, tudom, hogy hülyeség, az uram is folyton kirángatja előlem a gépet...
). Szóval ott pont egy Dévais lány mesélte, hogy neki is a 3. beültetése lett sikeres. Előtte mindkétszer 3-3 blasztot kapott vissza, a másodiknál már ott röhögtek rajta, mert maradt 8! blasztoja is. És semmi. Aztán gondoltak egyet, és pont, ahogy neked is mondta, 2 nap múlva visszakapott 4 babót és azóta már meg is szült. Ekkor egyből rád gondoltam és most meg ezt látom
Hidd el, neked így fog sikerülni, bent jobb helyen lesznek és társaságban be fognak indulni. Hidd el, kérlek. Én ezt most abszolút így érzem
Ha olvasol. Köszönöm az üzeneted. Sokat tanulok ám tőled...
Végre! Ez jó hír. Drukk megy továbbra is
Az utatok egyáltalán nem fog bekavarni, sőt!!!!
Terka
Zsebi
Neketek is nagyon szurkolok. Mindenkinek nagyon szurkolok!!!!! 2005.02.11 11:35
, te olyan reális voltál, a teszt után rögtön elfogadtad, hogy nem sikerült és kész. Én meg itt hitegetem magam, hogy lehetnek még csodák. Azért kellett volna nagyon, hogy sikerüljön, mert minden olyan ideális volt: a Seychelles, a sok pete, az a sok erős embrió... Kár, hogy Choragont nem kaptam. Ha így sem sikerül, akkor mikor sikerülne?
, azt írtad, nem tesztelsz, mert mindenféle dolgot hallottál már. Ezt úgy érted, hogy pozitív teszt is okozhat csalódást, vagy hogy negatív teszt után is lehet petezsák? Reménykedjek, vagy ne? De akkor meg mi a csodának szedjem a sok gyógyszert egészen keddig??
, Lavy
, nagyon-nagyon drukkolok Nektek! Nagyon!!! Már csak 3 nap. De milyen nehéz 3 nap, ugye? Minden rendben lesz!!! Szükségünk van nekünk is a Ti sikeretekre, hogy lássuk az alagút végét!! Várjuk a híreket hétfőn!
, nagyon köszönöm a biztatást
! Látod, most nem sikerült, de nem adom fel!!! Nekem is kell olyan édes kisbaba, mint a Tiéd és Gigié!! Látom, hogy tényleg ritkán tudsz jönni. Tényleg igaz, hogy hirtelen semmire nem lesz időnk? De hiszen a baba sokat alszik. Hogy van ez? Olyankor kell mosni, teregetni, főzni, ugye? Amikor meg ébren van, etetni, foglalkoztatni, játszani vele.. De szép lehet
!!! Ha mosolyog rád, elolvadsz a boldogságtól! Ha átfogja a nyakad, könnyben úszik a szemed! Ilyen lehet az anyaság. Jól képzelem
?
, a spontánt szavazzuk meg Nektek!! Nem könnyű a várakozás, megértelek. És egyetértek a véleményeddel a génvizsgálattal kapcsolatban! Ahhoz képest tényleg nem olyan drága, benne kéne hogy legyen az alapvizsgálatokban. Mindenki nyerne vele. Az állam pénzt, minket pedig felesleges lelki és testi szenvedésektől, anyagi megpróbáltatásoktól kímélnének meg.
, köszi az érdeklődésedet, hát úgy vagyok, ahogy. Persze már nem lógatom az orrom, mert azt is mondhatom, hogy ez még "csak" a 2. próbálkozás volt, még van 3, és az rengeteg esély. Szóval tudok mosolyogni, már nem sírok, és várom az áprilist. Nagyon szorítok neked, hogy szerdán pozitív legyen a kezdet!!!
, neked is köszi a vígasztalást!! Nagyon örültem az eredményednek!! Sajnálom, hogy így megkínoztak, de azért éreztem a leveledből, hogy erős voltál közben. Ilyan csodálatos eredménnyel nagyon jók az esélyeitek, kívánom, hogy minél előbb sikerüljön a babika! A kollégáméknak még jó 6 évvel ezelőtt az 1. irányított együttlétből ikrek születtek a Dévainál. Akárhova nézel, mindenfelé a Dévaiba botlasz. Régi ismerősök is mondják, nahát, a Dévai még él? Mert ők is hozzá jártak és lett baba! Enigma is írta a sztorimat, hogy még a taxisofőrnek is, aki a Nyírőből vérvétel után átvitte Dévaihoz, neki is Dévais babája van. Hát akkor nekünk is megcsinálja, Lányok

!!!
, mi történik? Nagyon várjuk a beszámolódat! Mennyit ültettek be? Jól vagy?
, a múltkor is mondta neked Dévai, hogy semmi beágyazódási kezdeményezés nem történt? Ilyeneket miért nem mond az embernek? Pl. ha valakinek nem sikerült, de azért látja, hogy valami elkezdődött, azt azért mondhatná, hogy kicsit vígasztaljon. Most majd rá fogok kérdezni, mert én is jól megijedtem attól, amit neked mondott, szegénykém!! Hogy döntöttél? Elmentek most a genetikai vizsgálatra? Láttam, hogy a Kaálinál írták neked, hogy ha bajt is találnak, lehet rajta segíteni. Lehet, hogy ha tényleg 3 hét alatt megvan, akkor érdemes lenne magadat is megnyugtatni. Hátha csak 2 véletlen nemsikerülésről volt szó. A többségnek csak a sokadik sikerül, ki tudja, miért. Úgy látszik, a szervezetnek ezt is tanulnia kell: hogyan kell elfogadni egy odatett embriót.
! 2005.02.11 12:00
Mást nem lehet írni neked
Annyira szupi lenne, hogy neked összejön elsőre, hogy úgy döntöttem, hogy muszáj lesz így lennie
Különben is, látod, hogy Stella milyen jó ütemtervet készített, ha te csúszol, mi is fogunk, és az ugye senkinek sem jó
Már csak egy vacak kis hétvégét kell kibírnod
Azért nagyon megnyugodtam, hogy minden rendben van velem, most kicsit újra visszatért a hitem
Úgyhogy én még az irányított előtt szeretnék egy babát
2005.02.11 12:13
2005.02.11 12:46
), akkor biztos, hogy érdemes váltani? Bár nem tudom, hogy inszemre jártál-e hozzá, mert az talán pénzes, azt nem tudom, mert én lombikos vagyok. 2005.02.11 13:49
Minden jót nektek, Natit is pusziljuk és majd beszélünk ! 2005.02.11 15:30
2005.02.11 19:12
Na mindegy, szegény Dévais Lányok megszálltunk itt titeket, csak mesélünk, mesélünk és mind Khoz járunk!!!

, Lavy
hajráááá!!!!
De látom, erős vagy!!! Azt most gyorsan felejtsd el, hogy ha így nem sikerült, akkor mikor sikerülne, mert nem szabad ilyen következtetéseket levonni egyik vagy másik sikertelen próbálkozás után. Sajnos rengeteg dolognak kell egyszerre teljesülnie, hogy sikerüljön, most lehet, hogy valami hiányzott, ami legközelebb ott lesz. Lehet, hogy kedden mégiscsak jó hírt fogsz hallani. Persze nem jó, ha ábrándokba ringatjuk magunkat és koppanunk a végén, de olyat sem szabad gondolni, hogy most mindennek vége, mert messze nincs vége!!! 2005.02.12 12:12
2005.02.12 14:23
2005.02.12 14:59
2005.02.12 21:00
2005.02.12 22:50
De kérlek ne add fel!Nagyon szorítok továbbra is!
Nagyon fáradt vagyok agyilag.Annyira,hogy volt olyan,hogy nem emlékeztem,hogy megszoptattam e Domit és a páromat kérdeztem meg.Vagy,hogy rémálmaim vannak,mert mindig a gyereken jár az eszem és nemtudok mélyen aludni.Bevallom,van,hogy eltörik a mécses mert hulla vagyok.Most már az is nehezíti,hogy nappal össz-visz alszik 1 órát aztán fel van egész nap./Reggel 5-től este 10-ig/
Nézelődik,beszélget,mosolyog.Aranyos,de sok is egész nap egyedül.Főzni csak hétvégén tudok amikor Tamás vigyázz rá,hétköznap pedig vagy anyósom főz vagy hideget eszünk.Épp ma beszéltem egy barátnőmmel ő is friss anyuka,hogy még a szexet se kivánjuk,mert örülünk,hogy 2 szopi között aludhatunk 3 órát/jobb esetben/.Szóval gyönyörű anyának lenni,imádom,stb csak ez a első 6 hónap nagyon nehéz.Gigi is azért nem ír,mert szegény még rosszabbul birja mint én.Ki van teljesen.
Sok sok puszi.Dia2005.02.13 10:09
én annyira vágyom erre, hgoy kilegyek emiatt, hogy el sem tudom mondani. Gondoljatok arra, hogy mennyit küzdöttetek érte, és hogy ott az eredmény, másnak meg még ez sem sikerül!! Kitartás, gyorsan nőnek!!!!!!!!!
vagy : meg ( és kész a:
vagy : meg O és kész a
Ilyen egyszerűen rajzolunk! 2005.02.14 08:32
2005.02.14 09:54
annak szólt, hogy még egy nap. És sajna még totál nem biztos semmi, főleg nálam nem. Remélem holnap, de legfőképp 8 hónap múlva lesznek már
fejek 
Különben tényleg egy szőke lány volt, de mindezek ellenére nekem úgy rémlik, hogy akkor senki nem volt bent rajtunk kívül. És ha időponthoz kötnénk? Nekem kb fél 12-kor volt a transzfer. Neked? 2005.02.14 12:53
kaptam a hasikámban 
-im. 

2005.02.14 13:07
Nagyon örülök

2005.02.14 13:12

Bárcsak én is ma mehettem volna. Valami ilyesmit jó lenne érezni holnap. Nagyon gratulálok, ügyes vagy!!! 

Vigyázz magatokra és ne tűnj el, mesélj majd mizu veletek. 2005.02.14 13:23
, te szegény. Vigyázz továbbra is a kis hőseidre!!! Lavy már beindította a babaesőt, menjünk mi is utána, OK???
Te mikor mész a dokidhoz végre? Szerdán?
Szia köztünk. Mikor hívod a Dévait? Kábé 2 múlvára fog tudni időpontot adni. Az első csak egy megbeszélés lesz, vigyetek minden eddigi leletet magatokkal. Talán meg is fog vizsgálni és megbeszélitek, hogy hogyan tovább. Az első vizit asszem 10e ft. Szerintem ha minden lelet megvan, egyből belekezd egy stimulációba, talán inszembe. Van egy honlapjuk www.devaiintezet.hu, ott is van sokminden. Kérdezz, ha bármiben tudunk segíteni. 
Ez szuper!!!! Dolgozol, vagy otthon vagy??? 2005.02.14 13:39
Szorítok, ne engedd sehova a zebrákat

2005.02.14 14:24
Olyan jó volt olvasni, annyira el tudtam ezt magamnak is képzelni, hogy 23-án csak fogom és beillesztem az üzimbe a soraidat, jó?! 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++2005.02.14 15:28

, Lavy!!!!

!!! 2005.02.14 18:48
-ja. 

és Stella

-t mindenkinek.2005.02.14 21:53
2005.02.14 22:54
2005.02.15 10:42

!!!!!!!!!!!!!
, reméljük, elindítottad a sikerszériát!
, nem gondoltam volna, hogy ennyire megterhelő a babanevelés. Hogy lehet mindezt ikrekkel véghezvinni? Vagy hármasikrekkel? Még pár hónap, aztán tényleg könnyebb lesz. Látom a főnökasszonyomnál. (Igaz, neki van 1 nagyi + 1 házvezetőnő + 1 Szani, akik besegítenek
.) 2005.02.15 10:59
én is Veled örülök
szuper érzés lehet.
2005.02.15 11:14
). De az már a tavasz közepe, akkor sikerülni kell mindennek, akkor éled a természet

2005.02.15 12:02
2005.02.15 12:29

!!!! 

.