Sziasztok! Véletlenül találtam ide, de nagyon örülök, mert eddig nem nagyon tudtam kivel beszélni erről, jó volt mindent elolvasni.
Első babát várjuk, két évig váratott minket, de minden orvosi és gyógyszeres beavatkozás nélkül megérkezett. Ahogy mondani szokták, csak nem kellett rágörcsölni. Volt pünkösdkor egy nagy megfázásom, és vírusos hörgőgyulladásom, még kórházban is voltam, és mondtam is a férjemnek, hogy nesze neked vitamin, most biztos lenulláztam a szervezetemet, és ennyit a sikerese babagyártásról. Aztán csak nem akart megjönni, viszont mivel több sikertelen tesztem is volt, ezért anno megfogadtam, hogy csak akkor tesztelek, ha az tuti pozitív lesz. A férjem születésnapjáig akartam várni (07/13), de 6-án elestem reggel mert megszédültem, és akkor éreztem, hogy itt valami megváltozott, és nem azért görcsölök, mert meg fog jönni. Pénteken (07/07) olyan pozitívat tesztletem, hogy jó hogy fel nem olvasta magát.
A dokinál 11-én voltam, uh-n már látta 6 mm-es betezsákban 2,6 mm-es szikhólyag. Azóta nyaraltunk egyet, és holnap megyek vissza, azt ígérte hogy ekkora már lesz szívhang is, ha minden rendben van. Nagyon remélem, hogy így lesz, várom a holnapot nagyon.