Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!
tegnap pozitívat teszteltem. Május végére várható a második babánk. Gyertek, beszélgessünk!

picibaba.hu vonalzó


@napraforgo85:


Szia :) Én 2 napja teszteltem pozit, nálunk is második baba :D Mikorra várod?
 


Sziasztok!en ma vagyok 6+5 tegnap voltunk uh 6,1mm a masodik gyerek lesz nalunk is :)
 

 
 

Sziasztok! Ma vagyok 7+2, május 6-ra vagyok kiírva. Nekem ez az első, igazság szerint még kicsit itt is parázok leírni... Nehéz a 12. hét előtt felhőtlenül örülni neki. Örülünk neki a párommal, de próbálunk a földön maradni.
 
 


Sziasztok! Én még nem voltam dokinál, majd csak októberben tervezem h tuti legyen szívhang. Hát h pontosan mikorra várjuk sem tudom mert nekem nem szabályosak a ciklusaim, de úgy május 20 után.
Én is izgolok h minden rendben legyen, épp most vettem be egy magnéziumot mert volt egy nagy beleszúrkálás ott lent :D
Kislányom 20hós lesz és utál sétálni, sokat kell emelni meg cipelni így én emiatt is aggódom. De reménykedem h kistesó jól befeszkelte magát...de hát ez ilyen mindig lesz min aggódni. Igen amúgy 12. Hétig mi is csak óvatosan próbálunk örülni, bár amennyire ez lehet.


Sziasztok! Okt.9-én megyek nődokihoz számításaim szerint már 7hetesen. Szóval akkor már kell lennie majd szívhangnak is. Elvileg ma kezdjük az 5. Hetet.
Nektek vannak tüneteitek? Nekem pici hányinger volt ma d.e

picibaba.hu vonalzó


Kedves Kismama!
Nagyon várjuk,hogy végre megszülessen a mi várva várt kisbabánk,ha bármilyen oknál fogva nem szeretnéd vállalni a picit,keress meg privátban vagy írj e-mailt az ildik88@freemail.hu címre,beszélgessünk talán egymást keressük!
 


Már 4-5 napja egész jól vagyok, de az előtte való két hét szörnyű volt. Egyik éjjel arra keltem, hogy nagyon fáj a hasam. Nagyon nehéz leírni, mert ilyen kevert fájdalom volt... Egyrészt az érzés, amikor nagyon éhes az ember, hogy szinte már marja a gyomrát -szor 30, másrészt hányinger, harmadrészt mint mikor vki vmi rosszat evett és amiatt fáj a gyomra, negyedrészt mint mikor megjön és görcsöl az ember hasa. És ezt a "mixet" eljátszottam minden éjjel, volt hogy 2x-3x. Ezek kb ilyen 10-15 perces görcsök(?) voltak és csak feküdtem az ágyban és könyörögtem hogy múljon már el. Napközben elvoltam, egészen addig (mint később rájöttem) amíg a gyomroknak volt mivel szórakoznia. Úgyhogy ebben a 2 hétben konkrétan fél óránként kellett vmit ennem, különben elkezdtem érezni ezt a maró görcsös szörnyűséget.
 
 


Sziasztok!
Félve de csatlakozom hozzátok.
Van egy gyönyörű 4éves kisfiam és egy angyalkánk.
Szeptember 20-án pozítivat teszteltem így reménykedve és bízva csatlakozom.
Október 15-re kaptam időpontot a dokihoz.
 
 


Sziasztok!
Én is csatlakoznék,igaz csak bátortalanul...1 hete pozitívat teszteltem. Orvoshoz oktober 10.-én megyek,viszont addig nagyon izgulok,mert már túlvagyok 3 vetélésen.
Kinek milyen tünete van?
Kívánok mindenkinek jó babavárást!
kinderwunsch
Ausztria
 
 


Gratulálok mindenkinek :)
Hányinger van nálam de az elég rendesen de örülök is neki nagyon illetve nagyon kívánom a csipőset
:lol:
Én nagyon hiszem hogy picurt a hasamban a mi angyalkánk küldte nekünk
 
 


Sziasztok! Én is gratulálok mindenkinek! Szuper h egyre többen vagyunk. Én tegnap kezdtem elvileg a 6. Hetet és pont egy hét múlva megyek orvoshoz. Már nagyon várom. Nálam a hányinget kezd mindennapos lenni, reggel a legrosszabb...napközben inkább csak émelyek.

picibaba.hu vonalzó


Sziasztok! Gratulálok mindenkinek! Nekünk második baba, még nagyon picuri 5+4 lehet mensi alapján. Dokihoz majd 1-2hét múlva tervezek menni. Itthon vagy egy lassan 20hónapos örökmozgóm :)


Gratulálok mindenkinek
Csajok!Nektek nincsen apró szurkálás lent alhasnál?
Nem tudom ma eléggé szurkál nekem.
Még 2hét a dokiig:(
 
 


Nekem is vannan ilyen szurkálások. Főleg reggel. Elég ijesztő, de elvileg normális. Én magnéziumot szoktam bevrnni attól gyorsan elmúlik.

picibaba.hu vonalzó


@napraforgo85:
Ez jó hír hogy normális..hát nagyon remélem.
Én meg inkább most délutántól érzem.
Az biztos hogy igen várom hogy mehessek dokihoz mert az lesz a biztos amit mond.
 
 


Van esetleg vki aki külföldön él?
 
 


Ha már szóba jött a lakhely,mi Vas megyeiek vagyunk .
Ki honnan ír?
 
 


Penny28!
Mi Ausztriában élünk már elég régen. Esetleg te is? Vagy valamelyik más országban?
kinderwunsch
Ausztria
 
 


@kinderwunsch:
Németország :) Egy pár blogon már olvastam véleményeket, történeteket, milyen németben/osztrákban a terhesgondozás meg szülni, hát szerintem nem lesz panasz. :)
Otthoniak, akik már a többedik babát várják! Otthon mit fizet a TB? Itt pl. a 3 nagy ultrahangot alljak
 
 


*állják, de már mondta az aszisztens, hogy a 14. hét körül lehet csináltatni 300 euróért plusz egy vér tesztet asszem. Jövőhét középén megyek a 12 hetes uh-ra, majd akkor fogja bővebben elmesélni a dokinő, hogy mi is ez.
 
 


Bár én magámdokihoz jártam az első kislányommal de a 20. heti és a 32. Heti nagy genetikai uh az a helyi kórházban volt tb-s alapon. Ezek a kötelezőek.
A 12. Heti down szűrést magánban csináltattuk, nem tudom h az van-e tb alapon.
Én amúgy Győr-moson-sopronból vagyok.
Holnap megyünk dokihoz, nagyon várom már :)

picibaba.hu vonalzó


A down nem tb alapú. Napraforgó85 én is onnanjöttem,pontosabban Fertődről.Párom vas megyei így itt maradtunk.De joo...én is alig várom hogy mehessek de még 1hét mához,nagyon várom és remélek.Hányinger az van feszt aminek örülök is.
 
 


Sziasztok!
Most találtam rá erre a forumra, ma vagyunk 6+1, második baba, aki kb május közepén vagy picit utána várható. Örömmel csatlakoznék hozzátok :)
 
 


Sziasztok! Én is csatlakoznék Vigyor Én már a tizedik héten vagyok, első terhességem. Sajnos nem indult minden túl fényesen, a hatodik héten itthon ellkezdtem vérezni, bementünk a kórházba ahol látták hogy van egy hematoma a petezsák mellett, és emiatt a petezsák elkezdett leválni, viszont szerencsére volt szívhang. Itt azt mondták hogy 50-50% hogy megmarad. Egyből felírtak progeszteron tablettát és pihenést (fekvést) javasoltak. Azóta kétszer voltam ultrahangon, úgy tűnik hogy tapad vissza a petezsák és a baba nő rendesen, úgyhogy próbálok pozitív maradni. Legközelebb október végén kell mennem, már a 12 hetes vizsgálatra. 
Egyébkén győri vagyok, de én is külföldön élek Vigyor
 
 


Sziasztok!
Gratulálok nektek és üdv köztünk :lol:
Agi90 örülök hogy minden rendben lett veletek :)
 
 


Sziasztok! Gratulálok én is mindenkinek, hál Isten Ági hogy megmarad a Baba, biztos nehéz feküdni. Aniide, elmúltak a görcsös hasfájások?

Én szept.13-án pénteken csináltam a tesztet, de nagyon vékony volt a csík. Vasárnap reggel megismételtem, de akkorra már biztosan tudtam, sőt előtte is, mert a lábikragörcs volt az első tünet ami csak és kizárólag a két korábbi terhességemnél fordult elő.
Émelygés, hangulat ingadozás, farkaséhség, fáradtság, mell érzékenység és szerncsére növekedés, meg pattanásos arcbőr a tünetek.

Van egy 3 hét múlva 8 éves szőke fiam és egy 6 éves barna lányom. Mindkettő nagyon várja a Kisbárányt. A kislányom sokat imádkozott, vágyakozott egy kistestvér után. Mindketten kislányt szeretnének. Várják hogy etessék, zenéljenek neki, játszanak vele, de tudják (legalábbis mondtam nekik) hogy az elején inkább csak aludni+sírni fog. Okt. 3-án ők is bent voltak az UH-án és mutatta neki az orvosnő a szívhangot (ő mindig hasi UH-t csinál), nagy élmény volt, nekem még harmadszorra is az első "találkozás"
 


Azt nem írtam hogy 8 hetet töltöttem, május 17-20 körülre várható
Újpesten élünk.
 


Sziasztok! Pöttyünk 11 mm, kb 7,5 hetes
Hallottuk ahogy vert a kis szive...pontos dátum még nincs mivel nem középidőben fogant hanem utána egy héttel majd a későbbi uh-k alapján pontosítunk.
Én sokkal rosszabbul vagyok mint a nagytesóval éjjel-nappal durva émelygés és hányás közeli állapot...
Ja és a dokim nem vállal már szüléseket -bár akkor se jött be mikor a kislányom született, csak azt nem mondta meg előre - de nem akarok megint másik nődokit, Szülésznőm lesz aztán majd megszülök az ügyeletesnél


Jo reggelt!
Agi90 nagyon orulok hogy minden rendben lett vegul. :)
Szindi az elsovel nekem sem volt szinte semmi tunetem, most a masodikkal a teszeles reggelen arra ebredtem hogy 3 herpesz van egyszerre a szamon. Brutal volt. Most meg megjelent egy gyenge pattanas az allamon. Szep lesz ha ilyen csuf leszek :) anelkul is az vagyok :)
Naprafrgo, a kislanyom nekem is egy hettel kesoi ovubol fogant anno, napra, sot kb orara pontosan tudtuk mikor, es szinte vegig tartotta az egy het lemaradast. Nem gyoztem mindig mondogatni a dokiknal hogy mivan, mert egybol jott a "haaaat". Mondom nem kell, kisebb, emlekszik?! Jaaa persze. Aztan meg ratett egy lapattal a terhessegi cukor is a dietajaval, hat mondnom sem kell nem lett egy Micheli n babam. De a lenyeg hogy egeszseges!
 
 


Sziasztok! Köszi, aranyosak vagytok   Még azért nem vagyok nyugodt, várom a 12. heti vizsgálatot és bízom benne hogy addig és ott is minden rendben lesz. Kb 3 hete ágyban vagyo, azért nem egyszerű így első terhességnél belefutni egy ilyenbe, de hát ez van. Tüneteket tekintve nekem is durva émelygéseim voltak, szerencsére ez mostanra valamennyire enyhült. Kitartást az émelygőknek remélem hamarosan mindenkinél elmúlik 
 
 


Sziasztok! 
Szindi13! Köszönöm,igen elmúlt szerencsére és alig várom a keddet.Remélem és bízok hogy picurral minden rendben van.Hányinger feszt van egész nap enni se tudok túl sokat.

Napraforgó85!Nagyon örülök hogy minden rendben veletek Én is ügyeletesnél szültem annó a kisfiam,és nagy mákom volt mert igen rendes volt.,most sem lesz másképp ha majd eljön a szülés időpontja.
 
 


Sziasztok! Gratulálok mindenkinek!
Mi ma voltunk orvosnál,minden rendben van a picivel. Szépen ver a szíve,és 7 mm "nagy"!
Már a kiskönyvet is megkaptuk. Eddigi számítások alapján május 31.a szülés várható dátuma.
Következő UH.4 hét múlva a 12.heti.
Én érdekes mód inkább csak délutántól émelygek,de a szédülés viszont egész nap velem van.
kinderwunsch
Ausztria
 
 


@kinderwunsch:
Örülök hogy veletek is minden rendben. :)
Szerencsére nálam szédülés nincs "csak" hányinger de az egész nap szinte viszont örülök neki mert azt hiszem hogy ez jó jel főleg így angyalka után még inkább örülök ezeknek a jeleknek.
Ahol van nagy gyerkőc ő is beszélget vagy simizi a pocit?
Nálunk kisfiam minden nap

:lol: olyan jó
 
 


@napraforgo85:
Szerintem mi ismerjük egymást a nagyobb tesós fb csoportból
Én is voltam orvosnál, 6+1 napos volt hétfőn a pocaktörpe, vert a szíve Június 2. a kiírt dátum, de valószínűleg korábban lesz úgyhogy maradnék


Gratulálok mindenkinek aki azóta jelentkezett amióta nem írtam


Sziasztok,
Mi ma vagyunk 6+4, de hogy nehogy mar jol erezzem magam, ma reggel a wcn egy nagyon halvany barnas nyak koszont vissza. Termeszetesen idegbaj a tetofokra pattant rogton. Azota szerencsere nem volt semmi, mondom az is annyira halvany hogy nagyon, de na. Ertitek. Reflexbol elokaptam a progesterone exeltis bogyot amit meg 4 hetesen adott a doki, hogyha...majd nesze nekem, olyan cikkek meg topikok jottek szembe hogy az nem is terheseknek valo...hat megalapozta a napom. Kedden megyunk orvoshoz vegre eloszor, mar a babszem sem ferne be a helyere, annyira varom. Olyan szornyu ez, hogy majdnem egy honap eltelik az elejen mig azt sem tudja az ember hogy egyaltalan mivan. De ezt a ket napot mar fel labon allva is kibirjuk ugy dontottem :)
 
 


@anda34: nekem volt az elején halvány rózsaszínes cucc...azóta nem volt hál isten úgyhogy együtt érzek veled.
Mi is kedden megyünk és bennem is ez van hogy sokára van de ez a pár nap simán elmegy már.Bízom benne hogy bogyóval minden rendben van mert csak így lehet. :) Mindjárt kedd lesz :)
 
 


@poppylifton:
De szuper!!!

picibaba.hu vonalzó


Én anno kislànyommal 12. Hétig szedtem progeszteront semmi baja nem lett. Most nem használok. De én is minden pisilés után csekkolom a wc papírt
Amíg nincs görcs mrg élénk piros vérzés addig nincs baj, nyugiiii!!!

picibaba.hu vonalzó


SZiasztok! :) Csatlakozom én is hozzátok, úgy tűnik, május 14-re lőtték be a születés idejét, aztán meglátjuk, olvastam, hogy csak 3%, hogy pont azon a napon sikerül. 
Előző hét 8-án voltam utoljára uh-n , 19 mm crl-t mért, 8 hét 3 nap-nál. Olyan volt, mint egy kis medveállatka. Kicsi karok és lábacskák már látszódtak. 
Volt egy vetélésem áprilisban, ő nem feljődött rendesen és 7 hetesen elment kompletten. Emiatt most nem tudom teljesen átadni magam a boldogságnak, mert nagyon aggódok, és úgy vagyok mvele mint ti, hogy mindig csekkolom a wc papírt. A férjem azt mondta, hogy ne gondoljak semmi rosszra, azzal csak ártok. Tudom ,tudom. Attól, hogy áprilisban ez megtörtént, nem okozza azt, hogy most is rosszul végződjön, főképp, hogy semmi jel nem utal rá.  Meg kell élni minden pillanatot. Lesz ami lesz! Azzal vígasztaltam magam, hogy az első palacsintasem szokott mindig sikerülni. De a második! ... :)
Utrogestant a doki felírt most a múltkori miatt, napi kettőt kell szednem reggel és este. Én is paráztam, mert ugye az van a betegtájékoztatón, hogy terheseknek cask fokozott elővigyázatossággal alkalmazható. Viszont minden más fórumon azt olvasom és az orvosoktól is azt hallom, hogy ártani nem árt csak használ. Ez megnyugtató. Kíváncsi leszek mi lesz kedden nektek! Remélem minden a legnagyobb rendben lesz!!!

:)
 
 


Koszonom, aranyosak vagytok
Azota szerencsere nem volt semmi. Holnap vegre megyunk dokihoz, mar nagyon varom.
Anno a kislanyommal is szedtem, de mondtam a dokinak hogy valami masfajtat adjon, mert attol olyan hulye voltam hogy csak na Terhesen amugy is suger az ember a hormonoktol, nem meg ha ratesznek 1-2 lapattal
Drka, ugyanez van a progesterone exeltisre is rairva. Az elsot be sem mertem venni ;)
Az utro is olyan, babamegtarto. Nem lesz semmi baj ;)
 
 


Sziasztok!
Napraforgó, Kinderwunsch és Poppylifton gratulálok, szuper hogy minden rendben volt veletek az UHn
Aniide és Anda34 várjuk a beszámolókat holnap, megy a szorítás! Anda, az nagyon jó hír hogy azóta nem volt semmi!
Drka, én is szedem az Utrogestant, napi 3at, én pozitívan állok hozzá és bízom benne hogy segít! Azon kívül hogy álmos leszek tőle, nekem más mellékhatása nincs.
Napragorgó, neked az első terhességednél miért kellett szedned?
Ági
 
 


Sziasztok,

Koszi Agi
Hat voltunk vegre delelott dokinal. Minden ok, ott van a helyen a picike, es van szivhangja is. Az uh szerint 7+3 idos, egyebkent meg ma toltottuk a 7.hetet.
A doki is rettento jo fej es szimpi volt, megerte mellette donteni es bevallalni a valtozast. Hat az elozmenyeim miatt magas veszelyeztetettsegi fokba tartozom, de doki is szereti a kihivasokat azt mondta, ugyhogy jok leszunk most is :) Holnap bejelentkezem a vedonohoz,illetve egy rakas helyre ahova kotelezo jelleggel mennunk kell, de ezt az elozovel is csinaltuk, szoval nem problema, es magunktol is megcsinaltatnank, ha nem kernek akkor is.
 
 


Ja, es hat termeszetesen tegnap este ia egy borsonyit, meg ma vizsgalat utan is barnaztam picit, de doki szerint a vizsgalat utan termeszetes, meg amugy is a hormonvaltozasok miatt. Ha valtozna es komolyabbra fordulna akkor kell szolni neki.
 
 


Na ez nagyon jó hír, akkor a méret is jó és a szívhang is megvan A kis barnázásra felírt progeszteront vagy mivel csak ilyen kevés volt, nem kell rá? Milyen előzmények miatt vagy veszélyeztetett?
 
 


Sziasztok!
Most értünk haza.
Pocakmanó 12mm 7hét plusz 3napnak felel meg.
Jó szívműkődés.
Hallottam hogy ver a pici szivecskéje 3hét múlva kontroll. :-D Boldog vagyok hogy minden rendben :)
Utrogestant és Aspirin protectet kell szednem.
A missed ab ellenére alacsony a kockázat.
 
 


Hello
Agi, nem irt fel kulon progeszteront (de van itthon), azt mondta ezt hormonvaltozasok is okozhatjak, amig vilagos barna es tenyleg csak ilyen borsonyi mennyisegek, addig nincs problema. Es a vizsgalat utan is elofordulhat, ha valaki vekonyabb szovettipusu, mint en is, pedig tenyleg nagyon jol csinalta es nem volt durva, tehat nem mondhato hogy megnyomott volna vagy valami.
Elozmenyem igen osszetett: egyreszt onmagaban az hogy a korabbi csaszaros volt, masreszt van velemszuletett nemi szivzur :) ami orvosolva van, de ugye nem hagyhato figyelmen kivul,illetve a kislanyom szuletese utan volt egy hatalmas mutetem, egy hatalmas vagassal a torzsemen, amire vigyaznunk kell hegszakadas szempontjabol,ugyhogy mar most 160gr-os dieta van (haaat olni tudnak a kajaert neha :) mert azert ez nem olyan jo nekem, de ez van) hogy remelhetoleg egy optimalis sulyu babacska legyen odabent.

Aniide, akkor pont egyforma meretuek most a babocaink :)

Mi 4 het mulva megyunk vissza, hetfon az elso laborba, meg ma letelefonalom az osszes helyet ahova mennunk kell majd.
 
 


Sziasztok! Hogy vagytok úgy általában? :)  Hányinger, szédülés, étvágytalanság/farkaséhség, szurkálások, stb? 
Nekem semmi, csak extra fáradtség, evés után pár órás hányinger hányás nélkül, mellfeszülés.. Én ma vagyok 9+6 napos, és most jöttem ki házilag egy kezdődő felfázásből, még tényleg nagyon az elején voltam így az extra mennyiségű tőzegáfonya csodát tett meg a sok víz mellette. Tegnap voltam védőnőnél, lehet korai volt, nem tudom, mindenesetre megírta életem első kiskönyvét. Nagyon reménykedek hogy az egész jó lesz végre.. Bár most úgy érzem. De ez olyan kettős, mert közben meg nem akarom elkiabálni se magam. Váá. :D

Elmondtátok már valakinek a családból? (Apát, gyerekeket leszámítva) A hét elején nekem direktbe rákérdeztek szüleim, sikerült olyan ruhakombinációt felvennem (gumis derekú gatya, betűrt pólóval) amitől már látszott, hogy valami van. (Alapjáraton nagyon vékony vagyok, gondolom az akkorra már női ökölnyi méretű méh előrébb nyomta a belső szerveim :D ) A család többi tagja azonban még nem tudja. De erre felbuzdulva a férjem az ő komplett családjának el akarta mondani, illetve azóta el is lett. Ember tervez.... Később akartam volna a 12. hét után nekik is, de nembaj. 
Jó egészséget! :)

:)
 
 


Anda34!
Bizony ;)

Ma megijedtem kissé.Munkahelyemen egy barnás-világos rózsaszínes hüvelyváladékot vettem észre.
Görcs nuku...azóta nem volt semmi hál isten...brtudom a tegnapi kenet vételnek.
Hányinger egész nap van,fáradság érzett és szinte egész nap éhes vagyok közben egy kis sav is játszik.
Mától szedem az utrogestánt meg a másik gyógyszert is.

Drka!
Nálunk anyumék tudják,plusz pár barát,illetve a sógornőm.
Munkahelyemen a főnökömnek muszáj volt elmondani mivel mint segédápoló -pszichológián- nem épp kéne emelnem...szerencsére ő nagyon jó fej.Pár munkatárs is megtudta de jó darabig nem publikáljuk még másoknak.

Innentől már beindulnak a vizsgálatok és ide oda futi :-D

Szép estét csajok!
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron