Szegény Zsófi
Jobbulást Neki!!! Anikó
2005.02.11 18:23
Remélem jobban lesz szegényke!
Már nem vágyom oda!
Nekem az is elég lenne, ha itt közel néha fújnék egy zenekarban. De amíg babázok, addig semmi zenekar.
Tényleg mennyi mindenkiről nem tudunk!
2005.02.11 23:27

2005.02.12 09:54
Gyönyörű nagy szemei vannak!
Akkor most van boldogság!
Remélem túlélem a hétvégét.
2005.02.12 13:17
-tologatni
-valoszinuleg a foga.Ma vettem eszre,hogy felul nem 1 foga jon,hanem egyszerre 3.Egy mar kint van,de ezekkel most nagyon szenved szegeny.
Kar hogy nem tudtad felvenni
En le szoktam tenni a szonyegre a Maya mosdohozfelallojat,es nagyon ugyesen felkapaszkodik ra,majd lecsucsul.Jobbik esetben,mert valamikor at akar maszni rajta,es a buksijaval landol elore.Nagyon edes
Regebben emlegettem a nyarat,es Velencet,remelem majd osszefutunk ott is veletek
2005.02.12 13:47
2005.02.12 17:17
Szerencsére itt a kocsik jól letapossák a havat, így nem kell nagy hóban tolni, mert az gázosabb lenne.
Szegényke, elhiszem, hogy megszenved velük! Jobbulást Neki! Pontosabban gyorsan jöjjön ki az a fogacska, mindegyik.
És bizony én is nagyon vágyom már újra átélni a várandósságot és a szülést is!
Múltkor gondolkoztam rajta, hogy megértem a Prokopp Dórát, hogy 4x is szült, annyira fantasztikus dolog ez az egész!
Nekünk még messze van, nagyon úgy érzem!
2005.02.12 19:23
2005.02.12 23:58
Direkt azért nem utaztunk haza Pécsre decemberben és januárban, mert akkor még bármikor nyakunkba szakadhat a hó, és rosszak lehetnek az utak (az a jó kis hírhedt 6-os út) Megbeszéltük, hogy február vége felé megyünk,akkor már majdnem tavasz van. Na nesze nekem tavasz!
Jövő hétvégén megyünk, apa kivett szabit is..
Bár beszéltem a hugommal, és ott állítólag tegnap tavasz volt, de ma is szép enyhe idő van. Lehet hogy nem is egy égtájon élünk??
Én már csak ilyen bagoly típus vagyok, világ életemben éjjel "éltem", nappal csak "vagyok",a reggeli keléseim pedig messzeföldön híresek!
Szerintem a zombikat az így ébredő emberekre nézve alkották meg az írók!
Kislányod produkciója!
Olyan kis buta vagy! Honnan veszed, hogy inni akart, lehet hogy melege volt és egy kis frissítőre vágyott, és azt látta a tv-ben hogy így csinálják a felnőttek. Kipróbálta, de értetlenül nézett, hogy mi ebben a jó?!
Köszi a felhomályosítást--> DJ TommyBoy
röviden és tömören: ACH SOOO!
Bevallom így 30-on túl már csak plakátokról és hírből ismerem a nevet, de ez az én hiányosságom, nem ő hírnevét akarom elvitatni!
Pedig "régen" akkora diszkópatkányok voltunk otthon, hogy az egész város ismerte a "bandánkat", elég komolyan hírhedtek voltunk..
Erről nagyon nagyon sokat tudnék mesélni. De ezt el ne áruljátok a lánykámnak soha!!!
Aztán felkerültem Pestre, és itt nem volt baráti társaság..
Azóta sem mondhatnám, hogy van, de már nem is igazán hiányzik, az igazi barátaim megmaradtak otthon!
Hú! Jól elkalandoztam..
Megígérem, hogy ha lesz tali, mindenképen megpróbálok elmenni!
Az új hajamról készült fotó, de a.) alapban nem tetszem mostanában magamnak, b.) teljesen antifotogén vagyok, b.) apának külön tehetsége van hozzá, hogy a lehető leghülyébb helyzetből fényképezzen le, szóval inkább nem riogatlak benneteket magammal!..
Mi már pénteken "Valentinoztunk", szerencsére a baba jól aludt az éjjel!
Egyből Te jutottál eszembe!
Anyóshoz kitartást! Fogadd őszinte együttérzésemet!
Terhesség: nekem is nagyon hiányzik, sőt, pár napja még tesztet is csináltam, mert olyan furán éreztem magam, ugyan szedem a gyógyszert és szoptatok, de láttunk már csodát alapon hátha mégis becsúszott. Persze negatív lett. Nekem a szamurájmódszerű szülés miatt (=hasfelmetszés) azt mondta a doki, hogy jó lenne egy évet várni, utána meg jó lenne egy félévet melózni, mert a Gyed se sok, de a Gyesből még az éhenhalásra sem telne.
Akkor ti is valentinoztatok apával?!
Továbbtanulás: sok sikert, de azért nagyon nehéz ám!
Én csinálom a fősulit, de nem kevés éjszakám bánta a vizsgaidőszakokat!
Tandíjmentességet a beiratkozáskor kell félévente megigényelni, munkáltatói ill., tb igazolással, felvételinél nem számít. Tudod, hogy kb. 2 utcányira laksz tőlünk?? Sőt, még szoktam is arra sétálni, mert azokban a kis utcácskákban nincs akkora autós forgalom és így bűz sem. A Henger u.-i rendelőbe tartoztok? Ki a dokitok?
Jó hogy benéztél, de az arany egy ideje nem a tied, kicsit törhetnéd magad érte!!
2005.02.13 10:09
Mi is megnéztük a műsort, jó volt, de egy csomó pontatlanság volt bene!
Pl. a csellista srác felesége egyáltalán nem fuvolista, hanem zongorista, aztán az a magas hely, ahonnan lenéztek, az nem északon van, hanem délen, a kocsma ahol a ponchát itták, az nem Funchálban, a fővárosban van, hanem a mellett egy kis halászfaluban, mi is sokat jártunk oda.
A párom mindig csinál itthon ilyen italt, a haverok minden hazajövetelkor hoznak nekünk egy üveg cukornádpálinkát, most is van egy a bárszekrényben.
A zongorista srác, akivel a riporternő a piacon találkozott, nagyon jó barátunk volt és ma is az, egy hete volt itthon, találkoztunk is.
Meg a kürtös sráccal is, ők is most voltak itthon látogatóban. Persze most mindenki eljön megnézni Gergőt.
Szóval jó volt látni őket, meg Madeirát, amit úgy ismerek, mint a tenyeremet.
Ha még ott lettünk volna, biztos mi is szerepelünk a filmben.
De én jobban örülök, hogy itthonról néztem a filmet és itt gügyörészett mellettem Mókuskám, aki miatt végül is hazajöttünk.
És egyáltalán nem bántam meg!!!
2005.02.13 12:14
Meg messze vagyunk attol, hogy masszon, nemhogy lepcsoket.
Ma meg a kedves ferjem padlora tett kakaojat akarta meginni.
Hat kepzelhetitek hogy nezett ki utana!
Ugy latom o is hajasbaba, bar a felso kepen nem lathato, az also kepen pedig beleolvad a hatterbe a haja.
El voltak ajulva.

2005.02.14 08:02

Nálunk a nyelvvel való csattingatás megy nagyon, meg a fejrázás (nem-nem-nem), és néha már a puszit is hajlandó utánozni

annyira szorítok neked, hogy az éjszakáitok mihamarabb rendeződjenek!
Anikó mesélte, hogy hamarosan rászánod magad te is egy minitalira
gyakran mentek mostmár kettesben Gergővel ide-oda? 

- takonykór van, mostmár szinte 2 hetente jön valami légúti vírus. Mire Dorka óvodába kerül, semmilyen fertőzés nem tudja majd ledönteni a lábáról, mindet felismeri majd a szervezete
Leülni eddig csak 1-2 alkalommal sikerült, ha én ültetem fel, akkor is eldől mint zsák 10 mp-n belül.
ezt a dolgot nehezen tudom megszokni, hogy egyszercsak ott van mellettem a lakás másik pontján, követ engem
egy-két kanál alma, banán, néha sütőtökös krumpli...de a mennyiség
2005.02.14 10:05
Meg a négykézlábazáshoz is!
Örülj Neki! Majd fog enni mást is, de minél tovább cicizik, annál jobb! Én legalábbis így gondolom.
De remélem most már hamarosan eljutunk!
El bírnám viselni, ha Ő is itthon lenne állandóan, de akkor miből élnénk?
Szerintem 6,5 hónaposan már lesz 10 kiló!
Tapsi-tapsi is cuki!
2005.02.14 14:28
Ma spenotot evett Lili.
Nem is keveset.
De szerencsere a NEM meg nem mukodik.
A masik forumon olvastam az alvassal kapcsolatos irasodat. Van benne igazsag is, de van amiben en nem ertek egyet.
De hat ezert vagyunk kulonbozoek.
Velemenyem: Ha a baba felsir ejszaka, akkor ahogy irtad tobb oka lehet. Faj a pocija, rosszat almodott vagy ehes stb. De, lehet, hogy azert, mert megszokta, hogy neki olyankor kelnie kell. Szerintem a baba nem mindig azert sir, mert valami rossz tortenik vele. A baba sirassal kommunikal. Sir ha unatkozik, sir ha faradt stb..
2005.02.14 15:36
2005.02.14 16:42
Teljesen igazad van, de en mint kezdo anyuka nem tudhatom, hogy Lili mikor fog errol leszokni es egyaltalan leszokik-e magatol, mert ez nem biztos. Ismerek olyan 14 honapos babat is, aki meg 2x felkel ejszaka. Ha mar biztos vagyok benne, hogy Lili este jol lakik ugy, hogy ataludhatna az ejszakat, akkor legyen is ugy.
Mi is kipihentebbek vagyunk igy es nekunk ez nagyon fontos.
Ezt mar irtam tobbszor is.
2005.02.14 16:47
1500 Ft illetekbelyeg, mindket szulonek jelen kellett lennie, es 1-2 heten belul postazzak.
No nem sirassal, hanem jokedveben dumalt, sikongatott, de olyan hangosan, hogy mindenki minket nezett mosolyogva, egyesek nem birtak nevetes nelkul se.
2005.02.15 02:38
2005.02.15 08:43
Irigy-irigy.
Hogy szalad az ido!
Kepet varom.
Az arany termeszetesen a tied. 2005.02.15 11:44
De szerintem is tényleg az a legjobb, ha mindenki úgy csinálja, ahogy neki a legjobb, ahogy ő érzi.
Ma sem megyünk sétálni.
Megpróbálom ma kihívni a dokinénit, nem tudom betegség-e? Mert láza nincs, de a hangja már teljesen elment.
Lehet valami baja, csak nem tudom, hogy a foga, vagy mas.
2005.02.15 15:54

De egyébként ott is mondták, hogy csak akkor kezdjek bele a nemfelvevősdibe, ha úgy gondolom, hogy ez jó és ki is tartok mellette, mert különben csak rontok a helyzeten. 2005.02.15 16:23
Kár, hogy nem tudsz jönni, de megértem, ha kis Bendegúzod nem hagy.
Éjszakák mostanában nagyon gyatrák és most nap közben sem nagyon akar aludni, én meg már kész vagyok. Szóval sírtam egy jó nagyot, Gergő meg csak nézett, még röhögött is, mert nem tudta, hogy ez most micsoda.
De aztán valamire ráérezhetett, mert tök jól elvolt a játékaival!
2005.02.15 17:43
Nem fogod elhinni,de pont most borultam ki én is.Szerencsére jött ma anyu,és tudtam egy kicsit lazítani.Egyébként én is közel állok egy jó kis idegösszeroppanáshoz.
Grat.a fogacskához!
Prága ügyben drukolok!!!
2005.02.15 20:39
Az sokkal rosszabb! Már jobban vagyok egy kicsit és holnap valószínűleg Anyukámmal és Gergővel bemegyünk Pestre kicsit lazítani. Remélem nem lesz nagyon gáz az út, mert nagyon mennék!
Délután benyomtam egy csomó édességet, most meg fincsi zsömlét eszegetek. Legfeljebb a tükörbe nem nézek pár napig.
2005.02.15 21:22
2005.02.16 02:05
Mi mind tudjuk milyen baromi nehéz, hiszen egy cipőben járunk hónapok óta! Persze jó dolog, ha kisírod magad, de ha megengedsz egy észrevételt, szerintem ne a baba előtt sírd ki magad... Én ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy beteszem a kiságyba, ami egyenlőre még biztoságos számára, kimegyek a fürdőbe (az egyetlen hely ahol nem hallom, ha sír, ergo ő sem engem) beállok a zuhany alá, aztán ha jönnek a könnyek, hadd jöjjenek. És ha addig sír a kis Maca a kiságyba, hát 10 perc sírástól még nem nagyon lett komoly baja egy picikének sem..
Lehet hogy hülye kérdés, de ott miért nem vállahattál gyerket? Anyagi okok miatt? Ha jól emlékszem a csellista mondta, hogy neki várandós a felesége..
ivás ügyben csak kekeckedtem!
Tapsi-tapsi édes!
El tudom képzelni hogy olvadozik tőle a család!
Az én manóm nem hogy a hozzátápit nem fogadja el, de a frissen fejt tejet sem a cumisüvegből. Kizárólag "azzannnya" a jó..
Te se búsulj!
Irgumburg! Szerintem ez a bolond idő is hatással van rátok,..
Itt az ideje egy jó kis tavasznak kár hogy csak egy napig volt ..
Vegyetek ki egy pár óra szabadságot, hagyjátok a két szopi között este ott a manót apának, és menjetek el egy jó kis helyre ami felvidít: szauna, szoli, kozmikus, fodrász, kávézó, vagy csak fessétek ki magatokat és menjetek el egy órát plázázni, vagy akármi! Tudjátok: Loreál: mert megérdemlem!
Utána apa is lelkesebben segít a háztartásban is, mert rájön milyen ez csupán pár óra alatt is!
Nekem a sulinapok után örül mindig nagyon apuskánk..
Nekem is azt mondják, hogy elkényeztetem, az vesse ránk az első követ, aki nem csinált még soha hibát a gyereke nevelésében!
Persze lehet hogy kényelmesebb a szülő számára eleve nem elkényeztetni, de inkább kicsit elkényeztetett legyen, mint riged, hideg szürke gyerekkora!
Azért a hajmosást én alvásidőkre szoktam hagyni..
/felőletek nézve a végén..
/ Pontosan a Henger u. másik végével szemben a Margitpláza végénél.
Valentinozás

2005.02.16 08:59

Megint elég sokára és nem is jegyzeteltem.
Fogalmam sincs mit csinálok rosszul, mert ez nappal nem fordul elő soha, a pelenkaméret tutti hogy jó és mégis...Na tegnap is ez történt, úgyhogy egy és kettő között fenn voltunk.
Ha olvasol kérve kérlek gyere amikor csak tudsz! Annyira kíváncsi lennék, hogyan váltottátok ki a szopit, magától hagyta el Andriska? Meg egyébként is hogy hogy vagytok, mi történik veletek?
Mi nemrég óta kelünk, de már ez is fárasztó az elkényelmesedett anyukának, ilyenkor mindig rád meg Anikóra gondolok.
Nem is írok ezzel kapcsolatban semmit, csak sok-sok pozitív energiát küldök!!! Remélem jól sikerül a kiruccanásotok!!!
Gergővel mi újság? Van már valami változás?
2005.02.16 09:29
De szerencsére hamar elmúlt.
Hát ez a nap is jól kezdődött!
Pénteken szülinapra megyünk.A hétvégét még nem tudom,nektek jó lenne? Vagy most jönnek a hugiék?
2005.02.16 09:42
Úgy eltűntetek Szöszivel együtt.
Üdv közöttünk!
Egyébként a kedve is mintha jobb lenne azóta.

2005.02.16 09:50
Jól esett!
Felébredtem 2 előtt és kerestem a gyereket az ágyunkban és nem értettem, hogy miért nincs ott.
Aztán rájöttem, hogy azért, mert még nem kelt szopizni. Átmentem, hogy lélegzik-e még, mert ilyet már nagyon-nagyon régen csinált! ÉS csak fél 3-kor kelt fel!!! És aztán aludt tovább, így én is nagyon jól aludtam éjszaka. És reggel is csak 3/4 7-kor kelt, de még 1/4 8-ig elvolt az ágyunkban, szóval szuper volt!
Ha ilyen lenne minden éjszaka én nagyon tudnék örülni!
Remélem hamar rendeződik!
Csak nekünk már van menyasszonyunk, Rita Lilije.
Az is szép! Hát igen, Gergőt ebben nem lehet lekörözni. Ma este fogom mérni, tuti már 9600 fölött van!
2005.02.16 10:01
Nagyon együtt vagyunk most mindenben.

El tudom képzelni, gondolom közben le is főttél egy párszor!
Nekem ma eddig nagyon jó a napom, remélem így is marad! Küldök belőle, jó?
Hát Bencus sem panaszkodhat hurka ügyben!
2005.02.16 10:49
Még én is beszélek apával hétvége ügyben,mert lehet,hogy anyukáját szeretné meglátogatni,nem tudom.
Ilyenkor mindig eszembe jutnak Süncsiék,Ildikó ,Soraya,hogy milyen nehéz lehet Nekik is.Egy időben nálunk is felmerült,hogy esetleg...,de aztán jó,hogy nem jött össze.Legalábbis most már így gondolom.(Remélem senki nem érti félre,nem bántásnak szántam.)
Hát,megéreztem,mire hazaértem.Remegett kezem-lábam,és még a bugyimból is folyt a víz.
Pedig mennyivel könnyebb lenne!
2005.02.16 11:36
Es, hogy jo ejszakatok volt.
Miert nem tudsz hozzank jonni valamelyik delelott? Vagy a napi seta-alvas miatt? Csak azert kerdezem, mert delutan, sok idonk amugy sincsen beszelgetni, es mar olyan sotet van.
Bar most ebben a nagy hoban, jobb ha nem is jottok.
Nem merem a felellosseget felvallani.
Rosszak erre az utak. Viszont ha te ugy erzed mobil vagy ebben a hoban es jol tudsz kozlekedni, akkor varunk barmelyik delutan szeretettel.
Itthon vagyunk.
Valoszinuleg fogak.
Nem tolem lested el a Panadolt.
En olyat meg nem adtam Lilinek.
Csak egyszer adtam Germicid C kupot, amikor nagyon nagy fajdalmai voltak, de akkor is csak 5 orat tudott egyhuzamban aludni.
Remelem javulni fognak a dolgok.
Egyebkent en mindig ugy furdok, hogy Lili a hordozobol nez engem.
2005.02.16 14:34
Addig en havat lapatoltam,es nagyon jol esett
Bezzeg az autokijarat le van takaritva
2005.02.16 18:39
Mondtam is Karcsinak, hogy átvállalom, legalább mozgok egy kicsit. El kéne már kezdenem tornázni, minden nap elmondom, aztán...
De most egész jól elvan a játszószőnyegena játékaival.
2005.02.16 21:10
2005.02.16 22:29
. Sajnos a férjem ma jött haza, így egyedül is voltam a gyerekekkel, persze már kezdek teljesen belejönni a dologba.
, ezért balesetmentesítettünk a hétvégén. Alina is kezd érdeklődni ez irányban, de még csak próbálkozik, persze van bőven ideje.
. Ők rendesen esznek gyümölcsöt reggel, de ennek ellenére (főleg Tomika) addig rángatja a pólómat, amíg nem szopcsizhat, utána megnyugszik és megy a dolgára játszani.
, Tőlem ŐT eltiltotta a férjem. 2005.02.16 23:18
2005.02.17 01:19
De nálad nem is hangzott olyan véresen komolynak, végül is azt írtad, hogy közel az összeroppanáshoz, nem azt, hogy már összeroppantál!
Bár nem tudom, hogy szükséged volt-e rá vagy sem.
Nekem a kis hét kilós seggét is nehéz cipelni a manónak! A kép ÉÉÉÉDES!!!! És mik lesznek farsangkor? ördög és bohóc hópihe?
A francba, lebuktunk!
Mégis csak rábukik néha másra is mint a cici!
Holnap ha kicsit több időm lesz felteszem a szilveszteri képet is, az az igazi bukta!
Visszavonom: sírj csak Gergő előttt, úgy látszik ő már olyan okos, hogy megérti, hogy mit csinálsz és gyorsan "megjavul"
- 1 hónaposan otthagyni a manó !
brrr. még belegondolni is rossz, a mai napig alig tudom fél napokra itthagyni a picurkát
Nagyszülők: ezt nem tudom átérezni, mert hát látod mi itt maradtunk Mo.-n és mégsem látják a pécsiek..
Felállás- gratula!
Kiságyrács: jajaj!
csak nehogy egyszer arra ébredjetek, hogy éppen rajtatok veri el a port!
Jobbulást a náthához!
Ez a palack nálunk is még abból a korból maradt meg amikor még ihattam!
Ebben szoktam a suliba vinni a pezsgőtablettás lötyimet, mert ez jól zárható. Múltkor a konyhában Lili kiszúrta magának, mert olyan szép élénk sárga, azóta el sem lehet venni tőle!
2005.02.17 12:59
En meg kivagyok teljesen.
Idegileg is elegge! Mikor lesz mar ennek a korszaknak vege~??? Segitseeeeg!

Azert a 10 kilot nem erjuk el felevesen, megnyugodtam.
Tenyleg nem latszik rajta, mert hosszu is, mar 71 cm volt, szerintem azota is nott egy centit. Majd azt is megprobalom megmerni.
Ugy hianyzott mar!
De ez termeszetes!
Szerinted ma is sirjak Neki egyet, hatha?
2005.02.17 19:38
Én is gondolkoztam rajta, csak beláttam, hogy én nem vagyok elég dekoratív a képernyőre
.
2005.02.17 20:26
Huha, mi meg ettol messze vagyunk.
Lilinek meg csak a kutyazas megy.
De kiderult, hogy miert. Mert ok megfizetnek valakit aki majd ellapatolja, de az a valaki majd "valamikor" kijon lapatolni.
Es kuldok neked kis terkepet, meg leirast, hogy hogy kell hozzank jonni, de meg kell irnod, hogy az uj 2-esen vagy a regi 2-esen (ami a Vaci ut folytatasa es atmegy Dunakeszin) jottok.
Hanyszor kelt? Nem lehet, hogy a foga? Lili fogzaskor nagyon gyakran uvoltve ebredt.
Ne legyel depis.
Ha csak felkelt es nem volt kedve visszaaludni, vagy csak cicizni volt kedve, akkor lehet, hogy ezekrol le kene szoktatni?
Lili mellette szep nadszal karcsu kislany.
De vegul is ez kell Gergonek nem?
Lili is rangatja a polomat, sot bebujik ala es a kis szajacskajaval keresi a cicimet, amikor cicizni akar.
Nalunk meg se maszas, se feallas es se jaras.
Lili most inkabb ertelmileg fejlodik mint fizikailag.
Van egy jatek, ami tepozaras kisebb darabokbol all. Azokat ossze lehet rakni es szetszedni. Eddig megtanulta, hogy szet lehet oket egyesevel szedni, ma megmutatta fulig ero vigyorral, hogy hogyan tudja visszatenni.
2005.02.18 02:38
Hess-heeeessss!
Lányok, most már lassan tényleg vége a télnek, ami a babázás miatt hosszú és kimerítő volt. Figyeljétek meg, hogy napról napra tovább van már "világos" ha ezt a félhomályt annak lehet nevezni!
Jön a napocska és a meleg és a tavaszi bezsongás, és akkor aztán minden ooolyan happy lesz!
Megismétlődött a múlt csüti délelőttöm: újabb 3 fog betömve, és újabb tetemes összeggel megkönnyebbedve értem haza!
Borzalmasak ezek a fogak, pedig nagyon ápolom őket, és a terhesség alatt is tömtek 2-őt, úgy látszik a babus kiszívja belőlem az össze kálciumot..
És a legrosszabb, hogy alul a fog tövénél romlik, nem elég, hogy sajognak a tömés után a fogaim, de még a múlt heti fogínysérüléseimet is érzem még mindig. De legalább megint tudok majd fájdalom nélkül "bűnözni"
Na ennyi elég lesz a rémsztorikból, ezt is csak azért írtam le, hogy lássátok, hogy mindenkinek meg van a maga keresztje!
Ha engem kérdeztek, a fogorvoslás helyett én azért szívesebben kelnék még most is éjjel a babához... Persze kibícnek semmi sem drága!
Ma /pontosabban mostmár holnap/ne sírj, hanem a változatosság kedvéért mondjuk állj fejen, hátha az is hat rá!
/"szegény anya teljesen bekattant, egy kicsit hagyom pihenni"...
/ Azt nem is kérdeztem, hogy a "kifárasztásos" technikát próbáltad már?? Kicsit meg kell próbálni az esti lefekvés előtt kihúzni, amíg jó álmos lesz, jó hosszan pancsizni a fürdőkádban, a víz jól lefárasztja, még egy 10 percet játszani próbálni vele a lefekvés előtt, csak aztán alvás, volt akiknél ez bevált..
Bár ennek a tudományos alátámasztásáról még nem hallottam.
Nagyon szép a lánykád ezeken a képeken is. Tulajdonképpen nagyon meglepődtem, /már megint a naiv tévhiteim...Nálunk közel s távol az én Lilim azt egyetlen kisgyerek a környékemen, utoljára 4 éves koromban a hugommal babáztam!/ és valahogy meg voltam győzödve róla, hogy a "ki bújt a foga" az olyan, mint a képeken, amikor 2 kicsi fehér egérfog kandikál ki a szájából.
Erre tessék, most döbbentem! /Persze ilyenkor már rájövök, hogy tényleg csúcs hülye vagyok....
/ a legutóbbi ilyen látványosan nagy döbbenésem akkor volt, amikor a nyári babásokkal kezdtük megbeszélni, hogy ki mit vett már meg a kórházi cucchoz, és valaki rákérdezett, hogy hol lehet előlgombolós hálóinget kapni. Akkor esett le, hogy hűb.zz! nekem szoptatnom is kell majd, tehát nem jó az a hálóing amit vettem!!
Néha halál triviális dolgokban is úgy elvagyok varázsolva!
Szólj, ha csodákra képes, rajtam már csak az segítene!
Tánc: Tök jóóó! Pontosan milyen tánc? Mosónőérzet- Én mindig egy tejgyárral azonosítom magam, de pont ezért kell nekem is a kozmi és a fodrász ahhoz, hogy kicsit "teljesértékűbbnek" és kiegyensúlyozottabbnak érezzem magam. (És ugyan mi sem vagyunk túlzotttan eleresztve anyagilag, de pl. a szemöldök festés + gyanta, és szempilla festés volt 1500+ borravaló. Ezt azért ki lehet bírni havonta is...) Különben ezekben még extra jó volt, hogy bár én csak napközben tudtam menni, és vittem a babát, de ezeken a helyeken ált. sok nő + a fiatal tanuló csajszik dolgoznak, és végig babáztak, amíg én regenerálódtam, és kifejezetten élvezték a dolgot!
2005.02.18 07:13
De nemsokara fel fog kelni, mert neha neha kinyitja a szemet, de visszaalszik. Ma megyunk be a varosba, csinaltatok a hallokeszulekemnek illeszteket, mert ami most van, mar annyira kemeny es regi, hogy rendkivul sokat sipol, foleg amikor mosolygok es nevetek. Es en allandoan csak mosolygok es nevetek. Ferjem mar ragtapasszal ragasztana le a szamat, csak ne sipoljak.
En nem hallom, ugyhogy nem zavar.
Nagyon orulok, hogy ilyen jo kedved van es ilyen sokat szoktal irni, de en mindig elborzadok, mikor meglatom hanykor irsz.
Elotte nem is szoktal aludni? Utana fekszel le es hanykor kelsz?
Szornyu lehetett. Nekem szerencsem van. Egy fogam se romlott meg. A hajam meg most kezdett el ujra regeneralodni, rengeteg 3-4 cm-es uj hajszalam van.
2005.02.18 10:16
Nem tudom megfejteni, hogy miert. Sajnos hiaba probaltuk fel oran keresztul visszaaltatni, nem sikerult, igy ejfelkor cici es azon persze elaludt.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|