Sziasztok!
Itt mindenki jár orvoshoz? Senki sincs közületek, aki csak úgy nekiállt a babaprojektnek? Úgy értem, hogy mindenki elment előtte nődokihoz és rákészül különböző módszerekkel? Elbizonytalanodtam, hogy rosszul csinálom. (én nem csináltam kb semmit)
Lehet, hogy megharagszotok rám, de muszáj reagálnom. Nagyon rosszul esik ilyet olvasni, hogy "igazságtalan, hogy azoknak sikerül teherbe esni, akik nem is akarják" Nos, mi például semmit nem tettünk annak érdekében, hogy legyen babánk, csak úgy jött, igen. Megszakítás, ciklus legvége, napi doboz cigi mindkettőnknél, stb. stb. És egyszercsak ott volt. De ettől még ugyanúgy örültünk, ugyanúgy vigyáztunk rá, ugyanúgy végigéltem a terhesség minden érzelmi hullámát, ugyanúgy végigcsináltam a szülést és az utána lévő időszakot és imádom a fiam!!!
Ilyenkor kicsit olyan érzésem van, hogy nesze nekem, most aztán megtudom, milyen amikor nem sikerül teherbe esni!

Na, bocsánat, csak le kellett írnom.
Egyébként nekem semmilyen terhességi tünetem nem volt, nem akartam elhinni hogy ott van.

Még az UH-n is mutogatta a nőgyógyász, hogy ott van ott van, higgyem már el. Mondjuk rohadtul éhes voltam állandóan, de az még önmagában nem tűnt fel annyira. Aztán terhességi cukorbeteg lettem, úgyhogy nem ehettem (eleget és bármit).