Nálunk meg dögrováson van az egész banda, ugatás. láz, taknyosság, és ennek egyyéni módozatai. Szerencsére nem betegesek, mert ezt 4 gyerekkel csinálni, orrszi-porszi és társai, hát nem részletezem. Eszter elég jól van, viszont ő most is mellen szunnyadva szuszog! A hó meg szakad!
Judyt! A pólya nálunk sem játszott, a kórházban még a nagyoknál volt angol pólya, de az ikreknél már ott sem. Szerintem ha nagyon törékenyek, talán jó lehet eleinte, de az enyémek nem voltak olyanok. Azt tényleg sok gyerek szereti, amikor alszik, ha egy kicsit be van bugyolálva, de erre a takaró is tökéletes, A mai felfogás szerint sokáig semmiképp nem érdemes pólyázni, hogy szabadon mozoghasson!
cirkuszoló gyerekek anyái: a nagymamám szerint teliholdkor, hóesésben és szélben meghülyülnek a kölykök! fogjuk ma erre
! Nálunk a nagy már elég jól van, ő viszont meg van kergülve! Krisztina! Mikor lesznek 1 évesek? Enyéim ápr.2.
Ja, és senkit ne tévesszen meg, ha nagyon későn írok, sajna sokszor felkelnek éjjel, így néha elalszom az esti szopinál, aztán fent vagyok kicsit, aztán vmelyik felkel, ...stb. Szóval mozgalmas, egyben 6 órát Isten tudja mikor aludtam utoljára!
Na, mindenkinek kitartás! Claire

[img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20050525_0_Emese+and+Réka.png[/img]

[/url]