Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
:wink:
Várok mindenkit aki szeptemberre várja a gólyát! :-)
 


Jelen :))
 
 


:-) sziasztok! Én is Szeptember 8 :-)


 
 

Sziasztok! Szeptember 11.! Volt már valaki ultrahangon? Én most 5 hetesen voltam, de még csak petezsákot és szikhólyagot látott a doki. Tudom, hogy még korai volt az UH, de a kétszarvú méhem miatt veszélyeztetett terhes vagyok, ezért behívtak. Jövő héten megint megyek, akkor remélem már több is kiderül!
 


Gratulálok mindenkinek!!! Én múlthét pénteken voltam vérvizsgálaton, 19DPO - 2650 u/ml lett a HCGm.
Ma voltam megint vv-on 26DPO. Az eredményem hétfőn lesz meg.
Úgy izgulok. Azt mondta a nő aki vette a vért hogy az egy héttel ezelötti eredmény is szép magas, lehet hogy ikrek. Aztán mosolygott. 8-)
A szeptember 9 re van ki írva. Valaki nem volt közülletek véletlenül vv-n ?
 


@fukuyama3:
Jövőhét mikor mész ?
 


Én még nem voltam dokinál, majdnem 3 hét múlva megyek. A pozi teszteken kí ül nincs tünetem. Első babánk lesz.
 
 


Gratulálok mindenkinek! Nekünk is első babánk lesz :-) Voltam dokinál  szerdán és megállapította 6.hétbe  vok és 29.én megyek újra dokihoz. Megfogom kapni a  papírókat meg a tövábbi lépéseket beszéljük meg :-) Nektek milyen tüneteitek vannak?Én már tesztelés előtt éreztem ,hogy sikerült :-) derekamat éreztem a melleimet meg a megjönne érzés és néha émelygek meg a gyomrom ég :-)


Én is megérzés alapján teszteltem a nemvàrt előtt egy héttel. Utánna 2 naponta. Ez az első. :-)
 


Nem töltötte fel a képet. :( mindegy, az volt a lényeg h alig lehetett látni!
 


Nekünk ez volt a 2. próbálkozós ciklusunk. Az elsőnél a nem várt előtt pár nappal már tesztelgettem, mert kérdés volt, hogy milyen fájdalomcsillapítót szedjek(fogműtét után csúnyán be volt dagadva az arcom), de azok mind negatívak voltak. Utána december 5-én jött meg utoljára. 30-35 napos ciklusaim vannak, így elvileg december 25-én volt az ovuláció. Előtt-alatt-utána is szorgoskodtunk a férjemmel :))) A két hét várakozásban nem volt különösebben semmi tünetem. A naplómba a nemvárt előtt pár nappal írtam, hogy olyan megjövős érzésem volt. Hétfőn, január 8-án kellett volna megjönnie, de semmi, és a tipikus menzesz előtti vizes folyás se jelentkezett. Gondoltam is rá, hogy terhes vagyok meg nem is, mert úgy voltam vele, hogy ez a pár nap késés még belefér. Aztán kedd reggel, mivel még mindig nem jött meg, elszaladtam a gyógyszertárba és egy clearblue tesztet vettem. Pozitív lett, és 2-3 hete történt fogamzást mutatott. Iszonyatosan boldog voltam/vagyok!!! Férjemnek este mondtam el, ő is nagyon örült. Annyira szuper, hogy már a 2. ciklusban sikerült, de igazából ez is olyan soko várakozásnak tűnt... Orvoshoz 31-ére jelentkeztem be magánba, de nem tudom, hogy kibírom-e addig. Azzal bíztatom magam, hogy minden rendben van, és ha megyek hamarabb se fog több mindent mondani, viszont ha csak 8 hetesen megyek, akkor meg már egész jól látható és tuti lesz szívhang. Amúgy olyan szörnyű, hogy mindig van min izgulni. Eddig ugye azon, hogy pozitív lesz-e a teszt, most meg azon, hogy ugye jó helyen lesz és lesz szívhang?!! De nagyon bízom benne, hogy igen! Ma reggel csináltam újabb tesztet, ez már 3+ os fogamzást írt ki. 
Ti hány évesek vagytok, hányadik baba lesz? Mennyit vártatok rá? Én 25 éves vagyok. Tüneteitek vannak? Magánba vagy sztk-ba jártok majd terhesgondozásra?
 
 


Én 27 éves múltam decemberben. Szülinapi ajcsim volt halvány pozitív. De 5 napra rá már egyértelmű volt. Nekem ez az 5.-ik terhességem. Egy 2 éves lányunk van :-) Mi nem terveztük, de én nagyon örülök neki :-) tünet az van, jó is rossz is. Reggeltől iszonyú hányingerem van.. 6 hetes vagyok... Elvileg. Hétfőn és Kedden megyek orvoshoz.
 


@annacska15:


Ás hogy hogy voltál már 2x vérvételen?
 
 


Három missed abom volt. Az utolsó vetélés 10 hetes volt. Hormonokbol tudnak csak tájékozódni, egyenlőre. Vagy csak nem akarnak feleslegesen uh-csinálni. Azt mondta a dokinő h addig úgyse látnak semmit. Úgyhogy majd kedden megnézik. :-) szoritsatok h minden rendben legyen, nagyon paràzok, h megint baj lesz. :/
 


@annacska15:


Szorítok!!! Semmi okát nem találták a misseknek?
 
 


Az első kettőt meg se tudták nézni, a harmadiknál, hiába kértem, nézzék meg, kb lehülyéztek...hogy a panaszaim normálisak.
Aztán elkezdtem vérezni. Már késő volt. A szövettan nem derített ki semmit. Most már figyelnek nagyon.
 


én 28 éves vok!Első babánk lesz és kb fél év alatt jött össze de csak azért mert nem tudtam a peteéréses időszakot.aztán vettem LH-tesztet :-) és összejött de sajnos 2 hetessen elment ... :-( elkezdetem barnázni majd normálissan vérezni :-( megemeltem magam! most 6.hétbe vok :-) és már ugye voltam dokinál megállapította  a terhességet hüvelyi ultrahangal és majd 29 én megyek újra és megkapom  a papírókat! ( Tegnap ugyan volt egy  nagyon minimális barna de Hál Isten nem lett baj!) Meg úgy hallottam ,hogy az elején ez normális ha nem sok!Csak ha már egyszer elment  a baba már benne marad az emberbe a félsz :-( Néha émelygek meg a melleim érzékenyek ti hova valósiak vagytok? :-)


Hát igen, szerintem örökre benne marad a frász.
 


Csillag2018 - vigyázz magatokra
 


igen! :-) vigyázzok ...de nem tudom még ennél jobban hogy lehet..Már a zumbát is abbahagytam...pedik a dokim azt mondta ,hogy nem azért ment el... De remélem ez a baba megmarad :-)  ugye annácska15? Neked is volt az első terhességednél? Imerősöm ismerősének volt a terhesség elején és végén pici barnázása és nem lett baj! Ti mit éreztek?


Mármint barnàzàs? Ha arra gondolsz, nem. Nekem, alap tünet h vérzik az orrom. Fáj a hasam, aztán jön az hogy nem tudok felàllni pisilés után. Ez után elönt a vérzés. Ez szokott lenni.
 


Sziasztok. Jelen. Holnap megyek dokihoz, bár lehet kellet volna várnom még egy hetet. Elméletileg hétfőn leszek 5 hetes 6 napos. De nekem 31 naposak a ciklusaim, igy kisebb lehet mert 17-18 nap körül lehet peteérésem. Izgulok én is. Volt már egy missed ab-om üres petezsák miatt, aztán született egy kislányom. Most kezdtük el a kistesót és elsőre sikerült. De aggófom,mert a kislányomnak roseola infantum (3 napos láz +utána kiütéses) betegsége lett, pont miközben teszteltem. Ez a terhesség korai szakaszában vetélést okozhat, remélem nem lesz semmi, mert akkor még csak 1-2 hetes terhes lehettem. Már egy hete vártam hogy valaki nyisson ilyen topikot. :) Még nem olvastam vissza, de volt aki mâr volt dokiná és volt szívhang? Ha igen akkor hányadik hét+napon? Puszi mindenkinek!
 


Nekem a kislányomnál volt barnázás a 7 hétben. Írt fel rá Duphaston tablettát. Ez egy sárgatest hormon növelő szer, a 12 hétig szedtem és ettől el is múlt. Most méhpempőt eszem, annak is van ilyen hatása. Ne aggódj, de ha erősödik vagy több napig nem múlik el, kérdezz rá a nődokidná, hogy nem ajánl e valami hasonlót.
 


Nekem a kislányomnál volt barnázás a 7 hétben. Írt fel rá Duphaston tablettát. Ez egy sárgatest hormon növelő szer, a 12 hétig szedtem és ettől el is múlt. Most méhpempőt eszem, annak is van ilyen hatása. Ne aggódj, de ha erősödik vagy több napig nem múlik el, kérdezz rá a nődokidná, hogy nem ajánl e valami hasonlót.
 


@gremarga:
Szerintem közülünk még szívhangot senki nem hallott. Szurkolok, hogy holnap te legyél az első!!! :)) utána meg mindenki ;)
 
 


Kinek mikor volt először pozitív tesztje?
 


@gremarga: a lányomnàl 7h2n volt szivhang. 156 volt a szivverés, es 11 mm volt a baba. A többinél nem volt, illetve nem néztek.
 


jól esik hogy írtok :-) Én is vártam már,hogy legyen ilyen oldal ahol tudunk beszélgetni a terhességről!Hál Isten  a Barnázás olyan volt hogy csak 2 csepp barna volt a bugyimon péntek délután..de aztóta semmi ilyen :-) De köszönöm a tanácsokat imfórmálcíót :-) Már nem is vagyok megijedbve :-) Nekem  a teszt 6 nappal havi előtti(Predictor) volt és az mutatta ki jóval a havim előtt és folyamatosan tesztelgettem és úgy erősödött a csík :-)


Örülök, hogy elmúlt neked :-) ;-)
Nekem csak annyi gond van, hogy néha vérzik az orrom, meg kb folyamatosan fáj a hasam. Meg a hányinger... Pff, 1,5 hónap másnapossàg, ivás nélkül :D :D
 


@annacska15:
Szerdán. Akkor leszek 6+1 hetes.
 


@annacska15:
Január 3 án lett + tesztem, csináltam egy simát, azon nagyon halvány csík volt, és ezért még aznap vettem egy digitálist. Clearblue, az 1-2 hetet írt. Dec 6-án kezdődött az utolsó mensim. Mekkora a kislányod? Az enyém most múlt 15 hós, 2016.10-i. :)

@sanna92
Jó lenne ha már lenne holnap szívhang, de szerintem még lehet korán megyek. Bár a dokimnak nagyon jó a gépe. nemsokára kiderül! :)

Egyébként hová valósiak vagytok? Én Bp-i, és 30 múltam, inkább már lassan 31. :)
 


@fukuyama3:
Kedden megyek, akkor kéne 6+1 nek lennie. De a hormonszintem már 2 hete is 6 hetes terhessegnek felelt meg. Felmerült az ikerterhesség gyanúja. Vagy az h nem akkor volt a PÉ mikor kellett volna.
De 2 héttel korábban nem lehetett, mert megvolt, és ráadás nem is voltunk együtt. Ha meg az előző PÉ akkor meg...pff ki se számolom xD
 


És közbe ti dolgoztok még? :-) nekem nem vészes mert irodai munkám van de azért ha nem bírom szólnom kell! Ti ,hogy jelentitek be a fönöknek?és mikor? :-) Én Győri vagyok :-)


Nekem még nincs tünetem, kicsit el is kezdtem izgulni emiatt. Tesztelni a ciklus 35.napján teszteltem először, akkor pozitív is lett. Hamarabb eszembe se jutott tesztelni, mert 34 napos a ciklusom. Most vagyok 5+5napon elvileg. Remélem minden rendben odabent!!! Csak 31-én megyek dokihoz, egy örökkévalóságnak tűnik....de amikor bejelentleztem, még nem paráztam rá ennyire a dologra :D Bp mellett lakok, és vállalkozóként dolgozok, így nincs kinek elmondani. :D Július elejéig jó lenne dolgozni, de igazából még augusztusra is lenne munkám. Első baba, úgyhogy előre nem tudom, hogy h fogom bírni.
 
 


@gremarga:
A kislányom 25 hónapos most múlt 2. Nagyon rosszcsonti :-) De imádom.
Nekem december 22.-én lett pozitív tesztem, és december 4.-én volt mensim.
Az orvosom kérdezte h mi a fenének csináltam olyan korán tesztet???
Az a vicc hogy nem is szabadott volna pozitívnak lennie. Egyszerű, csak fura hányingerem volt... Ugyvoltam, úgyis negatív lesz, aztán a büdi fenéket lett az. :-D :-D Utánna persze nem hittem el, gondoltam mindenre, mert hogy lehetne 5 nappal Peteérés utàn pozitív. Dugdostam a férjem elől a teszteket, de 28.-án már CB is kimutatta, úgyhogy elballagtam a háziorvoshoz, aki telon hivott vissza aznap este, és kérdezte, h minek teszteltem...blabla.
Másnap hívtam a kórházat. 19 dpo 2650 volt a hcg a verembol, azóta az ikrekkel vannak elfoglalva. Hogy nagyon magas az a szint, másnak csak 300-600 között szokott lenni. :-D
 


Holnap megyek reggel a dokihoz. Majd jelentkezem. :-) puszi addig is mamucik :-*
 


@annacska 15 megy a drukk!!! :)
@sanna92 ne izgulj hogy nincs tünet, amúgy is általában csak a 6 héten alakul ki, de valakinêl végig nincs, ha így lesz a szerencsések közé tartozol :)
@csillag 2018
Én most itthon vagyok GYed-en, igaz a kislányom féléves kora óta dolgozok 4 órába itthonról. (Könyvelek) A kislányomnál július közepén hagytam abba, okt. 4-én született. De nem a munka miatt, hanem inkább a hőség viselt meg,mindig ment a veszekedés bent a klìma miatt, ha nem ment folyt rólam a víz, ha ment féltem hogy felfázom..... Illetve 45-50 perc volt a beút a városba, bkv.... Szôval ezek miatt aztán táppénzre mentem inkább illetve szabira. A CSED szempontjából úgyis az első 6 hónap számít, abból számolják.
 


@gremarga:
Köszi. Aludni se tudtam az éjjel. Korán keltem, még itthon vagyok, fáj a hasam, szerintem az izgulás miatt. Nagyon izgulok, mennyi lesz az eredmény. Nem mindegy, h egy baba vagy kettő. Esetleg több. :O asszem akkor úgy kell fel locsolni ha több van. Holnap úgyis minden kiderül... :-D
 


@annacska15:
Ultarhangra holnap mész?
 


Igen, oda holnap, most a vérvétel eredményèt beszéli meg velem az orvos.
 


Sziasztok! 5 hónapja próbálkozunk a férjemmel és szombaton pozitív lett a teszt. Mivel még csak tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött . Úgy gondoltam holnap is csinálok egyet és utána hívom fel az orvost. Ti mit tanácsoltok? Egyből a teszt után mentetek? Mivel még csak kb 4 hetes lehetek, nem akarok túl korán menni.
Köszönöm és minden kinek gratulálok lányok!!
 
 


Én csináltam egy tesztet, és aztán még 8 at h biztos legyek benne xD utánna 2 héttel mentem orvoshoz. Uh-rá holnap megyek. Gratulálok :-*
 


@hupiagi:
Gratulálok!!! Én a 7. héten mennék, most is akkor kellett volna, ez jövő hét lenne nálam, csak akkor pont be kell mennem az irodába. Ma megyek, de most még 5+6 lehet, vagy pár nappal kisebb, szerintem jövő héten is lesz még egy utam a dokihoz.
 


@annacska15 mi volt a dokinál.

Voltam na uh-on. Petezsák és szikhólyag látszódott, 5hetes 3 napos. Két hét múlva kell visszamennem, szívhangot nézni. Addig azért idegeskedhetek egy kicsit.... Meg vett mindenféle mintáy a doki, pénteken kell majd hívnom van e valami bacilus vagy hasonló... Irjatok majd kivel mi újsâg.
 


Sziasztok.

15000ui/ml lett a 26DPO-n Bhcg :-) - Azt mondta hogy minden rendben van, nem kell aggódni! :-)
 


Csak a holnapon legyek túl, aztán megnyugszom. :-)
 


@annacska15:
Mikor mész, délelőtt, du? Küldjük a drukkot.
 


annacska15: drukkolok a holnaphoz:-)  Hupiagi : Gratula!Ne izgulj 6.héten voltam elöször nőgyógyásznál és 29.én megyek újra ! gremarga: Hogy vannak ezek a juttatások mert én nem is nagyon tudom.-( vagy ki tud ebben adni tanácsot?:-) Csak a GYEST-tudom:Baba születésétől nézik a visszamenő 2 évet és az alatt meg kell lenni 1 évnek de nem kell hogy folyamatos legyen a lényeg  anapok száma és úgy jár a Gyes...Na de a többi?? Én is szeretnék dolgozni kb júli végéig! Pest mellett ki merre lakik? Én Győr melett Écsen :-) Panonnhlma melett !:-) mindenki messze  lakik Győrtől?


annacska15: drukkolok a holnaphoz:-)  Hupiagi : Gratula!Ne izgulj 6.héten voltam elöször nőgyógyásznál és 29.én megyek újra ! gremarga: Hogy vannak ezek a juttatások mert én nem is nagyon tudom.-( vagy ki tud ebben adni tanácsot?:-) Csak a GYEST-tudom:Baba születésétől nézik a visszamenő 2 évet és az alatt meg kell lenni 1 évnek de nem kell hogy folyamatos legyen a lényeg  anapok száma és úgy jár a Gyes...Na de a többi?? Én is szeretnék dolgozni kb júli végéig! Pest mellett ki merre lakik? Én Győr melett Écsen :-) Panonnhlma melett !:-) mindenki messze  lakik Győrtől?


Ki mit szeretne?Kislányt  vagy kisfiút? :-)

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron