Fürdés után sapiban, nehogy megfázzon:
Fél nap hiszti után kidőlve:
Babus
2005.02.17 13:08
Szóval szerintem a kistücskök sem olyan magatehetetlenek.
Persze van neki is rendes, de nem használtuk még, mert nem marad meg a kiságyban. És igen, bármely kisbabát utolérhet sajnos ez a tragédia, nem csak a kissúlyúakat, vagy a fiúkat.
Ti szoktátok már levegőztetni? És mekkora súlyú már? 2005.02.17 13:53
Mára már biztos meghaladta a 3 kilót, mert nagyon gyorsan hízik. 140-160gr-októl nem is csodálom
Még mindig olyan szokatlan, hogy ez én vagyok
Olyan furi, mégcsak most született meg, mégis egy kis személyiség, iratokkal, és mindegyiken az anyukája nevénél az én nevem áll
Olyan hihetetlen. Ezt még 3 hét után is nehéz felfogni.
Még kimondani is olyan furcsa.
Amikor pedig este egy fél órára elvitték a fürdetésre, rájöttem, nem tudok élni nélküle. 10 perc után rohantam utána szerencsére a kolléganőim fürdették, így nem csináltak belőle nagy gondot, hogy ott voltam
2005.02.17 13:57
2005.02.17 14:24
2005.02.17 14:27
Neked mikor volt az um? Nekem 07.31.
2005.02.17 15:10
. Kicsit vegyes érzésekkel jöttem haza. Elég rossz így. A doki nagyon korrektnek és körültekintőnek tűnik, csak a stílusa más, mint a fogadott dokié. Egyébként teljesen normális, csak még idegen. Az mellette szól, hogy sokkal alaposabbnak tűnik, mint a sajátom és mindent nagyon korrekten elmondott, olyan dolgokat is, amit a sajátom nem vázolt fel pl: egy korábbi műtét miatt nem kaphatok EDA-t és oxitocint sem, ha véletlenüül befordul a baba. EZ érdekes volt. Ő hagyná, hogy simán szüljem meg a farfekvéses babát, de azért itt nem kicsi a kockázat. Ezt én nem is vállalom. Csak azért, hogy meg legyen a hüvelyi szülés élménye, nem vagyok hajlandó kockáztatni a Manó életét és picit sem. Én biztosan hamar felépülök majd, csak az a fontos, hogy vele minden rendben legyen. Összességében a doki nagyon rendes volt, örülök, hogy elvállalt. Nekem sem lehet túl kényelmes ez a szituáció.
. Remélem ettől nem indul be a szülés. Ezen kívül hétfő óta eléggé vizesedem. Boka, kéz, arc. Érzésre nem rémes, de látványra (főleg a bokám) viszont már igen. A vérnyomásom nem magas, de jövő héten megyek toxémia tesztre és újabb laborra. Ez is megnyugtat egy kicsit. Én azt szeretném, hogy legalább még ezt a hetet és a jövő hetet bent töltse a Fiacskám. Jó lenne, ha a 39. hét előtt nem születne meg. Bár már most sem lenne koraszülött
. De legyen csak tavaszi gyerek és nőjjön meg odabent!!! Szombaton megyünk ultrahangra (ez is nagyon rendes volt a dokitól, hogy ekkorra adott időpontot
), ahol megtudom, hogy most mekkora és minden rendben van-e vele. Már alig várom!!!
.
.
. Ma 37+3 vagyok és úgy tűnik a Gergyely név kiesett, így a fiam vagy SOma lesz vagy Marcell. Lehet szavazni
!!! 2005.02.17 15:36
Szerintem tuti nôi szívek összetörôje lesz röpke pár év(tized) múlva.
Azt meg nem csodálom, hogy nehezen szokod meg, hogy anyuka lettél. Ezeket a dolgokat elméletben tudja az ember, de sok idôbe telik, míg fel is fogja, és ha kérdezik, már ösztönösen vágja rá a választ. Hülye példa, de én pl még mindig nem tudtam megszokni a férjezett nevem, pedig szeretem nagyon. Csak fura, hogy x évig hívnak valahogy (vagy mondjuk nincs gyereked), és aztán egyik pillanatról a másikra mindez megváltozik. Na nem ragozom tovább...
Durva volt, megnézte a kiskönyvem, és kiderült, hogy az elôzô védônôm semmit nem írt bele, amit kellett volna, teljesen le volt döbbenve, hogy az a nô nem csinált semmit. Én ugyan csak annyit vettem észre, hogy nekem hasznosat nem mondott és szimpi sem volt, de ezek szerint a munkáját sem látta el rendesen. Kicsit bosszantó, mert utólag már senki nem fogja helyette beírni a dolgokat, de hát ez van. Ellenben nálunk is elérkezett a látogatás ideje, jövô hét kedden jön ki a védônô, szerencsére konkrét idôpontra, így remélhetôleg nem leszek ugyanannak kitéve, mint Babus, amikor napról napra várta a védônôjét.
Bár nekem a Soma is tetszik. És mi van akkor, ha császározni kell valami miatt? Azt is EDÁval végzik, nem? Akkor téged altatnának?! És ki lesz így az orvosod? (Elég, ha kezdôbetuket írsz.) 2005.02.17 16:43

És nagyon nyugisnak néz ki
2005.02.17 17:26

2005.02.17 19:11
) Győrfi szerint tutira meg fog teljesen fordulni. Nagy nehezen sikerült az arcáról is képet készíteni, nagyon makacs volt, még a talpát is odaszorította a pofijához, kezét, karját, csak hogy ne kukkoljuk meg. Kis ravasz, de nem tudott kifogni rajtunk. Olyan vállai vannak, hogy még azon sem lepődnék meg, ha kiderülne szüléskor, hogy kukacot növesztett.
Most nem erősítette meg Győrfi a nemét, bízom benne, hogy ha eddig lány volt a kis vacak, ezután is az. Végül is, összességében már vagy 5-ször ezt mondták, fiúnak viszont még egyszer sem. Na, majd meglátjuk.

2005.02.17 19:14
2005.02.17 19:27
Mondjuk ez is fura, mert egy-egy márka 56-osa akkora, mint a másik 62-ese.
Nem egyszer van, hogy én is meg a férjem is azt hajtogatjuk, hogy " el sem hiszem...." De tényleg. Nagyon vártuk már, de felfoghatatlan, hogy ott szuszog, meg ránk néz, meg hogy saját testemből táplálom. Szóval fura. Na meg az, hogy HOGY FÉRT BELÉM EZ A GYEREK???? Hát ez máig felfoghatatlan nekem.
De az nagyon meghatározó volt, ahogy ránk nézett. Jól bevésett minket a kis agyába, az tuti. Annyira tudatos nézés volt, hogy talán azóta még ilyet mégegyszer nem produkált. Valami olyan érzelem és tudás volt a szemében, hogy még most is beleborzongok. Mi sokat voltunk hármasban a szülőszobán, volt időnk ismerkedni
Hát az én fiam elvörösödik, megfeszíti magát, a hasát is, "nyögő hangot hallatt" és láthatóan erőlködik. Néha kijön egy-egy puki, akkkor egy angyali mosoly szétterül az arcán, és alszik tovább. De ha nem sikerül, akkor elkezd visítani és erőlködik tovább, akkor nem kell se cici, se odabújás, semmi. 2005.02.17 20:04
Szerinte a 36. hét után minden bajom lesz, nyom majd a Picúr mindent, fájni fog mindenem, és még aludni sem fogok tudni. Bíztató...
De komolyan erre kell számítani a 36. héttôl? 2005.02.17 20:19
De ez szerintem esélytelen, én leszek megint az aki örökre terhes marad, legalábbis Zsanival azt éreztem. 2005.02.17 20:34

2005.02.17 20:37
Mióta lemászott a pici, azóta úgy érzem magam, mint egy szatyor, amelyik egy dinnyét tart.
) 2005.02.17 21:12
2005.02.17 22:01
Azon, hogy túlságosan megváltozott az életem. Pedig világéletemben erre vágytam, most mégse vagyok olyan boldog.
2005.02.17 22:17
. Én igazából nem bánom. Farfekvésben biztosan nem szülném meg a babát. Úgy gondolom, neki így lesz a legjobb. Én pedig már csak másodrangú vagyok
. Sokkal nagyobb bennem bennem a baba iránt érzett féltés és aggódás, mint a vágy a hüvelyi szülés után
.
! 2005.02.17 22:25
. Egyszóval a finishben a legnehezebb a türelem... 2005.02.17 22:35
. Apucival pedig beszéj majd hétvégén, amikor egy kicsit kipehni magát és nem dolgozik
. Biztosan meg fog hallgatni és támogatni fog, ha megérti min mész keresztül.
!
! 2005.02.17 22:40
2005.02.18 05:47
2005.02.18 09:11
Nagyon szép a képen,biztos nagyon szép kislány lesz.
2005.02.18 09:43
Bár én kijárok levegőzni 10-10 percekre, mikor eszembe jut.
Jó lenne, ha tudnátok beszélni róla.2005.02.18 09:52
). 2005.02.18 10:02
2005.02.18 10:43
2005.02.18 11:49
2005.02.18 12:32
2005.02.18 13:06
. Azért tegnap óta sokkal inkább nehezemre esik a járás, mert nagyon nyomja a szeméremcsontomat, pedig le sem ereszkedett a hasam. Pedig eddig nagyon virgoncan mászkáltam. Viszont a vezetés ma reggel nem esett nehezemre, így Apucit el tudtam vinni.
. Szóval az elméleti megalapozás már meg volt! Egyébként Ő megért Téged
. Hidd el Nálatok sem lesz gond. Az Apáknak fel kell nőni a feladathoz, nekik a hormonok nem segítenek, de nem is keserítik el őket
. SZóval bocs a sok hülyeségért, amiket írok, de az említett barátnőm nagyon belémplántálta ezeket a gondolatokat.
! Vezetéknév: Schwarczkopf2005.02.18 13:34
2005.02.18 14:54
Neked is van macskád?
Kitartás, már nincs sok idő hátra. 2005.02.18 14:56
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint