2005.02.14 14:18
2005.02.14 14:37
Szerintem jó, hogy rendeződött kicsit Zsófi alvása, így már teljesen hasonló a miénkhez. Vagy te jobban szeretted a 10-ig alvást?
Milyen édes balerina-arca lett Zsófinak felgumizott hajjal!
Szerintem a beszédet nem ezzel kedvelteti meg az anya, hanem a saját hangjával kimondott szavakkal. 2005.02.14 14:46

A kép meg, nem is tudom, mit mondjak, nagyon édes, azok a szemek
Sztem olyan, mint Imikével, majd lefotózom már. 

2005.02.14 20:35
főleg, hogy az egyik kicsi a másik pici

holnap kiderül a védőnéninél

2005.02.14 21:44
Egyébként meg tudom érteni, hogy boszantanak ezek az "apró" dolgok - kit nem?
Csak addig várj, míg elmúlnak ezek a szeles/fagyos napok! Szopihoz további kitartást és erőt kívánok, de csak addig, míg úgy érzed, megéri a küzdelem! (Azért titokban remélem, hogy megy!)
Elmeséled a kórházi napokat, ha van egy kis időd a 2 csemete mellett?
És persze gyógyulást. Remélem nem estek bele nagyon ... már olvasom is, hogy csak nátha. Azért az se tartson soká!
Ne tudd meg, azt hittem lerohad a fülem, úgy begyulladt. De aztán helyrejött, bár egy esténél tovább most sem bírok aranyon kívül mást viselni.
Nálunk a cica a menő, Zoltán mondja, hogy cic, cic.
Gyógyulás jaj de jó!
Mesélj arról a betartandó napirendről.
(még délelőtt ...) Gratula az 5.-hez!!!!
Milyen palackposta? Én lemaradtam valamiről ...
Panaszkönyv?
Kiskocsiban valszeg én sem mentem volna bele, de ebben az esetben más volt a helyzet, mert eleve csak térdelve láttam ki az ülés fölött.
Viszont ez így Zoltánnak nem volt olyan megterhelő, nem úgy mint nekem.
Adj időt a természetnek! Persze az is kell, hogy jó hideg és nagy hó legyen, hogy odaszokjanak. Utána már rendszeresen visszajárnak. Nálunk a fenyőre járnak rá (még mindig ott áll a teraszon), mert a tobozokból csipegetik ki a magokat.
Ildi, lécci, hunyd be a szemed, hogy halljuk Buksi dícséretét.
Gratula a 10. fogacskához. Majd elindul, ne aggódj.
De megváltoztatom elhatározásom, mert már hosszú, s esély
No de sebaj, hajvágás után lesz egy komoly, rövidhajú fiam.
Zoltánom nagyon értelmesen/lenézően tud ránézni ilyenkor a büngyürgőre.
Persze nem helyes. De mit tudsz tenni ellene, ha a szép szó nem használ? Kerülöd az ilyen találkozásokat, vagy tűrsz.
2005.02.14 22:43
mire leteszem Dinit, elpakolok, megcsinálom a másnapi kaját hipp-hopp későeste lesz.

2005.02.15 00:08
. Amúgy Vencel fogzik ezerrel,már egy szemfoga is jön,amivel elég nyügi,meg rág egyfolytában. És ma már kb fél percet állt egyedül.
. Rebi! Várjuk a bővebb infót,illetve ha bárki lát-hall vmit, vélemények...
. Szerintem az teljesen jó,amit Szilvi javasolt,hogy párhuzamosan használni a két szót,így mindkettőt ismeri és a számára megfelelőt használja.Amire viszont tényleg figyelni kell,hogy ne mi vegyük át tőlük a helytelenül ,bár nagyon édesen használt szavakat,mint tita-kutusz /cica-kutyus
/. Az ilyen helytelenségeket tényleg javítani kell minden esetben,de nem úgy,hogy rászólunk,hanem megismételjük helyesen.
:
! Szopihoz kitartást! Úgy szeretnék vmi okosat mondani,de csak remélem,hogy minden úgy alakul,ahogy szeretnétek. Védőnéni mennyire együttműködő?
.A süniforma ne hidd,hogy nekünk olyan jól megy,tüske nélkül halálfejhez hasonlítanak leginkább
A filccel rajzolás meglepett: azt tudtam,hogy nem ajánlják,de hogy ennyire nem jó?!
.
.
. Szili Katalinról nincs semmiféle infóm
. Ha van kedved,írj lécci a Sorstalanságról,na nem arról,miről szól,mert egyrészt olvastam,másrészt meg akarom nézni,inkább az érdekelne,hogy milyen érzéseket keltett benned? Egy kicsit tartok az ilyen felkavaró élményektől,elég sokáig képes vagyok egy-egy film hatása alatt lenni. Ez a téma különösen kemény.
! De Babanetezésre tökéletes ez az évszak
!
.Az egyszervolt nekünk is nagy kedvencünk
Mit is takar ez a szigorú napirend? csak nem meguntad az éjszakai játszást
? Tényleg! Mi újság éjszaka? A gyógyuláshoz gratula,bár én ezt már megelőlegeztem Nektek dokibá' nélkül is.
csak ott oylan gyorsan véltoznak a képek,szóval nem neki való. ha bárki tud olyan nem túl izgalmas,tök egyszerű állatos műsort,ahol egyszerű állatok sétálnak,esznek,hangokat adnak ki,szaladgálnak,szóljon
!
.
,a dumó,meg púp a fejen,vagy ilyesmi,nem
?2005.02.15 00:12
Most is elég nyomi vagyok, az álommanók itt köröznek a fejem felett.
Itt kezdtük a nézelődést pár hete, de itt akkor még csak cam-osat árultak.
mivel elég sok mindent vettünk már náluk még kaptunk egy kis kedvezményt, úgyhogy 39eért megvettük azt az ülést amit Pesten kb 50-55ért tudtunk volna. A huzata is pont olyan amilyet akartunk
Ennyire nem szoktam szerencsés lenni, még én is meglepődtem.
Komolyan, meg sem lehet mozdítani egy centire sem.
Végre életjel
Már ez is haladás
A munka tényleg nem kifogás, írjál már bővebben is, én azt is megbocsátom ha nem megy a visszaolvasás
Hála kispapi is végre egyenesben van
Andris nagyon komoly fiatalember
Kanálsztrájk nálunk is volt, én akkor a fogakkal hoztam összefüggésbe, lehet helytelenül. Nálunk a kézzel etetés ment, tudom, így a főzeléket meg a levest nem lehet, de ez csak egy ideiglenes állapot volt nálunk.
Levi csodaszép fiú lett
Miért volt két tortája? Sajnálom, hogy Csengéről nem láttam most képet.
Száradjon el a szép leandered annál aki ellopta
Na sose legyen nagyobb veszteséged, főleg miután hazaértetek kéz és lábtörés nélkül
Tényleg furcsa, eszembe sem jut, hogy esetleg valaki nem érti mi az a lomotykálás: olyan teszek-veszek-intézkedek. A makuka: napraforgómag, a dumó: meg a kenyér vége, ami ha kellőképp ropogós, akkor isteni finom tejjel
Pociképet már megnézném ha tennél fel, de már ezt írtám egy párszor
Mit szólt apa a kajához? Te szegény főzelékkívánós kismama, ha it lettél volna biztos téged is megetetett volna Zsófi
Már ha Vencel hagyta volna...
Nekünk nincs hajproblémánk, mert növesztjük, de ha tényleg nem áll már sehogy én is levágatnám a helyedben. Legalább ma pihentél egy kicsit
A bibolyás szem meg egy kicsit olyan babanyelves. Én a kék szemre szoktam azt mondani, az ibolyás helyett, hogy bibolyás. A baglyok meg nem huhognak, vagy csak én nem hallom őket?
Még mindig olyan jó felidézni a vasárnap délutánt
Vencel is úgy belopta magát a szívembe. Annyira édes kis pocakos, bitang volt.
És annyi mindent elfelejtettem megkérdezni, mikor itt voltatok, meg olyan jó lett volna még egy csomót dumálni.
2005.02.15 09:00
2005.02.15 10:18
érdemes volt várni rá
Buksi
Irigykedem ám rá nagyon. Én is már úgy de úgy taliznék mindenkivel pl. a játszóházba, csak most nagyon be vagyunk táblázva, meg télen elég macerás BKV-val két gyerekkel.
Szegény hamar el is álmosodik, meg bújik hozzám. Voltunk dokinál, de csak köptetőt kell szednie, és orrcseppet adni.
Az biztos, hogy kalandos és egyben nehéz két pici gyerekkel. Így aztán nem csodálom, ha a tej nem úgy termelődik, ahogy kellene, de nagyon szorítok, hogy beálljon a kereslet-kínálat egyensúlya, és Csongorka hizzon. Pihenj, amikor csak tudsz.
Gyönyörűek
2005.02.15 10:24

De tök jóóóó
Amúgy Levit igaziból egyik torta sem érdekelte olyan nagyon... viszont az elfújt gyertya füstjétől teljesen extázisba esett
Olyan cuki volt, ahogy utána nyúlkált..
Apósék aztán felcaplattak a hivatalos tortával, megsértődve, hogy Anyuék már elmentek... Odaadták becsomagolatlanul az ajándékot, Anyós pofákat vágott folyamatosan... a társaság 2/a-a evett a tortából, aztán levonultak... Az mondjuk eddig is luxus volt, hogy esetleg leüljenek a 2 gyerekkel játszani... (=egyáltalán nem ülnek le velük játszani...) 
... régi szép idők, amikor még rengeteget kirándultunk... 
Eddig ugye elnyúlt, mint egy kis béka, most meg egy kis golyó száguldozik
Zsivány.. tudja, mi a tilos, de csakazértis... és visszavigyor, ha elindulunk felé, akkor meg visongós álmenekülés
De zabálni való
CSenge mostanában oroszlánokkal meg tigrisekkel játszik, jó hangos üvöltéssel
Na Levi eltanulta, bár eléggé kismacskásra sikerül(t) az üvöltés
De lehidaltam, mert a szülinapos könyvében van oroszlános meg tigrises kép, és amikor oda lapoz, akkor "üvölt" egyet...
2005.02.15 10:42
2005.02.15 13:39
Lusta vagyok.
2005.02.15 14:03
- le vagyok maradva az eseményekkel, próbálok pótolni és persze írni is. 2005.02.15 14:16
2005.02.15 17:16
2005.02.15 21:09
Játszóházi buli jó ötlet!
Szánkozós kép nagyon édi! Az én lányom is kb ennyire élvezte.
Kaja ügyben, nem lehet, hogy jön a foga? Esetleg próbálkozz úgy, hogy neki is adsz egy kanalat. Mostanában Kitti se eszik mindig rendesen, de ha adok neki egy másik kanalat, amíg azt nézegeti, lefoglalja magát, és addig be tudom lopni a szájába a kajcsit.
Anyósék
A leletcsere rémes. Hogy történhet ilyen?? De még szerencse, hogy nem beteg a bébiszitteretek!
Szopihoz kitartás!
Rózsát én is kaptam!
2005.02.15 21:43
Ebben az időben
Amíg apa nem jött haza kétszer lapátoltam havat, meg sóztam, szóval tartalmas kis napom volt ma.
2005.02.15 21:48

A főzit meg sztem megcsinálom vmelyik nap. A kaja sikerült, és tetszett, meg ízlett is. A fiú kivételesen késő déután aludt, így nyugodtan tudtunk enni is
2005.02.15 23:21
. Vencel meg nagyon furcsa hangulatban volt,mint egy igazi betyár.Ide felmászott,onnan kipakolt,amott talált ki valami nagyon veszélyeset. Így eléggé lestrapált a két hapsi.
. A Barangó némi ízlelgetés után cuki,de Büvellőként felnőni....
?! A Borostyán szép és ha már növényeknél járunk, a mondókázóklubban van egy Bodza,szerintem ez is édes.
. Mutass már kispapiról képet,mert egyenlőre nekem kiköpött anyukája a fiú!
. Amit az ikrekről írtál,abszolút egyetértek,elég alaposan utánaolvastam a témának,de ha nem tettem volna akkor is azt gondolom,hogy olyan közelségben,mint ők léteztek egymással,sem szerelmesek,sem senki nem lehet a másikkal.Én nagyon meghatározónak tartoma magzati állapotot,talán emlékszel,hogy Raffaihoz is jártunk "beszélgetni" a fiúkkal,szóval ababn biztos vagyok,hogy Vencel nagyon is érzi a hiányát,és tudnia kell,mi történt,egyedül a mikéntjével vagyok még bizonytalan.Nem akarok egy kisgyereket leültetni és elbeszélgetni vele,ezért lenne jó egy Regőnek szóló kis emlék,vagy a fényképe,vagy vmi,amivel már mostantól együtt élhetne Vencel,és aminek kapcsán majd kérdezhet és érdeklődhet a maga szintjén.
!
.2005.02.15 23:23
Virágot lopni nem bűn, de nem vonatkozik egy cserepes csoda leanderre. Nekem a szívem szakad meg, amikor kiment a Görögországból hozott leanderem...
2005.02.15 23:33

2005.02.16 10:51
Sajnos tényleg nem lehet tenni semmit, csak magyarázni Vencelnek, esetleg Apa mutassa meg, mi az a fúrógép, hogy hangzik közelről. Előbb utóbb megszokja.
Nagyon édi Alexa
Az én lányom nem nagyon ismételget még minket, bár tegnap azt értettem ki, hogy Dóji (ami Dóri). Egyedül a babára mondja már, hogy baba, meg a mama megy, meg minden jóóóó
2005.02.16 11:22
2005.02.16 12:17
2005.02.16 14:32
. A kanál kiverése a kezemből, meg a kakis pelusba belenyúlás,wc kefe felborítása csak apróságok... nem tudja vki milyen front van?
. Erős Antónia féle frizura? Van előttem egy kép Erős Antóniáról,meg a hajáról is,meg persze rólad is,de vhogy nem sikerül tökéletesen összehoznom! Képet lehetne kérni? Képzeld! Nálunk még most tetőzik a szopimánia. Próbálom kicsit csökkenteni,kevés eredménnyel. Lehet,hogy csak már belemagyarázom,de mintha a foga miatt lenne,mert nem is eszik rendesen,meg meg is nyugtatja. Ami a fúrást illeti,én is azt utálom legjobban,hogy teljesen kiszámíthatatlan. Bár azt sem tudom,mi ez,mert ha felújítás lenne,akkor gondolom tartana pár hétig intenzíven,de legalább végetérne. De ez napi egy-kétszer 10-15 perc. Ami amúgy nem lenne sok,ha tudnám mikor,és elhúzhatnánk itthonról.Már vencel sem sír miatta egy ideje,de szinte érzem,ahogy megijed. Amikor már odabújik és megnyugszik ,ő is mutogat,meg magyaráz,de az szörnyű,ahogy elmélyülten csinál vmit és "belefúrnak"
. Amúgy mi vagyunk a házban a nagy "kötekedősek",mert már vagy tízszer próbáltuk megtalálni a fúrót,sajnos eredménytelenül,de amikor a közös képviselő kiírt egy levelet ezzel kapcsolatban,akkor vki egyből ránk gyanakodtt,mert a mi szintünkön kitett levélre reagált,elég egyszerű stílusban
. Azzal vigazstalom magam,hogy még mindig jobb,mintha késelős szomszédaink lennének. Na most kisopánkodtam magam. Amúgy ennyire zavarja a szemed a gép?
. Szóval nagyon szép helyen voltatok,és örülök,hogy jól éreztétek magatokat! Máté meg mekkora!Még aszülinapon olyan kisbaba volt,most meg már nem biztos,hogy rájönnék,hogy ő a legfiatalabb! na jó,nem is,mert már Csongor az. Ami a talit illeti ,én nemnagyon szoktam kéretni magam,pláne mert nálam már csak Vencel élvezi jobban a kiruccanásokat:Nálad vagy nálam? És mikor?
.2005.02.16 20:30
most megint kedvet kaptam a sízéshez. Jövőre elmeyünk készpassz.
olyan aranyosak
Dini nemrég meglátott egy lajhárt a tévében, és lelkesen ugatott neki
Isten tartsa meg jó szokását 
zárójel bezárva
2005.02.16 21:25
)
)
Csodaédes lehetett Alexa 

Ennyi egyenruhás pasi!
)

2005.02.16 21:28

2005.02.16 21:35

2005.02.16 21:45
A szalaghegyek jók lehettek, néha már én is tehetetlenségemben nevetek, na meg kínomban

2005.02.16 22:30

). Azért kezdtünk bele a díszgyártásba, mert ez a srác csinálta az un. kikérő ajándékot is. Vagyis a szüleim kaptak apától egy marcipánképet Döhér nő címmel, mikor megkérte a kezem. Az nagyon jól sikerült. 2005.02.16 22:52
2005.02.16 23:20
)

2005.02.17 00:25
Egy egész falfelületet letapétáztam és kidekoráltam mindenféle utázási ajánlattal, de közben majd le fagyott a kezem, mindenem tapétaragasztós lett, de gyönyörűt alkottam.
Tommee Tippy a márkája az itatónak, de csak a brendonban lehet kapni (kb.1700,-). Előbb utóbb kirágják, de lehet hozzá pótfejet kapni.
Szerencsésebb lenne, ha nagyi létére ő alkalmazkodna hozzátok mindenben, tudom ez nem vigasztal, de legalább nincs rátok telepedve
Lusta dög voltam és nem volt kedvem tapétázás után postára menni, ezért csak holnap adom fel a pólócskát. Remélem Vencel nem hiányolja, max. csak Zsófit
Emlékszem rá én is milyen hangja van a panelfúrásnak
Tényleg meg kell mutatni neki a fúrót, sajnos jobb ötletem nekem sincs.
Lakásügyhöz megy a DRUKK!! Ha összejön megyünk a lakásavatóra
Az első közös sétára kíváncsi vagyok, ugye raksz képet róla? Löttyedt maci
Dejó volt nektek is! Szánkó, kandalló, utazás, csak a forraltbor hiányzott nekem belőle
Már én is úgy elindulnék valamerre!
Na ettől nem lettél okosabb
Jobbulást Kincsőnek, tyűha micsoda nevek!! Még egyiket sem hallottam. Azt próbálgattam, hogy lehetne ezeket becézni?
Dorka talán nyaralni készül valahova? Nekem tetszett ez a hsz helyett
Ez felmentés akart lenni?
2005.02.17 10:13
Löttyedt maci

Drukk lakásügyben!!
A lényeg, hogy a buli nagyon jól sikerült!
, micsoda kép! Mexikó a cél?
Vencelimádat ügyben. Ilyenkor nagy kő esik le a szívemről, hogy ez nem kóros, mikor össze-vissza puszilgatom szinte állandó jelleggel Andrist, máskor csak nézem és nem hiszek a szememnek, hogy iylen szerencsés vagyok, hogy ilyen ari fiam van (16 év múlva is ezt mondom majd?
)
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|