Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok. Szerintetek 6 éves gyereket lehet hagyni, vagy ebben a korban illik mindig bugyiban lenni?
mozartbach
Budapest III. kerület
 
 


A strandon.
mozartbach
Budapest III. kerület
 
 


Szerintem lehet meztelenül.
mozartbach
Budapest III. kerület
 
 

 
 

Sziasztok. Mivel nem találtam megfelelő témát, így gondoltam ide is beleillik. A tavalyi évünk nagy slágere volt, ez a felfújható fotel, főleg azért is mert Minnie egér van rajta, és mert egy fotel ami úszik a vízen: https://pepita.hu/strandjatekok-c1418/m ... ?from=list . A gyerek oda és vissza volt ezért. Viszont most találtunk egy felfújható mellényt, amihez karúszó is tartozik. Erről lenne szó: https://pepita.hu/strandjatekok-c1418/puddle-jumper-uszomelleny-karuszoval-kacsa-p174403?from=list Viszont nem tudom, hogy ez mennyire egy kényelmes dolog, vagy ahogy mozog le is jön-e esetleg róla. Valaki találkozott már ilyennel, van valakinek tapasztalata?
 


Szia evitrakk!

Mi tavaly voltunk először strandon az akkor 2,5 éves kisfiammal. Előszőr olyan úszógumit hazsnáltunk aminek van kapaszkodója és beleülős. Második alkalommal a párom hozott egy kalózos puddle jumpert :) Ez nem felfújható ("Belső anyaga PE hab, melyet mentőmellényekben használnak, így a segédeszköz nagyon könnyű, és ellentétben a felfújható mellényekkel maximális biztonságot kölcsönöz a terméknek.") 15-30 kg között jó, írják is a honlapon amit belinkeltél.
Először nem igazán tetszett a kisfiamnak, nem is akarta felvenni. Később a nap folyamán újra próbálkoztunk és sikerült ráadni. Mozogni is tud benne a gyerek, ez nem fog kilyukadni és leereszteni. Fent tartja a vízen, tud benne pancsolni. Szerintem olyan mint egy mini mentőmellény
Nekünk bejött és ha a kislányunk is eléri a 15 kg-ot akkor ő is kap egy ilyet :)

 Nézd csak, ha nem vettél akkor itt még egy kicsit olcsóbb is mint ahol te láttad:
https://campingshop.hu/mentomellenyek/5 ... 59798.html

Remélem tudtam segíteni :)
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

cron
XBabázz lazán! - Teakiadó