Új privát üzeneted érkezett!

Vidéken élő házaspár vagyunk, immár 14 éve házasok. Mindenünk megvan, szép családi ház, biztos munkahely, háttér, szeretet, csak egy kisbaba hiányzik az életünkből. Érvényes határozattal rendelkezünk (nyílt örökbefogadásra is) egy gyermekre 0-2 éves korig, illetve kettő gyermekre (akár ikerpárra is) 0-3 éves korig. Amennyiben nem tudod felnevelni gyermekedet, mi szeretettel várjuk. Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a vmkrisztina7@freemail.hu e-mail címen.
 


Kedves Kismama! Amennyiben olyan helyzetbe kerültél hogy születendő gyermeked nem tudod megtartani kérlek vedd fel velem a kapcsolatot lillanagy353@gmail.com, vagy 06202252019.
 


Decemberben szuletendo babamat (kisfiu) szeretnem orokbe adni..anyagi helyzetem miatt. Terhessegem miatt kirugtak a munkahelyrol igy a tonkre tettem csaladom jelenlegi anyagi helyzetet... Decemberig pedig a lakhatasunk is veszelybe kerulhet.. En voltam a csalad egyeduli letfen tartoja.. Jarok rendszersen vizsgalatokra egeszseges a baby. Nehez a dontes de vegul meghoztam. Minden megoldas erdekel... Olyan ami mindket fel erdekeit szolgalja.
horvathdoroti1225@gmail.com
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülés

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó