Végre eljutottunk ide is, hogy felkerülhetnek ide a kis csemetéim! ) Hála B.Gabinak! (Köszi Gabi!) Röviden csak annyit: Annus januárban lesz 5 és fél éves, Julcsi februárban lesz 3, és a kis Bánk idén november 1-jén született.
Sziasztok! (Mégegyszer köszönet Gabinak,hogy felrakta a képeket! )
Akkor csak nagyvonalakban: A rózsaszín ruhás képek a lányokról ezév áprilisában készültek, az öcsém esküvõjére készültünk. Az újszülött-kép Bánkot a születése utáni percekben ábrázolja, szegényke még éppencsak barátkozik a kinti világgal. A többi kép pedig Mikuláskor készült (Julcsi hozta a formáját, amennyi csokimikuláshoz hozzáfért, azt mind megnyúzta és "lefejezte").
Kedves Norcsi! Tündériek a picik!(akárcsak életben, itt a képeken is) És mind a három annyira hasonlít Rád...bár az Apukájukat még nem láttam, így lehet, hogy Rá is..:-))))) Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok Nektek! Eszter
Köszönöm a gyerekek nevében is a gratulát! Nektek is boldog karácsonyt kívánok! Azért apukájukból is van bennük valami! Anilla: Remélem már nemsokára nálatok is megérkezik a kistesó és akkor én nézegethetem a hasonló képet róla!
Már "alig várom, hogy a kezem közé kaparinthassam"....Jó, csak vicc volt, bocs! Mert tényleg nagyon helyesek !!! Egyébként 8-án délre én is "berendeltem" a Lillát anyukámmal, program végén belekukucskálunk a fülcijébe. A mandulagyuszi óta visszhangzik, azt mondja. Sejtem mitõl... Maminti
Akkor a 8-a egy elég sûrû programokkal tarkított nap lesz! Egyébként már egész jól barátkozunk a gondolattal, teljesen véletlenül kaptak egy kis játék orvosi táskát is, versenyt veszekszenek azon hogy ki kit vizsgál! Köszi a gratulát, és remélem Lillának nem lesz semmi komolyabb gond a fülével! Töltsétek kellemesen a még hátralevõ ünnepeket!
Szia Norcsi, örülök, hogy végre Titeket is lehet látni. Külön jó, hogy a pici fiad a Bebe feliratú rugiban fényképezkedett Aranyosak vagytok így együtt, a lányok nagyon hasonlítanak egymásra. Sok puszi Nektek: Jamina
Köszönet a dícsérõ szavakért! Teljesen véletlen, hogy épp ez a rugi volt rajta, de utólag már örülök mert azóta már kinõtte. Nálatok Bebének nem volt véletlenül valamilyen hasonló? Remélem jól vagy és az ünnepek is kellemesen teltek egyenlõre még "csak" így hármasban. Bár ha azt vesszük, hogy tavaly még ketten ünnepeltetek.
Éppen most reklamáltam a fotókat rólatok egy másik topicon. Örömmel jelentem, megvagytok! A sok szupi és jókívánság mellé nehéz valami eredetit is kitalálni. Szépek, aranyosak és boldogok vagytok! (Milyen NOR(mális)CSi kis család!- No ez kicsit hülyén jött ki, de remélem érted!) Sok-sok puszi, gratulálok! (ugye, milyen jó babázni?) Szofi
A legkisebbik lányod is nemrég még akkora volt mint a Bánk, és nemsokára ismét élvezheted az újabb pici baba közelségét, puhaságát, illatát. Már most irigyellek!
Megadod az emil címed, akkor ott azért nyugisabban levelezhetnénk!
Sok puszi, mégegyszer köszi a gratulát, és vigyázz magatokra!
Nektek is hasonló jókat, és nagyon köszönöm a kedves szavakat! Nagyon kíváncsi leszek arra, hogy mikor kerül már ide a kis Noémi (?) képe is a társalgóba! Mindenesetre drukkolok hogy minél elõbb!
Nagyon szépek vagytok így együtt. A kislányok csodaszépek, a kisfiad is nagyon-nagyon szép és aranyos. Boldog babázást, és sok sikert a "kis" családodhoz!
Norcsi! Inkább ide írok most már, nem a szerkesztöhöz. Köszi a dícséretet A Te gyermekeid is csodálatosak És milyen klassz, hogy a két lány után kaptál egy kisfiút is
Kata007
Ui: Hajnival abban maradtunk, hogy ha van valami fejlemény, Te fogod tudni. Légyszi írj majd a kismamákhoz is, annyira várjuk, hogy mi van vele. Köszi!
Köszönöm szépen a dícsérõ szavakat! Igen, a kis Bánk már nagyon hiányzott az apukájának, hiszen eddig nagyon nagy kisebbségben volt mint fiú. Nemsokára már ti is babázhattok! Nagyon jó dolog egy kicsi baba a háznál.
Oké. Megbeszéltük Hajnival, hogy mindenképpen írok majd neked hogy mikor szült és mekkora lett a babócája. Ígérem!
Válaszolok majd hamarosan, csak tudod egy levélnek minimum háromszor kell nekiállnom, vagy még többször is, ilyenkor mindig elveszítem a fonalat, hogy hol tartottam, de majd megy az emil!
Nagyon köszönöm a dícsérõ szavakat. És a kislányodról nem láthatok valahol képeket? Nagyon kíváncsi lennék a kis vasgyúróra. Vigyázzatok magatokra, és remélem hamarosan összefutunk megint a chat-en.Jó hétvégét addigis, szia: Norcsi.
Köszi a dícséretért. Megtaláltam ám a képet, már az elõbb, és írtam is üzenetet. Most már hamarosan talán gyakrabban megyek fel a chat-re, de most még elõbb át kellene vészelnünk a hétfõt, akkor kapja meg a 3 hónapos oltását a Bánk.(Drukkoljatok nekünk, hogy minden rendben legyen!)
Szia, és még jó hétvégét erre az egy napra ami még a hétvégébõl hátravan.
Gondolok Ratok holnap!Biztosan minden rendben lesz az oltassal,bar en is aggodnek azok utan ami az elozo oltasnal tortent. Mi jovo heten megyunk a 15 honaposra.
Remelem nem haragszol,hogy ide irok,de mostanaban mashol nem igen "futunk" ossze! Nem lazasodott be Bank az oltastol? Remelem a labacskaja sem fajt! Nalunk minden rendben.
Sajnos tényleg nem nagyon volt mostanában idõm chat-elni, vagy ha voltam akkor te nem voltál.
Szerencsére minden a legnagyobb rendben volt, nem sírt sem az oltás alatt, sem utána. Megkapta a kis kúpját meg a homeopátiás bogyóját, és utána sem volt semmi. Estére kicsit belázasodott (38 fokos volt) de legalább dolgozott a kis immunrendszere. A szúrás mellett kicsit becsomósodott meg kicsit piros lett,de fájni nem fáj neki, erre is adom neki az erre való bogyót. Mindenesetre ma már nem volt még hõemelkedése sem szerencsére. Remélem most már nem is lesz vele semmi.
Örülök hogy veletek minden rendben van, azért majd remélem hogy összefutunk hamarosan.
Thuja CH30-ast, a golyót feloldva egy kis teában és rögtön akkor kell beadni amikor a tût kihúzzák.A szövõdményeknél meg megvan tételesen hogy ha pl. duzzadt, piros, meleg akkor Belladonna CH9-esbõl kell egy golyó, ha lázas lesz hirtelen akkor AconicumCH9-esbõl kell egy golyó, szóval sokrétû a dolog.
Orulok,hogy minden rendben zajlott! A masik doktorneni adta az oltast? Nalunk a nagyoknal holnap lesz a farsang teljesen be vannak mar sozva. Vigyazzatok magatokra!
Szia, Norcsi! Ide írok, mert itt biztosan megtalálod Talán már jövõ héten újra lesz netem, akkor majd küldök hosszú mailt, van mit írni bõven. Legközelebb Te is gyere el züllésre, és akkor személyesen is találkozhatunk. Sok-sok puszi: Jamina