A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Boldog Új Évet!

Lora!

Hát igen, fura hök.
A Clostiról meg csak annyit, hogy lehet, hogy az 5-9 a múltté, de én azt is és a Serophene-t is úgy szedtem és volt hatása. Szerintem az orvosodnak higgy!

Szia Juci!

Nagyon sajnálom, ami veled történt. Kép
De: ne hagyd magadat. Föleg a harmadik vetélés miatt, mert szerintem ez tipikus progeszteronhiányos vetélés (persze csak mint laikus).
Szakkönyv:
Missed abortus: 6-10. héten elhal a magzat, és csak hetek múlva löködik ki. Ok: sárgatest-elégtelenség.
Nálad is csak az UH mutatta ki, hogy már sajnos nem él. Ez a fajta abortusz megelözhetö!!!!!! A babának ilyenkor nincs semmi baja, csak a petefészek sárgatest(progeszteron)-termelése elégtelen.
Szerintem 3 vetélés különben is indokol egy alapos kivizsgálást. Föleg egy teljes hormonvizsgálatot.
Ha meg rendben van esetleg minden, akkor megnyugszol.
Remélem nem haragszol, de azt hiszem, mindenki ezt fogja javasolni.
(Ja, a szakkönyv még ezt is irta:
A korai vetélés az esetek többségében megelözhetö, ezért igen fontos a következö terhesség vállalása elött a fogamzás körüli gondozás.
A sárgatest-elégtelenség kimutatható és gyógyítható.
Két dolgot ajánl:
1. vérvizsgálatot a ciklus második felében
2. ébredési hömérséklet mérését.
Ez mindekettöt még a nem próbálkozás idöszakában megteheted, a heyles hömérözésröl is szivesen irunk neked.)

Beszti
Beszti

Haliho Lanyok!

Mindenkinek BUJJEK, lehetoleg babaesoben gazdatgotKép

Nalam semmi hir, holnap megyek vervizsgalatra, aztan majd meglatjuk, hogyan all a progiszintem....Addig meg probalkozunk ezerrel, hatha...ez a kis szunido jot tett nekunk nagyonKépKépKépKép

Krisztinka, Ancsi: de jo hogy latunk titeket, remelem mar nem temet el a munka arja benneteketKép

Timea: annyira sajnalom ami tortent, es annyira nem tudok mit mondani. En is arra gondolok ilyenkor, mint MOni, hogy mit nyavajgok en itt ezzel a kis problemammalKép Kerlek gyere kozenk neha, beszeld ki magad, mi mindig szivesen latunk es hatha megkonnyebbulsz. Varunk!

Pusssz: orsoly
orsoly

Jó reggelet!
NAGYON BOLDOG ÚJ ESZTENDÕT KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Remélem mindannyian jól töltöttétek az év utolsó napját, és nem néztetek nagyon a pohár popsijára...KépKépKép

Én a magam részérõl nem buliztam túlságosan, mert 300 fõs rendezvényünk volt (csak a vacsora volt a mi reszortunk), így fõleg melóval töltöttem a szilveszter körüli napokat.Kép

Bizarr egy idõjárás van ma...majdnem feldöntött a szél (orkán, tornádó???Kép) valami furcsa kavarodás van a légterünkben...))

Van valakinek csíkos tesztje??KépKépKép

Pusszantás,
Ancsi
Ancsi

Juci
En is ugy tudom,hogy a 3. veteles utan valamifele nagyon kolmoly kivizsgalast kell megejteni/

Krisztinka
kriszti

Juci
Szerintem is vizsgáltatsd ki magad. Ennek valami oka kell hogy legyen, és az nem a tewrmészetes szelekció. Szóval irány a doktorbácsi. Nagyon szurkolok, hogy kiderüljön, csak valami könnyen orvosolható probléma van a háttérben!!!!

Doris
Hogy van a fogacskád? Remélem meggyógyult!

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

sziasztok lanyok!
Nehany hete olvasgatlak benneteket, es meg regisztralnom sem sikerult magam. De most szeretnem a segitsegeteket kerni.
Mi meg nagyon a probalgatasok elejen jarunk. Ez a 3. honap. Gyogyszer, orvos, minden nelkul. Viszont homerozom.
Most 7 napja 37 felett van a hom, szajban merve. Viszont szinte azota minden nap jon belolem valami barna trutyi.
Szerintetek mitol van ez? Hallottatok errol esetleg valamit?
Elore is koszi a valaszokat!
Andi
Es persze BUEK mindenkinek.
(Lora! Igaz, hogy nem ismerlek, de en is annyira szoritottam neked. )
Névtelen

Andi

Ez a progihiany tipikus tunete,a legegyszerubben orvosolhato alt.Duphastont adnak

Krisztinka
kriszti

Van valaki aki babagyanus? Kép)
En sajnos nem vagyok az. Bar meg nem jott meg, de a hom nem megy feljebb mint 36,8 Kép. Ez van!
Talan az Uj evben Serophen-nel Kép....

Mindenkinek kivanok babakban gazdag boldog Uj Evet!
Melinda

Kedves Juci, Andi!

szerintem mindenképpen vizsgáltassátok ki magatokat, méghozzá szakosodott nõgyõgyásszal. És ne szedjetek gyógyszert vaktában, laboreredmények nélkül. Gondolom ti is mindent megtesztek, hogy megelõzzetek egy esetleges (újabb) vetélést.

Timea!

Szerintem bátran menj el pszichologushoz, pszichiáterhez. Egy jó szakmeber biztos tud segíteni hogy minél hamarabb összeszedd magad lelkileg. Sajnos a történteken nem lehet változtatni, annak idején 12 éve én is úgy éreztem az élet megállt, vége mindennek. És látod most itt vagyok és újabb nagy feladat elõtt állok. szerintem nézd meg ezt a honlapot (www.psych.sote.hu), hívd fel õket, mert a mostani anyagi helyzetedben jobb lenne, ha nem kéne fizetned a terápiáért.
Ha úgy érzed a babanet nem az a fórum ahol ki tudnád önteni a szívedet és valakivel meg kell osztanod a gondolataidat írjál az emailemre (tiszaroff@yahoo.com)

Mindenkit ölelek: Marcsi
Marcsi

Edelweiss!

Gratulálok, jók a számításaid ami az én ciklusomat illeti.

Köszi: Marcsi
Marcsi

Edelweiss!

Gratulálok, jók a számításaid - már ami az én ciklusomat illeti.

Köszi: Marcsi
Marcsi

Kedves Topiclakók!
Én még új vagyok köztetek, és mivel azt a mintegy 15000 hozzászólást nem tudom elolvasni, amit idáig alkottatok, szeretnék egy-két dolgot kérdezni tõletek. Nagyon megköszönném, ha válaszolnátok, akár itt, akár az e-mail címemre (kicsinap@freemail.hu), mert nagy segítség lenne. Tudom, hogy ti már ezeket kibeszéltétek, de az újszülöttnek minden infomráció új.
Tehát. Egyrészt a hõmérõzésrõl. Mindig ugyanabban az idõpontban kell mérni? Vagy mindegy, csak közvetlenül ébredés után történjen? Hol kell mérni? Digitális hõmérõ is jó, vagy csak a hagyományos?
Ha sûrû tejfehér színû nyák jön ki belõlem az a peteérés jele?
26-30 napos ciklus mellett is elképzelhetõ, hogy a peteérés nem a 14. napon, hanem jóval utána pl. 20. napon van?
Egyelõre ennyi jutott az eszembe.
Segítségeteket elõre is köszönöm:
sugárka
sugarka

Andi, nagyon jólesik amit írtál.

Sugárka: a kérdések jogosak. Van egy dokinéni, (Erazmusz) aki rengeteg hasznos tanáccsal ellát miket. Ezeket tõle mind tõle tudjuk.
Hõmérõzés: minden nap lehetõleg ugyanabban az idõben, mozgás (pisi, sex) nélkül. Hagyományos higanyos hõmérõvel, 5 percig. Legjobb az alévégeken, vagy popsiban, vagy hüvelyben. Ebbõl sok minden kiderül. Ha szájban méred, befolyásolhatja a szoba hõmérséklete, ittál-e folyadékot, stb. Alapesetben a ciklus 2 szakaszra osztható. 1. alacsonyabb a hõ, majd néhány tizedes hirtelen eséssel jelentkezik az ovuláció. Innentõl kezdve 24-36 órával van a peteérés. Ez nem mindig mérhetõ. Az a lényeg, hogy utána néhány napon belül elérje a 37 fokot, és tartósan afölött is maradjon. Ha nem így van, valószínû a progi hiány, és erre utalhat a barnás izé is. A félidõt számolhatod úgy, hogy az utolsó ciklusnaptól visszaszámolsz 14 napot.
Persze, ez általánosságban igaz. Remélem tudtam segíteni, és nem írtam rosszul semmit.

Ja, holnap megyek Uh-ra, remélem lesz domináns tüszõm.

Puszi, Lora
Lora

Sugárka, a legfontosabb: a peteérést tojásfehérje-szerû, nyúlós nyák jellemzi. Ez jól nyújtható, több centire is. Úgy emlékszem, hogy ilyenkor a méhszáj kinyílik, és puha lesz. Nem fogalmaztam valami jól az elõbb. A hõmérsékleti minimumot nem mimdig sikerül elcsípni, tehát nem biztos hogy látni fogod a görbébõl. A lényeg, hogy innentõl kezdve emelkedjen a hõd, legalább 0,4 fokot. Van akinek 1 egész fokot is emelkedik.
Lora

Sugárka!

Még egy kis adalék Lora írásához:

Igen, lehet, hogy esetleg a 26-30 napos ciklus mellett is csak a 20. nap van tüszörepedés:
1. hosszú a tüszöfázis (akkor mondják ezt, ha a tüszörepi elött 16 napnál több telik el, ez kevésbé befolyásolja a teherbeesést)
2. viszont ezzel együtt ilyen esetben túl rövid a második (luteális) szakasz (akkor, ha 11 napnál kevesebb, akkor mondják, ez viszont baj lenne: általában pl. sárgatestelégtelenségre utal)
Honnan gondolod, hogy késöbb van a tüszörepi? A nyák nyújthatósága nem ad elég információt ehhez, mert az a termékeny idöszak elött is elkezdödik, és még utána is tart pár napot. A tüszörepi idöpontjára a gyakori UH vizsgálat adhat infót, illetve "házilag" a helyes hömérözés. (Sok hölgy egyéb módon is érzi pl. petefészektáji fájdalommal, mellfeszüléssel stb.)
Hömérözésnél még egy dolog maradt ki: legalább 3 óra folyamatos alvás után kell mérni.
Méhszájnál: lejjebb jön, könnyebben elérhetö.

Kamilla!

Már olvastam korábban is, csak nem reagáltam (bocsi): természetesen várom a görbédet.
És köszi az SMS-t! Kép

Beszti
Beszti

Köszi lányok a hozzászólásotokat. Amióta abbahagytam a gyógyszert (most már több, mint egy éve), egy csomó ilyen bajom elõjött.
Megyek megint a dokihoz. Hátha hamarosan együtt örülhetek veletek a babának.
Egyébként ti már mind túl vagytok azon a bizonyos egy éven?
Andi
Névtelen

Andi, van egy táblázatunk, gondolom már láttad. Abból jól lehet látni, hogy ki hánydik ciklusnál jár. Ez kicsit csalóka, mert van akinek rövidebbek a ciklusai, van akinek hosszabbak.
Én pl. tavaly júliusban hagytam abba a tablettát, kivártuk a 3 hónapot, és azóta semmi. Dehogy is! Rátaláltam erre a fantasztikus társaságra, és nem adnám oda semmiért, és nem cserélném el semmiért! Még egy hamar összejött terhességre sem!

Lora
Lora

Beszti!
Lecsereltuk az itthoni operacios rendszert XP-re, igy eltunt az osszes e-mail cimem, tehat a Tied is Kép
Nem baj, beirom ide a homet:

1.nap:36,8 27.nap:36,5
2.nap:36,8 28.nap:36,1
3.nap:36,9 29.nap:36,7
4.nap:36,9 30.nap:36,5
5.nap:36,4 31.nap:36,7
6.nap:36,5 32.nap:36,7
7.nap:36,4 33.nap:36,7
8.nap:36,5 34.nap:36,6
9.nap:36,7 35.nap:36,3
10.nap:36,9 36.nap:36,7
11.nap:36,7 37.nap:36,5
12.nap:36,4 38.nap:36,9
13.nap:36,4 39.nap:36,9
14.nap:36,4 40.nap:36,8
15.nap:36,4 41.nap:37,0
16.nap:36,6 42.nap:36,8
17.nap:36,7
18.nap:36,6
19.nap:36,4
20.nap:36,6
21.nap:36,5
22.nap:36,4
23.nap:36,6
24.nap:36,5
25.nap:36,5
26.nap:36,5

Szoval ez van, es ha a 28.napon volt az ovulaciom, akkor ma kellett volna megjonnie, de nem tette.
Mi a velemenyetek?

kamilla
kamilla

Kamilla,
Nem lehet, hogy a 35. napon volt az ovulacio? Elotte nagyon ingadozott a hod, utana viszont szepen elkezdett emelkedni!

Doris, Marcsi!
Szabadsagon voltam az elmult 5 napban. Level nemsokara megy!

Udvozlet az ujaknak!
Cipomama
Cipomama

Sziasztok lányok!

Mindenkinek nagyon boldog új esztendöt kivánok én is!

KépKépKépAz enyém minden esetre nagyon boldogan indul, ugyanis ma pozitiv lett a tesztem!!!!!KépKépKépUgy néz ki, pocaklakó van a dologban!!KépKépKép

Már egy éve várok erre a pillanatra, és most nem is tudom mit irjak. A férjemen, és Ágin kivül (HELLO ÁGI!Kép) csak Ti tudjátok, hiszen idáig is elmondtam minden bumat-bajomat!
Mindenkinek kitartást és nagyon sok sikert kivánok!
Puszi és sziasztok:
Barbi
Barbi

Akkor hadd legyek en aki itt is elsonek gratulal!!!!!!!!!! A telefon ota csak vigyorgok. KépKépKép Ez annyira jo hir mindjart az ev elejen!!
Es ne felejts el Barbi, mindenben segitek amikor csak szukseged lesz ra! Vigyazz magatokra!!!! Puszi!!

AgiKépKép

Kép
Kép
agi

Sziasztok lányok!
Köszönöm szépen a tanácsokat, és a bíztatást, amint lehet robogok a dokihoz.
Beszti!
Nagyon köszi a részletes "esetelemzést", szerintem tökéletes. Én is valami hormonális káoszra tudok gondolni. Tényleg jó ötlet, hogy már most kezdjek hõmérni, így legalább megvan az az érzésem, hogy nem üresben megy el ez a pár hónap, hanem tehetek valamit a babusért. (elég fura érzés kotont venni a patikában, miközben semmit nem kívánok jobban, mint egy babát)
Szóval, ma telve optimizmussal (hála Nektek) bedörömböltem az ügyeletes patika ajtaján, és jókora felárral beszereztem egy hõmérõt.
Na be is fejezem, nem akarok megint egy nagyregényt kanyarintani, mert a végén még ki leszek tiltva a topicból
Mindenkinek drukk-drukk!
juci
juci

Ági!
Itt is kösziKépKép!
Egyébként a vigyorgás kölcsönös...Én is olyan vagyok mint egy tejbetök, csak vigyorgok ki a fejemböl.
Na puszi:
Barbi
Barbi

Sziasztok LanyokKép
Elsokent is mindenkinek Remenyekben teli Boldog Uj Evet kivanok es ne csuggedjetek mert ez a mostani mar biztosan a Mi evunk lesz!!KépKép
EdelweissKép
Koszonom kerdesed, a korulmenyekhez kepest jol vagyok. Az a legrosszabb a dologban, hogy rendszeresen jartam, jarok fogorvoshoz. Hoerzekeny volt a bal felso 1-es fogam melyet 2 honapja tomtek be. Majd visszamentem 1 honapja, hogy meg mindig erzekeny annyira, hogy mindent csak szivoszallal tudok inni. Erre kicsereltek a tomest. Karacsony elott ismet visszamentem mert mar az 5-os fogam is erzekeny volt es nem akartam igy repulore ulni.(Ma utaztunk volna) Azt javasolta ne nyuljunk hozza mert bedurranhat az unnepek alatt!!! Hat aztan dec.26-ra mar ugy fajt, hogy ugyeletre kellett menni. Sajnos oly mertekben begyulladt a csonthartyam hogy jan.24-en meg fogjak operalni az elso fogam mert mar kimoccant a helyerol..... Ezek nem tul jo hirek de most igyekszem ugy elkonyvelni a dolgot, hogy ez meg a tavaji nem tul sikeres ev "termese" es majd az iden csupa jo dolgok fognak Velunk tortenniKépKép Csak sikeruljon megmenteni a fogamat!!! Bocsi, hogy igy elnyujtottam.
Volt mar valamelyikotoknek ilyen fogmutete?
CipomamaKép
A heten meg szabin leszek aztan hetfotol ismet dolgozom ugyhogy akkor reagalok a leveleidreKép
JuciKép
Kitartas, menni fog ez csak ki kell Magad vizsgaltatniKép
BarbiKép
Szivbol gratulalok es szoritok NektekKép
TimeaKép
Le a kalappal elotted, hihetetlenul eros vagy!! Bizz Magadban es gyere kozenk ha kedved lesz!KépKép

Puszilok Mindenkit: Doris
doris

Juci!

Ma véletlenül erre jártam, és megakadt a szemem az írásodon. Fura dolog mástól "visszahallani" ugyanazokat a gondolatokat, amelyek engem is foglalkoztattak. A 6. terhességem eredménye lett a kisfiam, aki most 19 hetes, és éppen most került fel a történetem a "A te történeted" rovatba. (Bocsánat az önreklámért) Ha van kedved, olvasd el, itt túl hosszú lenne részletezni, de az biztos, nem szabad feladni. Nekem 8 évig tartott, és nem volt könnyû, de az eredmény egy gyönyörû, egészséges kisfiú.

Szorítok mindenkinek!

Ágota
Ágota

Jó reggelt lánykák!Kép

Végre jól indul az évünk, Barbi jóvoltából..KépKép
HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!KépKépKépKépKép

Remélem lesz még hóesés...KépKép

GABÓ, PUCUR, mi van veletek??????
Úgy hijányoztok..Kép

pusszantás,
Ancsi
Ancsi

Sziasztok Lányok!KépKép

Mindenkinek Nagyon-Nagyon Boldog és Zebracsíkos Évet Kívánok!!KépKép

Valahogy van egy olyan érzésem, hogy ez a mi évünk! Úgy érzem!Kép

KépBarbiKép

KépNagy-nagy gratuláció! Vigyázz a picire nagyon!Kép

KépKépANCSI DRÁGAKépKép

Úgy örülök, hogy valaki hiányol!
Itt vagyok ám, csak sokszor olvasni van idõm, de írni nincs. Egyébként is nekem most sok a melóm az év végi zárások és különbözõ bevalássok miatt.
De azért vagyok!!Kép:

Gabóka!Kép

Ugye már jól van a lábacskád és készülsz a következõ inszemre!!KépKép

Szóval megpróbálok majd egy kicsit sûrûbben jönni, mert hát ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚGY hiányoztok!!!!KépKépKépKépKépKépKépKép

Pucúr
Pucúr

Barbi!

Gratulálok.

Lányok!

Discovery Channel szombat 19 óra!!!!

Születésnapok: A világ több pontján egyszerre követik nyomon új életek születését. Nagyon érdekes, nézzétek meg én már láttam.

Caldea
caldea

Sziasztok!

Barbi!
Hatalmas gratula!!! KépKépKép
Én is csak vigyorgok itt, úgy örülök, hogy sikerült. Remélem gyorsan követünk mi is. KépKép
Ez az év tényleg jól kezdõdik.

Nekem megint leesett a hõm, mert az utóbbi 1-2 napban elkezdtem mérni. És mostanában is esedékes. Szóval, ha nem vigyázok pillanatokon belül a lista aljára kerülök Kép

Íme a tabellánk:

<pre>
Tücsi 13c 90 cn Debrecen 32 év
Monchy 5c 48 cn Budakeszi 32 év
Kamilla 3c 43 cn Budapest 26 év
Szami 10c 42 cn Budapest 30 év
Klari 7c 41 cn Budapest 31 év
Sien 15c 39 cn Budapest 28 év
Edi 9c 38 cn Maglód 33 év
Melinda 5c 37 cn N-o. 26 év
Sugár 3c 36 cn Salgótarján 23 év
Kisvuk 4c 34 cn Svájc 27 év
Edus 3c 32 cn Svajc 25 év
Moni 8c 30 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 3c 27 cn Los Angeles 35 év
Indigo 2c 24 cn Budapest 25 év
Orsoly 1c 23 cn Nagytarcsa 27 év
Doris 10c 23 cn Budapest 29 év
Edelweiss 8c 22 cn Szeged 32 év
Gyöngyöske 3c 21 cn Miskolc 30 év
Ancsi 4c 20 cn Adács 27 év
Gabó 31c 18 cn Miskolc 27 év
Marcsi 3c 15 cn Budapest 27 év
Edina 11c 15 cn Coimbra 23 év
Éva 32c 14 cn Nyíregyháza 26 év
Lora 15c 11 cn Várpalota 25 év
</pre>

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Barbi!
Nagyon nagyon orulok, hogy sikerult!!!! Kép Kép Kép

kamilla
kamilla

Szia Barbi!

Nagyon gratulálok a picihez! Örülök, hgy a serophen ilyen jól bevált és ilyen jól indul az éved! Maradjon végig ilyen.

Marcsi
Marcsi

Sziasztok Lányok !

Nagyon-nagyon Boldog Új Esztendõt kívánok mindenkinek.
Barbi nagyon gratulálok.

Már jó rég nem voltam net közelben, így most tudatom veletek, hogy ....... megjött...., Azt hittem megbolondulok, pedig késett 4 napot,úgyhogy már kezdtem reménykedni...., szóval ha mult vasárnap jött meg akkor most 12. napon vagyok. Légyszi, légyszi ... írjátok át a listát.

Köszönöm !

Szami
Szami

Sziasztok!
Barbi! Szivbõl gartulálok!!! Hány hónapig szedtél Serophent? Vagy ez volt az elsõ?

Lányok! Most azt gondoljátok egy õrült tyúk vagyok, de tegnap minden észérv ellenére vettem egy PG/53 termékenységi mikroszkópot...Már biztosan irtam, hogy nekem volt egy hasonló szerkenytûm aminek Donna volt a neve, és soha semmit nem láttam vele, se jót se rosszat. Viszont ezzel a PG/53-al tényleg jól lehet látni a dolgokat(egyenlõre csak gömböcskéket, de remélem hamarosan páfrány lesz belõlük!) Az ára 2 ezer forint, tudom elég drága, de ha azt nézzük ez korlátlan ideig használható ellentétben az LH tesztekkel ami szintén nagyon drága...

Sziasztok, Szonja
Szonja

Sziasztok lányok,
ez az elsõ munkanapom az idei évben, így csak most tudok Nektek boldogságban gazdag új évet kívánni!
Remélhetõleg idén minannyiunknak sikerül megvalósítani a babával kapcsolatos álmait.
Lora: sajnálom, hogy megjött én is nagyon drukkoltam Neked.

Barbi: neked viszont gratulálok!!!!

Lányok, mi még csak 3 hónapja próbálkozunk, de már most olyan nehezen viselem a várakozást. Hogy terelitek el a figyelmeteket a dologról?

Mi van Gabóval? Tud valaki róluk valamit?

Jajj, megint jött meló.. De sietek vissza hozzátok!

Sok pusz
Viki26

Szia Szami!
Megkaptad Karácsony elõtt a levelem? Tudod, hogy fej-fej mellett haladunk? Én ma a 13-ik napon vagyok! Kép

Pusz, Szonja
Szonja

Sziasztok Lányok!

Barbi nagyon nagy gratula. Már jóideje nem volt zebránk. Kép

Most egy kicsit lelkizni fogok. Tegnap csalódtam a páromban. Úgy gondolom tegnap volt a peteérésem és szexin és kedvesen odabújtam hozzá, hogy akkor itt az idö.

Elutasított és azt mondta, hogy felesleges addig próbálkoznunk amíg nincsenek kézzel fogható orvosi eredmények, meghogy fáradt, és nincs kedve hozzá. Totál hideg volt és elutasító. Azt mondta, hogy két ember kell a szexhez és most neki erre nincs érkezése. A legrosszabb az, hogy nemcsak mérges vagyok rá, hanem nagyot csalódtam benne.

Csak az én vágyam lenne egy gyerek? Vagy rosszul emlékszem és nem együtt terveztük el, hogy kisbabát szeretnénk? Én úgy érzem megtettem az eddig tölem telhetö legtöbbet, s az ö része a dologban csak annyi lenne, hogy ÉLVEZZE a dolgot!
Mégis mit gondol miért
kelek fel minden áldott reggel, hogy hömérözzek?
mi a francért járok orvoshoz, (bennem túrkáljon - már bocs a kifejezésért)???
miért szedek vitaminokat és follsavat hónapok óta?
miért számolgatom lelkesen a napokat és próbálom az akciók idejét úgy idözíteni, hogy pontos legyek és ne legyen megterhelö számára az akarás??

Nem fárasztom túlságosan le tudományos magyarázatokkal, vagy éppen azzal, hogy most mit is csinál a szervezetem
és ö arra képtelen, hogy az adott napon együtt legyen velem,
és a legrosszabb már az, hogy eleve "halálra" ítél, úgy, hogy nem is tudja az igazságot. Vagyis úgy gondolja, hogy meddö vagyok és addig felesleges is bármi próbálkozás amig nincsenek orvosi eredmények. Amikor megtudta, hogy a leletei tökéletesek azóta ez a 2. alkalom, hogy azt mondta, egyátalán nem érdemes próbálkozni. Gondolhatjátok mennyire jól esik.
Ezt átgondolva tegnap éjjel kiborultam.

Ma reggel szépen frissen, mosolyogva hozzábújtam. A válasza csak az volt, hogy ez nem úgy müködik, hogy benyomok egy gombot.
Hát ennyi. Még most is sírhatnékom van.

Kedves Beszti a nagy höszakértö!
A höm nagyon furcsa, megnézed? És nagyon odafigyeltem rá, hogy jól mérjem, minden elöírást betartottam!

1. 36,6
2. 36,7
3. 36,6
4. 36,73
5. 36,8
6. 36,4 - szex,
7. 36,3 - nyák, semmi egyéb tünet
8. 36,7
9. 36,2 - tegnap, nyák, szúrkálások - elmaradt szex
10. 36,3 - ma (és innen már csak emelkednie kellene)

Szóval azért furcsa mert a 6-7. napra lement a höm (olyan mélyre, amilyen mély még sosem volt! Mindig csak 36,5-ig esik vissza) és a 8. napra visszaugrott 0,4 tizedet és utána megint lement. Ilyet még sosem csinált. Ha egyszer elindult felfelé akkor az utána még sosem esett vissza. Ráadásul a 9. napra még lejjebb ment 36,2-re! Mitöl lehet? Bár tudom nem teljes a görbe.

Valaki javítson ki a listán légyszi:
Moni 9c 10cn

Köszi,
Moni
mj

Viki!
Az én gondolat elterelõ receptem:
1. a férjem
2. jóga
3. goblein himzés
4. akarat erõ, hogy ne adjam fel mert ha józanul belegondolok az orvostudomány mai állása mellett szinte alig akad olyan pár akinek nem lehet saját gyereke. Tehát KITARTÁS!!!Kép Kép Kép

Szonja
Szonja

Szonja !

Most küldtem egy levelet !

Szami
Szami

Sziasztok!

Tegnap megint megjött, de most örülök neki,mert elõtte 3 napig maszatoltKép Holnap este clostit kezdek szedni! Remélem jo lesz!Kép Felírtok a listára? 13c 2cn. A ciklusnap igy jo ha tegnap jött meg ugye? Köszike! Mamacs
mamacs

Mamacs
Honnan írsz és hány éves vagy?

Mindjárt kijavítom a listát.

Edelweiss
edelweiss

Itt a javított lista.

<pre>
Tücsi 13c 90 cn Debrecen 32 év
Monchy 5c 48 cn Budakeszi 32 év
Kamilla 3c 43 cn Budapest 26 év
Klari 7c 41 cn Budapest 31 év
Sien 15c 39 cn Budapest 28 év
Edi 9c 38 cn Maglód 33 év
Melinda 5c 37 cn N-o. 26 év
Sugár 3c 36 cn Salgótarján 23 év
Kisvuk 4c 34 cn Svájc 27 év
Edus 3c 32 cn Svajc 25 év
Cipomama 3c 27 cn Los Angeles 35 év
Indigo 2c 24 cn Budapest 25 év
Orsoly 1c 23 cn Nagytarcsa 27 év
Doris 10c 23 cn Budapest 29 év
Edelweiss 8c 22 cn Szeged 32 év
Gyöngyöske 3c 21 cn Miskolc 30 év
Ancsi 4c 20 cn Adács 27 év
Gabó 31c 18 cn Miskolc 27 év
Marcsi 3c 15 cn Budapest 27 év
Edina 11c 15 cn Coimbra 23 év
Éva 32c 14 cn Nyíregyháza 26 év
Szami 11c 12 cn Budapest 30 év
Moni 9c 12 cn Törökbálint 28 év
Lora 15c 11 cn Várpalota 25 év
Mamacs 13c 2 cn
</pre>

Edelweiss
edelweiss

Szonja
2 ezer forint? Nem felejtettél le véletlenül egy nullát? Így nagyon olcsónak tûnik.

Edelweiss
edelweiss

Edelweiss! Kép
Na most teljesen zavarba hoztál... Kép De akkor is 1990 forintot fizettem érte! Kép Kép Egyébként az a Donna is ennyibe került; viszont a Maybe baby ami szintén ugyan ezen az elven mûködik arról mintha azt irta volna itt valaki, hogy 6 ezer...
Pusz, Szonja
Szonja

Barbi!

Nagy-nagy gratula! KépKépKépKép A Serophene...
Most aztán vigyázni rá! Kép

Moni!

Szerintem semmi különös nincs amugy a görbéddel, az természetes, hogy a ciklus elsö felében jobban ugrál. Ebböl még nem tudok ov. idöpontot mondani, hisz még nincs meg az emelkedés, de ha te ugy érezted, akkor lehetett. De én a helyedben ma is megpróbálnám elcsábítani. Mert egyes vélemények szerint az ov. nem a hömérsékleti minimum napján van, hanem utána 24-36 órával. A matyiknak meg csak pár óra kell.
Szomorúan olvastam, hogy igy reagált a dolgokra a párod, hisz az, hogy nincs baba, egyáltalán nem jelzi a te meddöségedet, és kár lenne azt a csomó idöt, amig vizsgálati eredményeid lesznek, kihagyni. (Föleg, hogy ugy emlékszem, hogy neked korábban is volt peteérésed, tehát nem ez a gond, ha egyáltalán van valami gond...)
Azt hiszem az ilyen párokhoz adták régebben a lányok a "ne tudja, hogy mikor van, söt legyél elcsábíthatatlan" tanácsot.
Persze jobb lenne, ha menne együtt, de lehet, hogy ez neki túl nagy teher.
Különben is nem értem ezt a "nem megy gombnyomásra" szöveget. Maga a szex nem menne? (Ezt kizártnak tartom.) Vagy csak a kedvedért nem akarja éppen akkor? (Ez szomorú lenne. Pedig a gyerekért tenni is kell, méghozzá akarja, nem akarja, idöben.)

Beszti
Beszti

Már biztos nagyon elegetek van belõlem, de azért leirom, hogy az elõbb megismételtem a "vizsgálatot" és a buborékok mellett PÁFRÁNYOK VANNAK! Kép

Móni!
Teljesen átérzem, hogy min mész keresztül (nálunk a férjem munkája miatt hiusult már meg akció /ugye ha nincs otthon nem igazán lehet megoldani a dolgot Kép/)Tudom, hogy a nõgyogyis turkáláshoz képest a szex felüdülés, de én megértem a férjed is. Te nem voltál még soha annyira fáradt, hogy nem volt kedved szeretkezni? Mert én már igen! És valjuk be nekünk sem esne jól ha a férjünk csak azért bújna ágyba velünk, hogy "szüljünk neki" egy babát...Remélem nem sértelek meg az õszinteségemmel, de meg kell védjem a férfiakat: nekik is van lelkük! Kép

Pusz, Szonja
Szonja

Sziasztok Csajocak!

Barbi: gratulalok, aztan vigyazz magatokraKépKép Tenyleg jol indul ez az evKép

Edelweiss: a PG53 valoban ilyen olcso, en is gondolkozom rajta hogy vegyek-e, de ha epp raszannam magam, jon egy negativ velemenyKép

Moni: szerintem ne vedd annyira a szivedre! Biztosan csak rossz napja volt, azert volt morcos. Bar ha ugy erzed, hogy gyakorlatilag teged okol azert mert meg nincs baba, azert en elbeszelgetnek vele! Nem szabad igy ereznie! Egyebkent en, ha igy viselkedik a mackom - merthogy szokott o is -, par napig hagyom, hadd udvarolgasson, es nem engedek neki. Azutan altalaban minden ok megint. Bar tudom hogy ez nehez dolog epp felidoben.

Tegnap en is tiszta hisztis voltam. Marcsi a tanuja, hogy bevasaroltam a Tescoban (ugyanis talalkoztunk, bar en szornyen el voltam foglalva egy nyilvanos telefonnal, igy nem nagyon beszeltunk). Felhivtam a ferjecskemet hogy jojjon ertem, es erre kb 20 percet szobroztam a hoban-fagyban. Es bogtem! Utana mar magamon rohogtem, hogy ezen hogy lehet sirni, de akkor epp ilyenem voltKép

Na jokat litaniaztam, most mar hagylak titeket ervenyesulniKép

Pusssz: orsoly
orsoly

Szonja
És hol lehet kapni ezt a PG/53-at? Mert én még nem bírtam ráakadni Szegeden. Ennyit azért megérne nekem is.

Edelweiss
edelweiss

Kamilla!

Megpróbáltam kielemezni a görbédet, és hát teljes csöd.
Ne haragudj! Próbáld meg Erazmuszt!
Amit tudok mondani:
A 28. nap esélyes volt, de igy utólag egyáltalán nem vagyok biztos, mert nem emelkedett eleget, és hát az a 35. napi esés is nagyon sok. A 35. napon lett volna? Bár az emelkedés itt sem teljesen OK.
Többi tünetedböl te melyik napra tippelnél?

(Már biztos kérdeztem, de mi volt a leghosszabb ciklusod?)

Szonja!

Teljesen helyes árat fizettél érte.
De nekem sajnos nem volt túl megbizható, remélem te több sikerrel fogod használni.

Beszti
Beszti

Edelweiss!
Kõbánya-Kispesti Metro Patika. Ha akarod veszek neked egyet és elküldöm! Kép

Szami!
Már megint visszajött a levelem! Kép

Szonja
Szonja

Szia Szonja,
köszi az ötleteket. Igyekszem alkalmazni õket, mert annak ellenére, hogy a napjaim nagyon elfoglaltak, mégis minden második gondolatom a baba. Valahol biztos vagyok benne, hogy ezek a pszichikai dolgok játszanak közre abban, hogy késik a gyerkõc. Ti nem gondoljátok így?

Móni: én is igyekszem ugy szervezni a dolgokat, hogy a férjem, ne érezze tenyészbikai kötelességének a szeretkezést. De szerintem, ha az ember eldönti, hogy jöhet a gyerek, akkor ez mindig ott lesz a tudatalattiban. Talán a férjedet stresszeli az, hogy most teljesítenie kéne. Együtt döntöttétek el, hogy gyereket akartok, vagy inkább csak Te szeretted volna már?

Hétvégén nagy bulit kell tartanom, mert most volt a férjem szüli és névnapja. Ugyhogy nekem még nem ért véget az ünnepi õrület.

Ki fog fogyókúrázni az új évben???

Puszi
Viki
Viki26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?