Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kati!
köszi Neked is!

már én is várom a közelgő börzéket! nekem továbbra is a teszvesz a mániám... pedig sokkal kielégítőbb ha a kezedben is tarthatod! Van hoyg itt mellényúl az ember lánya...

Olga!
egyenes haj????? milyen volt a mozi? éppen most szedem lefele...

Andi!
De jó, hogy írtál! Hú, mintha Maját a szádon köpted volna ki! Nóri is mekkorát nőtt! Ovi? azta! Örülök, hogy tetszik mindkettőtöknek a suli! Az első kép itthoni, vagy svájci?

Én benne vagyok a csütben! Remélem Misi is ráér... Minden este randija van a méhekkel... téli felkészítés.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Judit!

De jó! Akkor Frei? Az a művház aljában van?

Andi

Kép
Kép
 
 


Igen, az jó lesz!

Na Vera!?? Van most már motiváció?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 

 
 

Sziasztok!

Helyzet jelentés : tegnap voltunk dokinál, minden rendben van, fejlődik szépen, az egész vizsgálat 2 percig tartott, mindezt 5000 forintért. Most nagyjából 2500 gramm, és még várhatóan 1 kilót fog hízni. Nekem megvan az 5 kiló, éreztem én, hogy mostanában nagyon rákaptam az evésre :) Megbeszéltük, hogy jövő hét szerdán nst, aztán le kell menni hozzá a szobájába. Ott már nem fogok fizetni az tuti.

Gondozáson most voltam, az a hülye nő megint bunkó volt, de már többet oda sem kell mennem. védőnő tanácsára ebben a hónapban táppénzen vagyok, aztán 1-től már szülési szabadságon. annyira fura.
Csomag nagyjából nekem is kész, be van készítve egy polcra, de még van ami hiányzik, az majd a héten jön meg elvileg postán.

Rita: akkor hétfőn te is hívod a kórházat? Jó lenne ha betudnánk most menni, mert Jani még akkor a héten lesz szabin.

Kép
 
 


Andi!
mégsem jó! Most jutott eszembe, hogy holnap tüzijáték itt! arra megyünk, a lányok már nagyon várják! Úgyhogy passzoltam. esetleg szombat? :roll:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Olga! Egyeneshajas képet kérünk!!!! :) Nekem kb 90%-os a kórházicsomagom. A gyerkőcnek egy napra hány pelust tegyek be? és minden napra egy body+ egy rugi??? Segítsetek! :)

Kriszti! Igen, hívom hétfőn én is, mindenképp menni szeretnénk. Bár volt aki azt mondta, jobb lenne ha nem látnánk.... :D De hátha még elmondanak egy-két újdonságot.

Én ma voltam a dokimnál, minden rendben, 2 hét múlva megyek megint, gondolom nekem akkor lesz az első NST-m, és onnantól hetente kell mennem.

A Freies beülős engem is érdekel, hánykor találkozzunk?

És ma találkoztam "élőben" Mártival. :) Jó, hogy odajöttél hozzám, mert nem biztos, hogy leesett volna, hogy ismerjük egymást. :) De mikor megszólítottál, akkor már beugrott! :wink:

Rita

Kép


Ja, valamit elfelejtettem az előbb: összefutottam egy ismerősömmel, ovis korú a kisfia. És mesélte az anyuka, hogy be volt dagadva a kisfiú kukija, heréi, hasa, keze. És nagy nehezen rájöttek, hogy ha szúnyogírtás után megcsípte a szúnyog, akkor elkezdett bedagadni.... Valószínűleg allergiás a szúnyogírtószer valamelyik összetevőjére.... na ez milyen durva. :shock: :evil:

Rita

Kép


Sziasztok!

Nagyon jó volt a mozi, ajánlom mindenkinek! Nem tudom letöltősben mennyire jön vissza, de le a kalappal. Látvány, hang okés, a történet is érthető, követhető (ettől féltem a legjobban - Mátrix után szabadon). Ami meglepő volt, hogy TELE volt a terem, a harmadik sorba kaptunk jegyet. Ha feliratos lett volna, akkor tuti hátra ülünk a lépcsőkre... de szerencsére szinkronos volt.

Andi! Jó, hogy jöttél! Képek szuperek, csajok nagyot nőttek! Nekem nem jó a csütörtök, mert holnap délelőtt már indulunk "haza" Debrecenbe.

Rita! Érdemes egy rugi + egy body már a kórházban is. Pár nap múlva ha beindul a széklet, akkor majd 4-5 is kell egy nap... néha. Pelust én úgy tudom és úgy csináltam, hogy minden etetés előtt cseréltem. Mondjuk a kórházban a szoptatás még maraton, de szerintem 3-4 óránként érdemes cserélni.

Kriszta! A gondozáson te is Julikával akasztottad össze a bajszod? NST papír megnézéséért nem fog kérni pénzt.

Képet majd töltök, ha találok egyet, amin normálisan nézek ki. :oops:

Olga

Kép
 


Kép aug. 6-án fényképezte babó

Kép tegnap fényképezte Barbi

Olga

Kép
 


OOOooooolga! :lol: Szemből egyeneshajjal???? Olyat kérünk! 8)

Rita

Kép


Akkor legyen máskor, ha többeknek sem jó. De azért ne felejtsük el!

Andi

Kép
Kép
 
 


Szia mindenkinek!
Először is boldog névnapot illetve születésnapot kívánok mindenkinek aki mostanában ünnepelt.
Mióta hazajöttem a kórházból igazán nincs sok kedvem semmihez.most kezdek csak rágódni a dolgokon.Majdcsak rendbejövök.
Én is nagyon örültem, hogy ha csak egy pár szó erejéig is, de találkozhattam személyesen Ritával.NAGYON CSINOS KISMAMI!
Ma reggel voltam vérvételkontrollon, majd a sogornőm hozza el az eredményem, márha oda adják neki, mert a nővér azt mondta hogy jó lenne ha egy orvos kiértékelné.Hát kifogja.Még pedig Dr. Dinya a jövőhéten.De ha az eredmény magas akkor hívom azonnal.Elegem van mindenféle nőgyógyászokból.
Röviden: pénteken Dr. Tornyi megállapította UH-val is a spontán vetélés tényét, erre a szombat reggeli vizitkor Dr. Emődi olyan gyógyszert írt elő ami esetleg növelheti a terhességi hormonszintet, mert esetleg nem is történt spontán vetélés.Na ekkor totál összezavarodtam.Pénteken arról volt szó, hogy pár napra maradjak bent megfigyelésen a saját érdekemben.Az egészség mindennél fontosabb.Hétfőre csökkent a Bhcg-eredményem, de ennek ellenére sem engedtek kedden haza.Majd szerdán újra ellenőrzés-jelentős volt a csökkenés-hazajövet csak csütörtökön reggel.Iszonyat volt hogy nem volt Dinya, ki voltam minden dokinak szolgáltatva.Az osztály-szoba rendben volt, a feketék a 7-iken voltak.
Ja és Dr.Zobokival is beszéltem, mert annak idején ő császározott amikor Kristóf született, vittem be akkori és mostani képeket is.Nagyon örült, majd fél órát beszéltünk.

Kép
Kép
 


Márti!
nagyon sajnálom a kálváriádat! Sokat ne rágódj, mert csak betegebbé tesz! meríts erőt gyerekeidből, párodból! Gyógyuljon, lelked, tested!

Andii!
Most már el ne tűnj, még ha hetente egyszer is írsz! Dolgozol párod mellett? Még ott laktok?

Olga!
azta mekkora hajad van! Nagyon szép! Revalid reklám?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Márti! Köszi! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :wink:

Rita

Kép


Márti :( Nagyon sajnálom, ami veletek történt... a kórházat meg próbáld mielőbb elfelejteni...

Olga, nem jött pü :roll: Vagy nem nekem szántad? :D
Wáow, micsoda változás! És még így is rengeteg a hajad :lol:

Andi, helló :D Anyám, mennyit nőttek/változtak a lányok! :shock:

Judit
Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

balwin Judit! Bocsi!!!!!!!!!!! De neked szántam: arra akartalak megkérni, hogy ha otthon vagytok, akkor dr. Mucsi rendelési idejét nézd már meg, de időközben megtaláltam a mobilszámát! Bocsi, hogy nem szóltam, hogy már nem él a dolog! :oops:
Ti már itthon vagytok, vagy még mamánál?

bbj Judit! Revalid reklámtól még távol vagyok! Most tetszik az egyenes, de úgy döntöttem, hogy nem veszek hajvasalót, mert minden nap át kellene vasalnom a hajam, az pedig biztos borzasztóan tönkretenné. Úgyhogy csak hétvégéig nyomom így, aztán vissza a göndörhöz. Meg hát az emberemnek is az tetszik.

Márti! Te otthon vagy pihenni, vagy már dolgozol?

Andi! Ja, ja mi van veletek?

Olga

Kép
 


Sziasztok!

Letinek Boldog Névnapot!

Márti, az idő meg fogja oldani hidd el. Próbálj minél kevesebbet rágódni rajta. Tudom, könnyű ezt innen mondani. Ettől függetlenül még mindig job most, mint esetleg később, amikor már nem így spontán működött volna. És tudom, hogy nem vígasztal, de még az is lehet, hogy valamilyen rendellenesség miatt történt mindez, és akkor pedig talán mégis így a legszerencsésébb. Na okoskodást befejeztem.

Festés ma folytatódott, és még mindig csak Zsófinak a szobájánál tartok. -Elvileg már teljesen kész lett volna, de a takarítás során a lányok a padlósúroló szivaccsal ökörködek, Zs hozzávágta Kingához, ami nem talált, így a sárga vagyis libapimpó fetékkel teli szivacs a pipacs piros falon landolt...
Ma megjött volna Kinga lila festéke is. Szoltak az üzletből, a lányok mentek el érte egyedül. Hazahozták, de nem a mi festékünket. Mivel én festettem, nem vittem vissza, gondoltam majd reggel. Erre telefonált az eladó, hogy a lányok nemjó festéket hoztak el, amiért ott a gazdája. Ezután telefonon lehülyézte a lányokat, hogy nem tudják mit hoztak el (megjegyzem, amit a kezükbe adtak), és egyébként is én nem annyi pénzt adtam nekik ami a lilát kifutotta volna. Persze amikor szólt, akkor megkérdeztem tőle, hogy mennyit kell majd fizetni (el kell-e mennem pénzt levenni, vagy elég ami nálam van). A lányok annyit vittek, amennyit a telefonba mondott. Na aztuán az sem tetszett neki, hogy én nem voltam hajlandó visszarohanni vele azonnal. -Felajánlottam, hogy jöjjön el érte aki kérte, odaadom neki, de én nem fogok kimosakodni. Nem jött a festék eredeti tulajdonosa...

Délelőtt már osztották a könyveket az iskolában, el is hoztuk Zsófival. Első osztályban 14 könyvük lesz. 4-ben csak 11.

Olga, szemből kép a hosszú egyenes hajjal? Zsófikám hajvasalóját is kikölcsönözheted :)

Mártici kinézett szekrénye, de még alkudozunk:
http://www.expressz.hu/butor-lakberende ... -22030708/

Judit

KépKép
Kép
 
 


Sziasztok!

Ma értünk haza a Balatonról és örök hálám neked, Vera, a Szinbádért! Nagyon szuper volt!

Holnaptól 4 napos munkába kezdünk: szobát cserélünk Jázminnal, a lányok padlószőnyeget kapnak a parkettájukra, alulról hőszigeteltetjük az előszobát és a garázst, kapnak emiatt egy új réteg festéket és mindenkinél nagy lomtalanítást tartunk, készülve az iskolára és az óvodára. Ahogy Andi is írta, én is majd ősztől tudok újra "rendesen" jönni.

Kép
Kép
Kép
 


LJudit!
Köcsög eladó! Menjen az anyjába, aki 10 éves gyerektől komplett festékvásárlást vár el!

Jó a bútor is! Látom a legkisebbet sem kell félteni, nem elveszett gyerek! Hajrá festés továbbra is. Fotógépet elvitted remélem!

Szami!
Jó munkát nektek is! Nem kis meló!

Olga!
A hajvasalóról é is hallottam már, hogy eltöri egy idő után a hajvégeket, de gondolom jó drága végápolóval ez si megoldható...

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Én rendszeresen vasalom a hajam és a titok a rendszeres hajvégápolás és a rendszeres hajvég vágás is ;) Negyedévente illik a haj végéből vágatni pár mm-t :) De én könnyen beszélek a fodrász tesómmal :oops:

Szami, de örülök hogy bejött a Szindbád!!! Nekem az tetszett benne hogy ott a kertben az a szép nagy medence, ha nem volt kedvünk elmenni a strandra, ott is lehetett fürdeni, na meg amíg reggeliztünk-vacsiztunk, a nem éhes gyerekek elfoglalták magukat a kertben vagy a játszóházban, és még láttuk is őket közben :) Szerintem is jó hely!
Kapunk képeket? ;)

LJudit, hú és volt önuralmad mikor a csajok hozzávágták a szivacsot a frissen festett falhoz? :oops: :lol:
Kíváncsi vagyok nagyon a színeitekre, majd tegyél képet te is! ;)
Festékboltos eladó meg tényleg hülye :shock: Csinálhatsz nekik ellenreklámot nyugodtan! ;)

Márti, én is nagyon sajnálom :( Sok erőt kívánok neked és ha lehet gyors felejtést (már ha ilyet el lehet egyáltalán)...

Olga
, tök jó a hajad, de engem is érdekelne szemből is, hogy mennyire változott meg vele az arcod. Én fordítva vagyok így: néha hagyom göndörön, de én meg azt nem szeretem, teljesen más vele a fejem :?

Andi, de jó hogy írtál!! Szerintem mindkét lány nagyon rád hasonlít! :)

Kriszti, Rita, jó lehet ez a készülődés :)
Nekem kb. ilyenkor született meg Bence (35+1nél), de ti még tartsatok ki!! :)
Csak arra írtam ezt hogy nem korai már összepakolni, legyen csak kész az a táska. Meg különben is olyan jó érzés már ez ;)

KépKép Kép
 
 


Sziasztok!
Köszönöm szépen Mindenkinek abíztatást.Majdcsak helyre jövök.
Igen ezt a hetet még itthon töltöttem a gyerekekkel, de jövő héten már megyek dolgozni.
A tegnapi vérvételi eredmény jó lett, de hogy micsoda cirkuszt csináltak miatta a nőgyógyászati ambulancián.Reggel direkt szóltam, hogy majd sógornőm megy az eredményért, már ez nem tetszett nekik, de úgy nézett ki hogy beleegyeztek.Még a nevét is leadtam.Erre mikor délután ment volna érte, közölték vele hogy csak nekem adják ide személyesen, még telefonon sem mondják meg az eredményt, mert orvossal kell a továbbiakról beszélni.Totál ideges lettem, gyorsan hívtam a kórházat, kinyomoztam hogy ki az ügyeletes doki.Szerencsémre Éppen Dinya volt az ügyeletes.16 óra után sikerült vele beszélnem telefonon és ő rögtön megnézte az eredményem.Ő legalább normálisan állt a dolgokhoz.
Vera! Ti hogyan tudtátok a kiskutyátokat szobatisztaságra szokatni?A gyerekek ugyanis kaptam a nyaralás után a munkatársamtól egy nem teljes fajtiszta kiskutyát.Most nyolchetes.

Kép
Kép
 


Márti! Szobatisztaság....sok-sok türelem.... :) A legfontosabb, hogy ha oda végzi a dolgát, ahova kell, akkor nagyon dícsérd meg, ha rossz helyre, akkor le kell szidni. Az ilyen pici kutyák általában alvás, evés után rögtön pisilnek, oylankor próbáld odavinni, ahol ezt kéne csinálnia és ha elintézi, akkor dícsérd meg!

Rita

Kép


Helló!

Megy valaki az Alma koncerte????

Andi

Kép
Kép
 
 


És valaki tudja pontosan hol lesz? Annyit tudok, hogy 11-kor.

Andi

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Andi:mi megyünk,szerintem a tisza parton lesz (gondolom ahol tavaly volt)a Tisza szálló előtti fás rész alatt.

Kati Kép
 
 


Andi!

Írtam püt!

A mieink is mennek az Almára!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Judit

Te nem jössz???

Andi

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Andi, ha én Judit, akkor de, igen a gyerkőcökkel ott leszünk, illetve voltunk.

Mázolmányaim:

Kép Zsófi szobája Kép
Kép

Kép Kinga szobája volt
Kép


Kép Lila falakkal
Kép kicsit befénylett
Kép itt is furi a fényviszony

Folyt köv.

Judit

KépKép
Kép
 
 


Judit!
Tök jó lett a lila! Igazi csajos szoba!

ügyes piktor vagy!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Köszi, még egy sort kap, én egy kicsit világosítanék mindkettőn, de ez delux festék, és abból nincs fehérem.

Almamánia?

Judit

KépKép
Kép
 
 


Judit! Nekem is tetszik a lila szoba, nagyon vagány! Ügyes vagy! 8)

Rita

Kép


Köszi a dícséretet, de nem nagy dolog felfesteni :roll:

Judit

KépKép
Kép
 
 


Elszállt ami írtam... F@sza!

Szóval:

levay Judit! Ügyi vagy, szépek a szobák, a színek!

Szami! Jó kis munkának fogtok ti is neki!

Ma délután hazajöttünk Debrecenből. Szuper volt a felvonulás és a tűzijáték is. Balázsnak legjobban a Thomas mozdony tetszett, valamint a tűzijáték is. Volt néhány olyan formáció a rakétákban, amit még nem láttam. Tényleg szép és különleges volt.

Hirtelen ennyi. Hétfőn megyek füldokihoz, hátha rendbe jönnék már valahára...

Olga

Kép
 


Olga!
Mi is akkor voltunk strandon amikor ti,láttalak is de láttam hogy többen vagytok így nem akartam zavarni,de ím Balázs
Kép

Kép

Kép
 
 


Katlina! Nem hiszem el, hogy nem szóltáááááááál! Bocsi, én meg nem is számítottam ismerősre! Elküldenéd e-mailre is ezt a képet? Priviben küldöm a cimet. Köszönöm!
Hogy kerültetek ti Jásszentandrásra???

Olga

Kép
 


Hali,

üdv mindenkinek!
Mi újra itton, nagyon klassz volt, bár fárasztó is a 11 nap :) De ideális volt minden: idő, helyszín, programok stb.
A kb. 600 kép most töltődik :)

Aug. 13-án a pesti dokinál kezdtünk, és jövő péntekre (szept. 3) már adott is műtéti időpontot Bálintnak (orrmandula neki is)..... :(

Gyorsan átpörgettem az elmúlt napok termését, látom, Petra és Előd még odabent :) :)

Kép
Kép
 


Dorka!
pü!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


ELKÖLTÖZTÜNK!

http://www.anyatanya.hu/index.php
"Szolnoki Hetényi Géza Kórház"

Ha szeretnél AKTÍV tagja lenni csapatunknak régiként, vagy esetleg újként, csatlakozz bátran!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Elég rég nem írtatok, de remélem, hogy valaki tud segíteni.
Szóval Párommal kistesó projekten vagyunk és november 8-án volt meg utoljára. Aktívan készült 
a kistesó. Ovulációs kalkulátor szerint próbálkoztunk. Sajnos májusban elment egy 5 hetes babánk. 
Most pont mikuláskor kellett volna megjönnie, hozzáteszem 3 hete folyamatosan tüneteim vannak, (pocakom felpuffadva, hangulat ingadozás fáradékonyság, hányinger mellfeszülés, ezek soha nem voltak menzesz előtti tünetek) Most 8-án elkezdtem görcsölni kicsit meg vérezni. Bevettem gyógyszert lefeküdtem és el is aludtam. Mikor felkeltem semmi vérzésem nem volt és nem is fájt a hasam (15:00 körül volt) Estére megint elkezdett azóta enyhén, nagyon enyhén vérzek. Viszont a tüneteim megvannak. Persze megyek orvoshoz ha eza  vérezgetés elmúlik, de nem tudom, most nagyon bizonytalan vagyok, hogy baba lehet-e még a dologban. Szerintetek?Válaszokat előre is köszönöm Verus

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
verus92
Szolnok
 
 


Van még itt valaki? 15 hetes szolnoki kismami vagyok, még valaki? :-)
reka92
Tiszaföldvár
 
 


Tudja valaki, hogy a hetényiben 1 császár után engedik-e a természetes szülést?
reka92
Tiszaföldvár
 
 


Sziasztok! 

Akit erdekel a beranya/potanya tema ezt hallgassa meg! 11 ora 30 perc-tol ---A VENDEG A HAZNAL ---musorban 2 reszben.

http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2016-11-03
http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2016-11-17


BERANYAT/POTANYAT KERESEK SAJAT PETESEJTTEL!!!!!! 5 MILLIO FT. + egyeb koltsegek


Sziasztok!

Szeretném figyelmetekbe ajánlani egy új terhestorna foglalkozást az Agórában:

www.terhestornaszolnok.hu

Kis csoportok, családias légkör, magán és csoportos órák. :)

A torna előnyei:

- könnyebb terhesség és szülés
- csökken az elhízás veszélye
- egészségesebb baba és mama
- csökken a terhességi magas vérnyomás kockázata
- helyes légzőtechnikák elsajátítása
- a relaxáció gyakorlása
- ízületi, derék és hátfájdalmak ellen
- segít az ödéma és a visszerek ellen
gebeibrigi
Szolnok
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

cron
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó