A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Orsi, nem, Zsombival nem szedtem semmi progitámogatást és elégnek bizonyult így is. Viszont nagyon sajnálom, hogy a második terhességemnél nem nézettem progit. Kép Tudom ezen már kár utólag rágódni, csak olyan jó lenne tudni a miértekre a választ, de gondolom ezt Ti is értitek.
Hétfőn megyek a dokimhoz. Megemlítem neki ezt a serophent. Ha ezt szedem, akkor UH-val néznek tüszőket? Vagy elégséges a hőmérőzés? Ennek is olyan mellékhatásai vannak, mint a clostinak?
Tudod mi volt nagyon furcsa? Zsombival nem voltak rosszulléteim, nagyon jól viseltem az első 12-14 hetet is, néha egy-egy kósza émelygés, de ennyi, a bőröm nagyon szép lett, ha addig volt pattanásom, mind elmúlt. Most azonban nagyon rosszul voltam, már az elején sok, mély pattanás jelent meg, leginkább a vállamon, hátamon, dekoltázsomon, ami azóta sem múlikKép Fogalmam sincs miért.
Azt még megírnád, hogy az LH-nak van valami szerepe? Ezt nem nagyon ismerem.
Köszi szépen!

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Jezus,,de sokat irtatok!! Orsi Doktorno mindent tud! csak amulok! nagyon joooooo! Kép
Wish Kép bocs,,de el volt szarodva a babanet,,es ugy latszik nem ertelmeztem mindent. bocs, es hat akkor az eredmenyt varod meg a Devaibol (devenyi ???Kép )
Avivarol irtam,, hogy en aprilisig mar mas trukkot nem probalok ki,,de utana,,ha nem sikerul -akkor nagyon szivesen!
fogy az energiam, a penzem,,...
de vegre pentek van,,en mar itthon es a boromat kortyolgatom. VEGRE HETVEGE!!!
boldog nevnapot Jazminnak
Tundiii, jobbulast kivanok! pihenned kell es egyel fokhagymat!
saci

Orsi,,megneztem a kepedet..-nagyon szepek es edesek a bebik! gratulalok. 2 fiu, vagy nem?
Kép Kép

Saci
saci

Pirus Kép
én azt mondom, hogy az UH a biztos. (nagyon érdekes, hogy én 2 babával sem produkáltam olyan hőket, amiket kellett volna, én azóta óvatosan bánok a hőmérőzéssel).

Az LH a tüszőrepesztő hormon. Ha ez alacsony, akkor nem reped meg a tüsző, hanem csak nő folyamatosan, és cisztává alakulhat. ha valakinek alacsony az LH szintje, akkor neki tüszőrepesztő szurit szoktak adni.

Úgy tudom, hogy a serophennek sokkal kevesebb a mellékahtása, mert újabb, és modernebb.
Azt, hogy most máshogy voltál, mint Zsombival sok minden magyarázhatja. Minden terhesség más.

Saci Kép
bizony, 2 pasi. Levi és Máté (ilyen sorrendben vannak a képen is)

Orsi

tettem fel mai képet a két kölökről a profilombaKép

Orsi
KépKépKép
icsilya

én nem kaptam olyan adagoló tollat!!!!!!!
Vendég

ha nem kaptam ilyan adogólót a puregonhoz akkor azt az ügyeletes orvos se tudja beadni?????????
Vendég

Köszi Orsi, ezer hála!

Már kezdek egyre bizakodóbb lenniKép Alig várom, hogy újra próbálkozhassunk. Azért még hétfőn elmesélem mit mondott a doki.

Nagyon édesek a kicsik, és hogy mosolyognak szinkronbanKép

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Sziasztok lányok(akik még emlékeztek rám)

Nos külföldi utunkról hazatérve, gyorsan elmentem egy uh-ra, és az alábbiakat sikerült megtudnom:
53 mm-es babónk van, kb a 12. hétben járok(pont mint számoltuk) és egészségesnek látszikKép
Olyan édi volt, ugy fickándozott mint egy halacska a vízben, a szivét is hallottam, hát majdenem elbőgtem magam!Kép
Szegény férjem meg tök irigykedett, és mondta hogy a következőn ott akar lenni!

