Na, visszaolvastam, itt a folytatás:
Hajni!
A fizetetlen szabi arra vonatkozik, hogy a GYED és a GYES alatt fizetetlen szabadságon vagyunk (mert a THGYS alatt szülési szabin), és ennek az első évére jár a rendes szabadság.
Nálunk szokott a felettünk lakó néha randalírozni, egyszer-kétszer már szóltunk nekik. Eddig elég volt. Kutya nincs (csak nálunk, de ez nem ugatós, csak ha petárdáznak).Nem tudom, mit fog csinálni a jegyző.
Gratula a vizsgához!
Karmen!
Nagyon csini Orsi a második szülinapon is! Láttam a Brendonban 4 pontos biztonsági övet. Azt hiszem, az jó lesz a székhez. De még megvárom, milyen az 5 pontos, utána veszek. Nem is drága.
Nagyon ügyesen fényezi a porzsívót!
Tomika sem nagyon eszi meg a kajáját, de én nem erőltetem. Ha nem eszik, abbahagyjuk. Később próbálkozunk. De nem szoktunk vele játszani, hogy egyen, meg nem csinálok, csak egy félét. Ha éhes, úgyis megeszi, ha nem éhes, mindegy, hányfélét kap. Nálunk az még a gond, hogyha együtt eszünk, és meglátja a kenyeret, vagy az apukám féle csemege uborkát, semmi más nem kell neki.Hangosan cuppog, és nyújtogatja a kezét. Múltkor nem ette meg az ebédjét, csak az uborkát.
Örülök, hogy jobban evett Orsi!
Akkor Neked Tomika is furcsa lenne, mert ő is igazi örökmozgó. Én meg már el sem tudom képzelni, hogy van olyan baba, aki szépen elvan egyedül
Dancsi!
Nagyon aranyos Jozsóka! És milyen ügyesen áll! És mennyi foga van! Akkor is aranyos, ha sír!
Krisztaszeged!
Én is végig táppénzen voltam a terhesség alatt, de csak addig feküdtem, amíg nagyon rosszul voltam. Utána mentem mindenfelé. Nem is ellenőrzött senki. Meg annyi vizsgálatra kell menni, hogy nem is lehetne feküdni. Bár nekem nem is kellett.
Bea!
Jobbulást a gyerkőcöknek!
Erika!
Mi általában kimegyünk, mert Tomikával nem lehet bírni a lakásban egész nap. Jól fölöltöztetem, betakarom+lábzsák. Így biztos nem fázik.
Angi!
Nagyon ügyi Virág, hogy már egyedül eszik!

És nagyon csinos a sapkában!
Nyúlanyó!
Édes lehet Pipi, ahogy énekel! Tomika egyelőre beszélgetni szokott (múltkor p,. nézte a kis falipolcot, amin mindenféle "kacat" van, és magyrázta: "hűtyű, poá, tátá, hűtyű" stb.). Mi is imádjuk hallgatni.
Nagyon szép Pipi!
Gartula előre is!
Kriszti!
Örülök, hogy megérkeztetek! Jobbulást Eszternek! Én adtam Tomikának a Stodalt, de nem akarta megenni. Nem tudom, miért csinálják ilyen állati édesre. De használt.
Én nem hallottam arról az antigyogyóról!
Ildi!
Üdvözlet itthon! Gratula a 7 hónapos Noéminek!
Kriszti! Ildi!
Én bezzeg imádom a szerpentin utakat! Minél nagyobb kanyar, annál jobban élvezem .