2005.02.18 13:20
2005.02.18 14:13
.
! 2005.02.18 14:52
. Anyu jön 4-re, lerohanok az orvoshoz s egyúttal a közértbe is.
2005.02.18 20:54
Olyan büszke vagyok, hogy azt el sem tudom mondani.
2005.02.18 21:29
De ahogy a "termést" elnézem másnak sem.
Irénke dacos, nem akar néha elaludni délben, de már majd felborul olyan fáradt. Mindezt leszámítva jól vannak. Annára kérlek ne haragudj amiért nem ír Neked, tudod Ő nem egy számítógép guru, 1 évben egyszer ül a gép elé
Mondjuk nem bánom, inkább azt egye amit mi. Elég "öreg" már.

Egy volt csoporttársam már a szülészeten fekszik a jövőhétre van kiírva, a munkatársam pedig márc elejére, úgyhogy nekem is beindul babanéző
)
2005.02.19 22:01
Ismerősöd tényleg jó nagy babát szült.Nem semmi.Természetes úton?
reggel mikor aludnának a bulizók,jön öcsém,aki techno zenéket csinál,és dj is,megkérem rakjon már be pár számot.Most jól kipanaszkodtam magam,sajnálom... 2005.02.20 12:15
Julcsi nagyon szep a kepen. Jobbulast mindenkinek!
A formaevo jatek nalunk is bevalt, de eddig csak a csillagocskat es a szogletes dolgokat tudja belerakni. Sajnos megtalaltuk a legbonyolultabb formaevot.
Tul sok a forma benne es amibe bele kell dobalni, azt is sokat kell forgatni, na ez meg nem megy. Talan egy egyszerubbet kell nezzek neki.
Nekem sajnos egyik ismerosom sem akar szulni.
2005.02.20 17:29
2005.02.20 21:23
2005.02.21 07:21
2005.02.21 10:37
2005.02.21 12:10
2005.02.21 13:48
Nehezen kap levegot az orran es csunyan kohog.
Kihivtam a dokit, koptetot adott es mondta, ha laza lesz, antibiotikumot kell szednie. Remelem, ezt megusszuk. Szombaton mennenk sielni, de igy most mar biztos, hogy Bia itthon marad anyukammal. Rossz lesz nelkule 1 hetig, s persze neki is nelkulunk.
Szerencse, hogy anyukammal nagyon szeret lenni.
Ilyen ferj kell nekem is! Este szolok is neki, hogy olvassa el, milyennek kene lennie. Apat megtartani!
Jo pihit nektek!
A hianyzo pontokat mar osszeszedtem (felvasaroltam a keszletet, igy egy darabig elvagyunk latva pelussal
), s amint lesz idom Bia nyugossege mellett, kivagom es el is kuldom Donoeknak. A szulinapjara mar nemhiszem, hogy megerkezik a csomag, de talan majus vegere, a gyermeknapra igen. Koszi a majkrem receptjet, elkeszitem. Levinek gratula a 8. fogacskahoz. O is mar kroki lett.
2005.02.21 14:40
2005.02.21 23:55
2005.02.22 06:17
2005.02.22 10:42
Már azt az ötletet is felvetettem apának, hogy ebédidőben fél órára leszállítom a dedet, és ebédeltethet. Komolyan mondom, már előre félek tőle, megint milyen harcot lekk vívnunk.
), amelyeket elcsent, átvonszolt és nagy gonddal begyömöszölt a fiókokba.
, ill. a mosógépet kell átvizsgálnom, nincs e benne mosásra váró habtapi darabka, legó, vagy plüssjáték
)
nem próbáltad még, hogy nem mész be hozzá azonnal, hátha visszaalszik? Ha éjjel nyöszörög Andris, nem megyek be, mert még jobban felébreszteném.
Bevallom, egy kicsit meg vagyok keveredve: nem úgy volt, hogy visszamész dolgozni, és apa marad otthon? Lehet, hogy pont a tesó segít a döntésben?
Persze, csak ha nem keszedi a tányérokat
Apa levágatta a haját???? Kutyi hogy tűri a szeretgetést Bencétől? Barátnő: ekkora baba!!!!! Hú, azt hiszem ilynekor megint arra gondolok, hogy a 2800-as Andris Mazsi nagyon mamabarátra vette a figurát( a súlyával.Aa majd 12 óráról most nem beszélünk
)
Biztos gyönyörű, de Laci első kérdése az volt, milyen márka(bevallom, amíg ő meg nem kérdezte, nekem sem jutott eszembe a hiányzó info
) Szóval elmondtam apának, hátha egyszer majd...

, hogy kigyönyörködhessük magunkat!
. Mi is bűvöljük jó ideje a 9 kilót, de alatta vagyunk szerintem még most is, pedig 2 hete 8920 mért a dokinő. Amíg jó a hangulata, kiegyensúlyozott, nem hiszem, hogy tömni kéne. Ahogy emlékszem rád, Te sem egy szumóbirkózó típus vagy.
Második fog előbújt?
Eég szűkszavúra sikeredsz mostanság
(Én beszélek)
2005.02.22 12:13
Gratula az onallo lepesekhez!
Jo, hogy Adris nem kapta el ezt a nyavajat. Egyen sok gyumit. Bia marad anyukammal itthon, ha megis gyogyul, akkor is, mert nem akarom, hogy visszaessen. Nekem is jol fog jonni a kikapcsolodas, de ugyanakkor biztosan fogok aggodni erte es nagyon fog hianyozni.
...persze, ha sikerul. 2005.02.22 13:58
2005.02.22 15:01

) Marcikának tüdőgyulladása van, pedig már jobban volt,de mégsem, A nagylánynak (2,5 éves) pedig elég dúrva torokgyuszija van. Így sajna nem lesz gyerek a hamarosan tartandó szülinapon.
Annyira sajnálom őket, olyan rossz mikor a gyerek beteg! Gyógy-gyógy puszika innen is nekik!
2005.02.22 15:24
Ilyenkor tobb idomet veszi el a net, mert tobbszor jarulok a gephez, hogy most biztosan sikerul, de nem.
2005.02.22 15:30
2005.02.22 15:30
Petike már olyan jól van, hogy alig birok vele.
, már 3 hónapja abból áll minden napom, hogy pakolok Peti után. Veszélyesebb szekrényeket lezártuk, elkerülendő a kukázást és a tisztitószerek kóstolgatását. A hajkeféjét már 2 alkalommal kimostam, majd hetekig sehol nem találtam. Bevarázsolta a komód fiókjába. Szerencsére, ha elkezdek összepakolni azonnal jön és segit, dobálja a vödörbe a kockákat, a dobozába a játékokat. Öcsém szülinapi partiján remekül elvolt egy nagy tál pogácsával: kiboritotta, majd visszapakolta, majd újra elölről. Közben mindegyikbe azért beleharapott egyet
Meg kell zabálni!
Mások is mesélték már a fészekrakó "előnyeit". Gyakolag lehetetlen egy önerővel nem rendelkező fiatal párnak felvenni, hacsaknem bevállaják a havi 100e törlesztőrészletet, ami igazán semmiség, főleg ha Anya GYES-en van, plusz 2 gyerek, stb. Apa szakadjon csak meg a melóban. Röhej. 2005.02.23 08:35
Nóri is csinálta, rátette a lábára a zoknit, fejére a sapit, annyira édesek!!! 2005.02.23 09:34
Gatyókat felkötni
Kicsit már tavasz? 
Laci nagyon költözne, egyedül a panellel van baja, hogy rengetg gond van vele. Az valóban igaz, hogy szinte nem telik el úgy hónap, hogy ne zárnák el a vizet szerelés miatt
És ez jobb már nem lesz
Azért szerintem nem ehavi probléma, hogy költözünk (-e)
) Onnan mentem képként, és ide bemásolom képként. (+ ha másik topcban látok jót, csenek
)
Súly, hosszúság(ugyanis ezt 2 hónapos kora óta sem mérték már), fej, mellkas, torok, szívhallgatás, oszt jóvan. Nem egy megszállottan vizsgálódó a dokink
A barátnőm még 9 hónaposan is szalonnát !!! vacsizott. Apa anno mondta is, hogy nem gond a névválasztás a kicsinek: elefántesz dromedáresz
Egyszálbelű a csaj, de még nézni is rossz, mennyit, és mit eszik
És a kislán yis ilyen lett. Egy évet 6400-el zárta, azóta is rengeteget eszik, és kis törékeny madárcsontú lányka
Szóval szerintem fel az oldalasra, hurkára, nyamm!!!
, és lefeküdt, mosolygott. szerintem, ha kimegyek, el is alszik. De én???? Gyorsan kivettem, rá a cicire, utána ágyikó. Jaj de rossz érzés volt, hogy (talán) cici nélkül is aludna. Na tessék. ennyit az elválasztásról
Ha nem fogja önként csinálni, én még 18 évesen is szoptatni fogom????
) Ti is néha alszotok ha a manó alszik délután? Ekkora alvásigénnyel nem tudom mi lesz velem 2-3 gyerekkel
Rend és fegyelem!!! És persze csend, mert nem különben nem tudok aludni
2005.02.23 10:14
) Jajj olyan jó, január eleje óta hízozz 220 gr-ot. Így éppen dekára meg3x-a a súlyát!

Pedig mindíg aztmondják rá, "de jó súlyban van"! Igen mert a nagymamám pofiját örökölte, neki volt édes kis hörcsög arca.
) 2005.02.23 10:16
) Jajj olyan jó, január eleje óta hízozz 220 gr-ot. Így éppen dekára meg3x-a a súlyát!

Pedig mindíg aztmondják rá, "de jó súlyban van"! Igen mert a nagymamám pofiját örökölte, neki volt édes kis hörcsög arca.
) 2005.02.23 11:24
Biztosan nagyon élvezte, azért nem izgett-mozgott
Ezentúl viszed rendszeresen? Márk hol volt addig?
Ti maradtok Pesten vagy a vonzáskörzetbe is keresgéltek?
Jól hangzik. Peti párhónapos koráig magam is szivesen ledőltem, jólesett pihenni a szopiztatások-fejések közötti szünetekben
Vámpir kisfiam nemcsak a tejcsit, de az erőmet (véremet
) is szivta rendesen. Aztán - mivel Peti nem egy alvóbajnok napközben - inkább együtt pörögtünk. Jó lenne néha lassitanom, de nem megy. Most is rohannom kellene a postára, de helyette itt ülök a gép előtt
Kár, hogy ezek a dolgok nem működnek multitasc-ban.
Jó egészséget Nektek a látogatáshoz és persze az újszülött Csöppeknek is! 2005.02.23 13:01
2005.02.23 14:34
Mig en probalkozom, kozben legalabb masnak sikerul.
Matyika epp annyit fejlodott, amennyit kell. Az influenzaval valoban nagyon vigyazzatok. Mar csak keves van a telbol, huzzatok ki valahogy. Baratnodnek gratula Lorinchez. Igy fejezted be uzeneted: "Teszek-veszek (eladok )". Eliras volt talan? Miket arulsz?
Remelem, nem kerul sor a fulfelszurasra. Egyaltalan nem tudtok kiszivni az orrabol semmit sem? Jobbulast neki, mennek a gyogypuszik ezerrel.
Sara is egyre ugyesebb, egyre jobban lehet vele kommunikalni.
Persze volt hozza hus is, de azt nem kivantam. 2005.02.23 14:38

:D:D:D
)))) Ez kb 4-5 lépés neki. . . Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint