Sziasztok! Na tehát bementem a dokihoz, és mondtam neki, hogy elméletileg rákszűrésre jöttem volna, de azon már túl vagyok, viszont van egy pozitiv tesztem. Erre néz rám furcsán, hogy dehát nemrégen voltam itt egy másik orvosnál, és akkor is pozitiv volt a tesztem. Mondtam igen, de közben 4 nap késéssel megjött, valószin
ű elvetéltem akkor. De akkor mondta, hogy viszont a másik doki el is küldött hcg vérvételre. Mondtam igen, annai itt az eredménye. Megnézte, és értetlenkedve nézett rám, hogy dehát ez pozitiv. Mondom igen, tudom, szerintem ez már egy másik terhesség. Mondja, hát ezek csak mind feltételezések, itt elsősorban azt kell megállapitani, hogy méhen belül van-e, és ha igen, akkor szerinte valami nagyon késői peteérés lehet a dologban. Én tudtam, hogy nem igy van, dehát mindegy, átküldött uh-ra. Oda irta a papirra, hogy uh extra, szerintem a vérzés miatt hitte azt, hogy méhen kivüli. Dehát én tudtam, hogy amikor nekem június 2-án megjött, akkor az egy vetélés volt. Na akkor átmentem uh-ra. Ott kérdezgettek, hogy van-e valami tünetem, vérzés, görcs, stb. Azt is kérdezték, hogy első baba? Én csak annyit mondtam mosolyogva, hogy nem. Nem akartam sokkolni őket. Gondoltam magamban, most vagy ilyen fiatalnak nézek ki, vagy tényleg 40 körül divat manapság először szülni-de szerintem inkább utóbbi..... na akkor következett a hüvelyi uh. Ott egyből látni lehetett, hogy van ott valami. Kérdezte is, hogy látom-e, mondom igen, látok valamit. Mondja 9 mm-es petezsák...... szikhólyag és embrio árnyék látható. Namost ez az embrio árnyék nekem új, de ilyen korán még amúgy sem jártam sosem uh-n. Mindenesetre jót jelent. Kérdeztem, hogy akkor ez megfelel-e kb az 5 hetes terhességnek, azt mondta igen kb. De 2 hét múlva jöjjek vissza, mert egy kicsit korán jöttem. Én örömmel visszajövök, örülök, hogy ennyit is látott. Na akkor visszamentem a nődokihoz, Rá van irva a leletre, hogy terhesség bizonyitott. Mondta a doki, hogy fogalma sincs, hogy én hogy tudtam igy teherbe esni, de ez már biztos. Nem értem, hogy miért és mi ilyen furcsa, szerintem félreértett valamit a történetemben, valamint abban, hogy előzőleg is terhesség miatt mentem dokihoz. Aki azt irta a papiromra 3 hete, hogy nem lát terhességre utaló jelet. Viszont a hcg vérvétel meg azt mutatta -2 héttel később-, hogy terhes vagyok. Na valahol itt veszithette el a fonalat
Azt mondta, tudja mit, azért menjen el megint hcg-t nézetni, és ha 1000 feletti az érték, akkor 2 hét múlva jöjjön vissza, de ha csak párszáz, akkor jövőhéten, mert akkor valami nem stimmel. Úgyhogy én holnap reggel elrohanok, és meg is nyomom már az elsőbbségi sorszámot, mert igazolt a terhesség, igy nem szólhatnak érte semmit, hogy miért nyomtam meg a kismama sorszámosztót, és igy 10 percen belül sorra is kerülök. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen eredménye lesz, remélem, több ezer, és akkor már hátradőlök és várom a köv uh-t. Tehát ennyi történt ma délelőtt a dokinál! Remélem, nálatok is minden ok, legközelebb ki is megy és hová?