Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jelenleg 4-ik babámat várom és 21.-ik héten találtak egy echondens nevü képletet a máján...
azzal biztattak-nak ,hogy születésére felszivodhat...
29heti uh-ig még a mérete nem változott 7X5 mm volt....
De viszont a 35 heti uh-n viszont 10X10mm ....
Sajnos senki nem tud többet mondani csak azt,hogy születése után kell egy hasi és egy májfunkciót nézetni...de nekem ez kevés...többet szeretnék tudni rólla...
Kismamik ha van akinek ilyen jellegü "betegséget" fedeztek fel babáján kérem ossza meg velem a tapasztalatait....mi is ez valójában...

köszönöm...

Kép
 
 


Zümi,
nem echodens-et akartál írni? Az echodens annyit jelent, hogy olyan szövetet láttak ultrahanggal, ami törmör. Tényleg olyasmit, amiről a születése után többet fognak tudni mondani. De szerintem nem kell megijedned, ne felejtsd, hogy az ultrahangos képalkotás nem 100%-ban megbízható.
Én arra szavazok, hogy nem lesz semmi maradandó károsodása a picinek, boldog és egészséges emberke lesz (még akkor is, ha az elején esetleg némi komplikációt meg kell oldani.)

Nagy drukkok mennek!

Kép
 
 


Zümis, itt segítenek neked, bár kheiron 1 hónapja nem ír válaszokat,......de ha visszaolvasol, nagyon sok esetben ez van, hogy felszívódik, eltűnik.Egyébként a méhen belül vizsgálni a babát nem is olyan egyszerű, mint amilyennek az uh koránában tűnik....Tényleg a megszületés után lehet bármit is eldönteni az ilyen képletekről.http://forum.index.hu/Article/showArtic ... a=86807238

Kép
Kép
 
 

 
 

kisbuta,zili!
Köszönöm a megnyugtató szavakat...és a drukkokat ....

Kép
 
 


A máján lévő echondens ami miatt olyan sokat aggódtunk!Szal a története mire megnézték:

A kórházban nem tudták megnézni így a gyermekorvos a elintézte,hogy hazamenetel napján a klinikáknál fogadjanak minket soron kívül. Ezúton is hála neki.
Szal ott megnézték és ez egy hemangioma.(érdaganat)ami hamar felszívodik szinte nyom nélkül max pár mész pötty marad utána .Kontroll uh -kra azért szükség lesz.DE hála nincs nagy baj.a 35 heti uh-n 1cmx1cm volt de a mostani mérésnél 5x7mm .Szal igaz az a része ,hogy felszívodik.

Kép
 
 


azoknak akik olvassák ,esetleg hasonló cipöben jár mint én anno annak azt üzenem nyugodjon meg...:megvolt az uh kontroll és teljesen felszívódott nyom nélkül... kontrollálni sem kell többet .olyan jó lett volna anno ha valakinek a soraiban ezt olvashattam volna nem aggódtam volna végig a várandóságomat .Nagyon féltem ,féltettem de most nyugodt vagyok...

Kép
 
 


Szia!
Most 18hetesen ugyanebben a cipőben járok...azóta gondolom 7éves a gyereked...lett valami maradandó ebből az egészből?
nekem a szív alatt a májállományban találtak egy 2x3mm-es echodens képletet...nagyon meg vagyok rémülve...kérlek írj,ha tudsz,egyedül a te kommentedet talaltam ezzel a témával kapcsolatban..
 


@mamszibaba:
Szia.Nyugodj meg.Megerősiteni tudom az utolsó hozzászolásomat.Kisfiamnak azota sincs semmi baja.Voltunk masmiatt uhn es megkertem a hölgyet h nézze meg h lat e valamit de még a nyomat sem találta.Remélem veletej is minden ugyanigy alakul.Irj.

Kép
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó