2005.02.15 15:15
2005.02.15 21:28

2005.02.15 21:37
csak zajlik az élet körülötte
tőlem sütit kapott meg két dobozos sört, erre futotta a millió dolgom mellett
Napközben meg egy óránál többet nem alszik, azt is csak akkor mikor már feldöl játék közben. Az evés is krimi, reggelire egy fél zsemlénél többet nem eszik meg egy kis felvágottal, tizórai egy kis doboz danonino, ebéd három kanál főzelék, uzsonna valami gyümi, de egy max egy fél, egészet még nem volt hajlandó, vacsi meg amit épp eszünk, abból valami kevés, mondjuk cicizni cicizik , de azt is egyre kevesebbet mostanában nappal, átrakta éjszakára magát
Erőltetni semmit nem erőltetek nála, a reggelit pl, tálcára rakom neki, felvágom kis falatokra és annyit vesz belőle ami kell, mikor már végképp nem érdekli, akkor teszem el, ebédnél meg azzal jelzi hogy nem kell több, hogy a bevett falatot visszalöki a nyelvével.
lassan mindent a plafonra fogok szerelni, azt még nem éri el
Viszont ami édi, hogy folyton etetni akar minket, amit egyikünk ad neki ételt azt viszi a másikunknak és teszi a szájába, mondjuk van amikor utána nyul az ember szájába és leleltározza hogy ott van e még

Ti is nagyon szépek vagytok az esküvői képen

de azért szorgosan olvasom a többieket hogy ki milyen szépet alkot

én már voltam egyszer menyasszony, nekem elég volt
Félreértés ne essék, nagyon jó lagzink volt, szép esküvővel, a csokrom még megvan, már 15 éves.
nagyon megértelek, mert Dani is valami hasonlót müvel, nem kellemes hogy az ember nem tud pihenni

JAh apa még egy beszólása: az időjárásra tekintettel a bkv a mai sztrájkot áttette holnapra
holle anyó is béremelésért sztárjkol

2005.02.15 21:59
Szép mondhatom! Alexám egy pár perce eljátszotta a hattyú halálát és kiabált, hogy ciciiiiiiiii!
2005.02.15 22:06
2005.02.15 22:14

igy nem hiszem hogy egyhamar lesz tesója Daninak
2005.02.15 22:31
). Holnap korán reggel/hajnalban indulok, sulinapom van. (persze kinek mi a korán, nekem a reggel 1/2 8, az hajnali időpont) 2005.02.15 22:34
siralmas. Nosztalgiával emlékszem azokra az időkre, amikor megevett egy junior menüt, aztán 2 danoninot.

De olyan jó képeket tudsz feltenni, pl a menyecskeruha, és a fellépős képek, a sminked is olyan jól látszik

2005.02.15 23:53
2005.02.15 23:59
2005.02.16 12:06

!
2005.02.16 17:49
A forntok nekem és eszembe jutottak még, csak már iccaka volt, igy nem irtam le. Bence nagyon érzékeny és ha nekem fáj a fejem, akkor ő már üvölt. Én is utálom a telet!
Kitaláltam, hogy sütök levelestésztából sütit, ami önmagában ugye könnyű, de gondoltam beújitok vmi más tölteléket ... Aztán Bence az összes fiókot és szekrényt kipakolta a konyhában. pl. szemeteszacsit legörgette. Szal ma extra segitőkész volt.
2005.02.17 11:44
Hogy sikerült a tésztád? Milyen tölteléket tettél bele végülis?

szépen eljutottam. Szerencsére itt (gondolom a követségek miatt is) szépen letakarítják az utakat, és sok mellékutcát is. Úgyhogy csak itt a ház előtt kell korcsolyázni, ha nincs eltakarítva a hó, vagy felsózva a járda.
Jöjjön má' a tavasz!!! 
Imád fésülködni, magát fésüli, (meg engem is
) Úgy táncol, hogyó ringatja a csípőjét, de még a vállait is
Igyekszik minél több mindent észrevétlenül "lelopkodni" a polcokról, és titokban beledobni a bevásárlókosárba.
Ilyenkor odatartja a számhoz, és mondja, hogy "Mama...Hámmmm".
) de kezdi kinőni a lábtartós részét. Úgyhogy szerintem sürgősen néznünk kell valamilyen étkezőasztalra szerelhetős etetőszéket. Nektek milyen van?! Milyet ajánlotok?
, de igyekszem hamar jönni. Bocsi, ha valamit most kifelejtettem, de olyan álmi vagyok. 2005.02.17 13:19
) képeket, de csak gyors mutiba: 2005.02.17 22:22
őt küldjük, hogy meggyógyítsa!
Úgyhogy egyedül leszünk, bár ha nem lesz jég és hó megyünk Rácalmásra a nővéremékhez.
2005.02.17 22:25
2005.02.17 23:05
de most se tudok tul hosszu lenni, de igyexem

vettem a poént és tetszett

sőt akiért elötte több mint egy évig plátóian rajongtam az is onnan származik
kicsi a világ
sok sok +++++ energia a gyors gyógyuláshoz nektek.

Az poénnak szántam

Alexa neked nem ráncigálja a hajad?? Néha alig birom kiszabaditani Dani mancsaiból magam
Nagyon szeret megszökni meztelen popóval Dani és közben visongva nevet hozzá
2005.02.17 23:26
Bencének meg sok gyógyító C vitamint kívánok,
2005.02.18 11:34
Dokinénink, mivel a hét elején már volt kint igy csak annyit mondott a most "divatos" hasmenős-esetleg hányós virust szedtük össze ...
Ez okozza a lázat is. Mire megcsináltam a Smectát, addigra bealudt Bence. Sebaj, az alvás az egyik legjobb gyógymód! Állitólag pár nap és elmúlik, de mire indulunk, addigra tuti.
) vagy épp állva fognak enni a lurkók.

2005.02.18 12:18

2005.02.18 20:56

Mi január elején nyeltük be, nem volt valami felemelő éjszaka 4 szer is pelust cserélni
A smecta viszont baromi gyorsan segitett, bár mi már csak a végén jutottunk hozzá, de egy fél csomi helyrerázta manót. 
mi drukkolunk hozzá ezerrel
apa azt mondta hogy ő nem tervezget semmit, ha jönni akar jön, ha nem hát nem. Dani is mondjuk igy jött, amit persze egyikünk sem bánt
Bár ha jól emlékszem vissza, apa mindig szomi volt egy kicsit amikor látta hogy piroskanéni megérkezett, és baromi boldog volt mikor a tesztett tettem neki oda két csikkal

Ő is mindent rámol le és cserél helyett vele, minnél magasabbra törve felfelé
Apamaci már jó sokszor volt a bulgár tengerparton.
még a nőgyogyinál is jobban utálom
Most is kéne mennem, de sajna szájsebészhez, mert ugy tört el a bölcsesség fogam, hogy a doki odaküldött. Még nem vitt rá a lélek, most éppen nem fáj, ezért nincs ami ösztönözzön. Terhesség alatt kopp kopp semmi bajom nem volt, viszont az elmult két hónapban két tömés esett ki a fogamból
((

Mekkorák vagytok már? Mikorra is vagy kiirva??
2005.02.18 21:18
körülöttem) az egyik legjobb barátom, és nem mellesleg az énekestársam. Már az ismeretségünk elején leszögeztük, hogy semmi házinyúl meg hasonlók...Férjemmel is jóban vannak, mostanában sokat találkozunk közösen, így egyáltalán nincs semmilyen féltékenység. Amíg nem ismerték egymást, addig talán volt, de már nincs.
), úgyhogy tápanyagfelvétel, aztán majd folyt.köv.
2005.02.18 22:35
Pontosan mi is ez a tárgynyeremény? Ugye befér majd a kocsiba?!
, de nem szeretem, ha egy kisgyerek túl sok nasit eszik. Kicsi koromban én is inkább ropogós sárgarépát, karalábét stb.t kaptam "nasinak", és inkább csak ünnepnapokon, vagy családi banzájokon volt nasizás. Aztán elkezdtem balettozni, s akkor már én tiltottam meg magamnak a nasit, nehogy olyan hurkáim legyenek, mint 3 éves koromig
Szóval én egyelőre úgy szeretném, hogy ne nasizzunk sokat. Sima babapiskóta (nem a cukrozott) lecsúszik hetente 1- 2- szer, de az még nem vészes, sőt, annyi kell is a hurkáknak
És joghurtot is eszünk, de az sem olyan vészes nasi. Csokit egyáltalán nem eszünk, egyelőre
. Szomjoltónak ha nem itthon vagyunk, akkor viszünk babateát, vagy babaitalt, de itthon a Dorka forralt vizet vagy tápszert iszik.

Remélem, azóta joban vagytok!!!!
2005.02.18 22:49
2005.02.19 10:26
Majd lefotózom már. Azt viuszont nem bírja, ha itt írok, most is rángat. 
Emiatt itthon is mérem, persze, túlzásba nem akarom vinni, max napi 1x.
2005.02.19 10:54
2005.02.19 13:51

Tudom, ez sem jó, de így alakul. Azért, minden nap ott kezdünk
Tőlem mindig kérdezték, hogy mikor lesz. De nem tudtam, meg anno úgy gondoltam, hogy majd megyek vissza dolgozni- mert nagyon hiányzik ám, így mindig azt feleltem, majd a természet megoldja, hát, megoldotta, még van 2,5 évem lazsálni, aztán meg kicsit több, mint 30 évem dolgozni

Hőmérőzés megy? 

Olyan jó látni, megmondom őszíntén, mert a mi környezetünkben űáltalában kisebb gyerekek vannak, és néha kényelmetlenül érzem magam, hogy biztosan csak az én fiam ilyen kis ördög.
Imi olyan szar képet csinált rólam, fel sem merem tenni, mert nagyon gáz. Ő feküdt az ágyon, én meg álltam, gondolhatod
De majd anyukámmal csináltatok ha visszajönnek a fiúval, igérem. 
2005.02.20 12:52
Gyerek szokásán felül alakitott, reggel 7 től fent volt délután fél ötig, azt hittem már sose alszik el. Olyan volt mintha egy egész ovóda lett volna a lakásban, szélvész Joe hozzá képest csiga az tuti

Már gondolkodtam amugy hogy az ujabb földrengéseket lehet hogy nekem kéne betudni a sok esés miatt
A mi nagyink tavaly volt 60 van, mi is minden féle aprósággal megleptük és nagyon meghatódott
Főleg Danitól
Nálatok ez nem lesz gond Alexával az élen az tutko

ugy voltam vele, hogy esténként lefekvés idején meditálgattam kicsit és sokszor adtam fel gondolatban hirdetést, hogy kiadó egy poci, szeretettel bélelve és hasonló sok sok jó dologgal felszerelve
rágják a fülem a fiuk
2005.02.20 19:47

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|