A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kedves Ismeretlen!

Nem találok szavakat, csak azt tudom mondani, hogy nagyon-nagyon sajnálom. Én csak elképzelni tudom, hogy mit érezhetsz, de igazán csak te tudod, hogy mennyire hatalmas a fájdalom a szívedben. Ha bármiben tudunk segíteni, szólj. Ha arra van szükséged, hogy a szíved kiöntsd valakinek, hát ide bátran írhatsz.

Gabó!
Jobbulást neked, mielõbb gyógyulj meg!!!!!!

Szonja!
Úgy néz ki, hogy én is nemsokára új ciklust kezdek, már rendesen kezdek görcsölni és a barnás trutyi is már 3. napja tart.

Beszti! Köszi a pH-ra adott választ.

Éva
Éva

Sziasztok!

Ismeretlen!
Nem tudom mit irjak neked,de a könnyem is folyikKépEz borzasztoKépKépKépKépInkább nemirnék semmit, mert engem ilyen helyzetben nem biztatna semmi!KépProbálj meg minél többet a szeretteid közelében lenni!Persze ha magányravágysz, akkor ez most hülye tanács voltKép Ezért nem is firkálok tovább, nagyon-nagyon-nagyon sok erõt kivánok neked!!!!!!!!!!!! Nem tudom segit-e, de lélekben veledvagyok!!!!!! A barátnõm apukája tegnap halt meg!Kép
Vigyázz magadra!!!!!

Csajok! tegnap béres doki clostit irt föl, de igazábol nemtudja hogy mibajom van! Tudtok valami biztatot irni nekem?Kép Érett töszöt látott, de a hormonok miatt irta föl! Nem tudom mit gondoljak, de remélem hatni fog és jön a bébi ASAP!!!!!

Irjatok mailra, ha ugy gondoljátok!
mamacs2000@yahoo.com

Pusza! Mamacs
mamacs

Ismeretlen!
(Ki vagy?)

Nem találok szavakat, teljesen ledöbbentem.
Mi történt?
Itt nyugodtan kiírhatod a bánatod.

Nehéz felállni, de fel kell, most még nagyon friss a seb és még nagyon sokiáig fájni fog.

Caldea
caldea

Kedves Ismeretlen!

Elottem mar mindent elmondtak a lanyok, amit ilyenkor mondani lehet. Fogadd oszinte reszvetemet, es tenyleg gyere kozenk, ha barmiben segithetunk vagy csak egyszeruen beszelgetni akarsz valakivel.

orsoly
orsoly

szijjasztok lanykak

Ismeretlen!!!
Nem tudom ki vagy,szeretnem tudni.Ismerlek???
Fogadd a legoszintebb reszvetemet!
Tudnank neked segiteni valamiben?BARMIBEN!?

Lanyok
En is nagyon boldog unnepeket kivanok!

puszi Krisztinka
kriszti

Lányok,

Közeleg a karácsony és pedig ma vagyok utoljára az évben, így most ilyen módon kívánok

MINDENKINEK ÁLDÁSOS BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS NAGYON BOLDOG, SZERENCSÉS ÉS ZEBRACSíKOKAT HOZÓ ÚJ ESZTENDÕT, NAGYON SOK SZERETETTEL: BREKI

FOGADJÁTOK TÕLEM EZT A KÁNYÁDI IDÉZETET SZERETETETTEL, AMI A KARÁCSONY ILLETVE AZ ÖSSZETARTOZÁSNAK AZ APRÓPÓJÁN JUTOTT ESZEMBE,

"Én sem volnék, ha Te nem volnál, ha te hozzám nem hajolnál, te sem volnál, ha nem volnék, ha én hozzád nem hajolnék. Osztódom én, osztódol te. Só vagy az én kenyeremben, mosoly vagy a bajuszomon, könny vagyok a két szemedben. Köt a véred, köt a vérem: szeretõm vagy és testvérem. Köt a vérem, köt a véred: szeretõd vagyok s testvéred. Szellõm vagy, ki megsimogatsz, viharom, ki szerteszaggatsz, szellõd vagyok, ki simogat, viharod, ki szétszaggatlak. Ha nem volnék, te sem volnál, én sem volnék, ha nem volnál. Vagyunk ketten két szép nyárfa, s búvunk egymás árnyékába. (Kányádi Sándor: Két nyárfa )
Breki

Ismeretlen! Kép
Nem tudjuk sosem, hogy mi mért történik...
A Férgemnek is megmutattam és csak elállt a szavunk, megfogtuk egymás kezét és -bár nem tudtuk elképzelni sem, csak halványan sejteni milyen rossz lehet most Neked- arra gondoltunk, hogy nagyon sok erõt kívánunk!!!!
Kívánok Neked egy sikeres talpraállást! Kép

Breki!
Nekünk ez a vers szerepelt az esküvõi meghívónkon!!!! Mivel nem tudtuk melyik versszak (MIND olyan szép és nagyon sokat jelent) AZ EGÉSZ SZEREPELT A MEGHÍVÓN!!! Kép

MINDENKINEK ÁLDOTT, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK ÉS ErEdMéNyEkBeN!!! GAZDAG ÚJ ESZTENDÕT!!!!!!!! (AZT HISZEM EZT NEM KELL RAGOZNOM Kép MINDENKI UGYANARRA GONDOL!

A jövõ év a MIÉNK LÁNYOK!!!!
Cincérke
Cincérke

Kedves Ismeretlen!

Nagyon szomorú, ami Téged ért. Fogadd õszinte részvétem. Nem is tudom, hogy lehet ezt feldolgozni. Mikor terhes voltam, akkor halt meg egy ismerõsünk, hosszú szenvedéssel rákban. Fiatal volt még. Kép Pár hete a barátnõm anyósa, szintén így. Kép
Ha bármiben tudok segíteni, írj!!!

Gyöngyöske
gyöngyöske (gy&

Ancsa, Gabó, Éva, Caldea, Kata, Györgyi, Vanda, Kriszti, Edelweiss és a Többiek!

Szóval Mindenkinek NAGYON KELLEMES, MEGHITT BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT! Kívánom, hogy jövõ ilyenkor mindegyikünknél bõvüljön legalább 1 fõvel a kis családi létszám!

Gabó!
Jobbulást! Nekem volt már begipszelve a lábam pár hétig, szóval vannak sejtéseim az nezzel járó kellemetlenségrõl.

Edelweiss!
Nagyon tetszik a zebra, olyan, mintha egyenesen felénk rohanna. Én szurkolok, hogy mihamarabb célba érjen mindegyikünknél! Kép Kép Kép Hajrá kicsi zebra!!!

Aki gép közelbe tud jutni, azért majd írjon pár sort. Én is meg fogom tenni, bár 2 vizsgám is lesz még idén.

Ja, és ZEBRACSÍKOS ÚJ ESZTENDÕT MINDENKINEK!

Gyöngyöske
gyöngyöske (gy&

Kedves Ismeretlen!

Nem tudom én még mit mondhatnék, csak kapkodok a levegõ után és potyognak a könnyeim. De Te tudod, hogy veled vagyunk mindannyian. Szólj, ha bármiben segíthetünk, és írj csak nyugodtan, hátha segít ez is egy kicsit.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Gyöngyöske

Csak egy zebrit kerestem nektek, de úgy örültem mint majom a farkának, amikor ezt megtaláltam. Egy vágtázó zebra. Mert ugyebár a célba éréshez nem szabad lustiznia. Kép

A mai lista:

<pre>
Edina 10c 35 cn Coimbra 23 év
Monchy 5c 34 cn Budakeszi 32 év
Marcsi 2c 33 cn Budapest 27 év
Kamilla 3c 29 cn Budapest 26 év
Szami 10c 28 cn Budapest 30 év
Klari 7c 27 cn Budapest 31 év
Lora 14c 25 cn Várpalota 25 év
Sien 15c 25 cn Budapest 28 év
Edi 9c 24 cn Maglód 33 év
Melinda 5c 23 cn N-o. 26 év
Éva 31c 23 cn Nyíregyháza 26 év
Sugár 3c 22 cn Salgótarján 23 év
Kisvuk 4c 20 cn Svájc 27 év
Edus 3c 18 cn Svajc 25 év
Moni 8c 16 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 3c 13 cn Los Angeles 35 év
Indigo 2c 10 cn Budapest 25 év
Orsoly 1c 9 cn Nagytarcsa 27 év
Doris 10c 9 cn Budapest 29 év
Edelweiss 8c 8 cn Szeged 32 év
Gyöngyöske 3c 7 cn Miskolc 30 év
Ancsi 4c 6 cn Adács 27 év
Gabó 31c 4 cn Miskolc 27 év
</pre>

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Ismeretlen!

Nem is tudom, hogy mit irjak.
Keresgéltem a szavakat, de tudom, ilyenkor nem lehet olyat irni, amir enyhiti a fájdalmadat.
Csak annyit, ha szeretnél velünk beszélgetni, akkor irjál.

Lányok!

Mindekinek KELLEMES KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET!

Én leszek a végig januárig, ha valaki éppen ráér, és tud, akkor irjon.
Várni fogm a sok jó hírt! Kép

Beszti
Beszti

LányokKépKép
Boldog, Békés Ünnepeket kívánok mindenkinek és legfõképpen azt, hogy jövõre mindannyiunknak teljesüljön legalább "egy" kívánságaKép
Én még csak néhány hete vagyok "köztetek" de nagyon sokat jelent nekem, hogy megoszthatom Veletek a gondolataimat és az a sok tapasztalat, melyet itt gyûjtögettemKépKÖSZÖNÖM mindannyiotok segítségét és jótanácsaitKépKépKép!!!
Én holnap még benézek ide de utána végre hosszabb pihenõre tudok menniKép igy legközelebb csak január közepén olvasgatlak majd TiteketKép Hiányozni fogtok!
CipomamaKép
Köszi mindentKép Január közepén válaszolok a leveleidre és mindenkinek aki az e-mail címemre írKép

Puszi: Doris
doris

Kedves Lányok!

Sajnos ma délelõtt megjött. Egy kicsit jó lenne ha jobb lelki és idegállapotba tudnék kerülni, mert azt hiszem a görbémet ebben a hónapban pszichoszomatikusan jól megbolondítottam, elõzõ hónapokban hiába rendezte a serophen olyan szépen.

Kérlek Edelweiss javíts ki a listán. Köszi.

Én vagyok végig, de azért mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok, jó egészséget, boldogságot és sok-sok kisbabát.

Puszi

Marcsi
Marcsi

MarcsiKép

Fel a fejjel! Próbálj meg pihenni, lazítani és ne csüggedj, jövõre biztosan sikerülni fogKépKépKép

Boldog KarácsonytKép

doris

Sziasztok!
Kedves Ismeretlen!
Õszinte részvétem! Kép Kép Kép

Éva!
Te szedtél most valamilyen gyógyszert? Én most nagyon kiakadtam! Tegnap reggel volt egy csepp vér a wc-papiron és azt hittem megjön, de nem azóta is csak egy kevés világos barnásom van(kivéve a ma reggeli szintén egy csepp vért a wc-papiron)Kép(( Én azt hittem, hogy a Serophen hatására nem lesz ilyen barnás mensi elõtt! Úgy utálom amikor napokig ezt csinálja! Kép( Ráadásul a hõm a tegnapi 37,05-rõl 37,15-re változott (még mindig szájban mérve)...

MINDENKINEK KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET, ÉS BOLDOG ÚJÉVET KIVÁNOK!!!!!

Pusz, Szonja
Szonja

Kedves Ismeretlen!
Nagyon-nagyon megdöbbentett a hír, fogadd õszinte részvétem!

Szonja!! Csak nem?? Ilyen hõvel szerintem simán esélyes vagy még a barna trutyi ellenéreKépKép! De jó lenne, lehet, hogy mégis lesz a fa alatt (a pocidban) baba?
Marcsi! Kép Ne keseredj el nagyon! A jövõ év már biztos, hogy a miénk lesz!!
Éva! Mikor mész a BMC-be? Hidd el most már felgyorsulnak az eseményekKép!

Ma végre megjött a bakterológiai eredményem, ami (ahogy sejtettem) tényleg gombás fertõzést mutatott kiKép. Kaptam kúpot, meg valami gyogyit is, de még nem váltottam ki..
Szerintetek a kúpot akkor is lehet használni, ha közben pont megjönne? Ugyanis 6 napig kéne használni, de félek, hogy nincs már 6 napom a mensziig..??

Én még vagyok szombatig!
Pusz, Sien.
Sien

Kedves Ismeretlen!

Fogadd õszinte részvétemet. Gondolatban én is fogom a kezed, talán ad egy pici erõt a nehéz pillanatokban. Maradj velünk, ha segít, szívesen vesszük soraidat.

Edi
Edi

Sien!

Túl szép lenne...
Szerintem a kúpot ne használd mensi alatt!

Elmentem haza! Sziasztok, Szonja
Szonja

Sien,
Várd meg amíg elmúlik a mensid és utána 6 egymást követö napon használd fel a kúpokat. Különben kezdheted a kúrát elöröl.

Szonja,
Nem tudom mit mondjak a hödre, de szerintem szájban mérve nagyon jó. Meglátod 1-2 nap és mindenre fény derül.

Puszi Mindenkinek
Moni
mj

Moni, Szonja!
Köszi a válaszokat!Kép
Elvileg még pont beleférne a mensi elé ez a 6 nap, és az az igazság, hogy elég kellemetlen a dolog(mármint maga a fertõzés), úgyhogy jobb lenne minél elõbb túl lenni rajta!
Lehet, hogy még felhívom a dokimat is, hogy õ mit javasol!
Puszi, Sien.
Sien

Sziasztok Lanyok!

En mar nem jovok ebben az evben ugyhogy mindenkinek nagyon Kellemes Karacsonyi Unnepeket es Boldog, Babaesos Uj Evet kivanok!!!

Mindenkinek puszi, januar 2-an jovok megint, ha minden igaz!Kép

Pusssz: orsoly
orsoly

Kedves Lanyok!

Kivanok mindannyiotoknak Kellemes Karacsonyt es Boldog Babahozo Ujevet!

Sajnos engem ki kell hogy javitsatok a listaban megkaptam mara a nem vart karacsonyi ajandekot. szoval 11c 1c

Edina
edina

Hát Kedves Lányok!

Egyszerûen szóhoz sem jutok attól a sok-sok kedvességtõl és részvéttõl, amit Tõletek kaptam, így Ismeretlenül. Fõleg, ha azt is figyelembe veszem, hogy soha nem írtam még ide, Ti nem tudtatok rólam semmit. A nevemet azért nem írtam le, mert tényleg nagyon készültem rá, hogy hamarosan közétek fogok tartozni, már sokat gondolkoztam rajta, mi lesz majd az én azonosítóm. És most, hogy ennyire elviselhetetlenül borzalmasan alakultak a dolgok, egyszerûen nem volt szívem "felhasználni". És bár nagyon aranyosak vagytok, úgy gondolom, hogy nem helyénvaló ide irogatnom, csak egyszerûen nem bírtam megállni, mert olyan közel álltok hozzám. Persze vannak barátaim, rokonaim, akik igyekeznek mellettem állni és támogatni, de az hogy fáj, azon nem segít semmi... Ugyanakkor melegség járta át a szívemet, hogy ennyien hozzá(m)szóltatok. Õ is tudott Rólatok, sokszor meséltem neki, kivel mi történt, és azt is megbeszéltük, hogy majd a mi esetünk is felkerül ide, ha úgy alakul Kép Képtelen vagyok elindulni a munkahelyemrõl, 6 hete ilyenkor minden este rohantam a kórházba, de most nincs hova mennem, csak az üres szobámba, ahol annyi minden emlékeztet rá. De elpakolni sincs szívem a dolgait, mert szeretem õt és nem hinném, hogy könnyebb lenne attól, hogy nem látom a ruháit. Édes Istenem. Ez most már olyan, mintha naplót írnék, csak folynak ki a betûk az ujjaimból, és csak sírok és sírok. Akkor most már tényleg abbahagyom, megpróbálom magam összeszedni. DE azt mindenképpen akartam, hogy tudjátok (egy idegentõl, mert magatoktól biztos érzitek), hogy ez egy nagyon fontos és jó dolog itt nálatok, én is nagyon sokat tanultam már Tõletek. Ez most extra béna levél lett tõlem, de nagyon össze vagyok zavarodva. Még nem fogtam fel ésszel, mi történt, de azt már érzem, hogy már nem halogathatom sokáig és az egyszerûen r e t t e n e t e s lesz. Különben sem vagyok valami stabil személyiség, illetve általában annak látszom, de ezt a sok erõt belõle merítettem. Hihetetlen, felfoghatatlan. És egyáltalán nem hiszem, hogy 27 évesen újrakezdhetem az életemet, amit egyszer már felépítettem. Tudom, hogy matematikailag minden esélyem megvan rá, de hogy erõm is lesz hozzá azt nem tudom elhinni. És nem is akarom, de nem akarlak ezzel Titeket terhelni. Nektek más "küldetésetek" van. Vigyázzatok magatokra.

Sosem fogom elfelejteni a vigasztaló szavakat. Még egyszer nagyon köszönöm. (És hogy tudjátok, nem titkolózni akartam az "Ismeretlenül" azonosítóval: Kelemen Timea wons@freemail.hu)
Ismeretlenül

Sziasztok Lányok!

Ez a vacak gép tönkrement és a mentõangyal (a párom) csak most tudta megcsinálni.

Ismeretlen!

Erre nem lehet szavakat találni.Kép Biztosan Õ is úgy tartaná helyesnek és akkor lenne "boldog ott fenn", ha a késõbbiekben téged boldognak látna!
Gyere közénk sokszor és nyugodtan mondd el bánatodat! Szerintem sokan kíváncsiak vagyunk a részletekre és lehet, hogy neked is segítene, ha olyanokkal beszélgetsz a dologról, akik minden fenntartás és elõítélet nélkül elfogadnak téged.
Nem akarlak vígasztalni, mert most nem is lehet és tudom, hogy a karácsony nagyon nehéz lesz nélküle, de ahogy már elõttem is írták: az élet megy tovább! Sok-sok erõt kívánok neked, hogy ezt elviseld és feldolgozd!

Pucúr
Pucúr

Sziasztok lányok,

Nem nagyon irtam mostanában, inkább olvaslak benneteket. A mensim még mindig sztrájkol (a hetven-akárhány nap a táblázatban valós érték, sajnos.)Négy tesztet is csináltam, de mind negativ.

Timea!
Nagyon fáj a szivem, nem tudok mit irni neked. De fiatal vagy (én 29 évesen mentem férjhez), és elötted az élet.

Tücsi
Tücsi

Kedves Ismeretlen,

Hat en itt ulok, es csak potyognak a konnyeim. Nem is tudom mit irjak. Tulkepp csak azert ragadtam "billentyuzetet", hogy leirjam, nem csak matematikailag, a korod miatt van esely az ujrakezdeshez. A szavaidbol kiderul, hogy eros vagy, s az is, hogy O veled van, a szivedben, lelkedben, s ez erot fog Neked adni a talpra allashoz. Most sirj, panaszkodj, hagyd, hogy fajjon, gyaszolj....... ez kell ahhoz, hogy ujra tudd kezdeni az eleted epiteset kesobb. De hidd el, a sajgo seb, a fajdalom is mulik idovel.
Az elottem szolokhoz csatlakozva, ha valamiben segiteni tudok.........

Cipomama
Cipomama

Halihó,

nem tudom, lesz-e itt valaki, de szeretnék mutatni valamit:
1. -
2. -
3. 36,45
4. 36,65
5. 36,3 x (2x1 closty)
6. 36,5 (2x1 closty)
7. 36, 85 (2x1 closty)
8. 36,5 (2x1 closty)
9. 36,6 (2x1 closty)
10. 36,5
11. 36,55 x
12. 36,65 x
13. 36,9
14. 36,8 x
15. 36,9
16. 37,0
17. 37.05 x
18. 37,1 x
19. 37,0
20. 37,2 x
21. 37,1
22. 37,15
23. 37,1
24. 37,1
25. 37,15 - és egy - teszt.
az utóbbi 3 ciklusom 25 napos volt. Mit gondoltok róla? Korán teszteltem, azt hiszem, de lehet benne(m) bébi. A mellbimbóim 2-3 napja rettenetesen érzékenyek, ami eddig nem volt jellemzõ rám. Annyira félek a csalódástól, és ezek az utolsó napok olyan lassan telnek el. Másnak nem mertem elmondani, még a páromnak sem. Olyan jó, hogy vagyunk egymásnak!

Boldog ünnepeket és babás új évet kívánom magunknak! Pihenjetek jól, és januárban újra találkozunk. Persze én leszek addig is, de ti a kikapcsolódásra összpontosítsatok.

Szer-szer, és öl-öl
Lora
Lora

Kedves Timea!

Nagyon sajnalom ami a ferjeddel tortent, csak csatlakozni tudok az elottem szolokhoz, fogadd oszinte reszvetem.

kamilla
kamilla

KépLoraKép

Nagyon bíztató a görbéd, tényleg lehet akár még babuci is! Szerintem korán teszteltél! várj még pár napot és szerintem karácsony reggelén tesztelj! Ha kétcsíkos akkor csomagold be szépen és tedd a fa alá a párodnak, ha negatív, ne lég elkeseredve, hisz karácsony lesz és azzal töltöd a karácsonyt akit a legjobban szeretsz, ez biztos segít majd neked és új erõt ad a következõ hónaphoz!KépKépKépKépKép

Nagyon szurkolok neked!KépKép

Lányok!

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt és zebrafarmos új évet kívánok!

Én leszek a két ünnep között is, de otthon is van net úgyhogy be fogok kukkantani hozzátok!

Mindenkinek sok-sok erõt és kitartást a zebrásodáshozKépKépKépKépKépKépKép

GABÓKA!

Egy leendõ kismamának veszélyes sport a téli sport! Jobbulást és mielõbbi érett tüszõket a jó oldalon + egy eredményes inszemet kívánok!Kép

Pucúr
Pucúr

Szia TímeaKép
Nagyon megrázóak a soraid de örülök hogy "visszajeleztél"! Kérlek, ha kedved lesz gyere közénk bátran hisz Mi itt lélekben nagyon erõs köteléket alkotunk és tudom, hogy erre Neked most talán mindannyiunknál nagyobb szükséged vanKép Ha szívesen beszélgetnél vagy egyszerüen csak szeretnéd kiönteni a lelked Nálunk bármikor megtehetedKépKép
Hiszem, hogy az Új Esztendõ Neked is könnyebbséget hoz és ne szégyeld a bánatod, adj szabad utat a könnyeidnek Kép A holnap mindannyiunknak új reményeket hoz és Mi itt leszünk, hogy ezt "igazoljuk"KépKép

Várunk szeretettelKép Doris
doris

LoraKép

Szorítok Neked, lehet, hogy közülünk Te kapod és adod a "legszebb ajándékot"KépKép!!

Doris
doris

Lora!

Ha a hivatalos értékelés érdekel:
A 10. napra gondolom a tüszörepit! Nagyon-nagyon jó a görbéd!!!!!! KépKépKépKép Szerintem nem kell félned a következö teszttöl, az már pozitiv lesz! KépKépKép
Feltétlenül ird meg az eredményt! Kép

(Én leszek!)

Beszti
Beszti

Gabo + Szonja + Lora!

Mi ujsag veletek? Milyen a hotok? Kép

kamilla
kamilla

Mindenkinek Kellemes Unnepeket es Boldog Karit kivanok!

Szerencsere nekem otthon is van internet, igy en minden nap leszek Kép

kamilla
kamilla

Sziasztok Lányok!

Ma megjött. Most vagyok a 32 c 1 cn. Valaki javítson ki, kérem!

Szonja!

Az a hõ szájban mérve nagyon jó, és ha a barnás izébõl nem lesz tartós pirosság, akkor azt hiszem van minek örülni. Nagyon izgulok érted. Olyan jó lenne már ha végre sikerülne nektek is. Ha bármi történik, ugye megírod?
Én ebben a ciklusban nem szedtem semmit, ma lennék a 24. napon, de már az új ciklus 1. napját taposom. Elõzõleg már 3 napi barnáztam. Nekem sem a Closty, sem a Serophene nem okozott a mensi elõtt barna trutyit, viszont amitn írtam a most elmúl ciklusomban és az elõzõ 3 ciklusban is, amikor a Metrodin injekciót kaptam, a mensi elõtt 3 napig jött a barnás váladék. Szóval nekem a Metrodin válthatta ki ezt a barnás váladékot, és gondolom, amíg nem áll vissza teljesen a "régi" hormonháztartásom, addig meg is marad a mensi elõtt 3 napi barnás váladék. Na jól összekavartalak, igaz?

Sien! Szerintem se használd a kúpot, ha megjön. És sajnálom, hogy gombával kell küszködnöd. De hát miért jönne meg? Hátha nem jön meg mégse. Jan. 9.-én megyünk a BMC-be, remélem tudnak nekünk babát varázsolni a pocimba (méhembe)!

Lora! Szuper jó a hõd, és még ugye mindig nem jött meg. A tüneteid is "arra" utalnak. Nagyon várom a friss és lehetõleg ÖRÖMhíreket!!!Kép

Timi (volt ismeretlen)!
Teljesen meg tudlak érteni, és könnybe lábadtak a szemeim a soraidat olvasva. Ha bármiben segítségedre lehetünk, kérlek szólj. És bármikor írhatsz nekünk bármirõl, ha az segít neked. Szóval számíthatsz ránk.!!!

Én is dolgozom végig, csak az ünnepek alatt leszek otthon, úgy hogy aki szintén dolgozni fog a munkanapokon, az írjon, remélem itt tudok majd én is lenni.

MINDANNYIÓTOKNAK BOLDOG KARÁCSONYT ÉS MINÉL ELÕBBI BABÁS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK.

Éva
Éva

Lora,
Csatlakozom Besztihez. Korán teszteltél. 2-3 nap múlva, mondjuk hétfön próbáld újra. Ma már a 15. napon vagy a tüszörepi után és ma tuti nem fog megjönni. Hány nap szokott eltelni a tüszörepi után?

Kedves Timea,
Eddig nem írtam, mert nem tudtam mit. Nincsenek szavak ... csak könnyek. Ha jól értettem akkor párod 6 hétig kórházban volt elötte. Mi történt? De kérlek csak akkor válaszolj, ha úgy gondolod válaszolni akarsz.
Úgy érzed a kettötök szépen felépített élete, az egész romba dölt. De nehogy azt hidd, hogy így van. Az emlékek megmaradtak és azok a csodás napok, hónapok évek amiket együtt töltöttetek. Elöbb utóbb megtalálod a HARMÓNIÁT a lelkedben, csak türelem. A családod is melletted áll, és látom támogatnak téged. Bocs most megyek, mert sírnom kell.
Puszi
Moni
mj

Kamilla,
Ha jól emlékszem Gabónak megjött, már napokkal ezelött KépKépKép.
Moni
mj

Tücsi,
Bocs akkor, hogy levettünk a listáról. Azt hittük eltüntél. De jó, hogy beszóltál. Sürübben is jöhetnél!!!! Kép

A dokid mit mondd erre a 70 valahány napra? UH-val nézetted már magad? Szerintem menj el dokihoz!!! és kérj egy uH-t.

Üdv,
Moni
mj

Sziasztok Kedves Lányok!
Még gyorsan bekukkantottam, és látom ám, hogy Loráért lehet izgulni ezerrel!!! Kép Kép Kép Nagy drukk!

Hát értem már nem kell: ma már sötétebb és több lett a folyásom, és a hõm is csökkent a tegnapi 37,15 után ma már csak 37. Egyébként is pattanásos vagyok + "idegbeteg". Minden jel arra mutat, hogy 1-2 napon belül megjön! Kép Pedig már én is kezdtem egy picit reménykedni! Sebaj: ÉLJEN 2002 amikor is valóra válik mindannyiunk álma!!!! Kép)))

Éva! Sok sikert a BMC-hez!!! Kép

Sok puszi mindenkinek, Szonja
Szonja

Szia SzonjaKép
De jó, hogy Te is ilyen optimista vagyKépKép Jövõre biztosan sikerülKépKép

doris

Szia Doris! Kép

Csak 1 éve vagyok ilyen, elõtte nagyon depis voltam...Aztán annyira a gödör mélyére kerültem, hogy lépnem kellett! Nem volt könnyû, de a férjem mindig mellettem állt! Bár már 5 sikertelen év van mögöttünk, még mindig optimista vagyok! Néha az is eszembe jut lehet, hogy talán ez az 5 év megpróbáltatás még hasznomra is vált: erõsebbnek érzem magam mint valaha és az is bebizonyosodott, hogy a nehéz idõkben is csodálatosan mûködik a házasságunk! És ez a legfontosabb! Kép

Puszi, Szonja
Szonja

Szonja és MindenkiKép

A kitartásunk biztosan meghozza majd a várva várt "Eredményeket"Kép!!!Addig is szorítok azoknak akik már nagyon közel járnak a "+ eredményhezKép)

doris

Annyira irigyelek itt Mindenkit! Nekem egyszeruen nincs ennyi erom a varakozasra. Nagyon padlora kerulok, ha most is megjon. Egyenlore remenykedem,hogy hatha hat a Maca.
Azert is jo olvasgatni Titeket, hogy a tudas mellett azt is megtanuljam,hogyan kell ereznem egy sikertelen honap utan, hogy hogyan kell egeszsegesen felfognom a kudarcot.
Nelkuletek azt hiszem nem tudnam vegigjarni az utat a babassagig Kép

kamilla
kamilla

Kamilla,
Nálam a maca lerövidítette a ciklusomat és még a 14 napot sem várta ki pé. után. 12-ig bírta!!!!!! És azt hiszem sok lánynak ugyanígy megrövidítette a ciklusát KépKépKép
Moni
mj

KamillaKép
Dehogynincs erõd! A Türelem "babát" terem....na azért egy kicsit be kell segítenünk de össze fog az jönniKépKép

Pusz-musz: Doris
doris

Szonja!
HÁt nem túl jó híreket mondtál magadról. A hõd viszont még mindig jó és hallottunk mi már olyat, hogy egy kis mértékû vérzés mellett lehet valaki terhes. Bár tudom, hogy a barnás trutyi pirosba való átmenete nem túl biztató. Azért örülök, hogy "könnyebben" tudod venni ha megjön.
És nálam is most ez az elsõ alkalom, hogy amikor megjött, nem kezdtem el sírni. Lehet, hogy én is most kezdek el kifelé mászni a gödörbõl? És én is tapasztalom, hogy a babavárás nehéz idõszakában sokszor milyen nehéz türelmesnek lenni a férjemmel, és egyáltalán normálisan viselkedni, de érzem, hogy a mi kapcsolatunk és szerelmünk is kiállja (kiállta) a próbát. Egy stabil, biztos kapcsolat sokat segít. Én legalább is így érzem.

Lora!
Néhány nap múlva, ha nem jön meg (már miért jönne?) tesztelj megint.
Induljon már be újra a babaesõ!!!!!!!!! Úgy szeretném!Kép

Mindenkit puszil: Éva
Éva

Sziasztok Lánykák!

Lora!! Fölöttem vagy a táblázatban! Ugye húzol magaddal?KépKépKép De jó lenne, ha legalább egyvalakinek közülünk valóra válna ez a csodálatos karácsonyi baba ajándék!!
Szonja! Akkor megintKép. Próbálok én is optimizmust tanulni TõledKép!
Tücsi! Szerintem is el kellene menned dokihoz, nagyon idegörlõ lehet ez a bizonytalanság..
Kamilla! Én szorítok neked!!!
Éva! Kép Hidd el a BMC-ben nagyon szép babákat fognak a pocidba varázsolni! A barátnõmnek egy kisfiút és egy kislányt tettek be, ikrek formájábanKépKép, és õ most egy nagyon boldog 5 hónapos kismama.Kép

Pusz, Sien.
Sien

Lányok!

Most láttam a házipatika.com-on egy cikket a macskakromról, még nem olvastam végig, csak az utolsó bekezdést,miszerint a túlzott fogyasztás rossz hatással van a peteérésre és méhösszehúzódásokat okozhat.

Volna még hozzátok egy költõi kérdésem. Én is elég depisnek tartom magam, és félek hogy nem pejorative hanem a szó szoros értelemben vagyok az, úgyhogy azt szeretném tõletek megkérdezni, hogy ti mennyit gondoltok a babára és a vele kapcsolatos dolgokra? naponta egyszer jut eszetekbe, vagy óránként, félóránként? Én úgy érzem hogy mások nem tudnak megérteni. Hogy min mentem és megyek kersztül, és õk könnyen beszélnek és adnak jó tanácsokat, de ha ti is lazábbak vagytok nálam, akkor valamit tennem kell magammal.

Marcsi
Marcsi

Szia MarcsiKép
Én az elhalt terhességemre még most is nagyon sokszor gondolok pedig már eltelt 8 év. Hihetetlen! Mûszeresen kellett befejezni a terhességemet a 14. héten mert magától nem akart "elmenni". Aztán mérgezést kaptam a "Babucitól" így újra mûtöttek. Azóta is sokszor és sokféle problémával voltam korházban, most épp az endo-val bajlódunk de már túl vagyok az összes inyekciónKép Április óta nem telik el nap,óra és sokszor még egy perc sem, hogy ne gondolnék "Rá" többször is. Most már nem csak ez a sikertelen terhességem, hanem sokkal inkább az elkövetkezõ "kis Élet" foglalkoztatKépKép Nem szégyenlem beismerni, folyton ezen jár az eszem de mindig pozitívanKép Nem tudom feledni azt az örömet amit akkor éreztem, amikor az elsõ Babuci aprócska testét és szivecskéjét megláttam az ultrahangon és alig várom, hogy ismét itt tartsakKép Nemrég levettem a polcról azt a könyvet (Terhesség hétrõl- hétre), melyet akkor vezetgettem és kicsúszott a könyvbõl az elsõ UH felvétel amin jól kivehetõen be volt jelölve egy 4,5 cm-es "zsákocska"Kép Még most is összeszorul a szívem ha Rá gondolok....
De muszáj valahová "elraktároznom" ezt a szomorúságot és muszáj emlékeznem arra az örömre amit okozott NekünkKép
Épp ezért az örömért vagyok képes évrõl-évre, hónapról-hónapra, napról-napra bizakodni és remélni ami egyszer el fog jönni, csak nem tudhatjuk biztosan, hogy mikor. Abban biztos vagyok, hogy az az öröm, amit Te, Én és itt Mindannyian átélünk majd amikor végre "bennünk" lesz az az aprócska kis lény semmivel sem lesz fogható és azt mondjuk majd "MEGÉRTE"!!! Boldog vagyok, amikor Közülünk valakinek sikerül és mindig úgy érzem ez a siker egyszer Nekem is megadatik és Neked is és MindenkinekKépKépKép Bízz benne és Ne add fel!!!KépKépKép

Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikeredetKép

doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?