Tehát mi jól vagyunk szerencsére, továbbra sincs semmi különleges tünetem, se hányinger se semmi!

Viszont az orvossal jó nagy gondban vagyok!
Wish!Sajnos mivel a dokink már nem vállal szülést, fájó szívvel átiratkoztam Dr Tiba Jánoshoz aki az Uzsokiból jár ki szerdánként magánrendelésre.

Nála voltam szerdán és csütörökön ő csinálta a 12. heti uh-t, és jövő héten ismét megyek mert a nyaki redő szűrést akkor csinálja meg!
A gondom az, hogy nem vagyok benne biztos hogy ő szimpi nekem...elég elvarázsolt figurának tűnik, leterhelt doki lehet, mivel vezető főorvos, és olvastam sajnos róla egy elég negatív véleményt is!
Már 2 napja böngészem a kórházas fórumokat meg mindent, jelenleg ott tartok, hogy az Istvánban szeretnék szülni dr. Siklósnál vagy Ruttner -nél!
Ha valaki tud bármi elérhetőséget, véleményt, tarifát, ha tudtok ajánlani bárkit ott, vagy ismerősötök szült már itt valakinék,vagy bárm infoja van, kérem írjon nekem, akár privátba is: meggiesales@freemail.hu.
Előre is köszönöm neketek a segítséget!Nagyon hálás vagyok még egy sorért is, még egy ici-pici infoért is!

Nagyon szorít az idő, nem akarok pórul járni, hogy már nem akar velem szóba állni egy doki se, mert már "túl nagy" terhes vagyok!

Tegnap már jártam itt felétek, próbáltam olvasgatni kivel mi hír, sajnos a tábliban nemigen bővül a babások listája, ezt szomorúan konstatáltamKép, viszont azért mindenki lassan de biztosan halad előreKépKépKép
Hajnika, rád is gondolok, tudod egy inszem nem inszem!

Wish, nagyon szorítok, szerintem közel a cél nektek is!

Stellát nem találtam még meg?
Tud róla valaki valamit, mi hír feléjük??
2. lombik????

Remélem nem haragszotok és nem utáltok, hogy itt ömlengtem nektek....
Csakhát sokszor gondolok rátok...olyan kedvesek voltatok hozzám...

Megann

Kép

Kép
megann

Megann!

De jo, hogy itt vagy megint! Orulok, hogy egeszseges a baba, es jol vagytok, semmi rosszullet!!!!

Saci!

Reggel voltam Uh-n, nem tul fenyes. Van egy 24 mm-es tuszo, meg sajnos van egy 31 mm-es is, ami mar ugye tul nagy, ugyhogy nem is kaptam choragont, csak akciozni kell, es remenykedem, hogy nem lesz belole ciszta. Nyh 9.2 mm, ami azert eleg jo, ettem a sok feherjet, be is jott!!!!!
Szoval kicsit elkenodtem, ilyen tuszokkel szerintem ez most nem fog sikerulni. Miert nem nott 3 kisebb?????
Na, jo, mindig elegedetlenkedik az ember...

Orsi!

De jo, hogy itt vagy megint es segitessz nekunk, nagyon orulunk neked!!!!! Gyere tobbet!!!! Tudom sok a dolog, neha en is beleolvasok az alattunk levo topicba. Edik a fiuk az uj kepen!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Viki Kép
Azt írtam, hogy be lehet akkor is adni. Amikor nem volt toll, akkor is beadták a gyógyszert. Simán bőr alá akár Te is be tudod adni magadnak.

Megann Kép
Én lemaradtam a babásodásodról... vagy csak elment a fülem mellett. Hogy sikerült?

Dodo Kép
Próbálok jönni, ahogy a 2 kismanó engedi. Köszi a bókot. A kép tiszta friss, ma este készült.

Pirus Kép
remélem jó híreid lesznek hétfőn, és nagyon drukkolok Neked a folytatáshoz.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Megann!
Csakhogy előkerültél Kép Örülök, hogy jól vagy Kép
12. hét??? Hogy múlik az idő! Kép
Szerintem nem baj, hogy csak most keresel dokit, a normálisak nem fognak elhajtani. Pláne, ha elmondod, hogy a te dokid már nem vállal szülést és te a legjobbat akartad kiválasztani Kép (és közben el is utaztatok).
Tényleg milyen volt? Pálmafák, napfény, tengerpart? Kép
Gyere gyakrabban, jó? Kép
(Stellának most jön a második lombik, jövő hét szerdától kell szorítani)

Orsi Kép
Nagyon édesek a fiúk. A párommal itt olvadoztunk Kép Most volt időm és megnéztem az albumodat is. Jó nagyot nőttek születésük óta Kép

Pirus Kép
Most nézem, hogy neked már van egy nagyfiad Kép Szerintem nem lesz gond a kistesóval Kép
Van egy olyan oldal, hogy http://hormon.lap.hu
ott találsz egy csomó infót, ha Orsi éppen nem lenne elérhető Kép

Dodo Kép
Tudod, soha nem lehet tudni, mi lesz a jó. Fel a fejjel, ebből még simán lehet baba. Én nagyon szorítok Kép

Lányok, ez nekem egy nagyon kemény hét volt, úgy örülök, hogy hétvége jön végre Kép

Wish

wish

Sziasztok lányok!

Hogy beindultatok, alig bírtalak olvasni titeket.

Megann!
Végre, azt hittem sosem kerülsz elő. Múlt héten már hiányoltalak, de úgy eltűntél, azt se tudtam mikor jöttök haza. Nagyon örülök, hogy jól vagytok és ilyen szépen fejlődtök. Nem tudom más, hogy van vele, én nagyon szeretem hallgatni a babások beszámolóit a vizsgálatokról, a pocakmozgásról, baba cuccok vásárlásáról... stb. Az uhn nem kaptál képet véletlenül?
Én is tapasztaltam, hogy a babásodás lelassult, de hátha így babásan te hozod vissza a szerencsénket!

Bogi!
Mi újság? Jobban érzed magad kicsit?

Orsi!
Hogy mekkorát nőttek a fiaid! Nagyon édesek, gondolom mennyi örömötök lehet velük.

Dodo!
Azért még nincs veszve minden, az is lehet, hogy a nagy is megreped. Én a múltkor egy csomó hasizom gyakorlatot csináltam a 14 napon, hogy akkor repedjen. Próba, szerencse.

Noémi!
Szerintem is el kéne ezzel a tejcsi szerű dologgal menni a dokihoz. Remélem minden rendben lesz.

Pusz
Nina
nina79

SaciKép
Ha tudok másban is szívesen segítek, csak írj nyugodtan privátba.Kép
Én ugyanígy voltam vele, hogy nem láttam értelmét az inszemeknek (spontán ugyanennyi esélyünk volt, csak még érzelmi töltet is volt hozzáKép), de muszáj volt megcsinálni, mert nem engedtek volna lombikra.

Mindenkinek sok sikert Lányok!KépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Zituska, javítanál 2 cn.

Bocsi, most semmit nem olvastam vissza.
Rólam egy pici. Még ma is eléggé fájdogál a pocim, de már egy picikét jobb. Viszont a megfázásom sehogy sem akar elmúlni.

Megy a drukk mindenkinek.

Puszi
VKHajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Orsi, rendben, hétfőn jövök referálniKép

Wish, igen már van egy kiscsibészünk, én is azt hittem, hogy majd a kistesó is jön, mint a karikacsapás, de sajnos a decemberi missed ab nagyon földhöz vágottKép De most tele vagyok újra bizakodással és energiával az új projekthezKép Köszönöm a linket. Már bele is olvasgattam, és most mindenféle szindrómában 'szenvedek'Kép Most éppen a PCOS jeleit véltem felfedezni magamonKép Kép Majd hétfőn a dokim remélem megnyugtatKép

Sziasztok!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Sziasztok!

Megann!
De jó, hogy itt vagy velünk újra! vagyis vagytok!Most már gyere sűrűbben!

Nina!
Köszi, ma már tényleg jobban voltam, vagyok. Még nem jött meg, de ma este elkezdtem barnázni, életemben először. Gondolom holnap megjön.

Viki!
Ügyeleten mindenképpen be tudják Neked adni a szurit, én is ott adatom be mindig. Valahogy magamnak nem megy, a férjemet meg nem tudnám ilyesmire rávenni.Szerintem ott helyben elájulna,amint a kezébe adnám a fecskendőt.

Lányok! Csináltak már közületek valakinek vasárnap vagy ünnepnap inszemet? Nekem ugyanis a következő pont a március 15-i négynapos ünnep valamelyik napján lesz esedékes. Szerintetek megcsinálják akkor?

Bogi
bogi1975

Bogi Kép
Nem tudom, hogy hol vagytok, de a Kaáliban karácsonykor is megcsináltak mindent, mert van ügyelet.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!Kép

Kicsit eltűntem, jó sokat dolgozunk - hál'istennekKépKépKép

LányokKép köszönöm a szülinapi jókívánságokat!KépKép

Mennyi szülinapos!!!Kép
NoémiKép, AndiKép, ReniKép, HajniKép
Nektek is boldog szülinapot!!!!!KépKép

Hajni!Kép
Sajnálom, hogy most nem sikerültKép, de nagyon szorítok a következőhöz!!!Kép

BogiKép
Szomorúan olvasom, hogy most sem sikerültKépKépKépNagyon drukkolok, hogy a következő inszem sikerrel járjon!Kép

Jázmin!Kép
Boldog névnapot!Kép (kicsit késve)

Van egy nagy híremKép - na nem olyan nagy, de azért jó hír:
felírattam, és kiváltottam a Gynevacot!Kép jövőhéten lesz az első szuri!
Addig gondolkoztunk, hogy úgy döntöttünk, kipróbáljuk, legfeljebb használKépKép - ártani biztos nem fog!Kép
Nem várok csodát tőle, de azért picit izgatott vagyok!

Dobok egy táblit, aztán húzok az ágyba!Kép

Pussz!Kép
Z.

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Jó reggelt lányok!

Zituska!
Nagyon örülök, hogy rá tudtad venni a párodat a gynevacra. Mikor kezditek beadatni? Ja és ha már te megvetted, akkor pontosan nem írnád le, hogy milyen időközönként pontosan hány injekciót kell beadatni. Előre is köszi.

Bogi!
Örülök, hogy már egy kicsit jobban vagy. Barnázással kapcs, képzeld most volt nekem az előző menzinél, hogy régóta mindig barnáztam előtte egy-két nappal, és most meg nem, egy kicsit sem. Nem tudom nálatok hogy lesz az ünnep, de szerintem emiatt csak nem halasztanak el egy inszemet. Remélem.

Vkhajni!
Szegénykém, remélem már nem fáj a pocid, és abból a makacs megfázásból is sikerül lassan kievickélni.

Puszi
Nina
nina79

Zita!
Kérlek, javíts majd ki, ma reggelre rendesen megjött, tehát 1. cn.
Írnál nekem arról a Gynevacról? Mindketten kapni fogjátok vagy csak a párod? Pontosan mire jó?

Nina!
veletek mi van? Mikor kell mennetek kontrollra? Ti használtok valami csodaszert?

Orsi!
Köszi, valamelyest megnyugtattál. Végül is ez a szegedi Klinika, ott is van ügyelet. Majd szerdán beszélek a dokimmal, kíváncsi vagyok, mit mond.

Bogi
bogi1975

Sziasztok!Kép

A doktornénivel - aki felírta - abban maradtunk, hogy először csak én kapom meg a szurikat, mert én voltam picit problémásabb (régi petefészek gyuszik), a párom eredményei tökkkéletesek(0 baci)Kép
5x1 ml-es vakcina, amit 7-10 naponként kell beadni!

Bővebb infót a www.gynevac.hu -n olvashattok, ott minden részletesen le van írva!Kép

Én még kaptam mellé egy homeopátiás cseppet, amiből naponta 5 cseppet kell szednem - ez a Gynex.
Állítólag jól kiegészítik egymást!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Jó reggelt Lányok!

Megint körbenéztem a hormon.lap.hu-n.

Szed valaki közületek Mastodynon cseppeket? Én elkezdtem, de a következőt találtam a hormon.lap.hu-n :

"Jó tudni! A természetes ovulációkiváltók közül legjobbnak eddig a barátborskivonatok bizonyultak. Alkalmazhatóságuknak azonban bizonyos kritériumai vannak: a vér progeszteronszintje 7- 12 ng/ml közötti értéket mutat; az alaphőmérséklet hipertermális szakasza tíz napnál rövidebb; a páciens 18 és 35 év közötti, enyhe cikluszavarokkal és 21- 35 napos ciklussal rendelkezik; legfeljebb két éve vár hiába a gyermekáldásra; nem túlsúlyos és nem is sovány (az ideális testsúlytól legfeljebb ą15 százalékkal tér el); nem fordul elő nála akné és seborrhea ( hiperandrogenémia jele lehet); nem jelenik meg nála hirzutizmus (női bajusz)."

Az a gondom, hogy nekem sajnos vannak aknéim és a progeszteronom is alacsonyabb értékhatáron belül mozog szerintemKép Most mi legyen, hagyjam abba?

Illetve azt szeretném kérdezni, hogy nálatok a mellékhatások jelentkeztek-e.

Köszi!Kép
Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Sziasztok!

Bogi
SajnálomKép

Addig böngésztem, mire megtaláltam, hogy a cink segítene a férjemnek, mivel jótékonyan befolyásolja a spermiumok mozgását, erre közli, hogy ő nem szedi be, mert elege van a bogyókból és a doki szerint magától is rendbe jön, igaz lehet csak fél év múlva. Ezzel mit lehet kezdeni? Én a világ végére is elmennék, hogy kisbabám legyen és ha lehet ne fél év múlva. Nem értem meg.

Szilvi
szilvi26

Sziasztok!

Nina, édes vagy, a hasim már nem fáj, a megfázás nem tágít. De most már szerintem csak jobb lehet, úgyhogy hamarosan meggyógyulok. Nézzük a jó oldalát, a legjobb időszakban kaptam el Kép.

Bocsi, nem emlékszem ki írta, hogy a párjának prosztatagyulladása volt. Leírná nekem a tüneteket?

Zituska, köszi a javítást. Nagyon szeretnék még mindig 21 éves lenni, de sajna, már egy hónapja 22 vagyok. Köszi a boldog szülinapot.

Köszi lányok hogy ilyen édesek vagytok már egyből jobban érzem magam Kép

Szomorú lettem, hogy ebben a hónapban sem költözött senki a tábla tetejére Kép. De majd a kövi hónapban én is jobban szorítok mindenkinek.
Huzzunk bele lányok!!!! KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni
A férjemnek volt és semmit nem vettünk észre belőle, csak voltunk andrológusnál (mivel rávettem, hogy addig én nem akarok vizsgálatokat, míg nem tudom, hogy nála mi a helyzet)és a mintából derült ki, hogy ez volt neki.
szilvi26

A doki szerint sok férfinak van ilyen, akár többször is életében és észre sem veszi. Neki pont rosszkor.Kép
szilvi26

Pirus Kép
Sajna én ilyet nem szedtem ill. nem is hallottam róla eddig. Pedig úúúúgy segítenék Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szilvi a párod is szeretne kisbabát?
Nekem a férjem már nagyon-nagyon szeretne és bármit képes ezért megtenni.
Csak azért kérdezem, mert ha még a párod nincs felkészülve rá,akkor a kapcsolatotok is rámehet erre a procedúrára, főleg ha ő ellenzi.
Az a jó ha mindketten ugyanúgy akarjátok a babót.

Kép

Kép
pkagi

Dodo ha olvasod.
Még mindig nem indultunk vissza, úgyhogy jövőhét. Köszi.

Kép

Kép
pkagi

Ági
Azt állítja, hogy szeretne, de neki jó lesz fél év múlva is.Kép Borzasztóan utálja a gyógyszereket és soha nem vett be még fejfájásra sem gyógyszert. Csoda, hogy a prosztatagyulladásra beszedte a napi 1 bogyót+3*1 kanál szirup 7 hétig + 5 alkalom Gynevac injekció (morgott is miatta).
szilvi26

Nekem sem vesz be a férjem még fejfájásra sem gyógyszert, de most csak úgy kapkodja az e-vitaminokat, hogy segítsen a srácoknak, hogy a leendő maminak sikerüljön az inszem. Kép

Ti mióta próbálkoztok?

Kép

Kép
pkagi

2004. július óta. Tudom, hogy még nem szólhatok semmit, de szerencse, hogy rábeszéltem, hogy menjen el az 5. hónapban andrológushoz, mert próbálkozhatnánk még egy darabig feleslegesen.
szilvi26

Jól tetted, hogy rábeszélted a párod, így egy lépéssel már előbbre vagytok. Kép
Fordultatál már meddőségi szakorvoshoz te?

Kép

Kép
pkagi

Sikerült!
Nagy nehézségek árán sikerült rábeszélnem. Holnap vesz cinktablettát és be is szedi.Kép
szilvi26

A nőgyógyászomnál voltam uh-on, nézte, hogy van-e peteérés, meg, hogy mekkora a nyálkahártyám. Peteérés volt, a nyálkahártyámra szedtem Duphostant hátha segít a beágyazódásnál, de mikor kiderült, hogy a férjemnél bibi van, akkor felfüggesztettük a dolgokat. Ha a férjem rendbejön és akkor sem sikerül, akkor megint elmegyek hozzá.
szilvi26

Akkor jó kezekben vagy. Kép
Vidd a párodat kisbabás párok közé, szerintem az segít. Kép

Kép

Kép
pkagi

Látom rajta, hogy ő is akarja, csak nem olyan türelmetlen, mint én. Amúgy szívesen babázik az öccse kisbabájával.

Neked most miket kell szedned inszem előtt?
szilvi26

Szilvi, köszi, hogy leírtad, azt hittem érzett valamit, és onnan tudtátok. Remélem hamar rendbejön.
És gratula a rábeszélőképességedhez Kép.

Nekem ma telnek le a Jónásos napjaim Kép. Sajna ebben a hónapban sem játszottuk meg őket, mezi meg ugye a megfázás Kép. Nem baj, majd a következőt Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Dodo,Bogi,Wish, Nina!

Örülök, hogy azért még szívesen láttok itt!

Icsilya(aki lemaradtKép)
Szerencsére az első hőmérőzős hónapban magától jött össze a babó kb dec 18-19-én!Azóta sokat utaztunk, nem jöttem sűrűn felétek, ezért maradhattál le a nagy eseményről!

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!

Sajnos ma volt egy rosszhír az őszibabás topicban, az egyik topiclakónktól "elköltözött" a babája a 10. hétben, ezért most marha szomorú vagyokKépKépKépKép

De talán jobb kedvre derülök veletek!

Nina!
Isten beszéljen belőled, hogy én hozzam meg mindenki szerencséjét itt ebben a topicban.
Őszintén kívánom mindnekinekKépKépKép
Uh- képen van, olyan ari, nagyon gondolkoztam hogy föltegyem-e,
tényleg olyan nehéz, mert senkinek nem akarom megbántani az érzéseit!
De a ti kedvetekért, akik annyira szorítottak nektem mégis megteszem, és remélem hogy ez a képsor nektek is és a többieknek is csak erőt fog adni és lendületetKépKépKép(nem pedig rosszérzést)
Hát tessék:<!--attachment: baby_20050224_-194248.pdf*mime_pdf.gif*application/pdf*119.4**baby%26%2340%3b20050224%26%2341%3b%2epdf --><center><pre>
Kép
baby(20050224).pdf (119.4 k)</pre></center><!--/attachment-->

Remélem akiket érdekel meg tudják nyitni!

Puszi mindenkinek!
Megann 12+0

Kép

Kép
megann

Megann!

Csodaszép kis Babszemed van!

Bogi
bogi1975

Sziasztok Lányok,

Remélem a hétvége mindenkinek jól telt alig bírtam vissza olvasni annyi mindent írtatok.
Nekem ma kora délután lesz az inszeminációm, ha lehetek egy kicsit tolakodó akkor kérnék sok-sok baba tapasztó energiát.
Bogi,
szerintem nagyobb dózissal fogtok indulni így egy-két nappal előbb lehet megcsinálni. Nekem a múlt hónapba 12 napig szúrtam magam most meg csak 7 napig utána már jött is a tűszőrepesztő.A BMC nem dolgoznak ünnepnapon. Ne izgulj!!!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi!
Köszi. Szerdán kiderül minden, akkor megyek a dokihoz.
Délutánra pedig minden babatapasztó energiám a Tiéd! A babáidnak pedig sok-sok tapadó-energiát küldök!
Milyenek lettek az UH eredményeid?
Bogi
bogi1975

Megann Kép
Nagyon édes babád van! Kép

Barbi!
Mennek az energiák, sőt nem csak ma, hanem folyamatosan két hétig.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nekem ma délután megy a párom egy végleges kiskatona vizsgálatra, ami eldönti, hogy lombik vagy inszem. Szóval nekünk is lehet drukkolni, csak ezt nem tudom melyikhez Kép. Én arra koncentrálok, hogy az jöjjön ki eredménynek, ami leghamarabb sikert hozhat nálunk, bármelyik is legyen.

Én közben reggel hét óta itthon dolgozom. Ez is az űrkorszak, de a hátrányosabb része. Mivel elérem a bennti hálózatot itthonról is, bármikor tudok pihenés helyett dolgozni. Hétvégén visszafogtam magam, de ma reggel csak nekiálltam mikor felébredtem. Utálom ezt a marha nagy kötelességtudatot ami bennem van. Hétvégén jókat bőgtem is miatta.
Közben meg kilencre be kellene érnem, és még hajat kell mosnom. Ebből csúnya elkésés lesz....

wish

Megann Képaz ilyen hirek/kepek eltetnek minket,,hogy ez velunk is megtortenhet. Milyen volt a nyaralas?? merre voltatok?

Wish,Képakkor ez izgalmas nap Kép!!!!!! nagyon drukkolok! remelem etetted emberrel a cinket es c vitamint! Mikor lesz meg az eredmeny...? Milyen edes vagy, hogy ilyen kotelessegtudoan dolgozol! Le van tojva, ha kesel -mar ugyis ledolgoztad reggel 7 tol, nem?
Az isten is anyanak teremtett!! Kép

Barbi Kép energiak mennek xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx************************+++++++++++++++++ es nagyon pozitiv hozzaallast kivanok!

Szilvi Kép a beagyazodast az E-vitamin is segiti. Azt is erdemes szedni, persze amelett, amit a dokid ajanlott!

Zitus Kép hogy allsz a Gynevac al? en is felirattam ,de meg nem valtottam ki. Tenyleg jobban faj, mint mas injekcio?

Hajni Kép sajnalom, hogy megbetegedtel,,foleg, hogy most!!! de jo, hogy nincs nagyobb bajod! meg igy,,legalabb pihentel!!

Piroska Kép ma mesz a dokihoz akkor?
Tundi Kép ti? mi vegigakcioztuk a jonast....remelem lesz eredmenye!
saci

Sziasztok Lányok!Kép

Én is küldök mindenkinek sok-sok babatapasztó és II csíkos drukkot!Kép

Saci, igen, ma megyek a dokihozKép már nagyon izgatott vagyok, hogy mit fog mondani, mit kell majd szednem és főképpen mikor kezdhetünk akciózni!Kép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Sziasztok!

Ma olyan jókedvűen ébredtem Kép. Itt hétágra süt a nap KépKépKép. Főleg jó kedvem lett, hogy megláttam Megann képeit Kép. Gratula hozzá!!!! Gyere sűrűbben, tudod ezt a babát kicsit sajátnak is érzem, úgy izgultam veled az utolsó hétvégén a tesztelés előtt Kép. Emlékszel?

Már csak meg kell gyógyulni, de már az is alakul. A menzit 3 nap alatt letudtam, pedig 6-7 napig szokott tartani. Nem tudom mi van most velem. Egy napot késik és 3-4 nappal rövidebb. Na mindegy, biztos jót jelent a későbbiekre nézve Kép.

Jó sokan kérdtetek drukkokat, nekem most van egy csomó felesleges energiám, szívesen szétszórom nektek. Kapkodjátok KépKépKép

Puszi

Vkhajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!Kép

MegannKép én is örülök, hogy itt vagy, és nagyon szép babád van!Kép

SaciKép
Még nem kaptam szurit, csak ki váltottam! Majd most a héten kapom az elsőt valamelyik este! én is úgy hallottam, hogy kissé fájdalmas, de biztos nem olyan vészes! Hiszen mi mindent kibírunk, nem?!Kép

TábliKép:

Kép

Kép

Pussz!
Z.

Kép
Kép
zituska28

Lányok!
Köszönünk minden elismerő dicséretet!
Nagyon jol esik tőletek!

Wish, ha nem bánod én azért szurkolok, hogy elég legyen az inszem is(mégpedig az első), mert az azér mégiscsak egy ici picit kevésbé megterhelő a szervezetednekKépKépKép

Vkhajni!
Ari vagy hogy igy örülsz nekünk!
Sajnos a házikónk nem halad ebben a hülye időben, de hát kit érdekel, amikor itt van ez a kis csöppség, és már most annyi járkálnivalót ad a mamijának, hogy azt se tudom, hogy suritsek be mindent!
Ma voltam vérvételen, lecsapoltak vagy 5 kémcsővel, fáj a karom, fáradt vagyok, már 6 kor fel kellett kelnem és alig aludtam...nyügi vagyok úgyhogy ebből tuti nagy szundi lesz délután!KépKépKép

Mindenkinek megy a drukk!
Szeretnék márciusban valakit(ket) magammal vinni a babás topicba!KépKép

Kép

Kép
megann

Megann Kép lehet, hogy mar kerdeztek elottem,,de neked a babad a janas napokon fogant? kivancsi lennek!!!
Az interneten is bepotyogheted a szuletesi datumodat...
www.astro.com/cgi/genchart.cgi
- majd ha raersz..
remelem tudsz majd delutan aludni!

Hajni Kép tok jo, hogy ilyen jo kedved van! a napsutes csodakra kepes,,es szerintem jo jel, hogy rovidebben volt meg,,keszul a szervezeted vmi jora!!

ZitusKép kibirjuk! igazad van. majd azert szamolj be kerlek, hogy hogy ment...

Sac.
saci

Megann Kép jó, hogy írtál magadról! Milyen kis helyes a babád! Tegnap a sógornőm kisbabáját is láttam, ő 56 mm. Egy csodák vagytok! Húzzatok ki innen minket! Kellemes pocakosodást neked!

Barbi Kép én is a BMC-be járok. Szorítok neked nagyon! Mikor mész UH-ra? Ki csinálja?
Hajrá!!!

Zituska, köszönöm a szülinapi gratulációkat! Kijavítanál 27 évre?? KépKépKépKép

Orsi Kép utánajárok a HCG vérvétel után. A helyzet változatlan. Kép

Hajni Kép legalább nem tartott olyan sokáig. Ennek is örülni kell Kép

Pusz
Noémi

Még nem olvastam végig mindent. Később jelentkezem.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?