Sjucus! Nem szoktam írni, de korábban olvasgattalak titeket mindennap. Most azért írok, mert én is ugyanebben a cipőben jártam és tudom h milyen rossz most neked, átérzem az aggódásod.
Szóval utolsó mensestől számolva én is a 6.héten mentem uh-ra, amikor már elvileg szivhang is van. Hát én is jól beparáztam, amikor nemhogy szivhangot nem hallottunk, de babát se igazán láttuk, csak a petezsákot. Én is megijedtem, a doki javaslatára másfél hét múlva visszamentem, addig progeszteront írt fel. Hát a következő uh-on aztán megbeszéltuk mi a helyzet. Mivel 34 napos ciklusaim voltak, abból mínusz 14, azaz a 20.nap környékén ovuláció. Mivel én használtam ovu tesztet, így tudom, h kb 21.napon volt legmagasabb az LH szint, utána még ki tudja hány nap a petekilökődés és fogantatás.
Szóval, ha jól értelmezem, neked is kb 31 napos ciklusaid voltak. Szóval később volt ovu, mint 14.nap. És a dokik egy 28 napos ciklussal számolnak, illetve nem tudod pontosan h mikor volt peteérésed, szóval simán 1 héttel később is.
Én is 3 hétig voltam 6 hetes.

Legalábbis én így számoltam menses alapján, aztán a doki.... A 3.uh-on megmérte, 6+2 nap, 10 nappal később 8+2, és újabb 2 hét : 10+5. Elég érdekes. Nagyon jó uh gépe van a dokimnak, de még annyira picik h nem lehet pontosan mérni és már néhány mm is napokat jelent.
Szóval fel a fejjel. Nem szabad idegeskedni. Az én férjem ezt szokta mondani: akkor aggódj, ha a doki azt mondja h baj van. Kicsit durva, de igaza van. Nem lesz semmi baj, csak kisebb a babád mint 6 hetes.