Neked is koszonjuk!
Puszi
Orsi
2005.02.18 13:36
2005.02.18 14:00
Most tettem le 3 perce es mar alszik is.
Van egy par oram. Megyek tanulni es mosogatni. 2005.02.18 14:10
Es mi lenne, ha kiprobalnad, hogy nem cicin altatod el? Tudom raer. En Lilit pontosan 6 honaposan es 1 hetesen szoktattam ra a nem cicin valo elalvasrol. Nagyon megkonnyitette a dolgomat. De amikor ejjel felkelt es tudtam, hogy nem lehet ehes, akkor a vallamra vettem es az elejen kb. 40 perc utan aludt vissza, de ez az ido csokkent a napok elteltevel.
Te tudod a legjobban.
2005.02.18 16:13
2005.02.18 23:05
De még korán sis vagyok!
Pangás van!
Igaz apát megvágták 10000 Ft-tal mert rossz helyen hagyta ott tegnap este az autót /rálógott a taxidroszt felfestésére/, és mire mentem le ott volt a bírság az ablakon..
Mondtam is neki, hogyennyi erővel taxivel is elmehettem volna...
Én ilyenkor még fent vagyok, és utána megyek aludni..
Ma per speciel 3/4 5-kor kelt először Macácska, de normál körülmények között 6 óra után, de inkább 7 óra magasságában kelünk. Szopi, pelus csere, pici játék, aztán ő elpilled, és leteszem aludni. Én kicsit teszek veszek, reggeli, ilyenek, aztán ha úgy érzem, akkor még egy picit alszom Lili mellett, de legkésőbb 10kor akkor is kelés van.
. Ezzel az alvás mennyiséggel kifejezetten túlaludtnak érzem magam..
Amikor meló mellett voltak a vizsgaidőszakok, reggel 3/46kor keltem, utána irány a meló, hazaértem este 6 körül, aludtam egy, max két órát, felkeltem tanulni hajnal 4-5ig, aztán előről az egész kb. egy hónapon keresztül.
Különben tényleg rossz alvó vagyok, este ha lefekszem is, akkor is csak forgolódok 2-ig, de előfordul az is, hogy 3-4 óráig fent vagyok, és ingázom a WC a csap és az ágy között...
Akkor a kifárasztás sem jött be
Azért sajnálom, hogy ilyen nehéz neked. Bár látod az én jó alvó kislányom is fel-fel kel, most hogy fájdigálnak a fogcsírák...
Most, hogy már félévesek vagytok, nem kezded el a hozzátápit, pláne, ha úgy érzed, hgogy esetleg éhes marad, azért kel?
Addig mindenkinek kiborulásmentes, jó lavós, egészséges szép napokat és éjszakákat kívánok! 2005.02.18 23:22
2005.02.19 00:53
2005.02.19 11:38
Emlkekszel? Eves utan meg 45-60 percet cumizott a cicimen mig elaludt.
Muszaj volt leszoktatnom, de amugy is terveztem, hogy leszoktatom es azota jobbak az ejszakaink.
A delelotti tizorai szopi hol megvan hol elmarad. Lili igenyeitol fugg.
De mar egyre kevesebbszer kel neki. Szoval nalunk a napirend: ebredes utan szopi, 10 korul gyumolcs, esetleg meg szopi. 13 ora korul fozelek, 17-17.30 korul szopi, 18.30-19 korul gyumolcs es este furdetes utan szopi. Igeny szerint ejszaka is, ha felkel, 1x szopi. De ilyenkor mar csak szomjas szerintem, mert szopik 2 percet es abbahagyja, majd visszateve az agyba alszik reggelig. Errol is le fogom szoktatni, esetleg vizzel vagy baby teaval. Csak mindig azt mondom, hogy amig szopik addig jo, egyszer egy ejszaka meg kibirhato es csak par percig tart.
Vegul is nem tudtam, hogy dupla arat kellet fizetni. Nem csodalom, hogy ilyen hamar megkaptatok.Majd megirom mi mikor kapjuk meg. 2005.02.19 13:49

De a mienk teljesen mas, O most mar 15-30 perc alatt vegez, es kozben vagy elalszik, vagy nem. Pl.tegnap sem aludt el, csak mikor vittem at a kisagyaba a vallamon, de megis 5-10 perc utan nyoszorgott es Apucijanak kellett elringatnia, hogy rendesen elaludjon.
Szoval en varok, aztan majd meglatjuk. Persze ha rosszabbodna, akkor muszaj lenne valamit tenni, de igy most annyira nem veszes, tegnap is csak szopizott, aztan aludt. Akkor gaz, amikor kozben is felebred, gondolom olyankor faj valamije, a fogacskaja, akarmi.
2005.02.19 23:02
,de Maxi is jol viselte a hosszu utat,pedig csak fel orat aludt
De ha kicsit nyugi volt apa ment vele egy kort,es minden rendben volt.Viszont 2 honapos volt amikor Horvatorszagba mentunk,es a kocsiban sem volt gond.Viszont akkor meg pici volt,evett,aludt
Most mar valoszinuleg estere tennenk a hosszu autos utazast,mert akkor biztos alszik.Nappal a hosszu utat nehezebben viseli.Bar szoktatgatjuk,Becsbe havonta kimegyunk vele.
2005.02.19 23:29

2005.02.20 11:13
Néha rosszul csinálja és olyankor koppan,azután kicsit sír,aztán anya ágyra vissza és kezdi előlről.
MÉg szerencse hogy nem volt kinyitva úgy rácuppant
Bár halkan megjegyzem mikor már vagy öt éve Gödre költöztünk akkor fedeztem fel hogy van körtefánk
Kicsit sem vagyok szétszórt
Vicces volt,el is dugtam ezt a gyerek kínzó eszközömet.
Prága irigy

2005.02.20 13:19
Tudsz egyet felrakni? Olyan kivancsi vagyok mennyire hasonlitott Maxira.
Amugy nem tesznek kart? Es nem veszelyesek? Hallottam mar egy ket tortenetet roluk.
Tegnap megint elaludt, meg szerencse, hogy az utolso falatnal. Karalabes-csirkes fozeleket evett.
Imadja. Ma pedig sargarepa fozeleket. Azert is odavan.
Meg gyumolcsot is evett utana. Jo etvagya volt. 
2005.02.20 14:22
Így most pótolom:
Szóval , nem hiszem, hogy gond lenne ez ügyben. Ma kicsit többet kap.
2005.02.21 11:10
Remélem nem a képeim ijeszettek el Titeket! Megint túl sok lett?
Remélem azért így is fog aludni 1-1,5 órát!
2005.02.21 11:46
Tenyleg nagy a pangas itt.
Nem ertem miert.
Nagyon szepen mosolyog. Lili ma szokasosan vegiguvoltotte az erdekes beszedstilusaval az auchan-t.
Nyertunk 1000 Ft-ot.
meg ez is valami.
Jovo heten mar rakhatsz neki bele egy kis banant is. Meglatod meg jobban fogja elvezni.
Csak a minitalik. 2005.02.21 12:57
2005.02.21 13:58
Egyszerűen nem jutok ide,csak néha olvasni,és ég a pofám,amikor valaki reagál a soraimra,és nem tudok válaszolni.Viszont mivel jegyzetelésre már végképp nincs időm,egyszerűen elfelejtem,hogy ki mit írt nekem.
Az agyam,mint a szita.
Mi ma banánt is ettünk hozzá.Így jobban tetszett Neki!!!
A védőnő azt mondta,hogy az aprómagvasokon kívül most már mindent ehet.Sajtot,túrót,húst is.Csodálkozott,hogy még nem eszik főzeléket.
Tavaszi nagy tali?
Benne vagyok!!!
Akartam Neked írni valamit,de elfelejtettem.
Védőnő azt mondta,hogy most ne nagyon jöjjenek látogatók,mert járvány van,de bízom benne,hogy jön a jó idő és végre talizhatunk. 2005.02.21 15:56
Utalom mar ezt az idot.Elmentem vasarolni,kocsival persze,es alig tudtam hazajonni,mindez 1 ora leforgasa alatt.Itt akkora ho esett,hogy mondtam apanak,lassan tele kellene rakni a kamrat,mert ha kifogyunk,nem lesz mit enni.
2005.02.22 07:38
Hol vagytok??
2005.02.22 11:55
Ja és fogunk továbbra sincs, tehát a fene tudja mi ez a zavar. 
Te mit tanulsz? Hát te aztán nem alszol sokat, az biztos.
Éjszakáitok miatt még inkább együtt érzek! Kívánom, hogy mielőbb javuljon a helyzet nálatok! Almaevéshez gratula!
Ezt a karalábéfőzit én is kipróbálom. A kaja nálunk is megy minden mennyiségben, eddig bármit adtam, mindent megevett.
2005.02.22 12:31
Totál átázott.
Most ajánlották, hogy vegyek Gorex-es cipőt, mert az nem tud átázni. Muszáj lesz, mert még most nem is olvad ezerrel. Mi lesz akkor? És sétálni meg kell, Gergő egyedül akkor alszik normálisan nap közben.
Tényleg kis manöken!
És milyen hosszú! Hány centi most?

Jobbulást Neki!
Ez egy kicsit savanyúbb alma volt pont és nagyon lereagálta. Cuki volt!
És persze fel is ébredt, így tegnap nem aludt túl sokat.
És ez miben nyilvánul meg? Sokszor kel? Nálunk most egyel több szopi van éjjel, de általában köztük alszik, így nem olyan vészes. Tegnap valami volt, mert közte is sokszor nyüszögött és nagyon korán, már 3/4 6-kor felkelt.
De biztasson, hogy egyszer vége lesz ennek is. VÉgül is nem olyan hosszú időszaka az életünknek, én ezzel biztatom magam, hátha így könnyebben átvészelem. Meg persze Karcsi is nagyon sokat segít, hajnalban mindig Ő kel fel vele, hogy tudjak aludni, ma is 8-ig sikerült.
2005.02.22 12:45
2005.02.22 12:50
Nagyon faradt volt, sokat jatszottunk ma, igy korabban ebedeltunk egy kicsivel.
Vedono mit mond? vagy nem kerdezted meg? Koszi a bokot Lilire.
Nagyon no egyebkent, de szerintem normalisak a meretei. Csak nem az a hurkas tipusu baba.
ledolgozza azokat.
1 honapja volt 70-71 cm, most nem tudom mennyi. Jovo heten megyunk mericskelni. 2005.02.22 12:51
Jó,hogy nem válogatós Botond.
Most még elmegy,de mi lesz nyáron,ha látszik is? Csak sajnos lusta vagyok tornázni.
De ha sűrűn lesz gond a lifttel,nem lesz gond a fogyókúrával.
Meg az erősítéssel.Szkanderban verhetetlen leszek!
Gondolom egy kisebb vagyon lesz a cipő.Bár most talán vannak akciók így a tél végén.
Várjuk a képet.
Ez nekem csak álom.
Ma is 5-kor keltett a Picur.
Remélem mi megússzuk!
2005.02.22 13:45
Pedig én nagyon szerettem a nagyobbaknál,és lényegesen könnyebb lenne abban vinni,ha megint besz@rik a lift.
Csak úgy Rájuk rakta apa.Mindig a hülyeségen jár az esze.
Ha jön a tavasz,biztosan jobb lesz.Időnként azért elszégyellem magam,mert van ugye három egészséges,gyönyörű manócskám,egy férjem,aki imád,és mégis gyakran kiborulok.Pedig de sokan cserélnének velem!!!
Nem irigyellek!!!
Hát igen!
Nincs is olyan ,ami tovább???? Elvileg akkortól ajánlják,ha már tud ülni,nem? Az enyém még nem tud,de súlyilag már nem jó neki?
2005.02.22 14:01
2005.02.22 14:14
2005.02.22 16:08
Nagyon szereti ezt a jatekot. Mikor mogottem a fuggony es elottem a Lili, Lili megfogja a fuggonyt, elhuzza az arcunk koze. Ilyenkor elszolom magam "Hol a Lili?" es akkor Lili kacagva visszahuzza a fuggonyt, erre en kukucsal meglepem.
majd ujbol elhuzza a fuggonyt elbujva moge, kacagva varja mikor mondom, hogy "Hol a Lili?", ha meghallja, sikitva es kacagva visszahuzza en meg kukucs-al ujbol elobujok. Imadja ezt a jatekot es olyan edes ilyenkor.
Viszont Lili jobban szeret forditva ulni benne. Tehat, hogy elore nez.
De mar nem hiszem, hogy hasznalni fogjuk.
2005.02.23 10:40
(na igen, ha valakinek van annyi haja, hogy el tudja aludni és kócos bír lenni
)
2005.02.23 12:37
Ezúton is bocsi mindenkitől.
a télnek.Csizma:én idén akkora hótaposót vettem,olyan lábnyoma van mint a Yetinek,és vígan gázolok bele a térdig érő hóba is.
2005.02.23 13:47
Csak hat nem hasznaljuk.
Ha megfesulom utana ugyanugy szetall.
Elfekszi.
Lili is allandoan a szajab nyulkal, talan jonnek a tovabbi also fogak? A felsoknek nyomat se latom.
Jol nezhet ki.
Nekem nincsen, pedig elkelne ide. Imadom a havat, de utalom az olvadot.
Ilyenkor elkel egy terdig ero vizhatlan gumicsizma. 2005.02.23 14:15
Általában még elalszik egy kicsit, de ma nem ment. Egyszer csak vége lesz ennek az időszaknak is!
) és akkor egyszer csak lehúzom róla pl. a pokrócot és akkor nagyon nevet.
Mi egyelőre tényleg csak kóstolgatunk. Ma is érdekes volt, mert nem fintorgott, de minden pici adagnál, amit a szájába tettem furcsán csinált, mint aki nem tudja lenyelni, vagy mindjárt öklendezni kezd. De közben meg vigyorgott.
Úgyhogy én arra tipplek, hogy még furcsa Neki az állaga, hogy nem folyékony, mert az alma levével nem volt semmi baja. Ezzel sincs, megeszegette, csak furi volt.
2005.02.23 14:21
2005.02.23 14:26
Es Gergo is cuki benne. Volt valami kislanyosabb szinu is az ulesbol?
2005.02.23 14:30
Csak nyarra mar kicsi lesz neki.
2005.02.23 17:13
Hát igen, farmerruci már most is visítva jó!
Olyan pocakja van, hogy ha előrehajol, akkor szűk Neki.
De így harisnyával jó.
2005.02.23 18:41
Ez akkor Maya? Nagyon hasonlítanak!
2005.02.24 17:09
Ezért utáltam mindig Gödöt télen mert ha olvadni kezd a hó akkor már úszni lehet mindenhol,de közlekedni gyalogosan azt már nem
Imádom
Kicsinek is nagyon szép baba volt

2005.02.24 17:47
), de csak korlátozott darabszámban, megkérdeztem telefonon. Tehát ha valaki akar, akkor sietnie kell! 32.450 Ft lesz! Mi 39.900-ért vettük! Benne van a Kismamaújságban is, a márciusiban.
Vettem egy hótaposót, abban most ok, de nagyon nehéz tolni a babakocsit. Főleg, hogy minden éjjel esik újabb adag, így ami tegnap elolvadt, az ma itt volt újra.
Ez van, egyszer csak tavasz lesz!
Hosszban úgy tűnik nem nőtt, mert 71 centit mértünk.
Óriási már Mókuskám!
2005.02.24 18:44
Gyonyoru Maya. Tiszta Maxi Maya is. Igy elmondhatod, hogy mindket gyermeked rad hasonlit.
Nagyon szepek a meretei. Nekem Lili csak a 6-7 honap kozott nem gyarapodott semmit sulyban, nem ugy mint hosszban. Kivancsi vagyok most hogyan allunk.
Semmi penzert el nem mennek innen.
De szerencsere vannak orak amikor egyedul eljatszik a jatszoszonyegen. Mar probal felallni es ha falamire feltamaszkodik, felhuzza a popsiat, mintha felallna, de aztan eldol.
2005.02.24 22:51
, mondtam is, hogy nagyon meg fogom én még bánni ezt a nagy kirándulást..
A jó kis megszokott napirendünk totál felborult, este jó későn fekszünk, és reggel jó későn kelünk megint..
Remélem azért lassan ez helyre fog állni.
És persze volt egy-két elmaradhatatlan bravúroskodó előzőbajnok az utakon megint.. Azért a 220 km-t sikerült 4 óra 15 perc alatt biztonságosan megtennünk!
De édes volt, mert megvárt minket, tegnap még elköszönt tőlünk.
Mi is kipróbáltuk a hozzátápit ma..
Hát haláli volt a gyerek, ő is öklendezett, még a vaníliás péptől is..
Kérdezhetek valamit? Mit iszol napközben?? /majd ha válaszoltál elmondom, hogy miért kérdezem!
/
). Te mit tanulsz?
Idegenforgalmi és szálloda szakot végzek a Szolnoki Fősuli Bp.-i távoktatási tagozatán.
ÉS ha nagy leszek akkor majd "közgazdász idegenforgalmi és szálloda szakon" végzettséggel fogok rendelkezni. Ezt csak azért írtam le, mert marhául tetszik ennek a szimpla megnevezése!
Hála istennek a baba apa alvókáját örökölte (sok más jó vonással egyetemben!
). Babád rossz alvása
Jobb éjszakákat nektek!
. Jobbulást. Kiborulás: azért megértem ám nagyon, hogy ki vagy készülve, én ezzel az egy kis poronttyal is néha a teljesítő képességem határaira érek, nem ám ekkora családdal..
Talán egy kis vigasz, hogy itt vannak a netes csajok, /és most már én is
/
Aztán mars vissza a kölkökhöz, és vidámkodás!
Igen, én vagyok a plasztikai sebészek réme!
Azért a heti egy alkalom is nagyon jó, sokkal de sokkal jobb a semmi!
Ez a boogie olyasmi, mint a verseny-rocky nem?

2005.02.25 10:48
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|