Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Édesanyák!

Ezt a topikot segítségkérés céljából indítottam.3 hónapos múlt picimet nagy nehezen sikerül nappal altatni úgy,hogy hagyom magától sikerüljön ez.Ámde este,éjszaka még ébred és cicivel alszik vissza.Nappal ébredés után peluscsere,majd egy kis ébrenlét,cici,alvás ám van,hogy ébredés után és előtt cici van.Az éjszakaira lennék kiváncsi kinek hogy maradt el,avagy csökkent vagy én rontok-e el valamit?Nem tudom igazából éhes-e avagy csak így tud visszaaludni...Volt már rá példa,nem 1x,hogy 5-6 órát végigaludt,ezért várnék tapasztalatokat,segítséget stb. :-)
burmin17
Esztergom
 
 


Mi is szenvedtünk az altatással...azt a tanácsot kaptam, hogy próbáljunk meg valami hiper-szuper takarót vagy hálózsákot....100% merinói gyapjúból a www.skandibaby.com webshopjából...gondoltam, hogy na ja....aztán egyik éjjel hajnali 2-kor kínomban (no és persze dühből:)) rendeltem egy takarót! :)

Nem hittem a szememnek mikor megjött...én ilyen anyagot még életemben nem láttam....annyira pihe-puha volt...egyből eszembe jutott egy régi-régi érzés...mikor a nagyinál délután még pici gyerekként felébredtem a kanapén a puha pokrócba takarva...sütött a nap az ablakon át..talán életem egyik legboldogabb pillanata volt...:)

No de lényeg a lényeg, mert kicsit elkanyarodtam...az volt írva a leírásba, hogy a merinói gyapjú legkülönlegesebb tulajdonságait közvetlenül a bőrrel érintkezve fejti ki, úgyhogy jól bebugyoláltam a picit vele..és láss csodát egész éjjel csak egyszer keltünk fel!!!!

HAJRÁ! hátha Neked is beválik!:

szabodori5555
1114 Budafoki út 5.
 
 


Sziasztok!4 honapos kicsi fiam csak rajtam hajlando aludni hogyan tudnam errol leszoktatni?illetve eddig ataludta az ejszakat de mostmar felkel ujra 2-3 ejjel is enni...tapszeres baba otleteket koszonom
anyuka1
Kaposvár
 
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

 

cron
X
Kismackó: A sztárcsatár + Rúgd be, Pepe! - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóBabázz lazán! - TeakiadóNem születtél anyának! - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó
Kismackó: A sztárcsatár + Rúgd be, Pepe! - Teakiadó