Új privát üzeneted érkezett!

Köszi a gratulációkat. Úgy szeretnék menni h legyen szívhang szóval szerintem megvárom a 7. Hetet. Hú de sokat kell addig még aludni....


@napraforgo85:
Igen, akartam írni ha tutira azeretnél menni akkor a 7.héttől.Nekem 6+4gyel nem hallott szívhangot! Nyugi, sok nap, de a lényeg hogy ott van!! ;-)
 


Doryca: köszi szépen! Neked is! A sikmindenből reméljük te is hamar kilábalsz mostmár. Ti hol tartotok pontosan akkor? Mármint hetekben?
 

 
 

@zsuzsu84:
Koszi! Jolenne

Huhh, kivalo kerdes. Naptar szerint 10w+6d, de meret szerint 12 het ma kereken.
A dokit mikor kerdeztem, hogy most melyik a valos, azt mondta, hogy genetikai utan ujraszamolunk. De az meg 4 het
Az istenhegyis callcenzeres neni azt mondta, hogy mindig a mert ertek fog szamitani, amikor megyek, ugyhogy elvileg aszerint 12.

Bocsi, hogy nem tudom egyertelemuen irni
 


@doryca007:
Semmi gáz értelek én, képben vagyok. De ez hihetetlen azért nem mindegy higy 10 vagy 12. Ezek bolondok! :-D De ahigy az elejétől számoltuk 2 hét van köztünk. Ugye? Ja. Mi holnap lépünk a 14.be akkor nektek 12 nek kell lenni. Mondjuk én ezzel úgy voltam, hogy nem izgat mit mond a gép én voltam ott a "gyártásnál" :-D effektiv én tudom mennyi idős az a baba Mondjuk hála velel együtt működött a rendszer. A dokinő kérdezte higy napra pontosan esetleg tudom mikor fogannt? Mondom nanáá :-D Ezesetben még úgy is adódhat hogy egyszerre születnek majd :-D :-D
 


@napraforgo85:


Nagy gratula! Én menzesz szerint 7+1en mentem a gép 6+1et mért de volt pulzálás. 

@doryca007:
Én jövő hét kedden megyek 12 hetes genetikai Uhra meg vérvételre. Arra gondoltam én csak a kombinált tesztet csináltatom meg. 28 vagyok remélem nem lesz szükség másikra. Nagyon várom h lássam végre. Az én dokim azóta nem csinált UHt így én utoljára a 6ik héten láttam. Jó nagyon nőtt azóta a pocakomból ítélve 
 
 


@zsuzsu84:
Hat jah Remelem szerdan megtudok valami okosabbqt, plusz azt, jogy az elso koros valoszin szamitas szerint nincs gond

En is be tudom loni, de a szulest neret alapjan szamoljak, ha jol ertettem.

Jaja, lehet! lehet nem mondtam nagy hulyeseget azzal, hogy utolerunk
 


@ewuss28:
Tok jo, szoritas van!
Nekem ha fiatalabb lennek sem lenne eleg a valoszinusege a dolgoknak, a parom is ugyanigy van ezzel, biztosat szeretnenk tudni mielobb nem szeretnenk kesob szembesulni semmivel.
Akarmi is van (de nincs), meg most jo tudni, mig az elejen jarunk.
 


@napraforgo85: hatalmas gratula!!! :)
 
 


@ewuss28:
Én egy hete voltam a 12 hetesen, kész baba már! Meglepő lesz, én is alig vártam! :-)
 


@doryca007:
Igen ezt beszéltük :-D :-D Az sem baj! Bár így is mondhatjuk magunkat szinte egyidőseknek! Olyan jó! :-D
 


@zsuzsu84:
Bezooony!!!
 


Sziasztok egy gyors helyzetjelentés, ez lesz a 4.napja hogy, késik, tegnap csináltam egy tesztet ami negatív lett.. Szerintetek lehet még remény? Vagy szellemüljek rá már a kövi próbalkozásra? :)
 
 


@velvet93:

Oh nagyon szépen köszönöm! Örülök, hogy gyorsan túl lehet lenni rajta és nem fektetnek be a kórházba. Én abban reménykedem, ha augusztusban összejött (csak sajnos elment), akkor legalább az egyik petevezetőm rendben lesz ( és párom katonáival sincs gond) Még nem tudom, mikor kell mennem,mert meg kell várni a mensit és ha elmúlt, kapok időpontot.

Ami kérdésem lenne, hogy vittél valamit a kórházba? Hálóing, papucs vagy tiszasági csomag? Mert ha nagyon véres a dolog, csak le lehet fürdeni vagy valami? És bocsánat a kérdésért: Nagyon ürül a kontrasztanyag (esetleg vér) utána?
Arra napra szeretnék majd szabit kivenni, de másnap már dolgoznék, mert ugye nem reklámozza ezt az ember lánya a munkahelyén...


Hozzá vagyok szokva, hogy mindig abszurd dolgok történnek velem, de komolyan, az életemből regényt lehetne írni, olyan helyzeteken mentem keresztül. Azt gondoltam, legalább a gyerekvállalás menni fog, mert ezzel kárpótol az Élet a sok nehézségért...és most itt vagyok, újra ringben és küzdök. Abban jó vagyok! A HSG csak csepp a tengerben, csak legyek már túl rajta.
 


@gyongyi11:
Kitartast kívánok ehhez a nehéz időszakhoz, de hidd el minden rendben leaz! Egyszer lent egyszer fent, innen már csak felfele vezet az út hidd el!! Nagyon szorítok!!!
 
 


@doryca007:
Kórházba mondták, hogy a naptári és az uh idő között, ha több mint 1 hét van, akkor az uh-t veszik alapul, ha kevesebb mint 1 hét akkor pedig a naptári szerint számolják tovább.
Csak azért tudom, mert nekem 6 nap eltérés van aztán mondta hogy nem baj, marad akkor a naptári és akkor január 30. a kiírt várható szülés
 
 


@anna08:
Még mindig semmi? Én azért nem temetném még ezt a hónapot. Nem fájsz nem görcsölsz? Barnázás? Szerintem ha ezek nincsenek akkor holnap néz megint egy tesztet
 
 


@vivi93:
Még mindig semmi,semmi jele nkncs annak, hogy meg akarna jönni, remélem ez igy is marad!!
 
 


@anna08:
Szurkolooook
 
 


Sziasztok!

Elnézést a hosszú kihagyásért, most jöttem haza a nyaralásból. Látom, hogy azért zajlott az élet a topicban, ennek nagyon örülök :)


@napraforgo85:


Gratulálok a picikéhez! Írj majd nekünk mindenképpen, ha már voltál a dokinál! Tényleg hosszú időnek tűnik ez az idő, de meglátod, mennyire megéri türelmesnek lenni! Sok örömet kívánok a picivel és várom a híreket!


@doryca007:és @ewuss28:


Ti is adjatok hírt magatokról, hogy mi volt a genetikán! Hadd izguljuk veletek együtt végig ezt a csodálatos 9 hónapot! Meg persze én mindig kíváncsi vagyok, hogy kisfiú vagy kislány lesz-e a picurka.  


@gyongyi11:


Nekem is lesz átjárhatóságim az inszem miatt kelleni fog. Nekem anyum azt mondta, hogy ki lehet bírni, bár tény, hogy nem kellemes. Sajnos a kérdéseidre nem tudom a választ, de a tisztasági betét biztosan nem fog ártani, hiszen valahol kiürül az a kontrasztanyag. Néhány információt azért találtam, talán ezt is hasznosnak találod majd:

"A beavatkozást közvetlenül a menzesz utáni időpontra időzítjük.


A vizsgálat időpontja előtt 6 órával már nem javasolt szilárd élelmet fogyasztani, csak is folyadék bevitele ajánlott.


A vizsgálat után 10-30 perccel panaszmentesen és általános jó állapotban távoznak pácienseink, mégis javasoljuk, hogy kísérővel érkezzen, és autót azon a napon ne vezessen.


Panasz esetén fájdalomcsillapító alkalmazható.


Mivel méhűri beavatkozást végzünk, amely nőgyógyászati kisműtétnek minősül, utána egy hétig naponkénti hőmérőzés szükséges, valamint kerülendő az ülőfürdő és a házasélet."


 


@anna08:


Nagyon szurkolok neked! Mikor lesz a következő teszt? 








 

 


@nilnarin:
Mindenkepp jelzem, hogy mik a folyomanyok. Remelem szerdan az elovizsgalat sem jelez bibit, es 7 munkanapon belul a nifty is jo eredmennyel zarul. Azzal egyutt mar tudni fogjuk a nemet

Neked jo pihit,vrakeszuledt, bizti minden okes lesz, es nem lesz borzaszto.
 


Hát akkor itt is megosztom a jó hírt! Kislányunk lesz! :-D Ma adták ki a genetika vizsgálatból kia könyörgés után!
Tesztre váróknak nagyon szorítok!!!!
 


@anna08:
Jujj de izgi! Ott a remény persze! Meg a pici is! ;-) ;-)
 


@zsuzsu84:


Itt is nagyon nagy gratula! Várjuk a képeket a kis Shelby hercegnőről!
 


@gyongyi11:
Nyugi, semmi baj nem lesz, sikerülni fog a baba! Néha “feladja” az ember lánya tudom, de kitartás, minden jóra fordul!

Vittem magammal köntöst, papucsot, törölközőt, hálóinget, tusfűrdőt és eü betétet. Hálóinget csak a kórházit vehettem fel. Vizsgálat után közvetlenül pár csepp kontrasztanyag jött csak ki, de adtak papírtörcsit. A zsebembe a bugyim benne volt előkészítve betéttel így csak felkaptam vizsgálat után. Nekem csak pisiléskor távozott kontraszt anyag, gondolom a nyomás hatására. Nem lesz kibirhatatlan nyugi. Vizsgálat után lábon mentem vissza a szobámba! Jaa és éhgyomorral kellett menni, inni se lehetett. Viszont én reggel pici vízzel bevettem 2 advilt biztos, ami tuti alapon. Szóltam a dokinak is, azt mondta jól tettem, hogy vettem be. Röntgennél nem volt tusolási lehetőség csak a szobámban. Viszont nem volt rá szükség. Jobb azért ha kisérőt viszel, bár haza tudtam volna egyedül is menni, de jobb volt hogy a férjem ott volt mellettem. Vizsgálat utàn 2,5 órár tarottak benn megfigyelésen, hogy nehogy allergia lépjen fel a kontrasztanyagra. Ha magamból indulok ki másnapra is inkább vegyél ki szabit. Mivel nekem a jobb el volt záródva, még másnap is éreztem néha szúrkálást. Inkább pihenj rá még egy napot, csak egy kisebb beavatkozásról van szó. Vérezni én pl nem is véreztem. Kitartást kívánok!! De vágj bele amilyen hamar csak tudsz!!!
 


@nilnarin:
Nem tudom még, nem merem megmondom őazintén, félek hogy még negatív lesz és ezen fogok kattogni ! Egyébként még ma nem jött meg!
 
 


@anna08:


Senki sem sürget. :) Úgy csináld, ahogy neked kényelmes. Mindannyian nagyon szurkolunk neked és várjuk a nagy hírt. Nagyon szupi lenne, ha az év végére mindenkinek teljesülne az álma ebben a topicban. Igazi sikertopic lenne!
 


@zsuzsu84:
Gratulálok a kisasszonyhoz, minden rendben lesz Ogen még megvan a remény nálunk is
 
 


@nilnarin:
Persze valahogy a kíváncsoságot le kell győzni nagyon aranyosak vagytok!! jajj igen az nagyon szuper lenne, ha mindenkinek sikerülne
 
 


Hát csajok én ma ismételtem egy tesztet de ez is negatív, úgyhogy elkönyvelem magamba, hogy megint szivat csak a sors :(
 
 


@anna08: és még mindig se görcs, se barnázás, semmi?
 
 


@nilnarin:
Köszi :-D a zárt csopiba teszek majd ki képet, ide sosem tölti fel nem tudom miért. :-(
 


Anna08:köszönöm :-D na?? Higy áll a dolog? Nagyon szorítás van! ;-)
 


Sziasztok! Köszi a gratulációkat! Elvileg ma kezdjük az 5. Hetet. :-D
Okt.9én megyek dokihoz akkor már 7 hetesen szóval bízom a legjobbaknak és h lesz szívhang.
Ma pici hànyinger is volt...

picibaba.hu vonalzó


@vivi93:
Barnázgatás nincs'n kis görcsök vannak de nem folyamatba hanem néha néha..
 
 


Sziasztok! Napraforgó gratulálok! Anna, sajnálom:( Zsuzsu Shelby nagyon szèp nèv, gratulálok a kislányhoz.
Èn ma voltam dokinál, hát nem vagyok boldog, leginkább csalódott. :(
Megint azzal kezdtük, hogy hogy megy a fogyás, mennyit fogytam eddig, nem jó a BMI-m, kb megkaptam, hogy amíg nem megyek 80 kg alá, addig nem is lesz. Hozzateszem, hogy 178 cm vagyok, és egyáltalán nem tartom/tart a környezetem kövèrnek, úgyhogy nagyon kiakadtam. Március óta tartom a diètát, mozgok rendszeresen, és egyszerűen hihetetlen, hogy azt mondják hogy mèg ez sem elèg. Baromira bánt a dolog hogy èn úgy èrzem minden tőlem telhetőt megteszek, csak az orvosok ezt baromira nem èrzèkelik. Úgyhogy most megint nèznek majd egy hormonpanelt, hogy hogy állnak a hormonjaim, aztán egy bakteriális tenyèsztèst, ès ha ott minden rendben van akkor pedig mehet a petevezetèk átjárhatósági. Persze ezt a ciklust is leírta már mert csak 6 mm a mèhnyálkahárty ami elvileg kevès...
Mikor már azt hittem tök jó, kezdek helyrejönni, megint úgy tűnik mègse elèg semmi sem...
Szal itt tartunk, bocsánat hogy hosszú lett. :/
 


@saci0501:
Köszönöm aranyos vagy. Hát viszont ezek most nem túl jó hírek. :cry: Kívánom, nagyim hamar jöjjenek rendbe a dolgok és ne legyen többet semmi gond. Azért írj majd infot. Kitartás!!!
 


@velvet93:
Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalataid. Sajnos, le kellett fújni a hsg-t. Jövő héten lett volna, de a doki végül nem tudott betenni vizsgalatra, már nem fértem be. Következő mensim után, meg nem lesz a dokim, így csak novemberben lesz aktuális a dolog. Teljesen kész vagyok rajta, felháborítóan lassú ez az egész, még így is, hogy maszekon nem kis pénzt hagytam már a dokinál. Lehet más dokit nézek, de nem is a vátosomban és ott behazudom, hogy 2 éve nem jön össze, csakhogy végre foglalkozzanak velem. Párom is úgy felhúzta magát ezen az egészen, mert rákészültünk, ez lett volna az elő komolyabb vizsgálatunk, mert egy éve semmi se történt eddig... És én nem inszeminaciót vagy lombikot várok, csak egy kivizsgálást, h végre kiderüljön mi a baj, hogy tehessünk a gyógyulásért és így jöjjön össze a baba. Fiatalok vagyunk, 30 évesek, nem dohányzunk, nem iszunk, semmilyen bajunk nincs, kiegyensúlyozott életet élünk, 5 éve nem szedek fogamzasgátlót, sose volt még egy felfázásom se és a ciklusom is szabályos
 


Jó reggelt!


@saci0501:
Szerintem ezt a túlsúlyos vagy dolgot ereszd el a füled mellett, nem kell vele foglalkozni. A magasságodhoz képest szerintem sem vagy túlsúlyos, főleg, hogy diétázol és edzesz is (nem tudom, hogy pontosan mit csinálsz, de az edzésen kialakuló izomzatnak is van súlya például, úgyhogy tényleg hagyd a fenébe az ilyetén megjegyzéseket. Tudom, hogy bántó, de kár rajta idegeskedni). 
A méhnyálkahártya viszont tényleg vékony. Ezzel kapcsolatban nem mondtak semmit? Mármint, hogy milyen módszerekkel lehet "vastagítani", hogy a következő ciklusban már ne jöjjön elő ez a dolog. 


@gyongyi11:


Elég fura egy hozzáállás, ha magánban jársz. Ilyet még nem is hallottam, hogy beírnak magánkórházban egy fizetős vizsgálatra és utána azzal a címszóval halasztják el, hogy "már nem fértél be". Én is elgondolkodnék a helyedben az orvosváltáson, mert a mostani nem veszi komolyan. Az egy év próbálkozásnak már elégnek kéne lennie ahhoz, hogy segítőkészen álljon a kérdéshez :(

 


@saci0501:
Fel a fejjel, én lehet elmennek egy másik dokihoz is. Mikor lesz a hormonális vervizsgálat? Az a múltkor rendben volt? Kell szedned valamit?

De hogy biztassalak én se vagyok egy tube fűzhető valaki. Aztán D vitamint szedtem meg magzatvedot és osszejott a baba. A terhesség feléig kicsivel több mint 5 kgt fogytam, pedig eszem iszom, igaz nem vagyok kívánós és gyümölcs mindig van, de ebből pont tegnap előtt mérték h másfél kgt szedtem vissza. A babám becsült súlya 2400 gramm és még 7 hét van hátra elvileg, ebből egy héttel nagyobbra mondták. Nálam meg az van h ki vannak páran akadva h mi az h csak ennyit híztam. Hát nehéz megfelelni, de az a lényeg hogy te úgy érezd megtettel mindent és ne hagyd h mással stresszeljenek mert pont ezzel hátráltatják hogy osszejojjon. Kitartás és hajrá nektek :)


@gyongyi11:
Tényleg felháborító ez a helyzet. De sajnos az egészségügyben azt látom minden téren. Kitartást kívánok nemsokára eljön a november. Párod volt már spermavizsgálaton? Javaslom menjen el! Mi túl vagyunk rajta, kiváló eredménye van a férjemnek. Tehát velem van gond. Bízom az egyik elzáródott petevezetékem volt a ludas és mostmár sikerül a babánk. Egyébként ugyan abban a cipőben járunk mint ti. Lassan egy éve próbálkozunk.
 


@gyongyi11:
Ez tényleg nagyon elkeserítő, hogy így jártál.. sőt felháborító hogy itt tart az egészségügy.. szomorú egyebként , hogy az ember rá van szorulva arra hogy segítsenek mert ha így állnak az emberhez nem lehet egyről a kettőre lépni, nem tudja a másik oldal hogy milyen érzés egy ilyen dologra várni.. de hidd el pikk pakk eljön a november és remélem a babó is minél hamarabb sikerül nektek!!!
 
 


@anna08:
Hanyadik nappal vagy a nemvart utan?
 


@saci0501:
Khm, nem lehet, hogy dokit kne valtanod?
Nekem tavaly endokrinologus mondott erdekeset, aztan eltoprengtem es valtottam. Es milyen jol tettem, mert a masodik doki helyrepofozott rendesen.

Ha meg n tetszik neki ahogy mozogsz, mondjon jobbat.
Btw ugy tudom, hogy a mozgastol izmosodik qz ember lanya, ami sulyosabb, mint a zsir, ugyhogy kgban nem is latszodik a dolog, nax ha koplalsz es lokukit nem kozogsz, de akkor meg plotty leszel, es a hormonhaztartas sem jon helyre.

Mehnyalkahartya meg ha n tetszett neki lokukoert nem irt fel utrot vagy javasolt vmi gyogynovenyes cseppet?! Van ra vmi jo cucc, csak n jut eszembe a neve ha erdekel, utanakutatok, palastfuvel kombozva masnak sikert hozott.
Kitartas!
 


@gyongyi11:
Ajj basztikuli szerintem is valtsatok.
Wzt hiszem, hogy 35 alatt 1 eves sikertelenseg boven eleg a kivizsgalashoz, meddoseget kutato cuccokhoz. Szoval meg kamuzni sem kell.
Remelem hamar sikerrel jartok!
Gyogyteakat probaltal mar?
 


Kicsi beszamolozni valoval erkeztem
Kombiteszten minden rendben volt szerdan, 52,8mm es kb 50 g volt a kis manonk akkor volt kerek 12 hetes, 3 nappal irta tobbnek a gep, mint a naptar.
igaz a netes adatokkal seh nem stimmel a dolog, de jiszek a dokinak, h minden ok
 


A nifty eredmenyet jovo het pentekig kapjuk meg, es akkor egyuttal kiderul, hogy fiu e vagy lany erkezik hozzank
 


@doryca007:
Szerdán jött meg sajnos :/ de most hála istennek nem görcsöltem annyira mint szoktam es nincs meg olyan erősen mint a legutóbbi két alkalomkor most kicsit megúsztam a szenvedést legalább :)
 
 


@doryca007:
De izgalmas, örülök, hogy minden rendben!
 
 


@anna08:
Ez tok jo jel, akarmien huen hangzik! Kezd beallni jol a szervezeted. Csak fol a bulival,
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: