Új privát üzeneted érkezett!

@gmoncsy1991:
Sziasztok! Én is ezzel szenvedek. Nekem sem akar megjonni, sott volt, hogy 2 havonta. Utána voltam házi orvosnál, nincs pete éresem, írt fel gyógyszert. CLOSTILBEGYTET. Megvizsgált, azt mondta nincs semmi bajom. Mondtam neki, hogy szakrendelesen azt mondták lehet nem lehet gyermekem. Lehidaltam :'( Most próbálkozunk. Egy havi gyógyszert a clostilbol már bevettem. 7.en volt pé-m, 21 én kell megjonni. De félek nem jön össze :( Mik a tapasztalatok?
 


@andyyka93:
Szia nekem nagyon kellene a clostilbegyt ami még maradt .Atvennem sos-be
 


Clostilbegyt keresek valakinek esetleg?recept is jò! ropioli@citromail.hu
 
 

 
 

Sziasztok. Nekem is ilyen problémám van, hogy 2 havonta jön meg jobb esetben. Voltam dokinál kaptam norcolut gyogyszert azt 7 napig kellett szednem. Majd amikor megjött 3. napon meg a clostilbergyt kell szednem 5x1-t. Majd 17én kell visszamennem a dokihoz uh-ra. Kíváncsi vagyok mit lát majd. Kinek mikor sikerült teherbe esni ezzel a két gyógyszerrel?
 
 


Sziasztok,szinten elado clostibegyt-et keresek!ha lenne valakinek,lszi irjon a glenn2502@gmail.com ra,megvasarolnam jo penzert,h mindenkinek megerje!koszonom
 


Sziasztok!
Csináltak valamelyikőtöknek úgy átjárhatósági vizsgálatot, hogy annak a ciklusnak elején kezdte el szedni a clostilbegyt-et? A nőgyógyászom a clostit nyomatja, a meddőségis az átjárhatóságit tanácsolja. Lehet egyszerre a kettőt szerintetek? 10.napon lenne az uh-h átjárhatósági, a clostit 2-6 között kellene szednem h 14.napon legyen pém.
Már nagyon nem akarok időt húzni, mert már így is 1 éve próbálkozunk a tesóval és a többi vizsgálattal csak telt az idő.
 
 


Sziasztok. Clostyt bármelyik nőgyógyász felírhatja? És a progeszteront?
 


Sziasztok! Én is clostilbegyt tablettát keresek. Ha valakinek van felesleges kérem írjon nekem. anoly30@gmail.com köszönöm szépen!
 


Sziasztok! Én is clostilbegyt tablettát keresek. Ha valakinek van felesleges kérem írjon nekem. anoly30@gmail.com köszönöm szépen!
 


Sziasztok! Még mindig keresem a clostilbegyt tablettát. anoly30@gmail.com. Köszönöm!
 


Sziasztok. Én is voltam kivizsgaltatni magam,nagyon szeretnénk már babát,de eddig nem jött össze. Kiderült hogy ahormon ertekeimmel nincs baj, peteeresem viszont nincs. Az orvos clostilbegyt és norcolutot írt fel. Előbbit a ciklus 5.napjatol 5 napig, utóbbit a 16 naptól 10 napig kellene szednem,mindezt két egymást követő ciklusban. Kérdésem, hogy van aki így szedte a két gyógyszert? Mi a tapasztalat?nem üti egymást a két gyógyszer??? Mert ahogy utána olvastam nekem az jött le. Előre is köszönöm a segítséget
 


Sziasztok! Férjemmel már fél éve meddőségi központba járunk. 3 évig anorexiával küzdöttem, majd bulimiára váltott át, ez 1,5 évig tartott. Már az anorexia előtt olyan 40 napokra jött meg a menstruációm. Erre az orvos fogamzásgátlót írt fel. Most ott tartunk, hogy lassan egy éve nem menstruálok. A meddőségibe először nurculotot kaptam, amitől nagyon gyenge vérzésem volt. Majd a hormonvizsgálatok után clostilbegytet kaptam. Ettől lett is peteérésem. Mellette Estrofemet és Utrogestant is szedtem. Egy újabb kúrában eredménytelen stimulálás lett, nem lett domináns tüsző. Gyógyszerváltást javasoltak. Valakinek volt már, hogy nem segített a clostilbegyt és másikra váltottak? Mik a tapasztalatok? Nagyon szépen köszönöm előre is bárki válaszát.
 
 


https://i.imgur.com/QGOgxns.png

Valaki esetleg tud segiteni?? Nem nagyon èrtem mi van.. Az orvos pedig bunkó volt és nem nagyon világosított fel
 
 


Sziasztok!A segitsegetekre lenne szuksegem.Januarban sajnos elveszitettunk egy babat.Nekem par eve volt szinten ket vetelesem,mind ketto esetben muvi befejezes lett.Akkor javasolta a dokim a clostyt,most igy par ev utan szedtem be egy adagot.5.naptol napi 2x1et.Nem sok bajom volt vele,most viszont a 22napon vagyok,es olyan gorcseim vannak hogy menni is alig borok.Lehet a gyogyszertol,vagy valami mas lehet esetleg?Kulfoldon elek,a sajat otthoni orvosomhoz valo elmenetel nem megoldhato pillanatnyilag


Szia!


Nekem 2hónapja volt,hogy szedtem a Clostyt, de hála istennek nem volt semmilyen tünetem...
Most a követkető hónapban megint azt kell majd szednem,de nekem a 3.naptól.


Esetleg nem próbáltad meg felhívni az orvost?

Van itt valaki, akinek segített ez a gyógyszer, hogy teherbe essen?

 


Én is szívesen vennék fölös Clostilbegytet, ide írhattok: szabojitka444@gmail.com
 
 


Eladó PHARMATEX hüvelykúp 9 db. Hormonmentes fogamzásgátlás. Nekem már nincs szükségem rá.Felhasználható 2022.01. hóig. 3000 ft
 


Ez a fórum már nem friss és nem tudom olvassa e még valaki... Most kezdem majd szedni ezt a gyógyszert a következő ciklusomban, ha valaki még van ilyen hasonló helyzetben megoszthatnánk a tapasztalatokat.
 


Szia, mar ez elején írtal, én is csak most regisztráltam. Nekem most kell elkezdenem az első 5 napos kúrát és kicsit avacilalok a mellékhatások miatt. A topic elejétől olvastam 2007 és kommenteket ott akkor a lányoknak használt. Esetleg van valaki aki most szedi bármi tapasztalat tanács?


Sziasztok,
én kisebb nagyobb megszakításokkal, de 9 évig szedtem fogamzásgátló tablettát (először velgynt majd dienille-t), amit 2020 szeptemberében hagytam abba teljesen. Akkor kezdtünk el próbálkozni a Férjemmel. :) Nem görcsöltünk rá, de nem jött a baba, csak a hónapok teltek és az ovulációs teszt alapján peteérésem sem volt. Elmentem vérvételre, ott minden értékemet rendben találták, majd áprilisban sikerült bejutnom az orvosomhoz is. A diagnózis szerint az agyalapi mirigyem leblokkolta a "testem", úgy érzékelte, mintha még mindig szedném azt az átkozott fogamzásgátlót.... Ekkor írta fel a Clostilbegytet (3. naptól 1*2), plusz méhpempőt és barátcserjét. Májusban megtörtént a fogantatás, most 8 hetes kismama vagyok :) 
Szóval nekem a closti meghozta a várt hatását. Kitartást lányok!

 


Sziasztok!
El vagyok keseredve...3éve próbálkozunk a párommal..de semmi.
Elmentem dokihoz csinalt vérvetelt..
Proaktin szintem nem jó,így kell szedjem a bronocriptint..napi 1.
Megnezte petefészkem...kiderült hogy nincs petérésem.
Adta Clostilbegytet..menstruacio 2.napjátol 5napig... Aztan volt peteérésem..de semmi.
Azta. Gyógyszer nélkül is megnézte van e.. Volt vmi... De csak jobb oldaliba... Masik nem nagyon akar dolgozni...
Újra felirta a Clostilbegyt...ugyúgy... Semmi.megjött.. De csak 2napig volt meg...ami fura.


Sziasztok lányok!
Nálam megmaradt 3 bontatlan doboz Clostilbegyt. Felhasználható 2024-ig.
stefania.kathi@gmail.com
 


Sziasztok,
10 év fogamzásgátló után másodszor hagyom abba.
Először 40, majd 100 napra jött meg.. nem akartam babát így újra szedtem.
Most bármikor elkezdhettem szedni a Clostilbegyt-t, mert megint nem jött meg.
Jelenleg; szedtem 5 napig majd most rá 2 napra megjött.
Az orvosom nem érem el a hétvégén.
Volt már másnak is ilyen?
Most szedjem a vérzés 3. napjától megint? ( ahogy másoknak kell akik ‘normálisak’?..
Köszi
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: