Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Olyan kismamák, anyukák jelentkezését várom, akik szintén hasonló problémával küzdenek.

Párommal haram vágtunk bele a gyerek vállalásba, de mind a ketten biztosak voltunk a dologban, az elején! Párom már nagyon szeretett volna babát, sokat beszéltünk róla, de mivel én épp hogy befejeztem a főiskolát, friss állással a hátam mögött várni akartam még. Erre murphy törvénye szerint becsúszott a baba. Nagy volt a bánat mellett az öröm, de egy percig sem gondolkodtunk az elvetetésen. Az elején minden szépen ment...aztán....mivel a munkahelyen megtudták a babát, próbaidőre való tekintettel felmondtak nekem. Itthon vagyok egyedül, magányosan. Még több figyelemre vágytam volna  páromtól, de pont ellentéte történt. Nagyon elhidegültünk egymástól. Szerinte ez persze nem így van. Nincs kivel beszélgetnem, mikor hazaér vele szeretnék, de ő csak pihenni szeretne, na meg persze "lepedőakrobatázni". Ami számomra egyre nehezebben megy, hisz azt érzem már nem szeret. Mellette megtudtam, hogy az exével beszélget nap mint nap, sőt újra felidézték kapcsolatukat. Tudom kicsit zavarodottan írtam le a történetemet, de kezdek nagyon kétségbe esni és nagyon félek hogy egyedül hagy a babával.

Üdv, egy magányos kismama.
 
 


@hergirl:
Szia. Szomorúan olvastam amit írtál. Hasonló helyzetben nem vagyok csak sokat vagyok egyedül a babámmal és költözés miatt nincs sok ismerősöm. Nem lehet hogy szülés utáni depressziód van vagy? Vagy még nem szültél meg?
 
 


Sziasztok!

Nekünk tavaly januárban született meg a kisfiúnk. Sokszor azon kapom magunkat, hogy csak élünk egymás mellett a párommal. Most jön a rossz idő, a hideg, a sok eső, ilyenkor én teljesen begubózok a lakásba aztán pár nap után rám tör a magány és hogy rossz anya vagyok. Én lefáradok a kicsi mellett, főleg ha hisztisebb napja van, párom meg a munka miatt fáradt, emiatt este ahogy leteszem a fejem a párnára sokszor már alszom is egyből. Most például azt kapom meg mindenkitől, hogy legyen kistesó amit szeretnék is, de túl aggódom az anyagi dolgokat sokszor. Mindig megkérdezem, hogy fel tudunk e nevelni normálisan 2 gyereket később, erre mindenki azt mondja hogy ahol 1 elfér ott 2 is elfér...

@hergirl: Mondtad a párodnak , hogy mennyire zavar az exével való beszélgetés?
Tudom milyen egyedül, magányosan otthon lenni.

Ti hol laktok @hergirl és @nitta29 ?
 
 

 
 

@tniki:
Szia. A magány és a rossz anya érzés rám is rám tör. A dokim azt mondta hogy pont az a jó anya aki néha igy érez mert az tényleg tiszta szívből szereti a babáját. Mi Budapesten lakunk, vidékről költöztem fel igy nem nagyon vannak pesti barátaim.A 2 gyerek kérdést nehéz eldönteni. Én biztosan tudom hogy nem szeretnék még egyet mert a kisfiamnak szeretnék mindent megadni és anyagilag nem fér bele. Lehet hogy nem kerül annyiba a második baba de valakinek még az is sok. Te hol laksz? Hány éves vagy?
 
 


Szia nitta29!

Én Maglódón lakok és 26 éves vagyok.
Ilyenkor megnyugszom amikor más is így érez ahogyan én szoktam, na meg amikor látom ha más babája is esetleg olyan hisztis tud lenni mint a kisfiam :) A barátnőm is szokta mondani, hogy ő is néha rossz anyának érzi magát, neki most lesz 5 hónapos a kislánya.
Te hány éves vagy és Budapesten hol laksz? Gyerkőcöd mekkora?
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

 

cron
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó