Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Nem is tudom hol kezdjem... Fiatal 28 éves nő vagyok,sajnos évek óta küzök generalizált szorongással és depresszióval.
Ezt nagyon régi családi gondok,és egy nagy betegség hozta elő nálam. Egy neurológus főorvos kezel évek óta ezzel a gonddal,jelenleg Xanax-ot szedek 25mg-ot,és 12,5 mg Ludiomilt,ami egy csökkentett mennyiség már,kb 2 hete van ez a mennyiség,de kevésnek érzem. Sajnos az a baj,hogy az okot,ami kiváltja a szorongásomat sehogysem tudom megszüntetni,ehhez társul egy jó nagy önbizalomhiány is. Folyamatosan álmos vagyok,kialvatlan,stresszes,kedvetlen,nincs étvágyam,magamra veszek dolgokat,nincs kedvem semmihez,a napi rutin is erőltetettnek tűnik. Szinte úgy kell rávenni magam dolgokra. Ameddig nagyobb dózist szedtem,nem volt gond. DE most jön a kapcsolódás a babaváráshoz: nagyon szeretnénk lassan kisbabát,de rettenetesen félek attól,hogy nem tudom letenni a gyógyszereket, és nem lesz egészséges a babánk,már ez a csökkentett mennyiség is kiborít. Nemsokára megyek vissza konzultálni az orvoshoz,fel szeretném neki vázolni ezt a helyzetet. 
Arra lennék kíváncsi,hogy közületek volt aki gyógyszerrel hordta ki a kisbabáját,egészséges lett-e,és hogy most mi a helyzet?

Nagyon köszönöm,ha megosztjátok velem!


@szszandra91: "Sziasztok Lányok!Nem is tudom hol kezdjem... Fiatal 28 éves nő vagyok,sajnos évek óta küzök generalizált szorongással és depresszióval. Ezt nagyon régi családi gondok,és egy nagy betegség hozta elő nálam. Egy neurológus főorvos kezel évek óta ezzel a gonddal,jelenleg Xanax-ot szedek 0,25mg-ot,és 12,5 mg Ludiomilt,ami egy csökkentett mennyiség már,kb 2 hete van ez a mennyiség,de kevésnek érzem. Sajnos az a baj,hogy az okot,ami kiváltja a szorongásomat sehogysem tudom megszüntetni,ehhez társul egy jó nagy önbizalomhiány is. Folyamatosan álmos vagyok,kialvatlan,stresszes,kedvetlen,nincs étvágyam,magamra veszek dolgokat,nincs kedvem semmihez,a napi rutin is erőltetettnek tűnik. Szinte úgy kell rávenni magam dolgokra. Ameddig nagyobb dózist szedtem,nem volt gond. DE most jön a kapcsolódás a babaváráshoz: nagyon szeretnénk lassan kisbabát,de rettenetesen félek attól,hogy nem tudom letenni a gyógyszereket, és nem lesz egészséges a babánk,már ez a csökkentett mennyiség is kiborít. Nemsokára megyek vissza konzultálni az orvoshoz,fel szeretném neki vázolni ezt a helyzetet. Arra lennék kíváncsi,hogy közületek volt aki gyógyszerrel hordta ki a kisbabáját,egészséges lett-e,és hogy most mi a helyzet?Nagyon köszönöm,ha megosztjátok velem!"0,25-ös Xanax-ot szedek,nem 25mg-ot,nem engedi javítani a topikban :)

 
 

Sai Kiran Hospital & Kiran Infertility Center


Kiran Infertility Centre is one of the leading infertility treatment clinics in India with branches in Hyderabad, Gurgaon and Bengaluru and is perhaps the best fertility clinic in Hyderabad providing world class treatment options for Infertility such as Surrogacy, I.V.F., I.C.S.I., IUI, Egg/ Oocyte Donation, PGS/ Embryo Donation, Oocyte/Embryo Freezing.


https://kiranivfgenetic.com  • IVF Centers in hyderabad

  • IVF Treatment in hyderabad

  • IVF Specialist doctors in hyderabad

  • Infertility Treatment in hyderbad

  • Fertility Centers in Hyderabad
IVF Centers in hyderabad, IVF Treatment in hyderabad, IVF Specialist doctors in hyderabad, Infertility Treatment in hyderbad , Fertility Centers in Hyderabad
https://kiranivfgenetic.com
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó