édes nagyon a leánykád

Anita
2005.02.16 12:35
Én is szeretek varrni, csak nem tudok
Mármint tudok előre kiszabott dolgokat (ohne zipp-zár), vagy egyenes vonalu dolgokat. Nagy tudomány, nemdebár?

Még csak rajzot láttam erről az eszközről. A kérdés csak egy: a zacsi nagy
, vagy a lyuk kicsi
????? 
De ez tulajdonképpen egy irtó príma hátizom gyaki, nem?
). Még pocakosságom előtt a Bano féle Kálcium-Kovaföld kapszulát ettem köröm és haj regenerálásra, és nagyon-nagyon bevált. Szinte napról-napra látványosan erősödtek a körmeim, és mint a reklámokban örökké csilli-villi volt a hajam. Ha gondoljátok járjatok utána, hogy ezt a szert lehet-e szopisként szedni, mert nem-szopisként csodákat művel. (a dobozon persze német a felirat
)
, hossz
éjszaka-átalvás

) 2005.02.16 12:44
2005.02.16 12:59

Nagyon helyes és aranyos a képeken!!
Kriszti
Szerencsére most már azért több kislány is van a topicban, eddig nagyon sokan voltak a fiúkák
Le is kellett kicsit vágni elől, mert nagyon feltűnő volt

A lényeg a lényeg, hogy megvan a minta
2005.02.16 13:01
2005.02.16 13:56
2005.02.16 17:01
Jön hétfőn délelőtt, és mindent elmesél majd nekem a hozzátápiról, és a következő 3 hónapról. Remélem normális lesz. Eddig az volt. 
2005.02.16 17:47
Jót nevettem rajta! Nálunk még a kórházban vettek vizeletet, de Lucának nem sikerült a zacsiba pisilnie. Kb. háromszor futottunk neki a csecsemősökkel.
) Szegény Babarózsának azt hiszem rosszabb élmény volt a szülés, mint amire számított. Sanálom ha így van. 2005.02.16 20:45
))!!
!! Visszamenőlegesen (még 8 napon belül vagyok) puszilom a Bálintot és nagyon sok-sok boldog névnapot kívánok neki.
)) ... Eközben ihletése lett Balázsnak is, és jól lepisilt bennünket
(Öltözhettem szépen át utána, no meg törölgethettem a pelenkázót, mert mindenhonnan folyt a pisi ....
)
, orrától felfelé pedig tiszta apja
!!! Meglestem a profilodat, tüneményes a kiscsajszi, szépen tartja magát ő is hason. (off: amúgy én is augusztusban születtem, csak 14-én és 1973-ban, szóval azt akarom kihozni, hogy mindketten oroszlánok vagyunk, csillagjegyileg)
))) Én is fejek szorgosan (egyre siralmasabb eredménnyel), de én már nem szoptatok, de hát ez nem ugyanaz. Van még tartalék anyatejcsi a fagyasztóban, de ma kénytelen voltam tápszert iratni a doktornénivel, mert visszatérő rémálmom, hogy nincs mit adjak a gyereknek kajaügyileg.
Lassan nekünk is intézni kell a Gyed-et (márciusban leszünk 6 hónaposak). Mi a teendő ilyenkor? Hová kell menni? Munkahely intézi?
Férjem azt mondja hogy kaja előtt közvetlenül adjam a gyümölcsöt, ne két etetés között, növelve a gyümi mennyiségét szépen kiváltunk így anyatejes etetést. Én úgy gondolom, hogy az almától nem fog jól lakni, ezért nem kaja helyett adnám, hanem két etetés között. Nektek mi a véleményetek?
2005.02.16 20:50
Te hany orakkor? Elisa reggel 9,24 kor szuletett.
2005.02.16 21:20
Kontrollra vitték a kisfiát a karja miatt (szüléskor elakadt) és kiderült, hogy vesemedence (remélem jót írtam) gyulladása van. Benntartják 2 hétre a picit és ő csak nappal lehet vele, este haza kell mennie!!!ÁÁÁÁÁÁÁ! Csak én nem értem? Másik ismerősöm amikor bevitte a babáját (igaz máshova) és megfigyelésre 1 éjszakát bennt kellet lennie, csak azt kérdezték meg, hogy anyukának tud-e valaki behozni cuccot éjszakára, vagy hazafut. 2005.02.16 21:32
. 2005.02.17 01:20
Szószerint idézek a könyvemből: "Vannak olyan csecsemők is akiknek több hőnapig magasabb a testhőmérséklete az átlagnál (37,5-37,8C). Ha egyébként minden rendben van, pusztán e miatt nem kell aggódnia."
Honap sms.ben megbeszéljük a részleteket a cuki ügyében. Még apával egyeztetnem kell!
Nagyon fel vagy pörögve, látom jókedved van!
Személyi szám: Ha belegondolsz az 1900-as években születettek közül elég kevesen használják már a számokat, tehát gondolom azzal kezdenek újra ..
a 1900.01.01. vagy 1904.08.20. pedig már tutti nem használja a 4000820xxxx számot!
Ezért kell igy számozni az új évszázadban születetteket.
De még olyan messze van, majd még egyeztetünk addig!
Babs is oroszlán, de ős sajnos nagyon rég járt felénk, lassan meg is kérdezem smsben mi van velük!
FAlra festettük az ördögöt. Szerintem jól tetted, hogy adtál kúpot (bár Csirkesz azt mondaná, hogy hagyd egy kicsit a gyerek szervezetét dolgozni
) mert a 38 az már elég magas láz. Ha holnap is marad, akkor viszont szerintem nézesd meg orvossal. Ha a 38,5-öt eléri a láz véletlenól, akkor hűtőfürdözd addg míg lemegy és utána sipirc az orvos, gondolkodás nélkül.
Azért jobbulást nektek!!lLhet hogy apától kapta el a manó?
Barátnőd sztorija émes. Múltkor amikor egy kórházas gyerkecsés könyvet plvastam megfogadtam, hogy negem max. rendőrrel tudnának kitenni a kórházból a gyerek mellől (ne adja az isten, hogy ilyen helyzet adódjon!!!), akkor is csak gyerekkel együtt!Én a barátnőd helyében a.) ragasznkodnék, hogy maradhassak, ma már TÖRVÉNYESEN biztosítva kell lennie a szülő ottalvásának a kórházban, b.) azonnal keresnék egy olyan kórházat, ahol normális ellátásban részesítik a gyerekemet. De valószínűez utóbbit tenném először!Oltáshoz minden jót nektek! 2005.02.17 08:21
Szomorú, hogy azóta sem igen változott a helyzet.

Majd 1 órát vártunk, erre kiderült, hogy ma mehetek megint.)
De ha a céged TB-kifizető hely, akkor ők elintézik Neked, ha jól tudom.
Szépen fejlődnek az ikrek, néha kérünk majd képeket is, ha lesz rá időd

Volt úgy, hogy gondoltam, nem elég a cici, és csináltam neki 30 ml tápit, de nem fogadta el, bugyborékolt vele
Szóval, nem erőltetem, ha nem kell neki, akkor nem kell, tejcsi van és kész
) úgy elment az idő tényleg, nemsokára már szaladnak
2005.02.17 09:49
2005.02.17 10:11
2005.02.17 11:44
2005.02.17 12:41
Jó, hogy írod az optikust, mert minket minden napszemü boltban hülyének néztek eddig, hogy 6 hónapos bébire akarunk.
Nagyon köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat. Csirkesz
féle Bánó cuccot megvettem. Lehet kapni patikában és gyógynövény boltban is. És szedhető szoptatás alatt, sőt kifejezetten ajánlott is. Remélem tényleg nem kopaszodom meg, mert levágatni meg végképp nem akarom a hajam. sajnos sokszor megtörtént már az életemben és mindig megbántam utána.
) és akartam itthon hagyni tejcit a bébinek, hogy ha ne adj isten megéhezik. Mivel későn döntöttük el, hogy irány a mozi, fejni már nem volt időm (meg gondolom nem is nagyon tudnék így hirtelen, mivel nem szoktam és tuti beállt a tej mennyiség), ezért gondoltam veszek ki a fagyasztóból. Sajnos megsavanyodott
Vettem ki egy augusztusit, egy októberit és egy most februárit és mindegyik savanyú volt. Elég rossz érzés. Még szerencse, hogy nem fejtem sokat, de így is kb. 20 zacskónyi átlagban 150 ml tejci ott figyel és valszeg mind savanyú.
Tegnap kipróbáltam a bolti cuccot. Szerintem finom. Hipp sütötök almávalt evett a lurkó és imádta. én szeretk pepecselni, de azért nem baj, ha tudom ezt is szereti.
Én nem gondoltam volna, hogy szinte abban a pillanatban ahogy a gyerek megkapja az első néhány kiskanál pempőt, máris változik az állaga. Azért bevallom nekem a tiszta anyatejes szimpibb volt.
meg azt üzenem, hogy küldheti a nagyhajú vasgyúróját az én szintén vasgyúró (8,56 kg) és ráadásul még topik rangidős pasimhoz, hogy lejátsszák melyik csaj kié.
Mi már élőben is láttuk Lilit, úgyhogy csak ne ajánlgasd Csirkesznek, itt vagyunk. Különben is a két kölök szinte végig on-line volt a születésükkor. 2005.02.17 12:56
írta a kórház sztorit. már sokszor gondolkoztam rajta, hogy bár soha ne kerüljön rá sor, de jó lenne tudni melyik kórházban lehet benn az anya a babával. ha ne adj isten menni kell, akkor próbáljunk meg oda menni. vagy ez hogy van területileg?

2005.02.17 13:05
Tegnap leültema gép elé ,olvasgatni kezdtem mikor éget szagot éreztem.Persze ez este 11-kor volt.gyorsan megnéztünk minden vezetéket ,konyhába mindent,sehol semmi csak a büdös.Kinyitjuk a bejárati ajtót ,onnan jött a szag.PÁNIK majd apa mondta öltözés elmegyünk anyuékhoz aludni.Ebböl nem lett semmi ,pár perc után a lépcsőházba olyan sűrű füst terjegett hogy nem lehetett levegőt kapni,a párom ugyanis ki akarta nyitni a lépcsőházi ablakot de vissza kellett jönni levegöt venni,mert kint egyszerűen lehetetlen volt.Én közben a babát felöltöztettem,be a hálóba,az szerencsére az utcára néz,nem a belső udvarra,minden kinyitva kiálltunk a teraszra.Az utca másik oldalán lévő házból meg minket néztek ,elképzelni nem tudták mit keresünk egy pici gyerekkel fél 12-kor a teraszon
Az egész lakásba ez az iszonyú bűz terjengett,vmi műanyag is éghetett gondolom annak volt ilyen szaga.Szóval az erkélyről bejőve felöltözve ültünk a lakásba mert ugye az összes ablak nyitva volt.Én pánikoltam hogy mi lesz a gyerekkel,ugye nem lesz semmi baj.Füstmérgezés,mérgező füst stb. mondtam a páromnak ezt nem birom lemegyek a tűzoltókhoz megkérdezem maradhatuk-e.Addig húztam az időt hogy mire leértem pont akkor mentek el.Hát jól néz ki minden lent ,a vezetékek műanyag boríása leolvadt,tiszta korom a fal,a pince lejáróba lévő dolgok gyulladtak fel.A lejárón rács van ,ami be van zárva,bemenni nem lehet,de lehet hogy bedobtak vmit amitől a cuccok begyulladtak.Végül beköltöztünk a hálóba az van legtávolabba lépcsőháztól,persze az ablak résnyire nyitva gyerek be közénk,én szinte alig aludtam ,figyeltem a gyereket él-e még,nem lett -e vmi baja.A többi helyiségbe pedig nyitva maradtak az ablakok.Akkora füst volt hogy mikor kifujtam az orrom kormos lett a zsepi.Nekem nem nagyon de apának eléggé.Manó szerencsésen megúszta,ő végig a hálóban volt nyitott ablaknál. 
2005.02.17 14:32
Hát, szerintem is gyönyörű, az apukája már faragja a baseball ütőt, amivel majd elhajtja a pasikat.
Persze a komoly házassági ajánlatokat megbeszélhetjük.
Szóhoz sem jutok. 
. Én is biztos frászt kaptam volna, hogy nem lett-e baja a picinek.
2005.02.17 14:39
Nem is értem miért vagy annyira meglepve ! Sőt, továbbmegyek, ő már egyedül öltözik...
Olyan füst volt nálunk is, hogy utána az egész lakást újra kellett meszeltetni, mert vastagon állt a falakon a korom. 2005.02.17 15:03
2005.02.17 15:21
Talán ez egy kicsit túlzás, nem kéne még ennyit várni ezektől a babáktól, az én nagyfiam egyiket sem csinálta 6 hónaposan, mégis egészséges. Fagyasztott tejcit megkóstoltátok, vagy csak a szaga alapján állapítottad meg hogy savanyú? Nekem is tele van az egyik rekesz fagyasztott tejcsivel, sajnálnám kiönteni őket. Nagyon édi a hintázós kis felfedeződ!
2005.02.17 17:44
2005.02.17 18:22
! Én még nem láttam ilyen kicsi babót napszemiben.
, sokak szerint szinte zöld voltam
, annak ellenére hogy elevitet vassal szedtem. Nekem nagyon felborította az emésztésemet, remélem a babód jobban bírja majd és nem lesz kaki probléma.
Bernátnak gyógyulást kívánok! Gondolom téged is megviselt.2005.02.17 19:33
Még jó hogy volt itthon szénsavmentes ásványvíz
7300 g hízott 21 dekát 2 hét alatt és 73 cm
Igaz eddig 10-kor már aludt.
Ha apával van semmi baja nyugodtan játszik alszik,ahogy engem meglát egyből sír ha nem veszem fel hiába van apa ölébe.Már ha pisilni megyek és leteszem ordit.Ez az óta van mióta igy szenved a fogával.
Ma megvettem Csirkesz féle csodaszert
Azért irigyellek,én két évig éltem hollandiában és nagyon szerettem.Ott tudnék élni,de a párom nem igazán külföldön élő párti
Mikor indultok ?2005.02.17 21:08
2005.02.17 21:18
Még a végén verekedés lesz, hogy ki vigyen bennünket
2005.02.17 23:03
2005.02.18 01:42
Azért azt az sms-ezést "szülés" közben sohasem fogom elfelejtetni!
Bálintnak természetesen elsőbbségi jog mindeneképp fenntartva!
Milyen elmélyülten pakol! 
Csak várj egy két hetet és Te magad is meg fogsz lepődni mennyi új tudománya lesz a kis lurkónak!
Meg azért azt se felejtsük el, hogy a mi kismanóink egy kicsit sietek a kibújással, és az a pár hét is számít!
Ti sem unatkoztok!
Azért tutti én is be lettem volna tojva rendesen!
Mi már keressük a jóhírű bentlakásos apácázárdás leányneveldéket..
A kerülő utat szívesen bármikor vállalom, de a bunyóból már kiöregedtem..!
Csak nem akar jönni az a fránya tavasz, és a napsütés
de alányeg, hogy már jól vagytok, szerintem hamar behozza a lemaradást, és a szuri elmaradása miatt meg ne aggódj, legalább a szurik miatt nem kínlódott. Gondolom kinozták eleget a betegség miatt.
De jó, hogy jöttél, és örülök, hogy már jobb a kedved! A Te kis törpid nagyon fejlett volt mindig is, előbbre járt a koránál. Nem hiába volt bent olyan sokáig a védett pocakban, tudta ő, hogy hol lehet igazán jól fejlődni és mindent megkapni!
Kúszás alatt azt érted, hogy a hason húzza magát előre?
Jóm tudni, hogy van egy hely ahol normálisak az emberrel, vészhelyezet esetére. Mi a János kórházhoz tartozunk, szerinem meg is fogom tudakolni előre, hogy ha gáz van, hogy működik az együttmaradás. Remélem soha de soha nem lesz rá szükségem, hogy kipórábljam.. !!!!
2005.02.18 08:55

2005.02.18 09:39
2005.02.18 10:20
(kicsit homályosra sikerült):
, most köhög, tüsszög, és szurtyog. Hőemelkedése nincs, a közérzete teljesen jó, de szörnyű hallgatni, ahogy szörcsög.
Továbbra is kúpocskázom,hőmérőzőm, a védőnőnk azt mondta, hogy ezekhez a külső ingerekhez most még nem tudnak hozzászokni a babák. Én mindenesetre nyugodtabb lennék, ha ezt nem kéne csinálni vele. 2005.02.18 10:35
2005.02.18 11:51
2005.02.18 11:59
2005.02.18 13:06
(HIPP barack almát kap, úgy néz ki nagyon szereti, és szopi után adom mint desszertet)tejem még van bőven, de hiányzik a plusz vitamin és a vas neki.
2005.02.18 15:41
és majdnem pont egyidős az én Eszteremmel
Ráadásul az én Eszterem is most mászik kifelé egy ilyen köhögős-tüsszögős-szörcsögős-orrszívós náthából. Neki sem volt sem láza, sem hőemelkedése, nagyon kis jókedélyű volt végig a betegség alatt, viszont ez már két hete tart. Végre elmúlhatna már.

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|