2005.02.25 06:44
2005.02.25 09:47
2005.02.25 11:15
És tényleg kis tigris?
Zenei általáno volt, és a későbbi osztálytermmünkben volt, ott álltam a zongoránál. ahol egy néni kalimpált és dallamot kellett visszaénekelni, ritmustapsolás volt és egy ovis éneket kellett elénekelni. nagyon kedesek voltak, emlékszem.
Ez nagyon édes!!!
Imádom őket, a kedvenc virágaim!
, amúgy is péntek van.
Ő sem fél aztán semmitől
Én fogok neki mindenfélét, gilisztát, nyáron békát is fogtam neki, kicsi zöld levelit. kiskoromban a varangyot is lazán megfogtam, ma már nem menne, a zöldet még igen. nekem aratnofóbiám van, a pókokat ki nem állhatom, csak az icipiciket szeretem, de ami már nagyon azt brrr.... 2005.02.25 13:24
Nincs sok otletem, lehet igaza van a dokinak es ez nala a feltenkenyseg levezetese, illetve igy a akarja felhivni magara a figyelmet.
Biztos nem alhatja a szokimondo embereket...

Nekem ilyen kis mimozacska jutott.Nem baj, majd kinovi. 2005.02.25 15:30

Hogy lehet egy ilyen idős gyerek ennyire rafinált?
2005.02.25 19:17
2005.02.26 09:46
2005.02.26 11:51
2005.02.27 13:56
2005.02.27 22:06
Z miota bolcsis siros lett meg jobban,ugyhogy neha mar azert visitott ha Alex szertegetni akarta
Nagyon odavolt a lovakert

Persze csak addig amig megoldodik a dolog
Kitartas

Azotan mar nem volt annyi 6 honapig hogy az meg be is gyulladjon.
Felek hogymegint a sok inof csapdajaba esek.LEnne jo baratnom aki segit csak O lassan 3 gyerekes es nem akarom majd rangatni.OLyan kene akitol nem erzem hogy mindig szivesseget te sz ha a jelenletevel segit.Remelem azert mar tapasztaltab leszek es jobban megy majd.
Alex is ilyen,de Teis maszkaltal sokat Emmaval mindig is,ugyhogy nem csoda
Tenyelg ugy gondolod hogy a perek jo megoldas lesz?Engem duplan is erint a tema, ezert kerdezem
Johet maganban is hogy ne untassuk a tobbeiket
Apu mar 30 eve edzo,tesom meg 20 evig birkozott,most meg biro,ugyhogy benne van a verunkben
De most nekem jol jott mert mozgalmas munka viszont nem veszes a heti 3-4 szeri 5 ora,meg nincs eldontve a vegleges. 
2005.02.28 07:19
, dobáltáka hógolyókat stb, jól elvoltak. Na meg persze ment a birka meg nyúl etetés, van két pici birka is, nerég születtek, hát az nagyon tetszett Emmának.
Ezért giondolkodm az ovin, mertszerintem Emma unatkozni fog jövőre, itt csak szabad játék vna, max néha rajzolnak, 1x gyurmáztak meg énekelnek, de ennyi. Nem csodát várok, de lehetne minden nap festés, rajzolás, iylesmi, nem csak héba hóba. Azért majd rákérdezek hogy jövőre mit terveznek. Pedig egyidős gyerekek vanna a csoportban , mind 2,5 évesek kb. 2005.02.28 09:03
délben megyünk ki a lakóparkba és megbeszéljük a szerződéssel kapcsolatos dolgokat, a lakást is megsasoljuk belülről.
2005.02.28 10:42
a gyakszi helyben van elég jól felszerelt műhelyük van
az otthonülést meg inkább úgy értettem, hogy ha jó helyed van elég jól beoszthatod magadnak a munka ill. szabadidőt, hiszen akár nyomhatod este is v. 7végén ha épp úgy érsz rá és hétköznap intézni kell valamit. + persze én egy otthoni műhelyről álmodtam - persze az irtó sok pénz, úgyhogy felejthető. Én még most is szívesen bevállalnám mert anno nekem is ez volt az álomszakma, de jelenleg anyagilag nem tudnám bevállalni így a lakásfelújítás előtt + időm sincs addig, míg pocaklakó nem dönt a beköltözésről... ahhoz elég költséges és időigényes, hogy ezt csak úgy szórakozásból bevállaljam, mert esélyeim a normál munkára ezen a területen irtó minimálisak.
mi is most pakolászunk, rájöttünk, hogy van egy csomó cucc, amit nyugodtan hagyhatunk doboz állapotban, nem sürgősek, így kb 1 évre dobozkolostorba vonulnak
. Amúgy a maradék két szobánk már egész lakható állapotban van csak az előszobát kellene felszabadítani. A salgó polcos konyha továbbra sem álmaim netovábbja, de most azzal nyugtatom magam, hogy nyár végére már nem ezt fogom látni

ott vagyunk srégen szemben... majdnem. de az erkélyről talán integethetek neked 

2005.02.28 11:52
2005.02.28 11:55
2005.02.28 12:19

Ja és nálunk 23 fok van, de Szilcsike szobája elég hideg, úgyhogy ott szerintem 21 körüli lehet. Nyáron cserélünk szobát, a háló lesz a gyerekszoba, az sokkal nagyobb, akkor már a két gyerek elfér ott. 
2005.02.28 16:05
) az új rendszerhez, és utána leszünk teljesen külön szobában. Aztán jön az átalakítás és megint borul majd minden 

2005.02.28 19:58

Hiaba a konyvelo irodai munka nem igenyel ekkora teruletet az agyambol
De nagyon elveztem,gyorsan elszalad az az 5 ora es mar mentem is Alexert
Az a jo hogy csak fel oraval marad tobbet mint eddig azt is reggel,igy legalabb ha nem eszik sokat reggelire ott is kap,ha mar kifizetjuk
es tobbseg inakbb masfel eves,O meg egy masik kisfiu meg iyen nagyok
De a szomszed szobaban vannak avel egykoruak tobbsege,es mivel sok mindig a hianyzo soxor egyben va na ket szoba ugyhogy ez is valami
Juniusban mar felkerulnek es ossze a legnagyobbakkal,3-4 evesek,csak jobb lehet

Par nap alatt mar mutatta ha meglatta a hazat hogy az a mienk,szoval persze a ahogy gondolod
EN trikoban es pizsiben altalom vekony zoknival hogy ne izzadjon a laba
Mindig kitakarodzik de nem fazik ,kb 22-23 fok lehet a szobajaban
En sem altaltom melletunk ha beteg,persze ha lazas lenne az biztos mas eset.Nem igen ekl fel natha miatt,este kiszivom az orrat az kitart reggelig.Egyebkent mar nem hasznaljuk a porszivosat csak estenkent ha nagyon nathas,olyan jo mert utaltam kimosni
Jobbulast mindenkinek
2005.03.01 06:07
2005.03.01 10:16
de magától is be szokott takarózni, nem is tudom hogy csinálja.
remélem majd nem akkor vág le fetrengős hisztit
persze ezt nem mondtam a nőnek
majd megtapasztalják, ha oda veszik fel... 
2005.03.01 11:16
.Nincs munkám mert olyan kitételeket szabtak amit én nem tudtam válalni igy kiléptem és ráadásul páromnak sincs munkája és naphosszat tvzteti a petikét amitöl én guta ütést kapok naponta és öröké veszekszünk emiatt mert nem tudom megértetni vele hogy ez káros a gyereknek
ö azal védekezik hogy mitcsináljon petikével nekem lene ötletem mit játszon vele én mindig kitudtam találni valamit ö nem
kezdek nagyon -nagyon szomoru lenni és elkeseredett és tehetetlen
de hogy valami jot is irjak Imike JÁR kapaszkodva . 2005.03.01 12:13
Egyebkent sok cegnek csinalt mar arculatot, nem csak muvesz am
De a legfobb ok hogy nem keresem meg az az mert nem akarok bonyodalmat okozni
Meg azt hiszem anyjuk az irodaban is figyeli argus szemekkel,es imer is engem hirbol ,mint kozvetlen elodjet
ugyhogy nem tudnek inkognitoban maradni
Tudunk a Recseinel talizni mondjuk 2-kor?Vagy akkor Solymi meg alszik??
Viszont neki nagyon bejon az enek,akarom is majd ilyen foglalkozasra vinni,csak eddig meg nem talaltam lyat ami delutan van,mert nekunk csak az jo
Igy nevezi,persze atkoltottem egy kicsit hogy ne elgyen remiszto
Az baj velem hogy mindenben 100%ot akarok teljesiteni es ha valami nem megy nem birom elfogadni a tenyt
Anyuakaj azt mondja Ok sem akartak oda menni de a Bethesdabol oda iranyitotak amint hant,ugyhogy nehez elkerulni ez a nem tul szimpi helyet.
Sot a multkor a jatszoteren egy sportujsagiro apuka is megkerdezte hogy rokona vagyok-e apunak
De mar videken a rendor is elengedett gyorshajtasnal mert apunal birkozott egy ideig
A Vasasban van mar ovis birkozas,a multkor volt a tv-ben.Es bar nem igazan szeretnem ha birkozna,megis olyan cukik voltak a kicsik a mezben.
A keruleti ovik hordjak oket heti2*.A mi ovinkban uszas lesz ugyhogy ez is valami
En is ajanlom ezt a konyvet,nekunk is megvan es neha bejon
Vigye inkabb setalni Petiket az meg mindig jobb mintta tv.
2005.03.01 16:17
Tok jo, hogy megiscsak osszejon a lakas, es mar ezen a nyaron!!!!
(meg narciszt, jacintot, gyongyiket es krokuszt is)
Azert nem hinnem hogy a gyokeres ellentetebe csapna at.
Elod szereti mar a gyerektarsasagot?Emlekszem mikor par honaposan taliztunk, hogy sehogy sem tudtad megvigasztalni es haza kellett vinnetek.
De sajna nem olyan jo, mint a Recsei, mert a nagy ugralovarba 5 ev alatt nem lehet menni. A kicsiknek kiepitett sarok meg eleg gyatra. Van egy pici csuszda,amit derekig ero labdatenger vesz korul, annyira mely, hogy szegeny kicsik alig tudnak benne mozogni.Eleg okos volt aki kitalalta.
2005.03.01 16:29
2005.03.01 16:52
.
. De le is szedném a fejét, ha most nekiállna ingyen melózni. Így is széthajtja magát, tegnap is kb. 2-kor feküdt le.
. Milyen alternatívák vannak?
)) 2005.03.01 17:24
En is mimoza voltam kicsinek es tessek
EGy lanynak azert jol is all
A munkahelyemen 90% no volt,na az tud furcsa helyzeteket teremteni
Hat a money az nem tul sok,de most nem is ez voltaz elsodleges cel.Ugyhogy hosszutavon nem csinalnam,de oktoberig biztos,akkor lesz 3 eves Alex,utana meglatjuk mit hoz a jovo
Nalunk is O huzza a wc-t,nem is engedne nekem
.Bar tudom van jo fiu lany tesokapcsolat is de ritkabb mint az egynemueke.
Pentek sosem jo mert anyunal dolgozom.
2005.03.01 17:33
2005.03.01 19:21
iminek meg csak náthája van magas lázal társitva
petike egy ujabb antibiotikumot kezdet el szedni ez elméletileg jo lesz az arcüreggyuladására is +normaflorát kell adni nekik hogy vissza költöztesem a jo bacikat bélflorába +egy különleges orrsprét kell nekik adnom hogy megszünjön vagy ne is alakuljon ki ujbol az arcüreggyuladás és nem mehetnek csak 1 hónap mulva bölcsibe
dokinéni ezt mondta ugyhogy a márciust is itthon töltik .Állás ügyben csak egy önéletrajz hiányzik ha az kész van és beviszem akor már számitásba is vetek mint uj hirlapkihordot ha valaki nem felelne meg .Réggi helyemröl meg csak azért kellet eljönöm mert hajnalba kellet volna kelnem fél5re kelet volna járnom több ujságot kellet volna kihordani ugyan anyi pénzért én viszont nem tudtam válalni a hajnalozást mert akor öröké fáradt lenék . 2005.03.01 22:52

. (Ja és megnyugtatott, hogy a lakás 6
gyereknek is elég lehet, mert ha a duplaszobát nem választjuk el, akkor oda 3 gyerek befér.) Szóval a lakberendezőnk szerint: gyerekre fel!

.
, abban pont el lehet férni, nekünk is csak a 3 gyerek (és későbbiben a 4.) miatt kell nagyobb.
. Én is nagyon szeretném, ha a házunk végre olyan legyen, amiben igazán jól érezhetjük magunkat, ne akarjuk máshová költözni. Szeretem ezt a lakást, de azért mindig eszembe jut, hogy azért mennyivel jobb is lehetne és mit kellene az újban másképp csinálni. 
(odadugta neki a mellkasát, persze Hanna meg elkezdett rögtön cuppogni
).
, máskor meg ha Beni itthon van, akkor osztozniuk kell mindenen. Ha már nagyon nem tudok vele mit csinálni, akkor kap egy ollót meg egy darab papírt...
. 

2005.03.02 13:36
2005.03.02 14:41
na perzs enm sokaig játszanak, max napi negye dóra, de enneks em örülök, pont elég hogy meséket nét a tv-ben. (Megjegyzem jól halad, már tudja hogy melyik nyíllal merer megy, melyik gombbal ugrik, és nem sar ha beleesnek a gödörba hanem mondja hogy vége, és mondja hogy vége
Ez van, modern gyerekek) 

Az első jellemzésében le is írták a gondozónők hogy em csak társai nevét tudja kívülről, hanem jelüket is
Aztán elmagyaráztam neki, nehogy a bölcsiben is jöjjön a történetével és hívják a gyivit
2005.03.02 14:58

Csak tudom, hogy nektek ez mekkora lépés lesz, meg hogy anyagi terhet is vállaltok miatta. És a legrosszabb, ha az ember végül mégsem olyanba költözik bele, amit szeretne, mert nem úgy csinálják meg... 
. 
). Beni katicás ágyneműt szeretne, de hogy hol látta?? 

2005.03.02 16:01
Kalandra fel!!!!! 2005.03.02 16:01
2005.03.02 16:54
Munka utan rohanas a bolcsibe,most meg fozok ,mosok amig anyukam meg nem erkezik.Olyan jo a munka, ugy elvezem,komolyan mondom kellett mar hogy egy kicsit mas is legyek mint anyuci
Azert is jo mert igy a tesonal majd ujra elvezni fogom az otthon letet
Gratula a kisfiuhoz
Remelem mire ujra bolcsibe jrtok mar vege is lesz ennek az influenza virausnak
Alexek csportjaban ma 4-en voltak csak.
Nalunk is volt konyha +elektromos tuzhely,keramialapos az arban,de a konyhak nem tetszettek ugyhogy mi kulon csinaltattuk.A valasztaho lapok kozul is voltak szepek,de pont a kopasallosag miatt volt ahol extrat kertunk,jo kis felarra.Es mivel 2 furdonk van igy az egyikbe falar volta zuhanykabin is.Sarokkadra is gondoltam,de a kadas furi ugyis a gyerekeke lesz ugyhogy nem noveltem a koltsegvetest ezzel is
Szerintem lakasszinten eleg a 70-80 nm egy csaladnak,hidd el takaritani sem lesz egyszeru
LEnyeg hogy mindenkinek kulon szoba vagy a gyerekeknek egy nagy es mar minden OK
Vestek garazst?MErtha igen akkor figyeljetek hogy a lakas araban szerepeljen mert kulonben rajon az illetek

En is tole tudom meg kit hogy hivnak
Meg is tetszett egy lanynev,bar nem hinnem hogya valaha is aktualis lesz nalunk
MErt az ottanihoz nem lehetett volna kokusz matracot tenni.Nagyn jo ifjusagi butotk vanak,kedvezo aron,mar az iroasztala is ott lapul a dobozban a pinceben hogy hozza illo legyen
2005.03.02 18:18
Remélem mi megússzuk a kicsivel.
És éjjel 2-3 óránként kel
Gergő ilyenkor már rég végigaludta az éjszakát.
Már a szülőszobán, a szülés pillanatában meglesz az anyai érzés, amire az elsőnél nekem picit várni kellett. És a szoptatás a fejben dől el, a pozitív gondolatok kellenek a szükséges hormonok termelődéséhez. Úgyhogy fő az önbizalom.
Akartam már írni Neked, hogy lesz itt is Halász J koncert márciusban, ha érdekel.
Én meg sírva mentem anyuékhoz, hogy a tesómék azt mondták Kitünc, kitünc
2005.03.02 19:55
2005.03.02 21:40
.
mostmár inkább együt játszanak kendvenc a Legozás petike legsziveseben mindenhová az imikével menne
.
.
2005.03.03 07:58
Nem akarok erről részletesebben írni. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint