Új privát üzeneted érkezett!

@betty112:
Azt mondta azt mindenképp meg kell várni. És úgy nagyobb esély is lesz a babára. De ő mindenkinek szojta7mondani h ahol nincs tuszo repedés az utána 3 hónap és oonris7ido legyen pluszba 1 két nap vagy mínusz az bele fér. Mondtam neki h nekem csak. Most van ilyen tehát normális időbe meg jött mindig. De akkor is azt mondta h ez igy legyen. Jó mind kettő azt mondta de most ki próbálom ezt. Gravidat is. Hát h hogy bírom ki a 3 hónapot azt nem tüdőm majd még látjuk de igyekszem be tartani amit mondott.
 
 


@csiki:
Örülök, hogy nincs baj és minden rendben. Igazából ez a vitamin is kinek mi jön be. Viszont a folsav és a D vitamin fontosak. Én czeizelt szedek egyébként és D vitamint. Szerdán megyek az első vérvételre fognak nézni d vitamin szintet is, azt mondják fontos.


Nektek nagyon szurkolok, hogy mielőbb bekoszontson a gólya :)

 
 

@bazsalikom88:
Nagyon szépen köszönöm. Én is kívánom mindenkinek h hamar jöjjön a gólya. De nem tűnök el írok bármi van. Puszi
 
 


Sziasztok csajok!
A véleményetekre vagyok kíváncsi, 5 helyen 10 különböző dolgot lehet olvasni, és már eléggé összezavarodtam.
Decemberben abbahagytam a fogamzásgátló szedését, egy augusztusi majdnem 3 hetes vérzés után, aminek máig nem tudjuk az okát -talán hormonális dolog volt ezt mondta az orvos. Úgy éreztem ez a fajta gyógyszer (Altforelle)nem jó nekem. Korábban másik tablettával nem volt problémám.
Aztán mivel iszonyat fájdalommal jár a mensi minden hónapban (epét hányós stb.) szörnyű első nap, elkezdtem az orvosom tanácsára a Premens bogyót szedni ami elvileg ezekre és a mensi előtti tünetekre is tök szuper. Na meg a benne lévő barátcserje miatt segítheti a gyermekáldást is, bár ehhez idő kell. Az utolsó havimat a szokásosnál könnyebben át is vészeltem. Aztán 30-31 én éjszaka többször együtt voltunk a párommal, Pharmatex kúpot használtunk a második együttlétnél. az elsőnél pedig megszkítással "védekeztünk". 1-én peteérésem volt, ezt is mindig megérzem. Nem vagyunk tinik, nem tervezünk még babát, de jöjjön aminek jönnie kell. Viszont bennem most nagyon elindult valami érzés, ezért szombaton csináltam egy tesztet, ami negatív lett, de talán korai is volt még, és nincs is semmi, amire mostmár tudom hogy nagyon vágynék. Két napja késik. Gyógyszer után is napra pontosan érkezett a számomra azt hisztem mostmár egyáltalán nem várt. Tudom, hogy két nap még semmi. A hasam fájdogál, betéttel merek dolgozni mert úgy érzem lassan egy hete hogy bármelyik percben megjöhet. A cicim mára érzékeny lett, fehéres folyásom van és szorulásom is második napja, a hasam puffadt, és van pár óóóóriási pattim- még a hátamon is 1. Gondoljátok esetleg, hogy babám van? Talán már csak bebeszélem. Mikor próbálkoznátok újra a teszttel?
Hosszú voltam, bocsi! :)
Köszönöm, ha elolvastad!
 
 


@ritu86:
Szia, én hétvégén tesztelnek egy érzékeny, azaz 10es teszttel, annak már akkor esetleg kell mutatni valamit.

Nem kizart, hogy alberlod van, de inkább ne éld bele magad. De a jó oldala az, hogy kiderult ezzel, hogy mire vágysz már :)


@bazsalikom88: Köszönöm a válaszodat! Akkor hétvégén, ha addig semmi, újra próbálkozom én is. Igen, erre gondoltam, mostmár letisztult a cél!

Neked szorítok hétvégén!
 
 


@ritu86:
Szia. Az én véleményem az h ha veszel tesztet az cler blue legyen az ki mutatja bisztosra szerintem. A másik fontos dolog meg az h ha van valaki a pocidban akkor ne szedj semmilyen gyógyszert nehogy baja legyen. Várd meg míg ki derül h bisztos nem vagy várandós és akkor szedheted tovább ha nem szeretnétek babat6de addig ne nehogy baja legyen. Én úgy gondolom a le írták alapján h nem valószínű h várandós vagy de vannak kivételes esetek.
 
 


@ritu86: köszi aranyos vagy, én csak a lányokat jöttem buzdítani. :) a héten 10 hetes leszek :)

Kitartás és majd írj mi lett végül :)


Köszönöm szépen mindegyikőtöknek.
Vettem tesztet, cler blue-t ahogy javasoltad @csiki. Hétvégéig várok, tesztelek ha addig semmi. Aztán irány a doki jövő héten bármilyen eredényem lesz mert ha nega és nem jön meg akkor.... Remélem nem vagyok beteg.
Nem szedem a bogyót, hétfőre vártam akkor még bevettem, de azóta nem mertem, hátha mégis baba van. 
@bazsalikom, nagyon örülök a boldogságodnak! :) Bármi lesz jelentkezem!
 
 


@ritu86:
Oké ügyes Vagy. Írj mindenképp. Bisztos nem vagy beteg lehet h csak az van ami nallam. Nekem azóta nem jött meg 17.napja. Tehát lehet h neked sem volt tuszőeres és repedés. Ne aggódj de a twazt7ki fogjam mutatni.
 
 


@csiki: köszönöm :)

Egyetértek Csikivel, ne aggódj és várjuk hogy jelentkezz :)


Sziasztok!
Szombat reggel szerettem volna tesztelni, de erre most nem kerül sor, ma megjött...
Viszont ettől függetlenül, ittmaradok köztetek. :)
És még egyszer köszönöm a segítségeteket!
Nem vagyok annyira csalódott, azt hiszem éreztem is hogy így lesz. viszont így utólag is azt mondom, nagyon jól esett eljátszani a gondolattal.
 
 


@ritu86: ne is szomorkodj mert ha oda kerül a sor h szeretnétek babát és tényleg akkor gyógyszert is le rakod bisztos h össze fog jönni. A tesztet rakd el még jól jöhet majd.vigyázz magadra és itt úgyis tudunk beszélni bárkinek bármi fejlemény van.
 
 


@csiki:
Miujság neked megjött már azóta?
 


@betty112:
Szia igen nagy nehezen végre. 4.napnal tartok de nem olyan mint szokott sokkal gyengébb. De legalább megjott. Nallad mi a helyzet?
 
 


Na végre az jó dolog. Nekem 24.-én volt az ovulációm együtt voltunk előtte és utana is és május 8.-ára nem várom, majd írok mi lesz belőle :)
 


Sziasztok!

Május 15-én voltam nőgyógyásznál, a vizsgálatok során kiderült, hogy van egy dió nagyságú cisztám. December óta éreztem a dudort, de sajnos hiába kértem akkor időpontott, csak májusra kaptam :( Műteni kell. Beutaló hegyek és kórházjárás, utóvizsgálatok után újból elmentem a nőgyógyászomhoz konzultációra. Átbeszéltünk mindent az orvosommal, majd rátértünk a menszeszre. Mondtam neki 17 napja késik... teszteltem előtte már 3x mind nega lett. Azonnal megvizsgált, mondta nem lát babára utaló jelet, de a méhnyálkahártya meg van vastagodva. Összevetettük az előző lelettel: 7 mm a mostani 12 mm. Állandóan “mindjárt meg jön” érzésem van, pici hányingerrel küszködök, fejfájással, alvászavarjaim lettek és a hasam is fel van puffadva. Ma reggel a 19-ik napon szintén csináltam egy tesztet, ami nega lett. A dokim azt mondta lehet késői megtermékenyülésem van. 2-3 hét múlva kell visszamennem. Ennyit még soha nem késett. Nem szedek gyógyszert, a férjemmel lassan 3 éve próbálkozunk babával. Tud valaki ebben segíteni? Reménykedjek abban, hogy van egy pocaklakónk vagy ez mind a ciszta műve? (A cisztát kisebbnek érzem 1 hete)
 
 


Sziasztok!

A véleményeteket szeretném kérni!
A párommal a babavárást a sorsra bíztuk: jön amikor szeretne, ergo nem teszünk ellene.
Ma 15. napja késik a menzeszem több tesztet is csináltam már mindegyik negatív lett...Ezek után elmentem a háziorvoshoz, hogy csináljon egy érzékenyebb tesztet szintén vizeletből az is negatív lett, ekkor 11. napja késett ... Menzesz előtti szokásos tüneteim nincsenek: nem fáj a mellem, nem akarom megenni a hűtőt is, csak néha néha nagyon enyhe görcsök. Ellenben vannak érdekes új tüneteim: (bár lehet,hogy csak bebeszélem magamnak) undorodom a tojástól, illetve gyakran a hányást megelőző bő nyáltermelésem van, de hányni nem hányok. A nőgyógyászom csak jövőhétre tudott időpontot adni addig pedig megöl a kíváncsiság!
Szerintetek mindezek ellenére lehetséges, hogy úton van a babó? Járt már így valaki, hogy orvosi negatív vizelet teszt ellenére kiderült, hogy várandós?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget! :)
 
 


Sziasztok, 

Nekem 28 napos pontos ciklusaim vannak, mindig 28. napon reggelre megjön, jópár éve nem késett egy napot sem. Az utolsó mensim május 4-én volt, most tartok a 34. napon. A várt időben csak cicifájdalom volt, semmi más. 32. napon reggeli pisinél csináltam kék xepil tesztet és negatív lett. Nagyon régen voltam nőgyógyásznál, 8 évvel ezelőtt. Az első tesztnél semmi félelem nem volt bennem, azóta rengeteg fórumot, hozzászólást elolvastam, hihetetlen, hogy valakinek már a várt mensi első napján vagy még előbb pozitív lett, valakinek meg a kimaradt mensi után 2 héttel lett csak halvány pozitív. Mostmár őszintén szólva tartok tőle, hogy megcsináljam a második tesztet. Szombat reggelt tűztem ki, vettem egy Clearblue heti kimutatású tesztet. Azt olvastam, hogy a nődoki csak a 6. héten látna valamit az UH képen, tehát ha addig nem jön meg és nem pozitív addig is csak találgatás van. Viszont ha nem bébi, hanem valami bajom van, akkor várhatok addig? Bezzeg most milyen lassan megy az idő.... Május 14-én voltunk együtt, eddig sose számolgattam peteérést, sem semmit.
 


@jogobella9:
Jelenleg van valamilyen tüneted? Vagy már a cicifájdalom is elmúlt? Szerintem csináld meg a tesztet a héten, ha negatív lenne érdemes elmenni orvoshoz, ő csinálhat hüvelyi uh-t valamint elküldhet vérvételre is, az könnyebben kimutatja a hcg-t a szerveztben.
 


@betty112:



Napközben többször van "mindjártmegfogjönni" érzésem, a cicijeim nagyobbak, mint amikor meg szokott jönni. A hangulatom viszont katasztrofális. Borzalmasan türelmetlen vagyok és hirtelen egyszer fent egyszer lent. Teljesen mint mensi előtt. Szerencsére nekem amikor megvan, akkor sem szokott fájni a derekam, és max az első nap nehezebb, de egyébként észre se szoktam venni, hogy megvan. 3 napig tart és a 4. már lightos. Ezen kívül semmi émelygés, vagy hányinger nincsen.
 


Szerintetek???
Nagyon nagyon halovány az a második csík. Éppen csak észrevehető?!

 
 


@frani: Igen én is látom halványan a második csíkot. Ez már valami! Ismételd meg
2 nap múlva reméljük erősödik és baba van a dologban. Drukkolok! Egyébként ezt a tesztet reggel csináltad?
 


@frani:


Azon gondolkodtam, hogy vajon akinek ennyire "későn" mutatja ki a két csíkot a teszt, az tuti, hogy a kimaradt mensi előtti fogantatás eredménye? Nem lehet későbbi bébi? Bár akkor nem maradt volna ki a mensi... Hihetetlen számomra, hogy van akinek mensi előtti napokban, van akinek csak 15 nap után... Írj majd mit mondott a nődoki. Én ma teszteltem x epil kiscsíkkal, de negatív teljesen. Ma egy hete késik.
 


@betty112:

Nem reggel csináltam, hanem napközben. Holnap reggel első vizelettel megismétlem! :)
 
 


@jogobella9:

Hát nem tudom, hogy ha fogant is akkor mikor... én is azért nem merem beleélni magam mert úgy gondolom ennyi idő után már csak ki kéne mutatni egyértelműen... megpróbálok előbb bekerülni a dokihoz, ha kell másikhoz is, mert ezek után nem tudok várni.
 
 


Én eredetileg június 24re kaptam, de sikerült előbb, jövő kedden megyek. Mint írtam is feljebb, évek óta nem voltam, mert nem volt semmi bajom amit éreztem volna. Mindig pontos normális mensi. Minden helyzet új most nekem, nem voltam még így.
 


@jogobella9:

Kívánom,hogy minden úgy alakuljon ahogy szeretnéd!
 
 


@frani:


Teszteltél reggel? :)
 


Sziasztok, 
Nekem a várt mensi 10. napján (tegnap) megjött. Ma szinte semmi nem volt már.... Ilyen még nem volt velem, kíváncsi leszek mit fog mondani a nőgyógyász. Többiek ti hogy vagytok?
 


Sajnos időközben nálam is kiderült, hogy nem baba áll a háttérben hanem egy ciszta... de legalább valami biztos kiderült végre.
 
 


Sziasztok. 2hete kesik de a teszt amit csináltam negatív lett. Olyan mint ha meg akarna jönni de nem jön, mellbimbóim érzékenyek. Lehetséges hogy negatív teszt mellett is terhes vagyok? Vagy csak be beszélem magamnak?
 
 


Sziasztok,
juniusban mar egyszer kimaradt. Boldogan rohantam az orvoshoz... bar negativ lett a teszt. Nem volt baba, 19-en megjott. Azota megint kimaradt... negy teszt is negativ. Orvosom csak jovo hettol elerheto. Nagyon ki vagyok. Senkivel sem beszeltem meg, mivel a harmadikgyermekunk lesz es tudom, hogy tervezettkent utolso. Szeretnem majd szepen bejelenteni. Az elozokkel idejekoran lebuktam. lehet, hogy kesobb volt peteeres+megtermekenyules?
 
 


@dorr:
Ugyanez van nalam is
 
 


Sziasztok. 22 napja késik két tesztet is csináltam ami negatív lett, de semmi tünetem nincs azon kívül hogy a melleim nagyon érzékenyek lettek és semmi etvagyam nincs ( csak a pizzát eszem meg úgy hogy később ne legyen hányingerem).
Peteèrèsem előtt egy napja és az előtti napokon csináltuk következő héten volt egy kis vér aztán semmi két hét múlva újabb kis vérzés és azóta semmi néha görcsöl a hasam, mint amikor megakarna jönni.
Nagyon szeretnék már egy kis babát. Szerintetik terhes lehetek? Vagy csak mar be beszélem magamnak?
 
 


Sziasztok! Igaz eleg regi kerdes, es nem biztos, hogy itt kapok valaszt a kerdesemre a forum inaktivitasa miatt, de nekem is tanacsra lenne szuksegem. 20-as eveim elejen jaro lany/no vagyok. 2023. szeptember 30-an kellett volna megjonnie a menstruaciomnak, viszont ennek mar 26 napja. :/ Oszinte leszek, nem tudom mitevo legyek, mert csinaltam 3 terhessegi tesztet is es negativak lettek, megis aggodom. Szokott neha-neha kesni a menstruaciom, de max 2-3 nap elteressel, viszont az utobbi fel evben rendszeresen jott meg, csak ez az 1 honap ami szamomra idegorlo. Parommal leginkabb hetvegente elunk szexualis eletet es akkor is ovszerrel vedekezunk. Kellene aggodnom a terhesseg miatt? Ilyen esetben keressnem a nogyogyaszomat, de messze tartozkodom lakhelyemtol, mert egyetemista vagyok es kollegiumban elek. Masik kerdesem az lenne, hogy valaki tudna Egerben ajanlani egy nogyogyaszt? Elore is koszonom a valaszt.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron