Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Babások, leendő Babások! 

A férjemmel idén leszünk 3 éves házasok. Nagy ajándék jött az évfordulónkra, hiszen várandós lettem. :) 

De előtte aztán nagy utat jártunk ám be. Elmesélem, hátha valaki tanul belőle, ha csak 1-2 mondattal is segítek valakinek. 
1. Az egész nőgyógyászati dolog onnan kezdődött, hogy 2009-ben HPV-t véltek felfedezni nálam, amire persze kaptam gyógyszert is. Elég vacak tünetekkel járt,de gondoltam a gyógyszerek segítenek....A kúp, amit kaptam, borzalmas volt. Igyekeztem használni, de nagyon rossz volt tőle. Ezért váltottam, a Forever Gelly- zöld krémjére és a Firstre. Az előzőt kúpként használtam, a First-öt pedig hüvelyzuhanynak. P2 kategóriába kerültem a következő szűrésig. 
2. Baba előtt pedig nagy nehezen kiderült, hogy a glutén, mint olyan,nekem szinte felesleges.Nem vagyok jól tőle, az arcom is csúnya, ha olyanokat ettem. Nem derült ki, hogy érzékeny lennék,mert nem mentem vizsgálatokra ezzel kapcsolatban. Elhagytam a glutént és jól vagyok. 
3. Újabb nőgyógyászati vizsgálat alatt kiderült,van egy kis PCO. Okot ugyan ez nem ad arra, hogy nem jött eddig össze a gyerek. Ezért elkezdtem azt a kúrát megcsinálni, amit babaprogramnak hívnak a Forevernél. ÉÉÉÉÉs már meg is van a pozitív teszt. :) Úgy örülünk neki. Biztos, hogy a megszületését követően is kapja majd a termékeket. 

Üdv, szép napot Nektek! :) 


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó