Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Rea33: Azóta ez után olvasgattam de tartom az igazamat,és az az Instagramon poszt nekem nem reális. De persze nem veszekedni akartam csak segíteni.

Na viszont örömhírrel jövök,legalábbis számomra ez volt az első lényeges dolog a ciklusommal kapcsolatban.
Ismételten csodát tesz a tea,a peteérésemet előre hozta. Nem nagy kaland,de nem csalódtam benne most sem. Múlt ciklusban 20. napon volt pozi az LH tesztem tehát 21. napon pé.-m ez szépen látszott is a hőmön mert felment és úgy is maradt. Most viszont már ma majdnem pozi a tesztem,és még csak a 14. ciklusnapon vagyok. Ha holnap pozi akkor is legkésőbb a 16. napon pé.-m van,tehát 5 nappal hamarabbra hozta a múlt havihoz képest. Nekem ez óriási dolog és már elégedett is vagyok ezzel a ciklussal. Persze a végén egy pozi HCG teszt megkoronázná ezt,de már boldog vagyok!
Azért még 20 óra fele lövök egyet,mert nem tudom mennyire volt koncentrált a vizeletem délután,de az érdekel hogy ma legyünk együtt vagy várjunk holnapig? Tegnapot kihagytuk szándékosan.

Csipke: de jóóó,sok sok egészséget és boldogságot kivánok!!
 
 


@krijan:


Én mindkét napon lennék :) Tudom, hogy azt írják, nem jó minden nap, mert gyengíti a spermák minőségét, de kihagytátok a tegnapot, plusz nem napi 3 alkalommal vagytok együtt, hanem csak egyszer, van ideje termelődni. Vagy legyetek együtt ma este, és holnap után reggel, ha tudtok, ez másfél napos szünet. Attól függ, hogy pl. szokott-e 2 napig pozitív lenni az LH teszted, mert végülis csak utána fog megrepedni, tehát a reggeli "adag" is célba érhet :)
 


Elvileg csak sikerül feltölteni. 7mm-es kicsi kincsem
 
 

 
 

Üdvözlök minden kismamát és leendő anyukát!
A pozi teszteseknek szívből gratulálok, a többieknek kitartást!

Bemutatkoznék; Éva vagyok 35 éves.
A férjemmel azóta próbálkozunk mióta megismertük egymást, közel 4 éve. Nálam vannak gondok, 10 éve Pcot dignosztizáltak és cisztát is. Akkoriban nem jártam utána a dolgoknak, elég pocsék időszakom volt. A lényeg, hogy a férjemmel elhatároztuk, hogy utána jàrunk a kudarcok hátterének. Bejelentkeztünk egy meddő pároknak segítő központba. Egy vérvételen túl vagyok (2-5. cn), ma volt rákszűrés meg uh., vissza van még a 21. cn-os vérvétel meg egy cukorterheléses vizsgálat és lapar+histero vár még rám. A férjemnek is kellett mintát leadnia.
Nos. Az eddigi vizsgálataim eredménye alapján minden rendben van; a hormonjaim jók, az uh se mutatott cisztát. Aztán jött a hidegzuhany....
A férjem mintájában egyetlen darab spermát sem talátak. :shock: Azt hittük rosszul hallunk. A legrosszabb rémálmainkban sem gondoltuk volna, hogy ez lesz. Abban voltunk, hogy engem helyre hoznak és már jöhet is a várvavárt babóka. Hát, de nem így lesz. Sajnos... :cry:
Jó volna hasonló helyzetű párral/párokkal beszélni, tapasztalatokat hallani/olvasni, megosztani egymással...
Ha vagytok, jelentkezzetek!!!
 


@susine35:
Üdv itt! Sajnálom a dolgot. Tapasztalatom nincs ilyennel. Viszont esetleg segíthet ha legalább 1 időre abba hagyja az állati eredetű dolgok fogyasztását. Ugyan is sajnos teli vannak női nemi hormonokkal, toxinokkal stb ami okozhat ilyet is. Persze mivel elég szélsőséges eset, gyanitom valami szervi probléma lesz a fő ok sajnos. Orvosok mit javasoltak?
 
 


@csipke5:

Ami a húst illeti; KIZÁRT, hogy attól lenne. Mi neveljük az állatokat és persze minnél természetesebb ételt adunk nekik, azaz nem tápozunk. Pont azért, hogy egészségesek legyünk. Bolti eredetű, többszörösen feldolgozott és agyon vegyszerezett ételnek nem minősíthető vackokat nem veszünk és nem eszünk. A tisztálkodó és illat szereket is kiiktattuk az életünkből, mi főzzük a szappant amivel mosakszunk. Kenyeret is mi magunk sütjük. Szóval vegyszermentesen élünk évek óta.
 


@csipke5:

Az orvos, (aki nőgyógyász) csak annyit mondott, hogy nem valószínű, hogy helyre állítható és az a megoldás marad, hogy donor spermával essek teherbe. Aztán megadta az urológus főorvos számát, hogy menjünk el hozzá. Első körben ennyit mondtak.

Viszont mi azóta is kutakodunk a neten, utána olvasunk a témának és orvost keresünk, hogy mihamarabb megtudjunk valamit.
 


Sziasztok. Vettem 10 es tesztet negatív. Felháborító módon ma délelőtt meg is jött. Két nappal korábban
Ez van. Veletek mi újság? Megy a nagy drukk mindenkinek.
Csipke5 gratulálok bagyon boldog babavárást kívánok szívből
 
 


Hát lányok, ma vagyok a 9. dpo-n és úgy néz ki, hogy hamarosan megjön ( már barnázok). A palastfű tea nem tolta ki a lutealis fazisom, kicsit elkenődtem. Úgy döntöttem, hogy holnap meglatogatom a dokimat és tanácsot kérek tőle, mert úgy gondolom hogy valami nem stimmel velem és így tök feleslegesek a próbálkozások.
 


Szép napot lányok!
Kitartás! Gondoljatok arra, hogy van akinek nálatok is nehezebb a helyzete... Tudom, hogy az enyémnél is van rosszabb... Jelenlegi kilátástalannak tűnő és őrjítő várakozásokkal teli helyzetben is látom a reményt arra, hogy lesz saját babánk a férjemmel. Én derűsebben látom és ezt próbálom neki is mindíg hangsúlyozni.
Lányok! Én csak bíztatni akarlak titeket hogy nem szabad csüggedni, mindíg menni kell tovább, hisz az út előre visz és nem hátra. Sok sikert kívánok nektek!
JAJJ!!! És csak "pozitívan"!! ;-)
 


@vivicske6:



Nekem a palástfű nem segített. Eddig nagyon hosszúak voltak a ciklusaim de  december óta nagyon rövidek, volt hogy 18ik napra jött meg vagy előtte barnáztam egy hétig és utána jött meg. Az én dokim a barátcserjét ajánlotta. Egy hónapja szedem, nagyon reménykedem, hogy ez helyrehozza.

7ik Dpon vagyok én is. Hétfőn elkezdett fájni a mellem az azóta is tart. Álmatlansággal kűzdök pedig általában jó alvó vagyok, de a héten még nem aludtam egyik nap sem jól. Rémálmaim vannak vagy nagyon melegem van és csuromvizesen riadok fel vagy ég a gyomrom, szomjas vagyok stb stb vagy ez így sorban. Pluszba tegnap óta az orrom is el van dugulva folyamatosan, remélem hogy nem fáztam meg. Tegnap még éreztem szurkálást a méhemben napközben meg este is. Nagyon reménykedek. Vasárnap tervezek tesztelni...de az még olyan messze van.
 
 


csipke5: gratulálok, már most cuki! :)
gkata78: ne kenődj el, eljön majd a te időd is!
vivicske: azért még várj, a 7. dpo-n beágyazódás jele is lehet a pár csepp vér. Lehet a palástfűnek is több idő kell, mindenki máshogy reagál. De a doki sem fog ártani, hátha mond valami tuti tippet.
ewuss28: álmatlanság, hőhullámok, és az orrdugulás, ezek mind tünetek ám! Van, aki az egész terhességét végig kinlódja eldugult orral, és ez volt az első jele. Drukkolok!
susine38: Nagyon sok erőt és kitartást kívánok nektek, és csak ilyen pozitív hozzáállást, mint most. Az én férjemnél is vannak gondok a mennyiséggel, még ha nem is ennyire drasztikus, arra vitamint ajánlottak, a Profertil-t. Kérdeztem a dokim legutóbb, hogy mennyire aggasztó ez a helyzet, akkor elmesélt egy történetet, hogy egy párnál 0 spermaszámmal terhes lett a feleség. Megvizsgálták a férjet, és kiderült, hogy újra indult a szervezete. Nem tudták igazán, hogy mitől, életmódot váltott, mozgás, vitaminok, stressz minimalizálása... De konkrétum nem volt. Szóval léteznek csodák, és egyértelmű, járjatok végig minden utat, kitudja mi fog segíteni :)

 


Krijan: ez szuper hír, reméljük, pozitív hcg teszt koronázza majd a hónapot!

Csipke5: grat a babóhoz!

Susine35: együttérzek veled, bár nálunk a férjemmel minden rendben van, csak nálam van probléma. Nem tudom, hol jártatok spermavizsgálaton, de lehet, érdemes lenne máshol megismételni, hátha. Az okára mondtak tippeket? Korábbi betegség? Megkérdezhetem, melyik meddőségi központba jártok?

Gkata78: sajnálom, hogy megjött. Fel a fejjel, talán ez a ciklus lesz a befutó!

Mindenkinek mennek a drukkok!
 
 


@ewuss28:
Hat bízom benne hogy a doki holnap mond vmi biztatót. 2 napja én is éreztem a szurkalast a mehemben, meg azt se tartom kizártnak, hogy valami elkezdődött nálam, csak nem tudott befejeződni. Azért nálad is biztatóak a tünetek, reméljük vasárnap megjelenik a 2 csík, amúgy én is vasárnapra terveztem a tesztelést, de nálam ez így elmarad.

@denisa84: Hat ezt már elég soknak érzem ahhoz, hogy reménykedjek. Holnap azért megkérdezem a dokim véleményét is a teakrol.

@sunsine35: Kitartást nektek, nem egyszerű küzdelem lesz, de biztosan van vmi megoldás. Nagyon drukkolok hogy lehessen közös barátok a ferjeddel!

Holnap jövök és beszámolok mi volt a dokinal.
 


Köszönjük a bíztatást! Nem adjuk fel!

rea33: Kaposváron a Dr. Domány Sándor humán reprodukciós központba mentünk. Egyenlőre még senki nem mondott semmmit. 12.-re kapott a férjem időpontot az urológushoz. Addig marad a várakozás...
 


Hát lányok sikeresen beteg lettem tegnap estére. Náthás vagyok. :( Remélem ez nem rontja az esélyünket erre a hónapra.
 
 


Sziasztok! Új vagyok itt, mindenkinek sok sikert, kitartást kívánok! Van köztetek pajzsmirigy gondokkal küzdő esetleg?
 
 


@denisa84:

Lehet bolondságnak tűnik, de azt érzem, hogy nálunk is valami hasonló csoda fog történni. Bízom benne, hogy nekünk sikerülni fog. És még azt is hogy ennyi szőrnyűség és várakozás ellenére is rövid időn belül...
 


@zsikus:
Pajzsmirigy alulműködéssel jelen 1 fő.

Ewuss28: szerintem egy kis nátha még nem probléma, a lázra figyelj, hogy ne menjen fel.

Vivicske6: mi volt a dokinál?
 
 


@zsikus:
Üdv itt. Mióta próbálkoztok? Nekünk most következik a hatodik hónap. A férjemnek pajzsmirigy túlműködése van. Nem régen derült ki. Mondjuk én sem könnyítem meg a helyzetünket mert negyven vagyok csak az vigasztal, hogy már van kettő csodálatos fiam. A kínai horoszkóp szerint márciusban foganhat egy kislány. Hmm jó lenne...
 
 


Sziasztok! Na sikerült ma eljutnom a dokihoz. Elmondtam neki a helyzetem, hogy aggódok a rövid lutealis fazisom miatt, és nem nagyon akar összejönni a baba projekt. Meg sem kérdezte hogy mióta próbálkozunk, így én nem is mondtam hogy meg csak 2 hónapja Azt mondta nincs azzal probléma hogy olyan hamar megjön peteeres után, összességében megvan a 28 nap, ez nem lehet a sikertelenség oka. Irt fel nekem 2 havi Clostit, holnaptól kell szednem 5 napig napi 1 szemet. Azt mondjuk elfelejtettem megkérdezni hogy ez előrébb hozza e a peteerest, mert ugye nekem elég későre szokott esni. Azt mondta meg hogy ha a két hónap sikertelen lesz, akkor menjek újra és megnézzük a hormonokat, elküld laborba. Szóval összességében örülök, mert legalább valami történt, ami közelebb vihet a célhoz.
 


@vivicske6:
Mióta iszod? Csak palástfűvet használsz?

Nekem tegnap lett erős pozi az LH tesztem,este nagyon erős ovufájásom volt,még most is az van. Kb 10-12. felé tesztelek mert ugye nekem annyi a lutálisom.
Igazából most azt érzem nem lesz baba,úgy nem is vagyok annyira rázizzenve a témára mint eddig.
Jön a lányom szülinapja,most azzal vagyok elfoglalva.


Üdv az újaknak!
 
 


@krijan:
Én is azt hittem, hogy a január nem az a hónap lesz. Aztan tessék. Én se oltam rá kattanva. Szerintem ez is a siker titka drukkolok nagyon!
 
 


@krijan:
Csak 1 hónapot ittam a teakat, cickafark, majd palastfű. Sztem a palastfuvet fogom inni most is peteeres után. Jajjj már alig várom hogy ott tartsak!
 


@vivicske6:
Hányadik ciklusnapon kezded a Closty-t? Mész majd közben uh-ra? A klomid tartalmú gyógyszerekkel azért nem árt vigyázni, mert cisztát okozhatnak. Szerintem előtte nem ártana ránézni a hormonokra. Persze ez a privát véleményem.

Zsikus: pajzsmirigy alul vagy túlműködésed van?

Én most progeszteron tartalmú gyógyszert kaptam. A dokim azt reméli, ettől felszívódnak a kis ciszták, újraindul a rendszer, és stimulálás nélkül is lesz peteérésem. Eddig minden hónapban reménykedtem, hogy majd ez a hónap lesz az, és végre összejön. Most úgy vagyok vele, hogy elkönyveltem magamban, valószínűleg még beletelik pár hónapba, mire összejön a baba, és nem stresszelek ezen.
 
 


@rea33:
2. ciklusnapon, azaz ma vettem be az első clostit. Én is azt gondoltam, hogy először hormonokat fog nezetni a dokim, de nem. Azt csak a 2 hónap után, ha nem jön össze így. Uh-ra nem hivott vissza. Hat remelem nem lesz semmi gond, remenykedek a sikerben.
 


@rea33:


Biztos segít a gyógyszer, és talán így, hogy kicsit elengedted, könnyebb is. Én is ezt próbbálom, 2 hónapig ment is, most megint a padlón vagyok. Túl sokat olvasok, néha már unalmamban is, minden témáról, és gyakorlatilag az összes meddőségi tünetet kezdem magamon felfedezni. Persze semmi sem bizonyított az alacsony spermaszámon kívül, ami meg ugye nem is az én szervezetem... Olyan nehéz várni. Nemsoká letelik az 1 év, amióta próbálkozunk, rettenetesen hosszú idő volt, és nem látom a végét :(


@Zsikus: Üdv köztünk, sok sikert! Pajzsmirigy témában még nem vagyok otthon, bár ha így megy tovább, lehet arról is elolvasok mindent :D


@Vivicske6: Legalább elindultatok egy úton, ez azért jó jel :)

 


Sziasztok! Próbálok mindenkinek válaszolni, bár még totál nem tudom hogy megy ez :)

@rea33: Elvileg alulműködés..




 Remélem sikerül a férjed pajzsmirigy értékeit helyre rakni gyorsan. Doki mit mondott?




@denisa84:  


 




 





 
 


Na szuper, tök sokat írtam, és eltűnt :( Ti mennyit láttok? Azt látjátok , amit a gyulladásról írtam?
 
 


@zsikus:


rea-nak írt válaszod látszik, gkata-nak, illetve hogy nekem is írtál valamit, de abból semmi :(
 


@vivicske6:
Szorítok, hogy beváljon neked a Closty! Leírnád majd az ezzel kapcsolatos tapasztalataidat, esetleges mellékhatások, ilyesmi? Lehet, hogy a következő körben én is ezt a gyógyszert fogom kapni, szóval nagyon kíváncsi vagyok.

@denisa84: tudom, mit érzel. Mindannyiunknak vannak jobb és kevésbé jó periódusai. Én amikor nagyon padlón voltam, azt mondogattam magamnak, hogy minden rossz időszak elmúlik egyszer. Mi is lassan egy éve próbálkozunk, szóval abszolút átérzem azt is, amit az időről írtál, és hogy nem látod a végét. Nekem segít, ha sorstársakkal beszélgetek, olyanokkal is, akiknek hosszú küzdelem után jött össze a baba. Ugyanakkor a neten böngészve sok horror sztorival is szembetalálkozik az ember.

@zsikus: nekem sajnos van egy pár nyavalyám, és szerintem a pajzsmirigy alulműködés a legkevésbé problémás. Csak hogy írjak valami biztatót. Könnyen kezelhető, ha beállítják a megfelelő gyógyszer adagot, elég félévente kontrollra menni. Nekem most, mikor legutóbb elszállt a TSH-m, emeltek a gyógyszeren, és alig másfél hónap alatt rendeződött. Mióta tudod az alulműködést, és mennyi volt a TSH-d?
Még annyi, de biztos mondta a dokid is, hogy babavállaláshoz az 1-2 körüli érték az ideális (de teherbe lehet esni ennél magasabb TSH-val is persze).
 
 


@rea33:
Persze, leírok majd mindent, amit tapasztalok. Amint lesz vmi érdemleges írok!
 


@denisa84:


Nekünk most jár le az egy év. Tavaly március elején "kezdtünk neki". Túl vagyunk sok mindenen. Nagyon-nagyon sok mély ponton. Volt, hogy én is avval nyugtattam magam, hogy ennél lejjebb nincsen. Volt, hogy felkelni sem volt kedvem olyan depressziós voltam. Zokogtam minden egyes rohadt hónapban. Aztán rájöttem, hogy ilyen lelki állapotban nem lehet teherbe esni, persze hogy nem sikerül ha nem is hiszek benne ha már úgy állok hozzá hogy úgyse sikerül. A hormonrendszerem követte a lelki állapotom, egy katyvasz lett a ciklusom is 17 napostól a 40ig változó volt. Aztán most valahogy fordult bennem vmi, segített, hogy találtam egy új dokit aki nagyon szimpatikus és aranyos és az asszisztensnő is egy tündér. Megnyugtattak, hogy ez még egy egészséges szervezetnél is elődfordul és ne próbáljak meg mindenáron betegséget belelátni mindenbe. Most barátcserjét szedek az ajánlásukra. Az előző ciklusom 17 napos volt és vagy 4 napig barnáztam csak utánna volt vérzés, most a 25ik napnál vagyok és még semmi amitől nagyon boldog vagyok. Hiszem, hogy a barátcserje jót tett és annak köszönhetem meg annak, hogy próbálom a lelki világom a helyére pofozni. Minden egyes nap elmondom magamnak, hogy sikerülni fog közel a cél és már így is érzem.
 
 


Sziasztok lányok.Nori vagyok.Örülök hogy rátaláltam egy aktív fórumra. Mi fél éve próbálkozunk a második babával. Kisfiunk 2 éves múlt, ő első próbálkozós hónapban összejött. Ezért kezdek idegeskedni hogy most mi lehet a baj...Doki szerint az egy éves próbálkozás is még teljesen normális.. azért kérek mostmár egy labort legalább megnyugszok hogy ha nincs gond.ciklusom teljesen normális 28 napos kb ovit is megérzem mindig.femibiont , c és d vitamint valamint teákat iszom.párommal mehpempo kúràt
 


is végig csinálunk .Annyi h első terhességem alatt cukrom magas volt de diétával helyre állt azóta nem nézettem nem tudom ez közbe szólhat e?! Szóval jöttem olvasgatni és tapasztalatokat cserélni. Mindenkinek sok szerencsét
 


@nora0606:
Üdv a fórumon! Szerintem fél év próbálkozás még teljesen normális. Ne aggódj, biztos összejön a második is. A hormonokra nem árt ránézetni. Én is kb. fél év után mentem el dokihoz, laborokra.
A cukor témával sajnos van személyes tapasztalatom. Magas volt az éhgyomri cukrom, de még 7 alatti. Elküldtek cukorterhelésre. Sajnos első körben nem néztek inzulinszinteket, de aztán elmentem még egyszer, magánban megcsináltatni. Az endokrinológus inzulin rezisztenciát állapított meg. Sajnos a magasabb inzulinszint kihatással lehet a petefészkekre és a hormonműködésre is (pcos). Ahogy böngésztem a fórumokat, nagy számban okoz teherbeesési problémákat és vetéléseket is.
Szerintem ha felmerül a gyanú, érdemes elmenni egy hárompontos cukorterhelésre inzulinszintekkel, és mellé egy női hormonsort is nézetni. Én nagyon sajnálom, hogy nem hallottam már erről korábban, és nem nézettem meg hamarabb.

Vivicske6: köszi előre is a Closty-s beszámolót!

Ewuss28: tök jó, hogy találtál egy jó dokit, az nagyon sokat számít szerintem is! Nekem január végén volt durva mélypontom, most jobb, de nyilván leszek még padlón ezután is. Jó, hogy itt tudjuk biztatni egymást. Előbb-utóbb összejön a baba mindenkinek, csak idő kérdése.
 
 


@nora0606:
Üdv köztünk! Kicsit hasonló a sztorid az enyémhez. Első gyermekem nekem is az első probalkozos hónapban összejött, nemsokára 2 éves lesz, most próbálkozunk a másodikkal, nekünk ez lesz a 3. hónap. Szorítunk Neked is hogy mielőbb sikerüljön.
 


Sziasztok Lányok! Tegnap este sajnos megjött :( De új esélyekkel indulunk nem keseredtem el. Sose adjuk fel!
 
 


Sziasztok! Nekem volt egy méhen kívüli terhességem novemberben műtöttek. Pihentünk 2 hónapot majd most februárban kezdtem el inni a cickafark és palástfű teát + dm-es terhesvitamint szedek. Márc. 10.-ére nem várom és ma érzékenyek a melleim. Ez vajon lehet a beágyazódástól? Ovulációm febr.24.-én volt, pont 1 hete.
 


@denisa84: Szinte éreztem, hogy pont a lényeg veszett el. Szóval még nem próbálkozunk a pajzsmirigyem miatt, mert nem merünk... Kb fèl éve derült ki, hogy pajzsmirigy gyulladásom van, az antTPO értékem 484 volt. Elkezdtem szelént szedni, napi 100 mg-ot, rá 3 hónapra antiTPO 414.Elmentem a gyógynövény szakértő ismerősömhöz (egyetemen tanulta, ebben dolgozik évek óta, nem vajákos humbug), s ő mondta a glutén-és tejmentes diétát, a 200 mg szelént naponta, és a 2000 NE D3 vitamint napomta. Így ment le 777-re az antiTPOm. Közben volt egy karácsony, amikor nem tartottam én galád a diétát, de azóta ráerőszakolom magam. A lényeg, hogy a gyulladás megy lejjebb, ultrahang is volt, ott annyit mondott a doki, hogy látja, hogy gyulladás volt. Megfelelő nagyságú, stb. A baba témára azt hallottam, hogy ilyen magas antiTPO-nál neki se álljunk, vigyük 200 alá. Kösz. De hallottam olyat is, hogy már lehet próbálkozni, mert vetélést ez nem okoz, csak a megtapadást gátolja, tehát hogy összejöjjön. Én már semmiben nem vagyok biztos. Ítéljetek el, kövezzetek meg, de nem akarok gyógyszereket szedni. Amíg lehet inkább a természetes mòdszereket szeretném megpròbálni. Volt valamelyikőtöknek magas antiTPO értéke?
 
 


@rea33: Köszönöm, hogy bíztatsz ezzel a hülye pajzsmirigy témával kapcsolatban. Nem voltam külön endokrinológusnál még. Kicsit előbb leírtam a történetem nagyjából. De úgy őszintén azt sem tudom, hogy alul vagy túlműködik, mert az értékeim mennek a jó irányba. Pl.:
2018. április 3: TSH 5,66 (+ határérték 4), T4: 8,49 (-, 11,5-től jó), T3: 4,59, ATPO: 848 (+) (itt kezdtem el szelént szedni)
2018. október 11: TSH 3,12, T4: 9,7 (-, 11,5-től jó), T3: 5,85, ATPO: 817 (+) (ezután dupla szelén + D3 + diéta)
2019. február 7.: TSH 3,74, T4: 11,2 (-, 11,5-től jó), T3: 4,96, ATPO: 777 (+). (diéta hatás valószínű)
Nőnapon megyek nőgyógyászhoz, megmutatom neki a leleteim. És nagyon remélem, hogy nem dob ki a rendelőből, ha meghallja, hogy nem akarok gyógyszert szedni. Ja, és hogy babát szeretnék, ja, és hogy 36 éves vagyok...

 
 


@betty112:
Szia simán lehet a beágyazódástól! nekem is elég hamar kezdtek érzékenyek lenni a melleim
 
 


 


Köszi csajok a biztatást, nagyon jól esik, és tényleg örülök, hogy rátaláltam a fórumra, kicsit könnyebb így :) Már a férjem is érzi a jótékony hatását, kevesebbet hisztizek neki.


 


@nora0606: Üdv köztünk, sok sikert!
@zsikus: megértem, hogy nem akarsz gyógyszert szedni. Nincs túl sok jó tapasztalatom sajnos az egészségügy terén, eddig mindig csak nehézségek árán kaptam diagnózist, rengeteg gyógyszert belénk tömnek. Én lisztérzékeny vagyok, tehát a gluténmentes diétát már 12 éve tartom. Ha ezzel kapcsolatban kell esetleg segítség, nyugodtan szólj :) ezzel a diétával biztosan nem fogsz ártani, és szerintem ebben a mai génmódosított világban gyakorlatilag senkinek nincs szüksége gluténra. Ezer helyettesítője van már a liszteknek, és bár elég drága "mulatság" szerintem megéri.


 

 


@zsikus:


Teljesen meg tudlak érteni, hogy nem akarsz gyógyszert szedni. Nekünk most telt le az első próbálkozós évünk. El kellene mennünk kivizsgálásra de valamiért nagyon nem akaródzik rávenni magam. De talán ezért mert nagyon gyógyszerellenes vagyok és mostanság ha ezt vki kimondja úgy néznek rá mint egy komplett idiótára. Nem akarok hormonokat, gyógyszereket szedni és nem akarok inszemet se lombikot. Inkább barátcserjét szedek mint hormonokat.
 
 


@zsikus:
Semmit nem mondott a doki lehet nincs "akkora" baj. Én vettem neki azért egy csomó féle vitamint köztük a szelént és tervezi a spermavizsgálatot. Igazából azt sem tudjuk merre induljunk csak tapogatózunk. Mindenesetre vitaminokkal feltöltjük magunkat és én most arra gondoltam, hogy peteérés ide ovuláció oda megpróbálunk minden nap szexelni ebben a hónapban.. Férjemnek amúgy tetszik az ötlet
Ewus28 sajnálom, de örülök, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá. Hajrá mindenkinek.
 
 


@denisa84: Nagyon köszönöm! Most egyelőre ismerkedem az ízekkel. Csak ugye megszoktál szuper recepteket szuper sütikhez, és azt az ízvilâgot várod. De majd átlendülök ezen is biztos
 
 


@ewuss28: De jó ezt olvasni. Megértelek. Pajzsmirigyes fórumokon is fent vagyok, és ijesztő miket írnak a gyógyszerek mellékhatásairól... Jobban rosszul vannak, mint magától a betegségtől. :(
 
 


@gkata78: :) Azt elhiszem, a pasik már csak ilyenek :) a vitaminokkal meg tuti nem ártassz a szervezetnek. Miket szedtek?
 
 


@zsikus:
Dm es vitaminokat a-z ig. Plusz még ami a kezembe került a dm ben. Szelén jód q10 omega3. Folsavat és c vitamint alapból szedjük már rég. Kicsit mintha már túl is lenne tolva, de már nagyon türelmetlen vagyok a korom miatt. Ja és a férjem elkezdett enni majdnem minden nkét
 
 


Bocsi lemaradt a vége. Szóval tojást eszik sokat...
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

cron